Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 73
 1. #1
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  2 september 2019 @ 21:15
  Locatie
  Brabant
  Berichten
  2.295
  Discussies
  337
  Thanks
  67
  Thanked
  868 in 168 posts

  Daumen hoch Tanya (Duitse) ex-GT

  Haarkleur/-lengte : Bruin/Halflang
  Lengte dame : 1.60
  Postuur/Cupmaat : Slank/AB
  Nationaliteit/Taal : Duits/Duits
  Leeftijd : 26
  Tatoeages/Piercings : Geen
  Service : Super; TZ, FO met FT
  Voordelen : Altijd topservice
  Nadelen : Niet bemerkt
  Tijdsduur : 1 uur
  Prijs : 100,-.
  Extra’s bij het bezoek : 3x FT

  Tanya is echt 'n meisje van "klein maar fijn." Ze is 'n beetje het buurmeisjes-type; niet superknap, wel zeer vriendelijk, en geeft superservice. Rond de jaarwisseling had ik 'n absolute topervaring met Tanya, die ook nu nog in m'n persoonlijke top-10 staat. Tanya was eerder vrij lang in PHG.

  Heb met Tanya 'n absolute topervaring beleefd. Want voor 'n dame die HM 3x in 'n uur 'n hoogtepunt bezorgt, is die kwalificatie volledig op z'n plaats ! Alles is absolute top met Tanya; van passioneel tongzoenen, via stevig doch gevoelig neuken, tot aan heerlijk nat, diep en geil pijpen inclusief FT. Dat alles vergezeld van 'n portie girlfriend-experience van heb-ik-me-jou-daar, waarbij Tanya niet schroomt je zo vaak te laten klaarkomen als fysiek maar mogelijk is. Nog nooit meegemaakt in 1 enkele sessie !

  Zittend op de rand van het bed begonnen, waarbij Tanya me op haar knietjes lekker stijf zoog. Daarna op bed verder in 69 met 'n perfecte close-up van haar natte draaiende grotje boven me. Vervolgens 'n lekker langzame blowjob, met Tanya's neusje frequent tegen m'n buik gedrukt, pfwhoeh ! Daarna in cowgirl en doggy geneukt; dat Tanya met haar kleine lichaampje en nauwe grotje toch zo stevig gepakt wil worden. Ze kan het goed hebben en meer dan dat, Tanya liet ook zichzelf bepaald niet onbetuigd. Wat Hollandmale lang zal bijblijven zijn haar heftige tongzoenen, in doggy liggend op haar. Dat kan ook alleen maar met 'n klein meisje zoals Tanya, waarbij tongzoenen in doggy mogelijk is.

  Heb al vaker gezegd dat neuken-met-rubbertje niet HM's ding is: hij laat dat dan ook meestal achterwege. Dat wil zeggen, tot de sessie met Tanya kwam. Voelde in doggy al snel iets lekkers opkomen; daarom gestopt en Tanya gevraagd oraal aan te leggen. Resultaat: op 'n half uur heerlijk leeggezogen, waarna Hollandmale tien minuten later 'n tweede keer Tanya's mondje mocht vullen. Tja, zo blijkt maar weer: als 'n dame echt goed is, herstel je werkelijk pijlsnel. Zo snel, dat we besloten om het uur nogmaals liggend in doggy vol te maken. Hetzelfde ritueel als in het begin van de sessie, met dien verstande dat Hollandmale's passie nu de vrije loop kreeg. Mocht diep in Tanya's supernauwe grotje m'n rubbertje heerlijk volspuiten, onder het genot van enkele hele lange natte tongzoenen. Een geweldig einde aan 'n topervaring met 'n heel lief en geil meisje !

  Afsluitend hebben we nog lekker gedouchet in de herenkleedkamer, waarbij we mekaar nog 'ns flink hebben ingezeept. En als je dan ondertussen alweer enkele warme tongzoenen krijgt, tja, dan sta je dus binnen de kortste keren letterlijk voor paal. Tanya is me later op de avond nog koffie komen brengen en kwam me tegen enen welterusten kussen. Je zou werkelijk willen dat alle dames in GT zo zorgzaam voor je zijn. Ook -of beter: juist- om die reden is Tanya echt 'n klassemeid !

 2. #2
  Geregistreerd
  21 oktober 2005
  Last Online
  11 september 2020 @ 14:44
  Berichten
  2.742
  Discussies
  234
  Thanks
  341
  Thanked
  496 in 134 posts

  Daumen hoch Tanya

  Hier geld het spreekwoord overduidelijk, KLEIN MAAR FIJN, misschien niet de allermooiste van de klas maar zeker niet lelijk, maar op en top GFE en zeer ondeugend. Helaas al een tijdje niet meer in GT gezien dus zit ze misschien wel in PHG, hoop in ieder geval dat ze snel weer terug is in GT want het is wel heeeeeel erg plezierig om met haar bezig te zijn:teuflisch

 3. #3
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  18 mei 2024 @ 11:39
  Locatie
  Belgien
  Berichten
  833
  Discussies
  56
  Thanks
  150
  Thanked
  147 in 93 posts

  Standaard Tanja

  02-11-2003

  Nadat dit kleine opdondertje me enige tijd geleden in de bar al enkele keren had aangesproken ( en ik haar even vaak wandelen had gestuurd ) was het deze keer Bredero himself die het vuur aan de lont stak en haar verzocht even een sleutel te gaan halen.

  Ik heb daar geen spijt van gehad. Deze meid heeft een lekker strak lichaam, gaat rustig, lief en zelfverzekerd te werk. Haar stijl lag me wel.

  Kortom geen absolute top maar een beter dan gemiddelde ervaring. Subtop zeg maar.

 4. #4
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 21:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch Tanya, GT Weihnachtsparty 10 dec

  De vorige keer haar al gesproken, maar toen had ze helaas geen tijd. Ik begrijp nu waarom ze het zo druk heeft, ze hoort echt bij de top in GT. Qua looks niet echt knap, maar een ongelooflijk lieve, vriendelijke en vrolijke uitstraling. Als ze lacht (doet ze vaak), is het ook echt. Echt een type buurmeisje.

  Ik kon haar eindelijk onderscheppen zo rond half tien, lekker kleppen etc, uiteindelijk hebben we een uur moeten wachten op een sleutel, maar met Tanya is dat niet erg, we hebben nog wat vis gegeten (zalm etc, in plaats van de gebruikelijke pizza), en zijn uiteindelijk naar een bungalow vertrokken.

  Tanya doet alles met enthousiasme en aandacht, en weet precies wat een man nodig heeft, en geeft dat graag. Vooral haar orale kwaliteiten zijn super! Onvermoeibaar, ze blijft doorgaan tot je echt niet meer kan, ik werd er vermoeider van dan zij. Ook hebben we elkaar nog lekker gemasseerd, en gekletst zo tussen alle sex door. De tijd vloog om, en terug bij de kastjes was het opeens 2 uur later. De beste twee uur van die dag (sorry Mona) en ook bij Tanya 100% herhalingsgevaar.

 5. #5
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  22 februari 2006 @ 08:52
  Berichten
  6
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch Tanja

  +++hoort echt bij de top in GT+++

  yes, I agree She was one of my first experiences in GT and I always like to meet her again. sometimes it is a little difficult because she´s only working in the evening mostly and I prefer going in the afternoon...:o

  But she is great, and she is so small, she even can put her legs before me in between fucking its a special kind of "Missionarsstellung":D

  I heard her nickname in PHG was Tata isn´t she called same in GT?

  flashman

 6. #6
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  27 januari 2013 @ 20:40
  Locatie
  Euregio
  Berichten
  1.451
  Discussies
  142
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  In het GT altijd "Tanja"

  Ik had ze ook eens gehad. Volgens mij goede middle-class. Ben ik te verwennt? - Zeker.... ...absoluut.....:p ....totaal....:D
  Daarom is de beschrijving "goede middle-class" zeer subjektief......

  Ik denk dat ze een van de betere girlies is welke in het gt rond lopen.

  cu n. :wink:

 7. #7
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 21:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch Tanya, 16 dec

  Ik was aan het twijfelen, Zou ik nog een keer naar de kamer, en met Deborah? Of Nicole? Of zou ik niet beter naar huis kunnen gaan, het was alweer na half twaalf. Alle twijfel verdween toen ik tegen Tanya opbotste. Ik had haar al eerder op de avond gezien, maar ze was daarna onvindbaar. Kleine Randy begon weer wakker te worden, dus hop naar de kamer. Net als de vorige keer geen spijt van. Tanya en ik hebben elkaar dit keer alleen oraal verwend, en oef dat kan ze zo goed! Uiteindelijk met een heerlijke FT geeindigd, en lekker nageknuffeld en gekletst. Een heerlijk, echt enthousiast en altijd vrolijk lekker ding!

 8. #8
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 21:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Daumen hoch GT 29 januari

  Ik was heel blij Tanya weer eens in GT te zien eind van de middag, was al weer te lang geleden. Helaas was ze al bezet, ach, later kon ook wel. En dat klopte, zo na half 8 zag ik haar op een barkruk plaatsnemen. Ik was in gesprek met Deuxdeux, maar toen Tanya en ik elkaar zagen, zwaaide ik, en kwam Tanya mijn kant op. Deuxdeux, gentleman als hij is, maakte plaats voor haar (dank!) en Tanya en ik hebben eerst eens bijgeknuffeld, en wat gekletst, en vervolgens naar de kamer vertrokken. Ik word altijd meteen vrolijk als ik Tanya zie, ze straalt altijd enthousiasme en plezier uit, ik heb haar nog nooit zuur zien kijken. Op de kamer was het weer als vanouds, en anderhalf uur later kwam ik totaal uitgeput maar zeer voldaan weer van de kamer. En Tanya? Die was zo fris als een hoentje!

 9. #9
  Geregistreerd
  20 februari 2006
  Last Online
  3 september 2017 @ 07:10
  Berichten
  142
  Discussies
  10
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Het is toch verbazingwekkend dat er niet nog meer berichten van Tanya zijn. Er is namelijk een trouwe supportersgroep van haar. Ben wel verschillende keren met haar geweest meestal wat later op de avond. ze kan dan zo heerlijk mysterieus kijken en haar MonaLisa glimlach opzetten. Op de kamer geeft ze gewoon hele goede service. Werkt netjes en correct.
  Ik heb het altijd raar gevonden dat ze in GT een hele supportersgroep had en in de PHG te weinig te doen had. Heel merkwaardig eigenlijk.

 10. #10
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 21:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard Tanya, 13 april

  Alweer een onverwacht einde van de avond, bij de kino liepen we tegen elkaar op. En dat kon geen toeval zijn vonden we, dus hop een bed in de kino beklommen, en Tanya lekker haar ding laten doen. Het werd toch wel druk met kijkende beertjes, dus toch maar een kamer opgezocht, en daar elkaar heerlijk oraal verwend, wat een prima afsluiter was!

  Daarna vermoeid maar zeer voldaan de auto weer in. Niet eens als laatste :D .

  @Pim: je schrijft: Het is toch verbazingwekkend dat er niet nog meer berichten van Tanya zijn.

  Waar zijn de jouwe dan?

 11. #11
  Geregistreerd
  15 oktober 2005
  Last Online
  9 maart 2009 @ 21:12
  Berichten
  1.608
  Discussies
  94
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard GT 28 juli

  Tanya heeft zich een nieuw kapsel laten aanmeten, en dat staat haar erg goed. Laat op de avond kwamen we elkaar opnieuw tegen in de kino. Haar vriendelijk afgewimpeld, begint vervolgens Daria dat het weer eens tijd is voor Spass. De dames maakten zich al klaar om een trio te regelen, met ondergetekende als slachtoffer. Snel gevlucht want dat kon ik niet meer trekken (jammer, zou wel een aparte ervaring zijn), en via een sanitaire tussenstop naar het terras toe. Zit Tanya daar. Nou ja, dat kan geen toeval meer zijn, duidelijk een teken van boven. Ik heb het nog even kunnen rekken, maar uiteindelijk weer een heerlijke tijd gehad met haar in de blokhut.

 12. #12
  Geregistreerd
  9 mei 2006
  Last Online
  Gisteren @ 20:47
  Berichten
  3.138
  Discussies
  34
  Thanks
  10
  Thanked
  2.789 in 1.483 posts

  Daumen hoch

  Jan zag dit kleine poepie binnenkomen, en ze werd meteen hartelijk verwelkomt door een groot aantal beren. Jan heeft een enorm zwak voor inperfect-beauties. De gedachte dat haar kleine handjes weldra Jan Junior zouden omvatten deed een verdachte bobbel ontstaan in Jan's ijsberenvel.

  Helaas moest Jan even wachten om deze fantasie in vervulling te laten gaan. Maar het wachten was meer dan de moeite waard. Dame is oraal zeer creatief. Maar goed dat Jan er reeds 2 kamerbezoeken op had zitten zodat hij er heerlijk lang van kon genieten. Anders had hij reeds na 20 seconden zijn zelfbeheersing al verloren.....

  Spontane, gezellige en enthousiaste dame. Lekker klein van stuk, wat extra mogelijkheden bied tijdens het spel. Inderdaad geen klassieke schoonheid, maar wat een (geile) uitstraling......
  Schoolvoorbeeld van een inperfect-beauty dus.

  Keep on Walking.....
  Jan Wandelaar
  Keep on Walking.....

 13. #13
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  9 april 2022 @ 14:00
  Berichten
  361
  Discussies
  22
  Thanks
  0
  Thanked
  20 in 4 posts

  Standaard

  Zondag weer maar eens bij GT beland
  Had al het een en ander over haar gelezen,
  En was daarom heel bewust naar haar op zoek.

  Ze valt op doordat ze zo klein van stuk is.
  Echt het type buurmeisje, heel spontaan, echt een lachebekje.
  De verwachtingen die ik had heeft ze meer dan waar gemaakt.

  Zoenen is een dikke tien, het pijpen is formidabel, haar techniek is zeer goed.
  Ook is neuken met haar alles behalve een straf,
  Voor mij hoort dit bij een van mijn betere ervaringen bij GT

  Herhalingsgevaar is dan ook zeer groot en haast gegarandeerd
  Aftersales was meer dan in orde, echt een hele leuke meid,
  Zou me dan ook zeker niet vervelen, als ik hier een maandje mee op vakantie moest

  Binky

 14. #14
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.737
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard Tanya, 10 november 2006

  Na de bovenstaande recensies eens helemaal gelezen te hebben, is mijn benadering naar deze Tanya totaal onverwachts en spontaan verlopen. Ik heb ze wel eens vaker gezien in GT en misschien ook wel PHG, maar eigenlijk is het me nooit opgevallen dat ze zo goed staat aangeschreven. Gisterenavond liep ik deze dame (bijna letterlijk) tegen het lijf aan in de gang van de bar naar het atrium. We pakten elkaar vast om niet om te vallen. We hebben elkaar vanaf dat moment ook niet meer losgelaten totdat zij opweg ging om de sleutel de halen. Ik ben een halfuur met haar op de kamer geweest. Ik kan me bij de overige ijsberen aansluiten, niet de mooiste, echt girl next door, maar een service van top nivo. Het kussen met haar heb ik een beetje ontweken, omdat ze niet helemaal fris rook uit haar mond. Even een puntje van aandacht voor haar. Haar orale kwaliteiten waren zeer geil. Uiteindelijk in cowgirl/hurk me klaar laten neuken.

  Leuke ervaring, maar het zal denk ik voor mij bij deze ene keer blijven. Niet venwege haar kwaliteiten, maar gewoon om het feit dat er nog zoveel te ontdekken is in GT.

  BR, Sonny

 15. #15
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:37
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.659
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.294 in 5.198 posts

  Daumen hoch

  Ik ben niet zo'n ervaren Gt gaander Ok :thefinger , maar de lieve leuke kleine Duitse Tanja zou voor mij absoluut een reden zijn weer eens naar naar Brüggen af te reizen!

  Ik ken in Gt geen dame die zo leuk en vriendelijk met al die Nederlandse ijsbeertjes socialiseert als Tanja, deed ze dus ook met biggie op een mooie zomer vrijdag avond in September .
  Ze is zeer vriendelijk, aardig en moet zeggen ze ziet er echt wel zeer goed uit, met inderdaad een hoog Girl Friend Next Door gehalte !
  Geen idee welk ijsbeertje me aan deze dame koppelde maar ben dat ijsbeertje er nu nog dankbaar voor :p!

  Tanja weet heel goed wat oraal bevredigen inhoudt, doet ze zeer goed, doggy style, ook zeer goed.

  Tanja is een lief en leuk meisje met een perfecte kamer service en een after sales die men niet vaak in de Duitse Clubs aan zal treffen (op 1 club na dan he :p).

  Lijkt me dat ik dit jaar toch nog wel eens een keertje in Gt zal belanden, mocht Tanja aanwezig zijn is herhalingsgevaar 100 %.

  Vaste Gt waarde, wat mij betreft nog voor heel lang !

  Gr., B.
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 16. #16
  Geregistreerd
  26 februari 2006
  Last Online
  22 december 2013 @ 18:10
  Locatie
  Milan/rotterdam/Brüggen en vv
  Berichten
  1.152
  Discussies
  52
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Lächeln oude recencie 08-01-06 geplakt

  nou nou Big30 je komt inderdaad te weinig in Gt want er lopen er zovele met goede aftersales. Ik heb inmiddels zo,n lijstje dat ik haast niet meer Gt uitkom:D ik zou zeggen kom woensdag,donderdag,vrijdag of zaterdag eens op de koffie dan zal ik eens wat aan je voorstellen
  En tja mijn ervaring was 11mnd geleden met Tanya ook heel goed(effe geplakt van de andere site)

  oude recencie
  omdat ik in die tijd me vaste maatje had(alicia) en haar redelijk trouw was, kwam er eigenlijk maar weinig van dat ik met andere hertjes naar de kamer ging.Maar die vrijdag ben ik met tanya naar de kamer geweest ze was mij al eerder opgevalllen en zat steeds te lonken dus nu poging maar eens gewaagd Na op de kamer te zijn aangekomen zag ik pas wat een heerlijk figuurtje deze dame heeft.Ze heeft mij eerst lekker op der knietjes klaar gepijpt.En na een korte pauze heeft ze mij nog eens lekker bereden wat is ze nog lekker strak het leek wel of het haar eerste keer was.zekers voor herhaling vatbaar.

  saluti L Diablo
  Little Don of Golden time:guilty[1]

  " rispetto per una donna "

 17. #17
  Geregistreerd
  30 oktober 2006
  Last Online
  29 januari 2022 @ 19:38
  Berichten
  40
  Discussies
  1
  Thanks
  46
  Thanked
  11 in 6 posts

  Standaard

  J'ai passé deux heures excellentes avec cette petite souris hier : c'est vraiment une des meilleures du GT

 18. #18
  Geregistreerd
  26 februari 2006
  Last Online
  22 december 2013 @ 18:10
  Locatie
  Milan/rotterdam/Brüggen en vv
  Berichten
  1.152
  Discussies
  52
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Blinzeln En de vertaling

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jeanpaul323
  J'ai passé deux heures excellentes avec cette petite souris hier : c'est vraiment une des meilleures du GT
  jeanpaul323
  Ik heb twee voortreffelijke uren met deze kleine muis gisteren doorgemaakt: het is echt een van de beste van GT

  Saluti L Diablo
  Laatst gewijzigd door little diablo; 31 december 2006 om 10:01
  Little Don of Golden time:guilty[1]

  " rispetto per una donna "

 19. #19
  Geregistreerd
  21 oktober 2005
  Last Online
  11 september 2020 @ 14:44
  Berichten
  2.742
  Discussies
  234
  Thanks
  341
  Thanked
  496 in 134 posts

  Standaard Altijd een feestje

  Gisteren net voor het eten kwam Tanja binnen, gelukkig maar want verder was het tot dan toe een drama, snel haar de sleutel laten halen en op naar blokhut 22, daar wederom van de prettige dingen die Tanja doet kunnen genieten, blijft een toppertje dit kleine ding maar groot in daden.
  It is said some lives are linked across time, connected by an ancient calling that echoes through the ages.

 20. #20
  Geregistreerd
  6 januari 2007
  Last Online
  6 februari 2010 @ 12:15
  Berichten
  8
  Discussies
  3
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Yep 2 maanden geleden al eens op de kamergeweest met deze nilfisk, was een geweldige ervaring, Vrijdag de 16e attendeerde L. Diablo me erop dat ze in the house was, binnen 1.5 sec een uurtje bij haar gereserveerd. En ik mag wel zeggen een geweldig uur, wat kan die meid pijpen zeg, net zo makkelijk een half uur onafgebroken zonder last van haar kaken te krijgen. Na enkele andere posities met een FT afgemaakt das war SUPER

 21. #21
  Geregistreerd
  2 april 2006
  Last Online
  6 augustus 2017 @ 18:56
  Locatie
  Limburg
  Berichten
  326
  Discussies
  16
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard tanja nu in phg

  ze was gisteren in phg aanwezig en hoewel ik haar in GT heel vaak heb gezien is het daar nooit tot een kamerbezoek gekomen. Gisteren dan wel en het was heel aangenaam.

 22. #22
  Geregistreerd
  23 mei 2006
  Last Online
  1 juli 2016 @ 13:18
  Berichten
  540
  Discussies
  24
  Thanks
  68
  Thanked
  248 in 75 posts

  Standaard

  Ben nogmaals met dit schatje de kamer mogen op trekken.

  Zeer grote gfe ervaring mee gehad, klein maar zeeeer fijn. meisje

  Komt altijd vlak na het avond eten binnen vertelde ze me.

 23. #23
  Geregistreerd
  16 november 2005
  Last Online
  9 april 2022 @ 14:00
  Berichten
  361
  Discussies
  22
  Thanks
  0
  Thanked
  20 in 4 posts

  Daumen hoch

  Tanja was gisteren in GT
  Tegen mij zei ze dat ze even had rondgekeken,
  maar voorlopig weer in GT bleef
  Super lieve meid,
  Zwarte haar staat haar goed
  Pijpen, zalig......... en ze blijft maar door gaan
  Aftersale's, beter kan haast niet

  Binky
  Laatst gewijzigd door Willem2; 18 februari 2008 om 08:58

 24. #24
  Geregistreerd
  23 mei 2006
  Last Online
  1 juli 2016 @ 13:18
  Berichten
  540
  Discussies
  24
  Thanks
  68
  Thanked
  248 in 75 posts

  Daumen hoch Tanja

  Donderdag nog even langs geweest in GT.

  Zoals zo vaak You never walk alone, en Tanja was nog maar net binnen of Willem2 kwam op mij af: 'je moet vandaag met Tanja de kamer op' .

  Even verwarring bij mij, ik was vergeten dat Willem mijn voorkeur voor deze Tanja kende, en ik dacht dat Poolse Tanja ergens rond liep want die was me ooit ontsnapt en ik zag al een gelukzalige sessie op kamer voor me.

  Dus ik ging op verkenning en na 10 meter liep ik al aan de kino tegen de kleine duitse Tanja op. Even hard to get gespeeld, maar ze had redelijk snel door dat dit gespeeld was en aan de bar moest ik toch aan haar verleidingstechnieken ten onder aan. Resultaat .... Schlussel was het laatste woord.

  Een uurtje later terug van kamer ....teleurgesteld was de vraag die ik van mijn mede maatjes kreeg... oeps nee natuurlijk niet alles was weer super, maar verandering van spijs doet eten zegt men wel.

  Ik ben aan het afkikken van 2 naar 1 uur, maar hoe verder in de afkik hoe moeilijker dit wordt.

  Terloops met haar mijn plannen voor vandaag zaterdag VV besproken.
  Ik hoop eigenlijk dat ze zich niet aan haar woord houdt en niet komt opdagen, anders ga ik weer voor de bijl !
  :teuflisch

 25. #25
  Geregistreerd
  26 juni 2007
  Last Online
  14 mei 2024 @ 21:43
  Berichten
  1.810
  Discussies
  73
  Thanks
  939
  Thanked
  1.777 in 446 posts

  Standaard Tanya 18-4 GT

  Hier had ik nog geen verslag van gemaakt. Maar een zeer goede sessie met haar gehad. Maar ja wat wil je als je zonder prothesen nog steeds groter bent. Tjonge jonge, wat kan die pijpen zeg. Geweldig.

  Gr.
  Cupido

 

 
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:40.

Freude 468*60   Living Room 468*60