Hoi bezoeker!

Het lijkt erop dat je het IJsberenforum wel leuk vindt, maar je hebt nog geen account aangemaakt. Waarom neem je niet een minuut de tijd om je te registreren? Als je een account aangemaakt hebt, kun je alle berichten van het forum lezen, zelf berichten posten, chatten met mede-ijsberen en vrijkaarten winnen met tombola's, Eredivisie/EK/WK-pool, Tour de France-spel en nog veel meer! Registreer je nu!

Heb je al een account? Log dan rechtsboven in, zodat deze melding verdwijnt.

Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 445

Threaded View

  1. #11
    Geregistreerd
    9 juni 2013
    Last Online
    15 april 2021 @ 19:44
    Berichten
    3.223
    Discussies
    85
    Thanks
    19.079
    Thanked
    9.024 in 2.133 posts

    Standaard

    Babylon 12 augustus

    Om 17 uur ingecheckt. Zoals gebruikelijk een delegatie van de dames die binnenkomende klanten begroetten. Speciaal kreeg ik een warm onthaal van een niet (meer) schrijvende ijsbeer en Denisa. Gelukkig kreeg ik alleen van Denisa een tong tegen mijn huig.............
    Eenmaal met 'rokje' in de bar een korte 'stoeipartij' met Melody! Laat Melody maar schuiven. Na alle knuffels met andere bekende dames kon ik mij richten op de heren voor een gewoon en normaal gesprek met noglangnietuitgewandeld en de niet (meer) schrijvende ijsbeer. De heren hadden er beiden al een kamertje op zitten. En dus bleef het bij een kort gesprek.
    De Imps van Bab gooien regelmatig hun visjes uit, waarbij een greep onder de handdoek niet wordt geschuwd. Happen kost minimaal vijftig zilverlingen. Maar........Denisa had mij bij binnenkomst al overtuigd van een kamer.

    DENISA
    Gewoon een lekker pocket Roemeentje met een herhalingsgevaar van 100%. Denisa ken ik al heel wat jaren, veel mee gekamerd en staat garant voor een uitstekende service. Als GFE liefhebber zou ze eigelijk helemaal niet in mijn straatje passen, want Denisa is toch wel meer van de porno. Doch, in de loop der jaren zijn we goed op elkaar in gespeeld.
    De kamer met Denisa was weer top. Zowel voor als na de kamer, komt ze je gezicht regelmatig van lippenstift voorzien en schroomt ze er niet voor om je huig te swaffelen.

    Ik had mij al te goed gedaan aan de BBQ in H7, dus beperkte ik mij tot de salad-bar. Bij Eddy een bel wijn besteld. Nieuwe wijn! Eddy moest die eerst zelf keuren, alvorens ik er een glas van kreeg. De eerste slok smaakte niet goed, de tweede al weer beter en bij de derde slok was het glas leeg. Het eerste glas kreeg ik van Eddy aangeboden! Proost!

    Op het terras weer in gesprek met noglangnietuitgewandeld en de niet (meer) schrijvende ijsbeer over de goede en hele goede Imps in Bab. Het vakjargon van buiten de club dat noglangnietuitgewandeld en ik soms bezigen werd opgemerkt door een onbekende ijsbeer, die meteen inhaakte. En zo werd het nog gezelliger.

    De Poolse Aranka was de Imp of the day. Die moet een 'gouden kut' hebben riep een ijsbeer. Aranka hopte van kamer naar kamer. Prachtig figuur, guitige kop en die wilde blonde haren passen uitstekend op dat koppie. Gewoon een geile uitstraling. Met een bordje eten kwam ze stom toevallig bij ons zitten. Hilariteit ten top. Zeker nadat we haar hadden meegedeeld dat ze minder dan één ster kreeg voor haar service. Ze speelde daar heel goed op in. Er ontstond zo maar een wachtrij. Die wachtrij was langer dan ik dacht, zo bleek later. Op pole position stond de niet (meer) schrijvende ijsbeer, die al snel in een tongworsteling met Aranka raakte.
    Ik meende op de 2e plek te staan, maar dat was een misvatting. Terug van de kamer bleek ze al een 'Termin' te hebben. Volgende keer beter. Dat Poolse temperament moet ik toch eens geproefd hebben.

    Eddy zat in de Deutsche Schlager modus. Met regelmaat ging de volumeknop omhoog en kwamen de roemse beentjes van de vloer.

    Helaas waren Tina en Bianca er niet, die had ik wel een FT'tje gegund. Op zoek naar een alternatief. Monika, Melody en Sasha nergens te ontdekken. Ik werd eerder op de dag nog getipt over de bruinharige (Poolse??) Paris, die pas enkele dagen in Babylon werkt. Schijnt heel goed te zijn in het orale segment. Doch, ook Paris was nergens te bekennen.
    Na wat rondjes gelopen te hebben plukte ik Roberta achter de gokautomaat uit. Ietwat moeilijke communicatie, maar het is te doen.

    ROBERTA
    Met Roberta nog nooit op kamer geweest. Naar een van de sofa's achter in de bar. De presales van Roberta zijn voor een 19 jarige (ze was een paar dagen geleden jarig) niet mis. Roberta heeft een stevige borstpartij en ze zijn ook nog eens echt! Op de website van Babylon staat een maatje A genoemd. Dat klopt zeker niet! Zeker een B. Uitgebreid tongzoenen en die kleine handjes verdwenen al snel onder de handdoek. Op de kamer maar eens ontdekken wat deze schoonheid te bieden heeft. Na een uurtje voldaan van de kamer gekomen, al vind ik haar orale werk iets aan de magere kant.

    Na de kamer met Roberta nog een rondje gemaakt. Alle bekenden waren op kamer of naar huis. Voor mij reden om de handdoek in wasmand te smijten en weer terug te keren in de 'normale' wereld.

    Illusion Plopp!

  2. Onderstaande 19 leden hebben Sjeufke bedankt voor deze bijdrage:

    Agronymus1 (14 augustus 2016),bart_007 (15 augustus 2016),biged (14 augustus 2016),duivenmelker (15 augustus 2016),Eddy_V (14 augustus 2016),Firehawk (14 augustus 2016),Klatergoud (15 augustus 2016),Kwakje (15 augustus 2016),licky luke (16 augustus 2016),Manureva (14 augustus 2016),mechelen (14 augustus 2016),Mr Bluenose (15 augustus 2016),Nedlovefkk (14 augustus 2016),noglangnietuitgewandeld (14 augustus 2016),pret (15 augustus 2016),SeX++ (14 augustus 2016),Sparky (14 augustus 2016),spirou (16 augustus 2016),Wentelt Eefje (14 augustus 2016)

 

 

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:15.

FKK Artemis 468*60