Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  Geregistreerd
  9 november 2005
  Last Online
  18 februari 2022 @ 17:11
  Locatie
  SKW Antwerpen
  Berichten
  2.215
  Discussies
  169
  Thanks
  0
  Thanked
  11 in 8 posts

  Standaard Vreemd gaan zonder zorgen? Koop een alibi.

  Wie zijn of haar partner bedriegt, kan daar naar het schijnt niet alleen schuldgevoelens aan over houden, maar leeft ook met de vrees dat de affaire uitkomt. Zeker nu er steeds meer technologieën bestaan om andere mensen te bespioneren. Voor die overspeligen heeft de Sunday Telegraph nu goed nieuws: wie gemoedsrust wil, kan een waterdicht alibi kopen.

  Voor de som van enkele tientallen euro's (wat minnaars toch ook al snel uitgeven aan een romantische maaltijd of een tijdelijk onderkomen) biedt de firma FakeAlibi namelijk alles aan wat nodig is om een illiciete afwezigheid te kunnen verdoezelen. Meestal gaat het om een gefingeerde conferentie, een seminar of een opleidingscursus waarvoor de professioneel ogende uitnodigingen naar het privé-adres van de flierefluiter worden gestuurd.
  Tegelijkertijd krijgt hij/zij een telefoonnummer dat, als het door een argwanende partner wordt gebeld, wordt beantwoord door een medewerker van de firma die zich dan uitgeeft voor hotelbediende of organisator van de gebeurtenis.

  In de praktijk gaat dat als volgt, zo blijkt uit een recent voorbeeld. Een Aziatische vrouw, die een gedwongen huwelijk moest aangaan, wilde haar echte, grote liefde ontmoeten in Frankrijk. Op advies van FakeAlibi vertelde ze haar echtgenoot dat ze een paar dagen met een vriendin naar België ging, en de firma begon dat verhaal 'in te vullen'. Vanuit België werd een hotelreservatie doorgefaxt, met het telefoonnummer van een onbestaand hotel, en bij die telefoon zat een van FakeAlibi's medewerkers in Frankrijk. Hij reedt even de grens over om in België een SIM-kaart te halen zodat het hele verhaal waterdicht werd. In dat geval belde de echtgenoot niet, maar de vrouw kon in elk geval in alle rust genieten van haar uitstap en dat voor de som van 500 euro.
  De meeste mannelijke klanten van FakeAlibi volgen de procedure die hen wordt voorgesteld, vrouwen houden het hele verhaal liever zelf in de hand en vragen dan documentatie om hun smoes te ondersteunen. "Vrouwen zijn door de band genomen sluwer dan mannen", zegt FakeAlibi-topman Rob Leonard, "zij hebben het hele verhaal vaak al tot in de details uitgewerkt".
  Hoe dat ook zij, volgens Leonard is de vraag naar een alibi zo groot dat al 21.000 klanten staan ingeschreven en groeit dat aantal dagelijks nog aan. De meest fervente overspeligen betalen zelfs een vast maandelijks bedrag.

  Bron: Het Belang van Limburg 20/2/2006.

  Anvers :wink:

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Met 500 treuri in de tas neuk ik 5 keers.....

  Je moet een network hebben met vrienden in verschillende beroepjes, dan loept dat ook zonder een agencie.
  Een alibi voor 3-4 dagen heb ik niet nodig, een enkele daag graag.

  n. :wink:

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:15.

Freude 468*60   Amari 468*60