Pagina 1 van 5 12345 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 103
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 19:11
  Berichten
  42.520
  Discussies
  4651
  Thanks
  46
  Thanked
  15.390 in 9.010 posts

  Idee GoldenTime in Brüggen FAQ

  FAQ GoldenTime in Brüggen

  Deze FAQ is geschreven door Hollandmale, september 2004 en up to date gebracht Juli 2010 door MichelJ.

  _____________________________________________
  Inhoudsopgave


  1. Adres / Internet / Email / Route
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig
  _____________________________________________


  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken

  GoldenTime
  Heidweg 1
  41379 Brüggen-Genholt
  Tel. 0049-2163-8894760

  Internet: https://goldentime.de/
  E-mail: info@goldentime.de

  GoldenTime ligt zo'n 15 km van Venlo, direct aan de B221, 2 km buiten Brüggen. Oriëntatiepunt is de bouwmarkt, pal langs de B221. GT ligt daar meteen naast, op de entree staat Heidweg 1.

  A) Vanuit Venlo:
  Neem op de A67 de afslag Mönchengladbach. Volg op de twee rotondes eveneens de borden Mönchengladbach. Na de grensovergang Autobahn A61, neem afslag 3, Kaldenkirchen-SÜD. Volg de B221 zo'n 8 km, tot de bouwmarkt, daar rechtsaf. Dit is de Heidweg; meteen rechts ligt GoldenTime.

  B) Vanuit Roermond:
  Neem de grensovergang Autobahn A52, vervolgens de afslag Niederkrüchten. Volg hierna de B221 naar Brüggen. Rij Brüggen 2 km voorbij, tot aan de bouwmarkt, daar linksaf. Dit is de Heidweg; meteen rechts ligt GoldenTime.

  C) Per OV:
  Vanaf Venlo naar station Kaldenkirchen. Daarna bus 074 naar Brüggen, halte Tierpark en ca. 300 meter terug lopen. Of taxi naar Brüggen-Genholt, Heidweg 1, GoldenTime.

  Geldautomaat:
  Vanuit GoldenTime, linksaf de B221 op, eerste afslag rechts, Bracht-Schaag. Aanhouden Ortsmitte (centrum), parkeren op het plein, Sparkasse-Bank. Slechts 2 km, enkele minuten rijden.

  CreditCard:
  Stamgasten kunnen in GoldenTime geld opnemen, alleen per MasterCard. Uiteraard alleen bij voldoende kredietruimte op de kaart. n.b. Nied duidelijk is of dit nog steeds mogelijk is!


  2. Parkeren / Ingang

  Op de entree van de parkeerplaats staat discreet "Heidweg 1" aangegeven. Er is ruimte voor zo'n 60 auto's, de parkeerplaats is afgeschermd door 'n omwalling. Als de parkeerplaats vol is, kan men overdag ook nog parkeren bij de bouwmarkt of bij het Tierpark 300m verderop richting Brüggen (Op drukke dagen wordt je dan met een Hummer naar Golden Time gebracht. De ingang bestaat uit 'n toegangshek, waarop 'n belknopje zit. Daarna wordt het hek elektrisch ontgrendeld, waarna men door de voordeur binnenkomt.


  3. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 11.00 tot 01.00.
  Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 02.00.
  Zondag / Duitse feestdagen van 13.00 tot 01.00.
  Gesloten op Kerstavond 24-12 en Oudjaar 31-12.


  4. Entree / Dienstverlening

  E 60,- entree, meteen bij binnenkomst te voldoen aan de receptie, alleen cash.
  Inbegrepen zijn alle maaltijdbuffetten (ontbijt, 3-uurtje, diner en pizza's) en dranken (koffie/thee, fris, sap, bier). Ook inbegrepen zijn badjas, kluis, slippers en handdoeken. Na betaling ontvang je aan de receptie je badjas en kluissleutel. Slippers en handdoeken (ook douchegel, deodorant en föhn) bevinden zich in de kleedkamer, tegenover de receptie. Eveneens inbegrepen is 'n onbeperkt gebruik van alle clubfaciliteiten.

  Het is gebruikelijk om alle kleding, geld en waardezaken in de kluis te bewaren. De kluissleutel heeft 'n bandje, dat je om je pols draagt. Betaling van de clubdames gebeurt overwegend in de kleedkamer.

  Daarom je portemonnee in de kluis bewaren, op 'n makkelijk bereikbare plaats. In de kleedkamer zijn ook de douches, daarnaast ook douches bij sauna en whirlpool. Naar keuze kun je ook 'n handdoek omknopen, i.p.v. je badjas te dragen. Als je de club verlaat, doe je in de kleedkamer je badjas, handdoeken en slippers in de daarvoor bestemde manden. Het barpersoneel laat je uit; bij hen lever je ook je kluissleutel in.
  Regelmatig wordt gevraagd met wie je naar de kamer bent geweest en of alles naar wens was.


  5. Verblijfsruimtes

  Er zijn diverse verblijfsruimtes, liggend rondom de overdekte binnenplaats (atrium). Vanaf de receptie vind je deze ruimtes als volgt. Bij de receptie ligt de (gemengde) kleedkamer, vervolgens loop je rechtdoor de lounge in, gevolgd door de grote open bar. Om de bar loop je links naar buiten, naar terras en tuin. Vanuit de bar loop je rechts het atrium in, met sauna, whirlpool en douches. Door het atrium loop je er aan de andere kant weer uit, waar meteen de ingang van de bioscoop ligt. Rondom het atrium liggen drie gangen, waaraan de kamers liggen.


  6. Beschrijving

  GoldenTime is 'n grote moderne bungalow, vrijstaand en privaat omgeven door hoge bomen. De bungalow beslaat 'n oppervlakte van zo'n 35 bij 30 meter. Terras en tuin meten zo'n 40 bij 80 meter en zijn door hoge bomen volledig aan het zicht van buitenaf onttrokken. De inrichting van de bungalow is modern met design-accenten, met veel licht en lucht. Het gehele complex is schoon, verzorgd en gelijkvloers, alleen de bios heeft 'n opstapje. De globale opzet van het complex is beschreven onder punt 5; toiletten zijn er in de kleedkamer, naast de bios en naast de receptie.

  De negen kamers liggen in carrévorm rondom het atrium. Achter de bar bij kamers 1, 2 en 3 staat 'n sigarettenautomaat: het barpersoneel kan desgevraagd voor muntstukken zorgen. In de kast vlakbij deze kamers zijn bedlakens en handdoeken; de dames nemen deze mee naar de kamers. Kamers 4 en 5 liggen vanuit de bar rechts om de hoek in de gang. In de hoek ligt vervolgens de ruime en luxe kamer 6. Kamer 3, 5 en 6 zijn geschikt voor 'n langer verblijf, omdat ze 'n badkamer erbij hebben.

  Naast kamer 6 is vervolgens de bios met doorlopend pornofilms. In de bios zijn vijf tweezitbanken met achterin twee dubbele bedden. Hier wordt geregeld door dames 'n full-service-programma afgewerkt (!). Voorbij de bios liggen in de hoek kamers 7 en 8. In deze hoek is nog 'n dameskleedkamer en 'n kast met bedlakens.

  Vervolgens ga je de hoek om, en kom je terug bij de receptie. Schuin tegenover ligt kamer 9. Een ruime kamer met zithoek en twee dubbele bedden, geschikt voor zeker vier personen (!). Bovendien opent de schuifpui rechtstreeks naar het atrium met whirlpool, sauna en douches. Kamer 9 is dus ook 'n kamer die geschikt is voor 'n langer verblijf. Alle kamers hebben 'n lichtdimmer, tissuerollen en pedaalemmers, laatstgenoemde items ook in de bios. In de lounge, bar, atrium en op het terras is centrale muziek; men draait soft-rock en ballads.

  Speciale vermelding verdienen terras en tuin van GoldenTime: van april tot oktober 'n toegevoegde waarde aan de clubfaciliteiten. Vanuit de bar kijk je door 'n groot venster op terras en tuin. Het terras is overdekt en 's-avonds verlicht; 'n geschikte plek om te eten, drinken en mensen te ontmoeten, dames zowel als medegasten

  Vanaf het terras kijk je de fraaie landschapstuin in. Vooraan op het grasveld staan de zonnestoelen. Links en rechts zijn in de tuin enkele tentjes waar je je naar believen met je dame kunt terugtrekken. Naar keuze kun je gebruikmaken van zonnestoel, luchtmatras of simpelweg enkele handdoeken, met recht 'n echte relaxtuin. De achterkant van de tuin is 's-avonds eveneens verlicht, wat zorgt voor 'n feeërieke sfeer in de zomermaanden.
  Rechts naast het terras staan 14 tuinhuisjes die als extra kamers dienst doen


  7. Publiek

  Grotendeels Duitse, Nederlandse en Belgische heren, zo'n 50-50 in evenwicht. Het management stelt prijs op bezoekers met 'n verzorgd uiterlijk en gedrag. Voldoet men hier niet aan, dan kan de deur gesloten blijven. Overmatig drankgebruik wordt ook niet op prijs gesteld. Ook in dat geval zal de deur gesloten blijven of wordt men gevraagd te vertrekken. Al met al runt het management 'n nette club, bezocht door nette heren. Een groot deel van de gasten is tussen de 30 en 55; 'n flink deel zijn regelmatig bezoekende stamgasten. Uiteraard zijn ook nieuwelingen meer dan welkom. Kom je in 'n groep, dan verdient het aanbeveling om 'n low-profile aan te houden. Management en andere gasten stellen dit zeer op prijs.


  8. Atmosfeer

  Moeilijk om objectief aan te geven: smaken verschillen nu eenmaal. Het overgrote deel van de gasten voelt zich snel thuis in GoldenTime, 'n klein deel voelt zich meer thuis in andere clubs. Hoe dan ook, de atmosfeer is zeer informeel, waarbij men gemakkelijk in contact komt met andere gasten en clubdames. Het management bekommert zich zeer om het welzijn van beiden. Door de persoonlijke aandacht komt het overgrote deel van de gasten graag terug in GoldenTime. Het draagt bij aan het gevoel dat je welkom bent, en daarin slaagt men uitstekend.

  Gasten en dames kunnen overal in GoldenTime met elkaar kennismaken, en daar ook ruim de tijd voor nemen. De opzet van de club is daar ook helemaal op gericht. Op de bank samen iets drinken; gezelschap op terras, in tuin, of bios; samen eten in de lounge; het kan in GoldenTime allemaal, zonder verplichtingen. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet, getuige de omgangsgewoontes in andere clubs.

  Kom je vervolgens 'n intiem contact overeen, dan zijn er diverse plaatsen om met je dame naar toe te gaan. De kamer is daarbij slechts één optie; de tuin en bios zijn populaire andere opties. Als je daar al niet was, zodat je gewoon terplekke kunt blijven. Een scala aan mogelijkheden dus. Een groot voordeel van de publieke ruimtes is, dat je de service van 'n dame kan beoordelen voordat je zelf 'n afspraak met haar maakt. Van de andere kant stoeit weer niet iedere dame en plein public. Leg in dat geval je oor te luisteren bij je medegasten; zij hebben vaak goede tips.


  9. Kennismaking / Afloop

  In veel gevallen gebeurt de kennismaking in de lounge of bar, maar dat kan ook terras, tuin of bios zijn. Zelfs in de kleedkamer, omdat die gemengd is. De eenvoudigste manier is: je spreekt 'n dame aan en vraagt of ze meegaat naar de kamer. Een manier die beter past in GoldenTime, is het gezelschap van 'n dame opzoeken in lounge, tuin of bios, bij haar gaan zitten/liggen en haar 'n beetje versieren. Zoenen en strelen zijn tot op zekere hoogte vrijblijvend; in de tuin of bios kun je vervolgens meteen overgaan tot intiem contact. Of je vraagt haar 'n kamersleutel te halen als je prijsstelt op meer privacy. De deal wordt bezegeld op het moment dat er sprake is van seksuele diensten, of wanneer je afspreekt naar de kamer te gaan. Als je prijsstelt op extra diensten, bespreek die dan voordat je intiem met je dame wordt. Dat voorkomt misverstanden bij het afrekenen.

  De betaling gebeurt in de kleedkamer, omdat je je portemonnee immers in de kluis bewaart.


  10. Verzorging

  GoldenTime verzorgt vier maaltijdbuffetten per dag: twee grote en twee kleine, als volgt.

  Ontbijt: van 11.00 tot 14.00 uur. Uitgebreid buffet met diverse soorten brood, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, cornflakes, muesli, vruchtenyoghurt, fruit, melk en koffie.

  Kuchen: van 15.00 tot 17.00 uur. Diverse soorten cake, 'n soort 3-uurtje.

  Diner: van 18.00 tot 19.00 uur. Dagelijks variërend van samenstelling, in elk geval 'n vleesschotel, verse groenten en afwisselend aardappelen, pasta of rijst. Op warme dagen verzorgt men in de tuin 'n BBQ.

  Pizza's: rond 22.00 uur. Enkele grote bladen versgebakken pizza's in diverse soorten.

  Alle dranken bestel je aan de bar. Het barpersoneel zorgt voor de bestelling, er is geen zelfbediening (alleen de koelkast buiten met oa. Becks en Veltins). Zonder compleet te zijn, de volgende opsomming van dranken. Diverse soorten koffie, thee, diverse soorten frisdrank, appelsap, jus d'orange, diverse soorten Duits en buitenlands gebotteld bier, geen tapbier.

  Tegen betaling is ook Sekt (Champagne) verkrijgbaar. Die kost E 15,- per fles, hoewel de dames hun eigen prijs met de gasten mogen afspreken. E 25,- tot 30,- is 'n redelijk bedrag.


  11. Hygiëne

  Altijd een 5 tal schoonmakers aan het werk, gecamoufleerd als ijsbeer. Ook het barpersoneel en management houdt 'n oogje in het hygiënische zeil. Kamers, douches en toiletten worden doorlopend schoongemaakt. Gebruikte glazen en lege borden worden vlot afgeruimd. Alles met de Gründlichkeit waarvoor onze Oosterburen bekend staan.


  12. Barpersoneel

  De ontvangst aan de deur wordt afwisselend door de Bardames gedaan. Zij doen afwisselend ook de bediening in de bar. Het barpersoneel is niet beschikbaar voor andere diensten. Ze zijn zeer vriendelijk en bekommeren zich doorlopend om het wel en wee van de gasten. De clubdames mogen eveneens achter de bar komen, je kunt ook hen vragen om iets in te schenken. De gasten mogen niet achter de bar komen. Bij het verlaten van de club wordt vaak gevraagd hoe je het gehad hebt. Geregeld vragen ze naar je ervaring met de dames waarmee je die dag bent geweest; vertel gerust wat je van hen en de club vond. GoldenTime streeft 'n hoog serviceniveau na, wat natuurlijk ook geldt voor de clubdames. Bij echte klachten -dames of anderszins- moet je niet tot vertrek wachten, maar meteen aankaarten bij het barpersoneel. Dan doet men er terplekke wat aan.


  13. Goede tijden, slechte tijden

  Bedenk dat je slechts één dame nodig hebt om je bezoek tot 'n succes te maken. Desalniettemin, als je het totaalaantal dames belangrijk vindt, zijn de beste dagen van dinsdag t/m zaterdag. Donderdag, Vrijdagavond en zaterdagavond zijn erg druk met dames. Zondag en maandag zijn wat rustiger met dames. Daarnaast zijn er 's-ochtends minder dames, waarna hun aantal in de namiddag oploopt. In concrete aantallen uitgedrukt:
  - Din t/m Woe: 's-ochtends 20, 's-middags 30 en 's-avonds 40.
  Don, Vrij en Zat: 's-ochtends 25, 's-middags 40, 's-avonds 50+.
  Zon en Maa: 's-ochtends 15, 's-middags 25, 's-avonds 35.
  Op drukke dagen kunnen er wel tot 100 dames aanwezig zijn.

  Daarnaast moet je soms rekening houden met spitsuren: wachttijden voor sleutels en kamers. Dat wil van dag tot dag nog wel 'ns variëren. Maar als er wachttijden zijn, dan meestal tussen 18.00 en 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag kan de wachttijd oplopen tot een uur.

  14. Dames

  A) Aantal en herkomst
  Het merendeel is Oost-Europees, 'n kleiner deel is Duits of in Duitsland wonende etnische minderheden, zoals Turkse, Arabische en Zuid-Europese dames.

  B) Verloop
  Het verloop is in vergelijking niet heel groot. Wekelijks vertrekken er dames, maar komen er ook weer bij. Daarnaast veel dames die er sinds de opening (mei 2004) werken. De meesten blijven 'n seizoen, sommigen komen na 'n pauze van enkele maanden weer terug. Verder ook nog dames die op en neer pendelen tussen GT, PHG, Frankfurt (Oase, World, Palace) en Ying-Yang (NL-Roermond).

  C) Communicatie
  Over het algemeen is Duits de voertaal; veel dames spreken daarnaast ook nog 'n mondje Engels. Dames die nieuw uit Oost-Europa zijn, spreken meestal redelijk Engels, nog geen Duits. Voor Nederlanders geen probleem; die komen immers in een van beide talen wel uit de voeten. Mocht je 'n dame treffen die Engels noch Duits spreekt, laat haar dan 'n vriendin erbij roepen voor de vertaling.

  D) Service
  Door de bank genomen geeft het merendeel van de dames de volgende standaardservice: tongzoenen, borstjes likken, beffen, neuken-mc en pijpen-zc. Dat is 'n constatering op basis van eigen ervaringen, alsmede de ervaringen van veel andere GoldenTime-gasten. Bij twijfel over de service van 'n dame; gewoon vragen !

  E) Prijzen
  De basisprijs geldt voor het eerste half uur, ongeacht de locatie. Immers kan de ontmoeting zich naast de kamer ook afspelen in tuin, bios of whirlpool, of 'n combinatie daarvan. De basisprijs voor het eerste half uur is E 50,- inclusief neuken-mc en pijpen-zc. Tongzoenen en beffen behoren ook tot de basisprijs, hoewel niet elke dame dat doet (veel wel). Overigens kan dat eerste half uur ook 40 minuten zijn, of 20 minuten. In gewoon Nederlands: een bezoek van 40 minuten aan whirlpool en kamer kost E 50,-. Een pijpbeurt van 20 minuten in de bios kost ook E 50,-.

  Voor tuin, bios en whirlpool moet je weten dat de basisprijs niet geldt, zolang je nog aan het kennismaken bent en er geen seksuele diensten worden verleend. Een paar kussen en wat strelen horen ook bij de kennismaking. Waar de grens ligt is moeilijk te zeggen, maar het is niet de bedoeling dat je een dame op deze manier lang bezet houdt zonder dat je daarna verder met haar gaat.

  Op de basisprijs van E 50,- kan 'n meerprijs zitten voor extra service, zoals FT (Französisch Totaal = klaarkomen in mond) en AV (anaalverkeer). De meerprijs voor elk van deze extra services is E 25,-, hoewel zeker niet alle dames deze extra services verlenen, en sommigen er meer geld voor vragen. Bij twijfel over de extra service; van tevoren vragen aan dame of personeel!

  Verlenging na het eerste half uur kost standaard E 25,- per half uur, hoewel een aantal E 50,- voor ieder volgend half uur vraagt. Extra's zoals FT worden slechts 1 keer berekend niet per aangebroken half uur. Een enkele dame beperkt de tijdsduur tot een half uur en zal een verzoek om verlenging afwijzen.

  F) Animatie
  Dit betekent iemand bewegen naar de kamer te gaan of champagne te bestellen. Komt regelmatig voor in GoldenTime; moet niet verward worden met 'n dame die initiatief neemt bij het leggen van contact. Veel dames zitten niet aan hun krukje geplakt, maar bewegen zich vrijelijk door GoldenTime. Met animatie heeft dit niets te maken, wel met goed gastvrouwschap.

  G) Dresscode
  Dames en heren zijn vrij in hun kledingkeuze. Heren dragen in plaats van de badjas ook 'n omgeknoopte handdoek. Dames gaan in lingerie, 'n aantal ook topless. Op warme dagen liggen sommige dames en heren naakt te zonnen in de tuin. Ook in de bios ontdoet men zich geregeld van de schaarse kledingstukken. Dat deze vrije dresscode het onderlinge contact stimuleert, is 'n aangename bijkomstigheid.

  H) Diversen
  De dames betalen E 20,- per dag entree, inclusief verzorging. De 'kamer'tarieven zijn volledig voor henzelf. De club realiseert de omzet dus hoofdzakelijk door het entreegeld.


  15. Extra's

  Vrijwel dagelijks is er 's-avonds 'n sportmasseur of -masseuse, in het atrium naast de sauna. Meest gebruikelijke massage is 'n behandeling van rug en benen, 20 minuten voor € 20,-. Vele heren, maar nog meer dames (!), maken van deze massage gebruik. Zeer verkwikkend.


  16. Overig

  Hotelaccomodatie is op ongeveer 1 km afstand van Goldentime te vinden. Boeken kan via de receptie van GoldenTime of rechtstreeks:
  Heide Camp Gastro
  St. Barbarastrasse 38
  41379 Brüggen
  Tel.: 0049 2157 14140
  Fax: 0049 2157 141410

  In de rubriek Afspraken Duitsland kun je afspreken of carpoolen met andere forumleden. Daaronder zijn vaak GoldenTime-stamgasten die je terplekke goede tips kunnen geven.
  Laatst gewijzigd door MichelJ; 3 juni 2013 om 16:51 Reden: openingstijden
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  e-is-mc-2 (26 maart 2019)

 3. #2
  Geregistreerd
  20 juni 2006
  Last Online
  22 oktober 2013 @ 19:35
  Locatie
  Belgie
  Berichten
  840
  Discussies
  83
  Thanks
  869
  Thanked
  721 in 262 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door smp Bekijk bericht
  Is er ook gratis inkom in GT als je jarig ben, het is eens om een vriend mee te nemen op zijn verjaardag.
  Hoi SMP inderdaad,ze moedigen dat zelfs aan in GT
  Echter enkel geldig de dag zelf van je verjaardag!!!!!

  Grtz,Dolfie
  Ambi beer

 4. #3
  Geregistreerd
  1 april 2009
  Last Online
  15 april 2012 @ 17:20
  Locatie
  Vlaams Limburg
  Berichten
  1
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Als mede-lid van de jonge ijsberengroep (25 jaar) kan ik je het volgende vertellen:

  1. Je zal in de GT niet "vies" bekeken worden door de meiden of andere ijsberen (tenzij je misschien je vader tegenkomt ). Ik heb dit in ieder geval nog nooit voorgehad. Je mag je wel verwachten aan vragen/opmerking van de meiden zoals "How old are you?", "You are so young, why do you come (cum) here?", "You don't have a girlfriend?", "Why don't you go out and fuck any girl you like?", ... Deze vragen heb ik wel al een paar keer gehad vooral van de jongste meiden in de groep.

  2. Het gemiddelde budget hangt totaal van jou en je prestaties af. Mijn eerste keer in de GT was ook een sessie van een 6-tal uur en toen ben ik 320 euro lichter naar huis gegaan. Heb toen ook wel 5 keer om de sleutel gevraagd. En men laatste 15 euro in stukken 2 euro betaald. Had een FTje gehad voor ik het goed en wel besefte en niet op de extra prijs gerekend Het meisje had bijna medelijden met me. Hebben er wel nog goed mee gelachten achteraf. Volgens mij mag je toch wel rekenen op een 150 à 300 euro afhankelijk van wat je wil, hoe lang en hoeveel. (hoe meer van het voorgaande, des te groter het budget)

  3. Kussen is 100% veilig op vlak van SOAs. Je kan er wel een keelontsteking of dergelijke aan overhouden. Maar uiteraard ben je ook niet verplicht te kussen. Niet alle meiden willen kussen (of enkel op de mond), andere zullen het vragen en heb je dan toch een meid die je spontaan begint af te lekken, maak dan gewoon even vriendelijk duidelijk dat je dit liever niet hebt. Sowieso zijn de meiden op vlak van hygiene top in de GT. (nog nooit iets aan te merken gehad)

  4. Voor 50 euro kan je inderdaad de hele dag gratis rond lopen in de GT. (eten & drinken incl.)


  Als tips kan ik je nog zeggen:
  • Kijk even rond naar het aanbod alvorens je naar een kamer gaat. De meiden beginnen niet allemaal op hetzelfde uur en daardoor komen er de hele dag nieuwe meiden binnen. Je kan ook gerust een babbel slaan met de meisjes alvorens naar een kamer te gaan.
  • Maak duidelijk wat je wel of niet wilt. De meiden bijten echt niet. Spreek ook op voorhand over de prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Probeer zeker geen trio op een off-day als 2de beurt. Found out the hard way... Allé veel hard was er niet meer aan
  • Maar het belangrijkste: ENJOY!


  GreetZ

 5. Onderstaande leden hebben netpimper bedankt voor deze bijdrage:

  Admin (22 april 2011)

 6. #4
  Geregistreerd
  24 november 2008
  Last Online
  14 september 2017 @ 19:52
  Berichten
  242
  Discussies
  23
  Thanks
  16
  Thanked
  95 in 30 posts

  Reden

  nog wat tips...uit ervaring omdat ik ouwe ijsbeer van 50 ook een paar keer jongens van jou leeftijd en jonger meegenomen heb
  dat waren als we in de stad uit waren populaire jongens en niet op hun bekkie gevallen.


  als jullie bij GT binnekomen lijkt het net alsof de playboy tot leven is gekomen en je elk moment Hugh Heffener kan tegenkomen...
  ( er lopen er een paar ijsberen rond waarvan je denkt dat die er wonen, maar dat zal je na een paar keer wel zien en weten wie dat zijn)


  * neem rustig de tijd en ga lekker in het bubbelbad of pak een sauna, eet wat drink wat en laat zeker de eerste 1,5 uur alles lekker op je in werken.

  * de meiden zullen zeker zien dat jullie nieuwe leveranciers zijn en de jagertjes ( die er overigens niet zo veel zijn ) zullen heus wel proberen je zo snel mogenlijk mee te nemen naar de kamer
  "sleutel halen" zeggen ze dan, ik zeg dit er maar even bij omdat een ander ijsbeertje wel met het meisje mee wilde gaan maar totaal niet begreep waarom zij een "sleutel" wilde halen.

  * probeer eerst wat te praten met een meisje en voel of er een klik is tussen jullie en laat niet meteen je pik spreken, als je een klein babbeltje maakt en je kan dan ook vragen wat ze doet
  en wat ze niet doet ( als jij van tongzoenen houd en ze doet dat nu juist niet dan is de sessie meestal toch een domper)
  soms kan je wel een kwartier een beetje praten en friemelen ( PAS OP ! te veel friemelen dan MOET je mee naar de kamer dus als je in je achterhoofd al weet dit gaat het niet worden ..
  ga dan niet friemelen maar houd afstand )


  * Als jij bang bent ( nooit helemaal onterecht) voor een soa .. DOE HET DAN VEILIG
  ( heb je thuis nog een vriendin/ vrouw dan raad ik je aan zeker in de eerste paar bezoekjes het veilig te doen omdat als je thuis komt er van alles door je hoofd gaat spoken als je maar een beetje jeuk aan de pielemans krijgt)

  * plan voor jezelf een beetje de dag, zoals je al gehoord hebt kan het behoorlijk op lopen qua geld als je je laat verleiden ( en de verleiding is MEGA)

  * de standaard = entree E 50 een half uur E 50 en een uur E75 . maar laat je de meiden je overhalen om je wat extra's te geven zoals klaakomen in de mond dan kan je rekenen op E 20 extra en ga je nog
  verder en neem je een meisje anaal dan leg je zo maar weer E50 extra neer. plan bv 3 kamerbezoekjes en reken er bv 1 van een uur omdat dat nu de beste van de dag is en je een
  verschrikkelijke goeie klik hebt met haar en ze jou een super GFE bezorgd.

  *behandel de meiden met RESPECT en ga als je een afspraakje hebt nog even onder de douche, neem een kauwgum of een pepermuntje en ze zullen jou ook met meer respect behandelen omdat je lekker fris bent.

  * neem een klokje mee als je bang bent dat je maar een half uurtje wil
  en bang bent dat je een uur aangenaaid word in 3 kwartier ( in GT nog niet gebeurt bij mij maar wel in andere clubs)

  *om 6 uur wordt er gegeten en na het eten is het altijd drukker dan normaal en wordt het moeilijk om dat meisje waarvan je de hele dag al loopt te kwijlen weer te vinden en soms gaan deze ook naar huis omdat ze om 11 uur al zijn begonnen, je kan natuurlijk eerder op de dag vast een afspraak maken voor na het eten ( geeft geen garantie maar wel een indicatie)

  * kijk of je ervaren ijsberen ziet ( meestal scholen die samen in groepjes ) als je ze gevonden hebt is de kans groot dat er wel 1 tussenzit die je wat meer kan vertellen over het meisje waar jij je oog op hebt laten vallen

  * Denk niet dat elk kamerbezoekje het toppunt zal zijn , er komen momenten dat het ondanks alle voorzorg van jou kant het in eens op de kamer niet klikt. neem deze ervaring mee en kijk wat je kan verbeteren om herhaling daarvan te verkleinen.( maar laat iedereen in zn waarde het kan ook aan jou liggen)

  * ga je schrijven over je belevenissen houd het dan netjes ( je zal van opwinding wel vergeten wat de namen zijn en wat je met wie precies gedaan hebt )

  *Besef dat de meiden dan wel te huur zijn maar daardoor wel met respect behandeld dienen te worden.,draai het maar eens om en denk dat jij daar staat en elke geile vrouw jou mee wil nemen naar de kamer , lelijk stinkend ongeschoren enz ( Behandel ze dus zoals jij ook behandeld wil worden)

  * ze zeggen op je hoogtepunt moet je stoppen .. als jij zeg maar al 3 x bent geweest en die 3e was echt helemaal TOP geniet daar dan van en stop ( 9 van de 10 keer zal de 4e tegenvallen omdat je net zo een topper hebt gehad ) geniet dan van wat je hebt gehad en houd E 50 in je zak en besef dat je daaardoor in wezen de volgende keer "gratis" naar binnen komt.

  * WAARSCHUWING .. dit is verslavend

  * laatste tip ... GENIET ER VAN

 7. Onderstaande 9 leden hebben 2bat4you bedankt voor deze bijdrage:

  Alabama ( 8 mei 2011),Badslippers ( 7 mei 2011),Bief2 ( 7 mei 2011),jacky pakutra ( 7 september 2011),maxi72 ( 7 mei 2011),MichelJ ( 7 mei 2011),NikXXX (22 mei 2011),Teiresas (14 augustus 2011),Vince ( 9 mei 2011)

 8. #5
  Geregistreerd
  2 mei 2011
  Last Online
  21 juli 2024 @ 21:21
  Locatie
  Veel te ver van Duitsland
  Berichten
  3.699
  Discussies
  226
  Thanks
  1.695
  Thanked
  6.347 in 1.626 posts

  Standaard

  Dat dit hier nog niet staat... een aanzet om damesfotootjes bij te houden: http://sexdo.de/fkk_club/7338/bruegg...saunaclub.html

 9. Onderstaande 9 leden hebben vrije jongen bedankt voor deze bijdrage:

  "de souza" ( 8 februari 2015),Ace2 ( 8 februari 2015),albertde2de (13 februari 2015),monstertje890 ( 9 februari 2015),Mr Pussy ( 8 februari 2015),Sjeufke ( 8 februari 2015),Stief ( 8 februari 2015),Teiresas ( 9 februari 2015),Wacko66 ( 9 februari 2015)

 10. #6
  Geregistreerd
  31 januari 2008
  Last Online
  15 juni 2019 @ 22:35
  Berichten
  2.106
  Discussies
  32
  Thanks
  3.669
  Thanked
  2.620 in 927 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vrije jongen Bekijk bericht
  Dat dit hier nog niet staat... een aanzet om damesfotootjes bij te houden: http://sexdo.de/fkk_club/7338/bruegg...saunaclub.html
  En hier nog meer profielen - sommigen met foto's - van de GT dames: http://www.6profis.de/sauna-club/bru...ldentime/#team
  "Ohne Spaß kein Fun"

 11. #7
  Geregistreerd
  6 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:50
  Berichten
  11.301
  Discussies
  235
  Thanks
  13.282
  Thanked
  17.959 in 6.319 posts

  Standaard

  - De prijzen tegenwoordig €50 per half uur en elk volgend half uur ook €50. Dus €100 per uur
  - Klaarkomen in de mond is €25 extra en anaal €50
  - Je kunt zo vaak klaarkomen als je wilt. Sommige dames maken daar echter misbruik van en proberen jou inderdaad te overtuigen dat slechts 1x tot de mogelijkheden behoort. Links laten liggen dit soort types. Dus als je een snelle klaarkomer bent zou ik dat even checken bij de dame in kwestie. Vanzelfsprekend check je dat voor je de kamer op gaat. Er lopen wel enige zogenaamde "Gold-diggers" rond die jou proberen het geld uit de beurs te kloppen. Links laten liggen is wederom het devies.
  - Ga niet de eerste de beste keer op trio's in. Dames willen daar een slaatje uit slaan.
  - Het is volstrekt in orde als jij de dame duidelijk maakt dat €50 per half uur de standaard is. Vraagt zij meer, geef haar een schop onder de kont en zeg dat ze maar een andere armoedzaaier moet zien te vinden.
  - In de sauna gebruik je een (of twee) handdoek(en) om op te liggen. Je doucht je voor je de sauna in gaat. Je doucht je ook voor je de jacuzzi in gaat. Beide faciliteiten gebruik je bloot. Dus niet met onderbroek of iets dergelijks.
  - Er zijn enkele dames die hardnekkig jagen. Als ze niet jou type is of je houdt niet van dergelijke opdringerigheid dan zeg je dat gewoon. Bezwijk niet onder de druk. Jij bepaalt met welke dame je de kamer op gaat. Niet andersom. Als je een dame op het oog hebt, zorg dan dat je met haar op de bank belandt voor een gesprek en wat aftasten. Dat mag gerust een kwartier duren. Je drinkt samen iets en rookt een sigaret (als je daar behoefte toe hebt) en kletst wat ins blaue hinein. Soms wordt er wat ondeugend gefriemeld. Dat behoort allemaal tot de zogenaamde "Pré-sales" en verplicht je tot niets.
  - Zorg dat je niet te ver gaat met dat "Pré-salen". Bijvoorbeeld, laat je niet uitgebreid pijpen (in de bioscoop) en zeg na een kwartier: "Nee, ik ga niet met jou op de kamer". Dat is niet fatsoenlijk ten opzichte van de dame. Uitgebreid tongzoenen kan bij de dame ook valse verwachtingen wekken. Pas daar dus mee op. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regels. Meestal betreft het dan een ijsbeer die een dame al langer kent. Ze weten dan wat ze aan elkaar hebben.
  -Een dame kan je nooit verplichten om te betalen als je gewoon wat gezellig met haar kletst in de bar of in de tent (het restaurant). Kletsen, wat drinken etc verplicht tot niets.
  - Je kunt je gerust laten pijpen in de bar. Zoals eerder gesteld, dat is niet gratis. Helaas gebeurt dat bijna niet meer. Zorgde altijd voor wat extra spanning en sensatie. Heel, heel, soms zie je dat nog. Bijvoorbeeld als het erg warm is willen de koppeltjes nog wel eens op bijzondere plekken neuken dan alleen op de kamer. Dat pijpen aan de bar werd vroeger vaker als warming-up gedaan. Als je vervolgens naar de kamer ging was die warming-up gratis.
  - Neem een budget mee wat niet te krap maar ook niet te ruim is. €60 entree en dan €50 voor een nummertje van een half uur vind ik persoonlijk te weinig. Je zou maar net je droomvrouw tegenkomen na dat eerste nummertje of per toeval in hun mond afgaan. Dan kun je eerst je kleren aantrekken en naar de pin-automaat in het dorp gaan. €500 is zeer ruim bemeten naar mijn inzicht. €260 is een mooi bedrag. Hou je nog 200 over om plezier te hebben. Als je het breed hebt hangen en geld geen enkel probleem is stop je een paar duizend euro in je portemonnee en laat je de dames champagne zuipen en laat jij je lekker verwennen door een harem aan vrouwen.

  Succes maar vooral veel plezier.
  Laatst gewijzigd door Badslippers; 16 oktober 2015 om 22:39

 12. Onderstaande 11 leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

  biged (17 oktober 2015),Bluebear (16 oktober 2015),Flyerke ( 5 december 2015),GT-lover (16 oktober 2015),IloveSEX (17 oktober 2015),JonnyFontane (17 oktober 2015),laplagne (17 oktober 2015),Megaboob (16 oktober 2015),Nedlovefkk (17 oktober 2015),Stief (17 oktober 2015),Teiresas (16 oktober 2015)

 13. #8
  Geregistreerd
  28 april 2015
  Last Online
  1 augustus 2023 @ 23:39
  Locatie
  Brabantse land
  Berichten
  1.489
  Discussies
  33
  Thanks
  5.778
  Thanked
  2.296 in 817 posts

  Standaard

  Wat is nu het beleid tav telefoons? Ik schrok van de hoeveelheid afgelopen vrijdag in openlijk gebruik bij de heren. Lichtelijk irritant.

 14. Onderstaande leden hebben Nedlovefkk bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 7 januari 2017)

 15. #9
  Geregistreerd
  14 april 2014
  Last Online
  30 april 2024 @ 22:13
  Locatie
  Veel te ver weg van mijn fav. saunaclubs
  Berichten
  71
  Discussies
  1
  Thanks
  311
  Thanked
  307 in 84 posts

  Standaard

  Ik vroeg mij af of de GT ook de formule hanteert van gratis toegang op je verjaardag.
  Weet iemand of dit zo is bij GoldenTime?

 16. #10
  Geregistreerd
  21 oktober 2016
  Last Online
  16 februari 2020 @ 02:10
  Berichten
  3
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  @ funandfun Ja dan mag je gratis naar binnen. Is al jaren vaste prik voor mij op mijn verjaardag. Even aangeven bij de ontvangst en wordt je van harte gefeliciteerd

 17. #11
  Geregistreerd
  3 januari 2017
  Last Online
  7 mei 2017 @ 03:30
  Berichten
  46
  Discussies
  1
  Thanks
  68
  Thanked
  55 in 31 posts

  Standaard

  Wat is jullie ervaring met klaarkomen op het lichaam of gezicht? Heb het idee dat niet alle dames dezelfde afspraken hebben. Sommigen vragen er extra voor en anderen weer niet.

 18. #12
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:14
  Berichten
  9.907
  Discussies
  314
  Thanks
  18.137
  Thanked
  12.050 in 5.256 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheHunter Bekijk bericht
  Wat is jullie ervaring met klaarkomen op het lichaam of gezicht? Heb het idee dat niet alle dames dezelfde afspraken hebben. Sommigen vragen er extra voor en anderen weer niet.
  Het klopt dat genoemde serviceverleningen per dame verschilt. Over het algemeen geldt dat de dames die het aanbieden wel extra ervoor vragen.

 19. Onderstaande leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

  TheHunter ( 8 januari 2017)

 20. #13
  Geregistreerd
  6 januari 2017
  Last Online
  10 januari 2017 @ 15:05
  Berichten
  1
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Beste,

  Is Golden Time een van de beste clubs om een dagje door te brengen? Wat is de vergelijking met clubs als 7Heaven, Villa Vertigo, Six Sense en Ying Yang?

  Alvast bedankt.

 21. #14
  Geregistreerd
  10 januari 2014
  Last Online
  Gisteren @ 19:26
  Berichten
  200
  Discussies
  2
  Thanks
  76
  Thanked
  144 in 37 posts

  Standaard

  Ik lees wat verschillende berichten omtrent de "kleding" van de dames. Is dat voornamelijk lingerie of lopen de dames ook topless of naakt?

 22. #15
  Geregistreerd
  31 januari 2008
  Last Online
  15 juni 2019 @ 22:35
  Berichten
  2.106
  Discussies
  32
  Thanks
  3.669
  Thanked
  2.620 in 927 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ronald11 Bekijk bericht
  Ik lees wat verschillende berichten omtrent de "kleding" van de dames. Is dat voornamelijk lingerie of lopen de dames ook topless of naakt?
  Voornamelijk lingerie, badkleding en/of topless. Een enkele dame ook wel eens geheel naakt.
  "Ohne Spaß kein Fun"

 23. Onderstaande 2 leden hebben Teiresas bedankt voor deze bijdrage:

  Ronald11 (10 januari 2017),TheHunter (10 januari 2017)

 24. #16
  Geregistreerd
  3 januari 2017
  Last Online
  7 mei 2017 @ 03:30
  Berichten
  46
  Discussies
  1
  Thanks
  68
  Thanked
  55 in 31 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Teiresas Bekijk bericht
  Voornamelijk lingerie, badkleding en/of topless. Een enkele dame ook wel eens geheel naakt.
  Helemaal met Teiresas eens. Genoeg te zien dus als je alleen van plan bent om alleen te komen kijken/drinken. Maar geloof mij, het zal niet alleen bij kijken blijven :p

 25. Onderstaande leden hebben TH80 bedankt voor deze bijdrage:

  Ronald11 (10 januari 2017)

 26. #17
  Geregistreerd
  10 januari 2014
  Last Online
  Gisteren @ 19:26
  Berichten
  200
  Discussies
  2
  Thanks
  76
  Thanked
  144 in 37 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheHunter Bekijk bericht
  Helemaal met Teiresas eens. Genoeg te zien dus als je alleen van plan bent om alleen te komen kijken/drinken. Maar geloof mij, het zal niet alleen bij kijken blijven :p
  Zijn de dames ook buiten de kamers naakt te bewonderen, bijvoorbeeld bij het douchen?

 27. #18
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:14
  Berichten
  9.907
  Discussies
  314
  Thanks
  18.137
  Thanked
  12.050 in 5.256 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ronald11 Bekijk bericht
  Zijn de dames ook buiten de kamers naakt te bewonderen, bijvoorbeeld bij het douchen?
  Het gebeurt regelmatig dat sommige dames douchen in het openbaar

 28. Onderstaande leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

  Ronald11 (28 januari 2017)

 29. #19
  Geregistreerd
  23 juli 2015
  Last Online
  2 januari 2018 @ 23:21
  Berichten
  72
  Discussies
  1
  Thanks
  34
  Thanked
  116 in 41 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ronald11 Bekijk bericht
  Zijn de dames ook buiten de kamers naakt te bewonderen, bijvoorbeeld bij het douchen?
  Af en toe komt er eentje van de kamer waar ze de handdoek om door de bar te lopen achterwege laten of half knopen waardoor ze topless lopen.

 30. Onderstaande leden hebben Latiga bedankt voor deze bijdrage:

  Ronald11 (28 januari 2017)

 31. #20
  Geregistreerd
  10 januari 2014
  Last Online
  Gisteren @ 19:26
  Berichten
  200
  Discussies
  2
  Thanks
  76
  Thanked
  144 in 37 posts

  Standaard

  Hoe verhoud GoldenTime zich tot YinYang qua dames (looks, kleding) en (geile) sfeer?

 32. #21
  Geregistreerd
  27 mei 2010
  Last Online
  29 augustus 2022 @ 18:40
  Locatie
  Dordrecht
  Berichten
  448
  Discussies
  14
  Thanks
  275
  Thanked
  319 in 175 posts

  Standaard

  Gewoon heen gaan
  Iedereen ervaart t anders..maar zien is geloven en vooral ervaren.
  Succes

 33. Onderstaande 2 leden hebben Vendezz bedankt voor deze bijdrage:

  Ronald11 (28 januari 2017),sepp2000 (26 januari 2017)

 34. #22
  Geregistreerd
  27 maart 2009
  Last Online
  23 juni 2024 @ 12:56
  Berichten
  19
  Discussies
  0
  Thanks
  482
  Thanked
  22 in 7 posts

  Standaard

  That's right. The atmosphere of both clubs is simply different.

  For me - personally - the atmosphere in YY is much more exciting.

  So try both clubs.

 35. Onderstaande 2 leden hebben sepp2000 bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 (26 januari 2017),Ronald11 (28 januari 2017)

 36. #23
  Geregistreerd
  21 augustus 2016
  Last Online
  Gisteren @ 23:31
  Berichten
  829
  Discussies
  35
  Thanks
  839
  Thanked
  1.901 in 586 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Het gebeurt regelmatig dat sommige dames douchen in het openbaar


  Some belles like "Sila/Sylla" (Turkey) frequently take a shower inside the men changing room.
  Other beauties prefer the two shower tubes inside the sauna area beside the erotic cinema.


  If you don´t like to switch between men changing room and sauna area to wait the whole day
  for occasional shower-shows, it makes more sence to choose one of the belles and she will take
  the key of a suite with shower inside and will give you a private shower-show.

 37. Onderstaande 2 leden hebben cameltoe slide bedankt voor deze bijdrage:

  langlekker (28 januari 2017),Ronald11 (28 januari 2017)

 38. #24
  Geregistreerd
  2 augustus 2016
  Last Online
  21 mei 2024 @ 21:52
  Berichten
  23
  Discussies
  4
  Thanks
  5
  Thanked
  14 in 6 posts

  Standaard

  Kan er iemand bij een prive bericht sturen of er veel veranderd is bij de GT na 1 juli. Ik wil er anders vanmiddag heen.

 39. Onderstaande leden hebben Moederke100 bedankt voor deze bijdrage:

  quickstep (21 juli 2017)

 40. #25
  Geregistreerd
  16 mei 2017
  Last Online
  21 juli 2024 @ 08:25
  Berichten
  32
  Discussies
  0
  Thanks
  3
  Thanked
  6 in 4 posts

  Standaard

  Een vraagje wordt de formule 1 uitgezonden op het grote scherm in het restaurant?

 

 
Pagina 1 van 5 12345 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:02.

Babylon 468*60   Diamond 468*60