het plaatje:

Haarkleur/-lengte : bruinig (geverfd), op dit moment vrij lang
Lengte dame : rond de 1.70 - 1.75
Postuur/Cupmaat : redelijk stevig, B, wat zwangerschaps-sporen
Nationaliteit/Taal : ex-Russische, al langer in Duitsland wonend
Leeftijd : in de 30, schat ik
Tatoeages/Piercings : een half Chinees woordenboek op de linkerbovenarm
Service: goede massage, 'Franzozisch' ohne, rest met
Voordelen: lekker rustige dame, geen haastklus
Nadelen: niet voor de liefhebbers van piepjong en pornstar -achtig
Tijdsduur : uurtje
Prijs : standaard, EUR 75 op uurbasis
Extra’s bij het bezoek: geen

Gisteren voor een tweede sessie in GT eens rustig de boel bekeken vanaf een bankje in de bar-ruimte. En daar viel mijn oog op Anna, die net was binnengekomen van een rondje jagen bij de Kino. Anna is niet meer de jongste dame in Brueggen, maar kan er goed mee door. Ze zit vaak rustig op een bankje of in de gang voor de Kino en is niet de meest actieve ter plekke. Ze leek me een ideale kandidate voor een rustig uurke stoeien.

En kijk nou: ze keek naar mij en zei 'Hee, wij hebben al eens...'. Razendsnel graafde ik in mijn geheugen, maar er kwam niets boven. Mooi dat ze wel gelijk had, want achteraf blijkt dat ik ergens vorige zomer inderdaad eerder met haar naar een kamer ben geweest... Genant, uiterst genant. Menige dame die dan niet echt vriendelijk meer is. dat viel hier gelukkig mee en zo kletsten we we wat en daarna vertrokken we naar een hutje op de hei, wel, in de tuin, ik in een witte en Anna in een schattige perzik-kleurige badjes (met capuchon, stond haar schatig en kleurde mooi bij haar haar).

In het tuinhuisje volgde een fijn uurtje. Niks expressiefs of explosiefs, maar gewoon een lekkere vrijpartij van twee volwassenen die weten wat ze aan elkaar hebben. Anna is duidelijk voor de liefhebbers van de wat oudere dames en zal daarin niet teleurstellen.


W-L
(die trouwens beloofd heeft de tatouages - een jeugdzonde - eens correct te vertaken. de dame heeft geen idee wat daar staat......)