Een man die lang vrijgezel blijft, geniet van het leven. Een vrouw die op haar dertigste nog steeds alleen naar de klasreünies en familiefeestjes gaat, is zielig. Dat is jammer genoeg nog steeds de mening van heel wat mensen. Gelukkig is er nu een oplossing voor vrouwen die de kritiek op hun vrijgezellenbestaan beu zijn. Ze kunnen via het internet een man huren die hen even uit de nood helpt.

Het principe is heel simpel. Je surft naar de website www.treib-stoff.com/rentagerman, je kiest een man, je betaalt zijn reis en salaris en even later staat hij volledig tot jouw beschikking. Je kan kiezen uit vier arrangementen. Het business-pakket is ideaal vergaderingen en zakendiners. Zoek je iemand om de kinderen gezelschap te houden of om eens gezellig mee te babbelen, dan is het familiepakket iets voor jou. Het vakantie- en het weekendpakket zijn ideaal voor wie niet alleen op reis wil gaan. De absolute topper is het verrassingspakket. Je gehuurde man duikt dan op wanneer je bijvoorbeeld met vriendinnen aan het shoppen bent. Succes gegarandeerd!

Er zijn wel een paar minpuntjes aan het systeem. Het is namelijk een Duits project. Je zal dus een verklaring moeten vinden voor zijn gebrekkig Nederlands. Bovendien is het huren van een Duitser allesbehalve goedkoop. Je moet toch minstens 750 euro neertellen voor zijn prestaties. Het verrassingspakket kost zelfs 1.200 euro. Natuurlijk ben je dan wel van even van al het gezeur verlost.

bron: Annet 10/3/2006.

Anvers :wink: