Het aantal vrouwen dat naar sexy strippers gaat kijken in nachtclubs is stijgende. Aangemoedigd door bekende sterren als Madonna en Pamela Anderson die hebben toegegeven dergelijke stripclubs te bezoeken, gaan er steeds meer vrouwen naar de clubs om de vrouwelijke strippers te zien optreden. Ook het aantal clubs is groeiende.

Volgens onderzoekers zijn steeds meer vrouwen op zoek naar vergelijkingsmateriaal en bezoeken daarom in de nachtelijke uren de strippers om hun lichamen te vergelijken. Vrouwen zijn erg onzeker en horen uit de omgeving steeds meer dat ze er sexy uit moeten zien. Omdat ze geen kennis hebben, gaan ze naar nachtclubs om de dames van plezier van dichtbij te bekijken. Vrouwen houden ervan naar andere vrouwen te kijken.

In één van Engeland’s grootste clubs zijn nu zelfs mannelijke strippers geïntroduceerd naar aanleiding van het stijgende aantal vrouwelijk bezoekers. Op zaterdagavond is ongeveer 30% van de bezoekers vrouw, aldus de bedrijfsleider. Aantrekkelijke vrouwen houden ervan om naar andere aantrekkelijke vrouwen te kijken. Dat betekent niet dat ze seks met elkaar willen; ze vinden het gewoon leuk om te zien hoe een andere vrouw haar kleren uittrekt.

Bron: Sexnieuws 27/2/2006.

Anvers :wink: