Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 35

Discussie: FAQ-YinYang

 1. #1
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Standaard FAQ-YinYang

  Saunaclub YinYang in Roermond

  Deze FAQ is geschreven door Hollandmale, updated februari 2011.

  _____________________________________________
  Inhoudsopgave
  1. Adres / Internet / Email / Route
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig
  _________________________________________________


  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken

  Saunaclub YinYang
  Heinsbergerweg 230
  6045 CL Roermond-Melick
  Tel. (0031)-(0)475-532 596

  Internet: www.yinyang.nl en www.fkk-club-yinyang.de
  E-mail : info@yinyang.nl

  YinYang ligt aan de N293 in Roermond, vlak voor Melick. Volg vanuit Roermond de verkeersborden "Melick". YinYang ligt in een bos, bij ’n kruispunt met stoplichten. De club is herkenbaar aan spandoeken in de bomen met opschrift "Saunaclub YinYang". Bij die stoplichten moet je rechtsaf, daarna 100 m linksaf de ventweg op, waarna je bij de ingang komt.

  Pinpas & Creditcard:
  Aan de receptie van YinYang kun je met je pinpas betalen en/of cash geld opnemen, of met je creditcard cash geld opnemen. Pinnen is kosteloos, opname per creditcard kost 5% fee. Op het afschrift staat geen enkele verwijzing naar YinYang of Club.


  2. Parkeren / Ingang

  In de bomen rondom YY hangen spandoeken "Saunaclub YinYang" ter herkenning. Vervolgens rijd je over 'n grindpad omhoog, naar 'n grote parkeerplaats tussen de bomen. Er is ruimte voor 80 auto's. Je kunt uit het zicht parkeren, de bomen schermen de parkeerplaats af. Voor de voordeur zit 'n hek met drukknop. Hek en voordeur worden elektrisch geopend. Een bordje bij de ingang verwijst naar de veiligheidsregels. Hiermee kan men bezoekers controleren die mogelijk 'n veiligheidsrisico vormen, en kan de toegang worden ontzegd.


  3. Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 11.00 tot 01.00, vrijdag 11.00 tot 03.00, zaterdag 13.00 tot 03.00 en zondag/feestdagen van 13.00 tot 01.00.
  Gesloten dagen: 1 januari en 24, 25, 26 en 31 december.


  4. Entree / Dienstverlening

  Entree is 60€ na 14.00 daarvoor 50€ net als na 22.00uur. Je kunt cash of per pinpas/creditcard betalen. Inbegrepen zijn twee maaltijdbuffetten, bier en non-alcoholische dranken. Na betaling geeft de receptioniste je badjas en kluissleutel. De kleedkamer met kluisjes en slippers is rechtdoor, het trapje naar beneden. Vanuit de kleedkamer loop je naar de douches; daar zijn ook toiletten. Handdoeken liggen bij de ingang van de kleedkamer en beneden bij de bios. De slippers staan tussen de kleedkamer en de douches. Eveneens inbegrepen is het onbeperkt gebruik van alle clubfaciliteiten, in YinYang zeer ruim en uitgebreid.

  Je bewaart je kleding, geld en waardezaken in je kluis. De kluissleutel heeft 'n bandje, dat je om je pols draagt. Betaling van de dames gebeurt in de kleedkamer na afloop. Daarom je portemonnee in je kluis bewaren, op 'n makkelijk bereikbare plaats. Als je de club verlaat, doe je in de kleedkamer je badjas, handdoeken en slippers in de daarvoor bestemde bakken. Je kluissleutel geef je af aan de receptie. De receptioniste laat je vervolgens uit.


  5. Verblijfsruimtes

  YinYang heeft 'n groot aantal luxe verblijfsruimtes. Bij je eerste bezoek is het 'n ontdekkingstocht om alle ruimtes te vinden. Vanuit de receptie kom je op twee manieren in de bar/lounge. Direct linksaf door de gang, en via de kleedkamer. De kleedkamer ligt rechtdoor, het trapje naar beneden. Vanuit de kleedkamer loop je langs de douches naar de saunaruimte. Je ziet links 'n deur, die toegang geeft tot de bar/lounge. Loop je rechtdoor, dan kom je bij de sauna, whirlpools en diverse relaxruimtes. Voorbij de sauna kun je naar buiten, naar tuinterras en zonneweide.

  Vanuit de receptie kun je ook met de trap omhoog . Daar liggen het rookvrije restaurant en 7 luxe kamers met badkamer, tevens enkele zithoeken. De bar/lounge is zeer ruim opgezet. Een grote bar met veel krukken; je kunt langs 3 zijdes aan de bar zitten. In de lounge zijn veel zithoeken met tweezitbanken. Er is tevens 'n podium waarop 's-avonds wordt gestript. Bij binnenkomst in de bar/lounge zijn rechts de toiletten. Achter de bar is 'n deur waardoor je rechtstreeks de saunaruimte inloopt. Je hoeft dus niet om te lopen via receptie en kleedkamer.

  Vanuit de bar is 'n trap naar beneden, naar de seksbios. Niet alleen vanwege de films, maar ook vanwege de (publieke) seks. In de bios zijn diverse zithoeken, met twee- en driezitbanken. Je kunt er dus helemaal gestrekt gaan met je dame. Vind je dat te publiekelijk, dan zijn er bij de bios ook 3 dark rooms, waar je alleen met je dame bent. De dark rooms zijn van buitenaf in te zien, maar dat is juist de opzet van 'n seksbios. Bij de bios is ook 'n doucheruimte met toilet en 'n rek met handdoeken. De bios is dus 'n zelfvoorzienende unit. Via dezelfde trap ga je ook weer terug naar de bar/lounge.
  De bios is volledig voorzien van ligbedden. Je kunt er dus complete sessies doen met je dame.

  Verder zijn er nog 7 luxe kamers met badkamer beneden, bij de receptie met het trapje naar beneden. Kamer 11 heeft ’n eigen jacuzzi, tegen 20,- meerprijs. Kamers 12, 14 en 18 hebben ’n grote doucheruimte voor 2 personen. De overige kamers hebben ’n bad met daarin ’n douche. Bij de benedenkamers zijn ook nog enkele zithoeken. YinYang is 'n grote saunaclub, met ruime mogelijkheden.

  n de tuin bij het zwembad zijn 7 tuinhuisjes voor kamersessies. Boven de bar zijn 4 nieuwe eenvoudige kamers. Tuinhuisjes en nieuwe kamers hebben geen sanitair, dus vooraf/achteraf elders wassen.


  6. Beschrijving

  YinYang ligt op 'n groot landgoed met bomen, op 'n heuvel met uitzicht over het Roerdal. Het gebouw is modern, ruim en luxe, met stijlvolle erotische accenten. Het bestaat uit 'n kelderverdieping, begane grond en bovenverdieping. In de kelderverdieping liggen 7 kamers, kleedkamer, douches en seksbios. Op de begane grond liggen de receptie, bar/lounge, saunaruimte, tuinterras en zonneweide. Op de bovenverdieping liggen het rookvrije restaurant en nogmaals 7 kamers. Alles zoals onder punt 5 beschreven.

  Bij de ingang van de bar staat 'n sigarettenautomaat. Euromunten haal je bij de receptie. De dames nemen ’n badlaken en handdoeken mee naar de kamer. De kamers hebben 'n eigen badkamer met bad en/of douche, wastafels en WC. Eveneens 'n klokradio, TV met pornokanaal, lichtdimmer, tissues en pedaalemmer. Op de kamers is (zachte) muziek. Kamer 11 heeft geen badkamer, maar 'n privé-jacuzzi. In de bar/lounge is centrale muziek; men draait dance en soft-rock. In seksbios en saunaruimte is zachte muziek zoals op de kamers.

  Via bar/lounge en saunaruimte kun je naar tuinterras, zwembad en zonneweide. Op het terras staan zonnebedden, tafels, stoelen en enkele grote parasols. Naakt zonnen wordt door dames en heren gedaan. Buitenseks komt steeds meer voor, op de zonneweide bij het zwembad, in de zomermaanden.


  7. Publiek

  Grotendeels Nederlandse, in minder mate Duitse bezoekers. Ook allochtonen, in kleine aantallen. Overmatig drankgebruik wordt niet op prijs gesteld. In dat geval wordt men gevraagd te vertrekken. Al met al runt het management 'n nette club. De bezoekers zijn overwegend tussen 30 en 55 jaar; deels terugkerend. Uiteraard zijn nieuwelingen meer dan welkom. Kom je in 'n groepje, hou dan 'n low-profile aan. Management en andere bezoekers stellen dit zeer op prijs.


  8. Sfeer

  De sfeer is zeer informeel, waarbij je gemakkelijk in contact komt met dames en andere gasten. De sfeer is zoals 'n erotisch café; anders dan in 'n bordeel. In de bar/lounge wordt weinig geanimeerd door de dames. Men laat het initiatief tot contact meestal aan de bezoekers over. Samen iets drinken kan zonder verplichtingen. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet, getuige de gewoontes in andere clubs. Kom je vervolgens 'n intiem contact overeen, dan hoef je niet meteen naar de kamer. Je kunt ook eerst met je dame naar de bios, sauna of whirlpool.


  9. Kennismaking / Afloop

  Gebeurt zoals gezegd meestal in de bar/lounge, zomers ook op het terras. De eenvoudigste manier is: je spreekt 'n dame aan en vraagt of ze 'n kamersleutel haalt. Een manier die beter past in YinYang, is het gezelschap van 'n dame opzoeken en elkaar 'n beetje versieren. Zoenen en strelen is vrijblijvend, maar het is niet de bedoeling dat je 'n dame lang bezet houdt. Je kunt samen met je dame naar sauna of whirlpool, als je aansluitend ook naar de kamer gaat. Tel dan de tijd bij de kamertijd op.

  In sauna en whirlpool is seks niet toegestaan, maar er blijft dan nog genoeg leuks over. Als je prijsstelt op extra service, bespreek die dan voordat je intiem met je dame wordt. Dat voorkomt misverstanden bij het afrekenen. Alle kamers in YinYang hebben 'n badkamer. Sommige dames willen na afloop samen douchen, anderen niet. De betaling gebeurt achteraf in de kleedkamer, omdat je je portemonnee immers in je kluis bewaart.

  Het management ziet erop toe, dat geen misbruik wordt gemaakt van achteraf betalen. Gebeurt dit toch, dan wordt men meteen gevraagd te vertrekken. Verdere toegang wordt daarna ontzegd, met verwijzing naar de veiligheidsregels. Neem bij klachten altijd contact op met de receptie.


  10. Verzorging

  YinYang verzorgt twee maaltijdbuffetten per dag, in het rookvrije zelfbedieningsrestaurant op de bovenverdieping:

  - Brunch: van 11.00 tot 15.00 uur. Je bakt je eigen eitjes met spek op de bakplaat. Verder 'n uitgebreid buffet met diverse soorten broodjes, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, muesli, salades, vruchtenyoghurt, fruit, melk en koffie. Het personeel vult het buffet steeds aan, dus je hoeft niet in de rij te gaan staan. Achter in het restaurant staan het bestek, met daarnaast 'n bak voor vuile borden/bestek. Achterin kun je tevens je eigen drankjes inschenken.

  - Diner: van 17.00 tot 22.00 uur. Je bakt je eigen biefstukjes, varkenshaasjes, kipfilets, hamburgers of spiesjes op de bakplaat. Verder 'n uitgebreid buffet met sauzen, warme en koude bijgerechten, groentes en salades. Je kunt de hele avond eten, het buffet wordt frequent aangevuld, dus niet nodig om in de rij te gaan staan.

  Beneden bestel je je drankjes aan de bar. Zit je in de lounge, dan kan ook je dame de drankjes te halen. Bier en non-alcohol is gratis. Overige dranken komen met kluisnummer op je rekening, die je bij vertrek aan de receptie betaalt.


  11. Hygiëne

  Altijd enkele schoonmakers aan het werk. Ook het management houdt 'n oogje in het hygiënische zeil. Kamers, douches, toiletten, saunaruimte en bios worden doorlopend schoongemaakt. Gebruikte glazen worden vlot afgeruimd, het restaurant wordt frequent opgeruimd. Naast het bestek staat 'n bak waar je je gebruikte bord/bestek in doet. Je mag geen glazen meenemen naar de saunaruimte, vanwege mogelijke glasscherven.


  12. Personeel

  De ontvangst wordt gedaan door de receptioniste. Zij doet de betaling, geeft je je spullen en wijst je de weg. Het barpersoneel bekommert zich om het welzijn van de gasten. YinYang verzorgt 'n hoog serviceniveau. De receptioniste vraagt daarom bij vertek hoe je je bezoek vond, ook wat betreft de dames. Geef 'n eerlijk antwoord, ook als je kritisch bent. Contacteer bij klachten altijd de receptie: dan kan men er terplekke wat aan doen.


  13. Bezetting

  Bedenk dat je slechts één dame nodig hebt om je bezoek tot 'n succes te maken. Maar als je het aantal dames belangrijk vindt, zijn hier wat cijfers.
  - Ochtend: 15-20 dames.
  - Voormiddag: 20-25 dames.
  - Namiddag: 25-35 dames.
  - Avond: 35-45 dames.

  De beste dagen zijn dinsdag t/m zaterdag, geregeld tussen 40 en 50 dames 's-avonds. Verder zijn de genoemde aantallen 'n goede indicatie, waargenomen eind 2010 - begin 2011.

  14. Dames

  A) Herkomst en leeftijd
  Het merendeel is afkomstig uit het Duitse FKK-circuit, 'n klein deel komt uit NL en België. Zij spreken Duits, Engels of NL; de meesten zijn twintigers, enkelen zijn dertigers.

  B) Verloop
  Zoals in alle saunaclubs: groot. Dagelijks starten en vertrekken er dames. Daarnaast ’n aantal die al langer in YY werken. Verder ook nog dames die op en neer pendelen tussen diverse Duitse en NL-clubs.

  C) Communicatie
  Over het algemeen zijn Duits en NL de voertaal. Veel dames spreken daarnaast ook nog 'n mondje Engels. Voor Nederlanders dus weinig communicatieproblemen. Bij onduidelijkheden kun je bovendien de receptie inschakelen.

  D) Service
  Het merendeel van de dames geeft de volgende service: zoenen, beffen, pzc en nmc. Sommige dames zoenen niet, sommige doen alleen pmc. Bij twijfel over de service van 'n dame; van tevoren vragen om verrassingen te voorkomen.

  E) Kamerprijzen
  De standaardprijs is E 50,-/half uur, E 75,-/uur. Zoenen en beffen behoren ook tot de adviesprijs, hoewel niet elke dame dat doet. Zo'n 90 % van de dames in YY pijpt zc, maar ze zijn het niet verplicht. Als 'n dame alleen mc pijpt, moet ze dat vooraf in de bar aangeven. Ze mag geen meerprijs vragen voor pijpen-zc. De kamertijd kan worden verlengd; half uur 50,- of uur 75,-. Voorbeeld: 1,5 uur = 125,- ; 2 uur = 150,- ; 2,5 uur = 200,-., ook dit doet niet elke dame. Vijf minuten meer of minder kamertijd heeft geen invloed op de standaardprijs.
  Een aantal dames biedt extra service. FT (klaarkomen in de mond) kost meestal E 25,-. AV (anaal) kost meestal E 50,-. Vooraf overleggen om misverstanden te voorkomen, ook wat betreft andere service.

  F) Animatie
  Dit betekent: iemand bewegen om champagne te bestellen of naar de kamer te gaan. Behoort niet te worden gedaan in YinYang; het initiatief moet bij de gasten liggen. Animatie moet je niet verwarren met 'n dame die initiatief neemt bij het leggen van contact. Dit is geen animatie, maar goed gastvrouwschap.


  G) Dresscode
  Bezoekers dragen 'n badjas, 's-zomers naar keuze 'n badhanddoek. Dames gaan in lingerie of sexy jurkje, soms met blote borsten. In saunaruimte en bios kun je je naakt bewegen, naar keuze. Dat geldt ook voor het zonneterras, waar je naakt kunt zonnen. En het zwembad, waar je naakt kunt zwemmen.

  H) Diversen
  De dames in YinYang zijn zelfstandig werkzaam. Net als de gasten betalen ook zij entree. De kamerprijzen zijn volledig voor henzelf. YinYang neemt alleen de entree.

  15. Extra's
  Van maandag t/m vrijdag 13.00 tot 18.00 is er 'n masseuse die reguliere massages verzorgt in de saunaruimte. Het tarief is E 1,- per minuut.
  YY heeft geregeld kortingsacties of ’n speciaal programma. Kijk op de YY-website.

  16. Overig
  Als je je bezoek aan YinYang wilt aankondigen of reisgenoten zoekt, plaats 'n bericht in de rubriek Off-Topic/Meeting Point. Plaats 'n recensie over je ervaring in YinYang; je doet er andere forumleden 'n groot plezier mee.
  Laatst gewijzigd door MichelJ; 14 september 2014 om 10:52
  Founding Member

 2. #2
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 22:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  336
  Thanks
  67
  Thanked
  867 in 168 posts

  Pfeil Hoe YY te vinden :

  B30 postte elders een handige luchtfoto met beschrijving:
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...&postcount=310
  Founding Member

 3. #3
  Geregistreerd
  23 januari 2006
  Last Online
  26 februari 2024 @ 21:39
  Berichten
  377
  Discussies
  15
  Thanks
  48
  Thanked
  104 in 25 posts

  Standaard

  Het restaurant is nu doorlopend geopend tot 22.00 uur.
  Ich hab drei Haare auf der Brust, ich bin ein Bär.
  Ich zähl sie jeden Tag, es werden halt nicht mehr.
  So ein Bär scheut in der Tierwelt überhaupt keinen Vergleich,
  man kann mit Bären prima kuscheln, denn so ein Bär ist herrlich weich.
  Wer´s einmal ausprobiert hat, will immer mehr.
  Ich hab drei Haare auf der Brust, ich bin ein Bär.

 4. #4
  Geregistreerd
  15 januari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:28
  Berichten
  13.799
  Discussies
  98
  Thanks
  5.255
  Thanked
  10.291 in 4.523 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Johnny99 Bekijk bericht
  Het restaurant is nu doorlopend geopend tot 22.00 uur.
  Was dat dan niet al zo?

 5. #5
  Geregistreerd
  12 juni 2006
  Last Online
  26 juli 2023 @ 18:56
  Berichten
  4.123
  Discussies
  1003
  Thanks
  603
  Thanked
  432 in 287 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Picasso 1 Bekijk bericht
  Was dat dan niet al zo?
  Neen, van 15 tot 17 uur was het altijd dicht!
  Zoveel mensen, zoveel meningen...
  ILUSIÓN ES MI CAMINO, VICTORIA MI DESTINO!

  Sueña como si fueras a vivir para siempre, vive como si fueras a morir hoy!

 6. #6
  Geregistreerd
  2 november 2005
  Last Online
  Vandaag @ 00:54
  Locatie
  Close 2 Paradise
  Berichten
  2.388
  Discussies
  58
  Thanks
  2.453
  Thanked
  2.182 in 700 posts

  Standaard

  En wat gebeurd er nu?
  Blijft het ontbijt langer staan, of begint het avond eten eerder.
  Of allebei natuurlijk.
  En voor de echte statistiek liefhebbers: Het restaurant kan ook open blijven zonder eten

 7. #7
  Geregistreerd
  25 juli 2010
  Last Online
  10 september 2023 @ 14:49
  Locatie
  thuis
  Berichten
  31
  Discussies
  3
  Thanks
  11
  Thanked
  76 in 13 posts

  Standaard

  kloppen de prijzen van de dames nog?

 8. #8
  Geregistreerd
  18 mei 2006
  Last Online
  13 oktober 2022 @ 01:28
  Berichten
  171
  Discussies
  3
  Thanks
  157
  Thanked
  186 in 49 posts

  Standaard

  Redelijk wat dames vragen 100 euro voor 1 uur.

 9. #9
  Geregistreerd
  17 augustus 2012
  Last Online
  9 december 2022 @ 22:00
  Berichten
  101
  Discussies
  7
  Thanks
  70
  Thanked
  162 in 45 posts

  Standaard

  YY is vanaf vandaag op en tot 3 uur 's nachts (vrijdag)

 10. #10
  Geregistreerd
  20 februari 2007
  Last Online
  4 april 2023 @ 23:24
  Locatie
  Ring 2, Inferno
  Berichten
  5.355
  Discussies
  221
  Thanks
  6.523
  Thanked
  4.760 in 2.143 posts

  Standaard

  Laatst hoorde ik in de kantine een gesprek van 2 franstaligen aan de tafel naast mij. Zij hadden het over een busverbinding van Brussel naar Roermond en Düsseldorf.

  Dus ben ik even gaan zoeken, en je kan met een DB IC bus rechtsteeks van Brussel noordstation naar het station in Roermond en zo verder naar Düsseldorf ZOB. Met de trein kun je niet rechtstreeks van Brussel naar Roermond.

  http://www.bahn.com/i/view/BEL/nl/pr...sseldorf.shtml
  Little boy, she's from the street. Before you start, you're already beat... https://www.youtube.com/watch?v=C8LHZldVLvA

 11. #11
  Geregistreerd
  14 augustus 2011
  Last Online
  22 februari 2024 @ 15:56
  Locatie
  Kortrijk
  Berichten
  1.874
  Discussies
  100
  Thanks
  2.028
  Thanked
  5.487 in 1.283 posts

  Standaard

  Heeft YinYang nu een betaalautomaat of niet? Een dame zei me van wel (natuurlijk met de hoop dat ik m'n reserves zou aanspreken voor 'n kamertje met haar). En is dat wel voordelig tov in de bank vooraf wat geld halen.
  De zwarte wolf

 12. #12
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 14:26
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.570
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.167 in 5.134 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door VAZKOR Bekijk bericht
  Heeft YinYang nu een betaalautomaat of niet? Een dame zei me van wel (natuurlijk met de hoop dat ik m'n reserves zou aanspreken voor 'n kamertje met haar). En is dat wel voordelig tov in de bank vooraf wat geld halen.
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door licky luke Bekijk bericht
  We willen tegenwoordig allemaal weten of we "veilig" (voor het thuisfront) kunnen pinnen...
  Welnu, wie pint bij Yin Yang krijgt op zijn afschrift de volgende tekst:

  BEA NR:RS2101 02.09.12/22.02
  Roermond ROERMOND,PASxxx


  (met natuurlijk een andere datum en tijd in de eerste regel en aan ander pasnummer in de tweede regel.)

  Geen referentie aan Yin Yang dus...
  Als ik het me goed herinner kun je aan de balie pinnen. Dat weet ik eigenlijk wel 100% zeker .
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 13. #13
  Geregistreerd
  11 januari 2011
  Last Online
  Vandaag @ 10:29
  Locatie
  lustoord
  Berichten
  4.269
  Discussies
  33
  Thanks
  5.257
  Thanked
  5.736 in 2.235 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Big30 Bekijk bericht

  Als ik het me goed herinner kun je aan de balie pinnen.
  Klopt,wisselen kan daar ook want ik zag ooit een paar gasten briefjes van 500 wisselen.

 14. #14
  Geregistreerd
  20 februari 2007
  Last Online
  4 april 2023 @ 23:24
  Locatie
  Ring 2, Inferno
  Berichten
  5.355
  Discussies
  221
  Thanks
  6.523
  Thanked
  4.760 in 2.143 posts

  Standaard

  Net nog even op de YY website geweest, en als ik dat goed zie is de verminderde prijs van 50 € voor 13:00u niet meer geldig tijdens de maandelijkse thema-dagen.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yin Yang
  Het entree bedrag voor een YinYang-event is € 60,-.
  Little boy, she's from the street. Before you start, you're already beat... https://www.youtube.com/watch?v=C8LHZldVLvA

 15. Onderstaande leden hebben sofaking bedankt voor deze bijdrage:

  Nedlovefkk (26 december 2015)

 16. #15
  Geregistreerd
  9 september 2015
  Last Online
  18 juli 2023 @ 23:53
  Berichten
  2.669
  Discussies
  28
  Thanks
  1.004
  Thanked
  2.969 in 1.216 posts

  Standaard

  Vandaag bij YY op het sherm gezien, je moet iets als de wifi d'ruit ligt, vanaf 2 januari is net na 22.00 ook 60€ entree.

 17. #16
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 14:26
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.570
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.167 in 5.134 posts

  Standaard

  Thxs voor de info, de optie voor 14u 50€ blijft dan wel bestaan zo lijkt het althans.
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 18. #17
  Geregistreerd
  9 september 2015
  Last Online
  18 juli 2023 @ 23:53
  Berichten
  2.669
  Discussies
  28
  Thanks
  1.004
  Thanked
  2.969 in 1.216 posts

  Standaard

  Vanaf 1 juli, met de l van lekker likken, is YY elke dag geopend van 11.00 tot 01.00 geen afwijkende tijden meer op de vrijdag, zaterdag en zondag. Huishoudelijke mededeling vanaf deze week.
  Tevens is het scherm bij de kleedkamer weggehaald dat het gazon aan het oog onttrok.
  Een vriend is iemand die vraagt waarom je iets doet, maar nooit veroordeelt wat je doet.
  Hij, of zij, vraagt nooit waarom je geen tijd had, maar is altijd blij als ie je weer ziet.
  Maar weet wel waar je de vorige keer over sprak en pakt daar de conversatie weer op.

 19. Onderstaande 10 leden hebben Nulnulzeseneenhalf bedankt voor deze bijdrage:

  Bearke (29 mei 2017),Brad Clitt (29 mei 2017),cheasehead (29 mei 2017),Elmo3108 (29 mei 2017),Jooploop (29 mei 2017),mathiou (29 mei 2017),sti6 ( 1 juni 2017),swazontneuf (29 mei 2017),yylover (29 mei 2017),Zultbroek81 (29 mei 2017)

 20. #18
  Geregistreerd
  19 januari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:30
  Berichten
  4.425
  Discussies
  43
  Thanks
  4.656
  Thanked
  6.173 in 2.414 posts

  Standaard

  Even een vraagje, voor de beren die net als ik yy al vanaf het begin (2006) hebben meegemaakt.

  Ik ben namelijk op zoek naar een tv uitzending van (omstreeks) 2006. Er is toen een reportage gemaakt van yy, die onderdeel uitmaakte van een reeks uit een reportageserie waarvan ik de naam niet meer precies weet, maar het was iets in de geest van: is my life, of a part of my life, of once in a life time, you online live once. Of zoiets.
  Was in de tijd van 'patsertje' gonny, uitstekende ex medewerker van yy, die niet alleen de lege glazen ophaalde maar ook voor goeie sfeer zorgde onder de gasten, en met hen meedacht.
  Hij zit ook in die reportage.

  Weet iemand welke reportage ik bedoel en waar ik deze kan terugkijken? Zender weet ik ook niet meer. Ik gok sbs6. Of rtl5.

  Is denk ik ook wel leuk voor de beren die yy alleen maar kennen van de afgelopen pakweg 4 jaar, dus van na de verbouwing.
  Het ging er toen echt heel anders aan toe. Mooie oude tijd.
  Zou dat graag nog eens willen terugzien.

 21. Onderstaande leden hebben pietpotent44 bedankt voor deze bijdrage:

  Partycrasher ( 3 december 2017)

 22. #19
  Geregistreerd
  19 januari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:30
  Berichten
  4.425
  Discussies
  43
  Thanks
  4.656
  Thanked
  6.173 in 2.414 posts

  Standaard

  Het zou ook wel 'try before you die' geweest kunnen zijn. Van bnn denk ik. Maar heb de bewuste aflevering over fkk saunaclubs nog niet kunnen vinden.

 23. #20
  Geregistreerd
  5 oktober 2016
  Last Online
  11 april 2023 @ 20:51
  Berichten
  228
  Discussies
  2
  Thanks
  702
  Thanked
  302 in 106 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pietpotent44 Bekijk bericht
  Het zou ook wel 'try before you die' geweest kunnen zijn. Van ben denk ik. Maar heb de bewuste aflevering over fkk saunaclubs kunnen vinden.
  Je hebt hem wel of niet kunnen vinden? Ben zelf ook namelijk wel geinteresseerd, ben zelf namelijk bijna 35 jaar!! geleden voor het eerst op deze locatie geweest.

 24. #21
  Geregistreerd
  19 januari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:30
  Berichten
  4.425
  Discussies
  43
  Thanks
  4.656
  Thanked
  6.173 in 2.414 posts

  Standaard

  Nee helaas heb ik em nog niet gevonden dus
  (Phone autocorrectie verprutst soms mijn tekst, heb dat nu uit gezet)

 25. #22
  Geregistreerd
  19 januari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:30
  Berichten
  4.425
  Discussies
  43
  Thanks
  4.656
  Thanked
  6.173 in 2.414 posts

  Standaard

  Onze Wijze Grijze heeft weliswaar niet het filmpje gevonden waar ik naar zocht,
  maar wel toch ook een interessant filmpje van die tijd (2006/2007) gevonden waarin goed te zien is hoe het er in de beginperiode, ruim voor de verbouwing uitzag en eraan toe ging.
  Dus alle credits hiervoor aan Wijze Grijze. (Ik zoek ondertussen toch nog even verder door).

  Als ik dit filmpje zie, begrijp ik ineens weer waarom ik dat zo ontzettend mis t.o.v. yinyang vandaag de dag in 2017.
  Smaken verschillen natuurlijk, er zullen altijd beren zijn die dit oubollig vinden, en huidige moderne strakke kolossale ruimte beter vinden dan toen,
  maar ik zou er maar wat voor over hebben als het nog steeds zo was. Mooie sfeervolle bar, veel tirelantijntjes, rood tapijt, knusse hoekjes met sofas, wandschilderingen, beeldjes, sfeervolle natte ruimte met rotsjes, planten en boompjes.
  En een stuk kleinschaliger, heerlijk rustig en relaxed, geen jaagsters, geen fabriek afwerktoestanden, geen massa, pakweg 30 vrouwen, maar wel veelal topvrouwen. En niet zo heel veel beren.
  Dan zomers weertje erbij, hmmmm heerlijk! dat is voor mij echt het paradijsje!... zucht. Wat hebben ze toch iets moois om zeep geholpen.

  Anyway. Enjoy filmpje:
  http://www.dailymotion.com/video/x3oqgw

 26. Onderstaande 6 leden hebben pietpotent44 bedankt voor deze bijdrage:

  Das ( 3 december 2017),Pandabeer82 ( 3 december 2017),Partycrasher ( 3 december 2017),sofaking ( 3 december 2017),Uit-Drenthe ( 3 december 2017),yylover ( 3 december 2017)

 27. #23
  Geregistreerd
  20 februari 2007
  Last Online
  4 april 2023 @ 23:24
  Locatie
  Ring 2, Inferno
  Berichten
  5.355
  Discussies
  221
  Thanks
  6.523
  Thanked
  4.760 in 2.143 posts

  Standaard

  Merkwaardig filmpje van een japanese site : onderweg naar YY.

  https://youtu.be/I63pcszaoeg
  Little boy, she's from the street. Before you start, you're already beat... https://www.youtube.com/watch?v=C8LHZldVLvA

 28. Onderstaande 2 leden hebben sofaking bedankt voor deze bijdrage:

  Pandabeer82 ( 3 december 2017),Partycrasher ( 3 december 2017)

 29. #24
  Geregistreerd
  19 januari 2007
  Last Online
  Gisteren @ 22:30
  Berichten
  4.425
  Discussies
  43
  Thanks
  4.656
  Thanked
  6.173 in 2.414 posts

  Standaard

  Ik heb inmiddels de titel en tijd van het programma gevonden wat ik zocht:

  Naam: Way of life (met een f!)
  Onderwerp: fkk saunaclubs (niet alleen yinyang, ook palace, mystique etc.)
  Zender: RTL 5
  Datum: ergens half september 2007 (17 september 22:00u)

  Alleen kan ik de uitzending zelf helaas niet meer vinden... :(
  Toevallig iemand die dit heeft opgenomen? of een site waarin je oude rtl programma's kan terugvinden van zo lang geleden?

  Op het forum kon ik hier nog wat info vinden van destijds:
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...ight=reportage

 30. #25
  Geregistreerd
  23 oktober 2016
  Last Online
  Gisteren @ 11:30
  Locatie
  Den Bosch
  Berichten
  215
  Discussies
  4
  Thanks
  58
  Thanked
  169 in 55 posts

  Standaard

  Welke dames doen nu nog CIM of anaal? Weet alleen van Mia dat ze CIM doet voor 30,- extra.

 

 
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:39.