Pagina 65 van 65 EersteEerste ... 15556162636465
Weergegeven resultaten: 1.601 t/m 1.613 van 1613
 1. #1601
  Geregistreerd
  28 oktober 2011
  Last Online
  29 januari 2020 @ 18:52
  Locatie
  Thuis
  Berichten
  442
  Discussies
  35
  Thanks
  743
  Thanked
  1.342 in 303 posts

  Standaard

  Wat doe je op de zaterdag voor kerst vroeg mijn wingman en toen ik even niets wist stelde hij Happy Garden voor. Dat was woensdag de 18. De dag zelf zegt hij wijziging van plan, vanavond Rico tegen Badr op tv, we gaan dus eerder en ook vroeger naar huis.
  Aldus staan we rond half drie bij de theke en het is behoorlijk leeg overal. Na de douche ging mijn wingman eten en ik naar de rooktent. Ik zat nog niet of Brenda stond al tegen me aan. Blijft een toffe dame maar op één of andere manier had ik nog geen zin in haar en dat is de rest van de dag zo gebleven. Mijn wingman kreeg wel die lust en deed een half uurtje Brenda. Ook maar een hapje gaan doen en als gebruikelijk is er Chinees op zaterdag. Heel goed van weghappen met een alcoholvrij biertje erbij. Toen ik terugliep naar de bar stond er een contingent Nederlanders, stuk of acht bij de theke. De thekedame vertelde dat het nog rustig was, nog niet veel dames en het pas na achten wat toe zou nemen. Ze zijn niet binnengekomen.
  In de rooktent wat zitten appen met een dame die in een grijs verleden Heaven7 als werkgebied had en viavia weer in contact met me was geraakt. Of ik al op de kamer was geweest (ze wist dat ik in Happy zat) Een tafel verder zat een dame die me bekend voorkwam en ik herinnerde me haar van bij een vorig bezoek. Toen vroeg ze me of ik haar recensies op dit forum wilde voorlezen in het Engels. Ik heb die dag toen gezegd dat er best wel een paar stonden en overwegend positief.
  Deze dag koos ze mij want een Italiaan werd afgewimpeld. In en aan de bar nog even prettig gebabbeld in het Duits wat Daniella, want die is het, wat minder makkelijk gaat dan Engels maar toch goed verstaanbaar. De sleutelvraag stelde ik en zij zou die regelen terwijl ik nog even ging douchen.
  Kamer tweeënveertig, het kinogangetje verder doorlopen. Brede bedden en het raam en het rolluik vol open. Heerlijk zo eind december. Dan elkaar maar warm houden wat prima lukte gedurende lange tijd. Bijna twee uur en Daniella komt met een score van 97/100 op de Shyman tabel meteen in de top binnen. Ze vroeg nog of ik over haar ging schrijven. Mijn antwoord dat ik haar hoogstens zou noemen met een waarderingcijfer (met uitleg dat ik nimmer meer inhoudelijk kamerbezoeken beschrijf omdat mijn mening niet de mening van een ander hoeft te zijn en haar gedrag bij mij anders kan zijn dan bij iedere ander). Ze begreep het maar wilde we het cijfer weten.........

  Na mijn hygiënisch programma een alcoholvrije gevraagd en gekregen door de (altijd heel leuke) bardame(s) en buiten een discussie gevoerd met drie dames over de kerstman en Sint Nicolaas. Alle drie wilden ze me naar een kamer sleuren maar ik was voorlopig even leeg. Mijn wingman was naar de kamer gesleurd door Nelly, een blonde Bulgaarse en was ook ruim twee uur weg. Een stevige maaltijd met kalkoen en zo (uit de warmhoud, de barbecue was nog niet gereed) heerlijk naar binnen geschoven. In de rookruimte probeerde een dame in een rood setje zonder zich voor te stellen of anderszins een woord te zeggen mijn kruis te checken. Tja ik draag ook een handdoek rond de heupen onder de badjas. Mijn afwijzende blik deed haar aftaaien.
  Kwart over zeven de burgerzaken maar weer aangetrokken want mijn wingman was bang anders de battle of the century te missen (viel behoorlijk tegen).

  Tja de samenvatting voor kortlezers:

  Theke: bij aanvang donkerharig met bril, bij weggaan een blond dame, allebei vriendelijk
  Bardames: alle vier die voorbij kwamen:leuk, aardig, snel.
  Het eten: goed!! (jammer dat de barbcue wat laat was of ik te vroeg was natuurlijk.
  De wellness: Volgens mijn wingman: Sauna goed heer, zwembad lekker koud.
  De dames: In het begin zoeken door het huis later wat meer. Carina (schatje) gespot.
  De club: de volgende keer blijven we langer want het is echt pas na zessen dames beginnen en vanaf achten het wat gaat leven. Dat is mij bekend dus maar genomen zoals het is

  Groet en Respect!!!

  De Shyman
  GVR
  Als je meer geeft.....................krijg je vaak ook meer terug

 2. Onderstaande 14 leden hebben De Shyman bedankt voor deze bijdrage:

  Big30 (29 december 2019),brombeerzuid (24 december 2019),Giodude (25 december 2019),JonnyFontane (24 december 2019),Klatergoud (24 december 2019),laplagne (24 december 2019),mentholbear (24 december 2019),Pandabeer82 (23 december 2019),Patjax (26 december 2019),Pierke69 (29 december 2019),Poppalarge (24 december 2019),Shakir (25 december 2019),Sjeufke (23 december 2019),Smouse (24 december 2019)

 3. #1602
  Geregistreerd
  15 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 01:43
  Berichten
  3.503
  Discussies
  135
  Thanks
  5.328
  Thanked
  6.044 in 2.018 posts

  Cool 24: SC EDITION, EPISODE 9 - SEASON FINALE

  24: SC EDITION, EPISODE 9

  Status Case Report 2018: DECLASSIFIED  De vorige keer in 24: https://www.ijsberenforum.com/forum/...511#post681511

  Het volgende speelt zich af tussen 21:39 en 22:24.

  Gebeurtenissen zijn in real time.

  Locatie: Tönisvorst, Butzenstrasse 41.

  Iets na half tien in de avond draaide ik de behoorlijk volle parking van de Olijke Tuin op. De feestelijke muziek uit de bar was zelfs buiten nog goed te horen. En hele volksstammen stroomden de club binnen. Niet wetende wat voor dreiging er boven hun hoofd hing.

  Gehaast liep ik door de beveiligingspoorten en na het tonen van mijn badge, mocht ik doorlopen. In de locker ruimte me wederom voorzien van een hagelwitte vermomming, om zo ongemerkt me tussen het publiek te voegen.
  M'n kop (zowel de hogere als de lagere) bonsde nog van de vele achtereenvolgende verhoren van de verdachte dames. De vermoeidheid begon zijn tol te eisen. Ik stapte gauw even onder de douche om alles even van me af te laten spoelen en weer bij zinnen te komen.

  Vanuit de doucheruimte liep ik in een paar stappen het Nachtcafe in. Als een ware equalizer overzag ik de gehele ruimte, elk detail nam in een fractie van een seconde in me op. Hoe schuin achter me een kale vent achter de speelautomaten 2 icoontjes te kort komt om de jackpot te scoren, 4 dames op de bankjes naast de hete sauna hun late avondmaal nuttigden, een groep van 3 mannen beneden met een flesje bier elkaar sterke verhalen vertellen, enkele bekende gezichten bij de vriendelijke barman cocktails bestelden, het zware diepe gekreun er op wees dat iemand een zware Thaise behandeling onderging, 1 man op een bankje langs de balustrate nauwlettend 1 van de etende dames in de gaten hield om zijn slag toe te slaan, en achter me de masseur op z'n mobieltje zat te spelen.

  Maar van Rihanna was geen spoor te bekennen. De spionne die de ijsberenwereld om zeep wilt helpen, door de haar verzamelde geheime informatie via een speciaal geprepareerde laptop die voor haar klaar zou staan naar de Anti DVP Partij te sturen.
  Via de grillmeister op de overdekte veranda liep ik langzaam langzaam langs de tafeltjes met paffende dames en heren. In de disco bar stond het volume op niveau orkaan, met swingende mensen naast de danspaal, en een rij wellustige dames aan de bar. Ook hier was de spionne in geen velden te bekennen.

  In de catacomben van de club kon ze niet zitten, want daar is geen ontvangst. Wat rest waren de blokhutjes. Behoed sloop ik ze 1 voor 1 langs. Vulgaire oerwoud geluiden waren in de meeste te horen, maar bij 1 klonk overduidelijk het getype op een toetsenbord.
  Ik haalde snel het lederen mapje met lock pick tools uit mijn badjas en ontgrendelde de deur. In het schemerlicht van een klein lampje aan de wand, zag ik het volslanke silhouet van de gewiekste spionne achter een laptop. De bestanden werden nog versleuteld, dus ik was gelukkig net op tijd. Zo voorzichtig als ik maar kon, deed ik de deur verder open, zodat ik haar van achteren kon overmeesteren.
  Maar die verrekte ouwe houten deur kraakte onverwachts en Rihanna draaide zich vliegensvlug om en zag me nog net op haar af sprinten.We tuimelden samen op het grote 2 persoonsbed die zowat de hele ruimte van het blokhutje in beslag nam, en pinde haar vast op het matras.
  "Wat?! Jij weer!!" Zei ze toen ze me herkende. 2 van mijn collega's had ze er al onder gekregen, en mij zou ze ook finishen.
  Met een onverwachte stoot beweging van haar heup kreeg ze me van zich af, en voor ik het goed en wel besefte zat Rihanna boven op me en waren de rollen omgedraaid.

  Ik probeerde de opperhand terug te nemen, maar kreeg deze martial arts expert er niet onder. Niet met CQC en ook in MMA was ze me de baas.*Ik begon in paniek te raken, maar mijn ijsberen training kickte in. Ik herinner mij de vele uren aan oefeningen en met de wijze lessen van oudgedienden overrompelde haar met enkele vernietigende ijsbeertechnieken.
  Een normale vrouw zou allang uitgeschakeld zijn geweest. Maar niet deze spionne, ze begon een tegenaanval met DVP technieken.
  Vanuit haar ooghoek zag ze hoe de computer gereed was me versleutelen. En terwijl ze met d'r ene hand me bezig hield en met d'r mond de lucht uit m'n longen zoog, wist ze met d'r andere hand op SEND te klikken.

  Zweet en ander vocht vloog door het hele slagveld. De 1 na het andere hoogtepunt volgden elkaar op. We raakten uitgeput. Het kwam uit op degene met de langste stamina.
  Ik weet niet meer hoe. Het zal deels op wilskracht zijn geweest, maar op een gegeven ogenblik verloor ze na een laatste diepe kreun het bewustzijn. De 8 maanden non stop training in de diverse SC kampen hebben kennelijk hun vruchten afgeworpen...

  Met moeite kreeg ik de zware spionne van me af, en met een arm van lood klikte ik op cancel. De draadloze verbinding bleek gelukkig erg langzaam te zijn met het slechte bereik in de Tuin. De upload zat namelijk op slechts enkele procenten.

  De rest van wat volgde staat in het rapport van het Strike Team die niet veel later binnen viel. Een catastrofische aanval was afgewend en de ijsberengemeenschap gered.

  Vermoeid als ik was, zocht ik een warme kruik op, om na deze zware dag ter plekke mee te overnachten.

  9 locaties met 9 verhoren in 24 uur. Dit was werkelijk de zwaarste clubdag in mijn leven.  EPILOOG

  Tot mijn spijt bleek achteraf de aanval niet geheel afgewend te zijn geweest. De ADP wist van de paar procenten van het gefragmenteerde verzonden bestand, toch enkele gegevens te ontcijferen.
  Hiermee hebben ze een locatie in Nederland een destrastreuze klap toegediend. De Donderse ravage is enorm.
  Bijna een jaar na dato is het nog maar de vraag of op Ground Zero een nieuwe ijsberengemeenschap zich weet op te bouwen. Komen de noeste arbeidsters er ooit nog terug?

  Het blijft alsmaar aan me knagen.
  Had ik meer kunnen doen?  DISCLAIMER

  Dit verslag is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Gebeurtenissen kunnen zijn gedramatiseerd

 4. Onderstaande 8 leden hebben mentholbear bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear (29 december 2019),Husky (29 december 2019),hvdk52 (29 december 2019),Pandabeer82 (29 december 2019),pret (29 december 2019),Sjeufke (29 december 2019),WANDELAAR5 ( 1 januari 2020),wooley ( 1 januari 2020)

 5. #1603
  Geregistreerd
  15 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 01:43
  Berichten
  3.503
  Discussies
  135
  Thanks
  5.328
  Thanked
  6.044 in 2.018 posts

  Standaard

  SKW

  Na langer bij de buren 'op de koffie' te hebben gezeten dan gepland, werd het tijd om op de 2e woensdag van de 12 maand in de late middag de handen uit de mouwen te halen en wat te tuinieren.

  En zodoende reed ik een paar meter terug de parking van de olijke tuin op. Het was er nog vrij rustig en kon m'n auto nabij de entree zetten.
  Na het afdragen van de moestuintjes bijdrage van 6 tientjes, kreeg ik een badjas mee, zodat m'n burger kloffie schoon zou blijven.

  In de kleedruimte grijpen de dames al de kans om je gelijk te begroeten. Sta je daar als onderbroeken held in de sokken voor een stel hete meiden...
  Een stel nieuwe meiden, waaronder een sexy blondine met een brilletje liepen voorbij.

  De opfrisbeurt maar een keertje overgeslagen. Per slot van rekening had ik dat 5 minuten geleden bij de buren al gedaan.
  En ondanks dat ik net al wat gegeten had, kon ik het niet weerstaan om in de tuin ook nog wat op te scheppen.
  Club liefje Daniella kwam ook even gedag zeggen. Lieverd al een poosje niet meer geweest en ouwe liefde bloeide op. En besloten om even d'r bloemetje te bestuiven. Een geweldige kamergang met haar gehad.
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...967#post679967

  Even opfrissen en even kijken wat er nog meer voor rijpe fruit te plukken valt.
  Rondje gemaakt door de club en het was nog lekker rustig. Zo een kleine 15 dames waren er al paraat en iets van 8 heren.
  Vanuit de tuin richting de bar kwam ik weer die blondine tegen bij het rook gedeelte. We hadden even oogcontact en een glimlachje naar elkaar.
  Besloten om m'n grote kleine vriend Santa Claus erbij te halen. Op de bankjes in de bar begon begon die presentjes aan de dames uit te delen. Terwijl ik druk bezig was, bleek die blonde met d'r brilletje er ook bij te zijn komen staan.
  Na het tafereeltje gade geslagen te hebben vraagt ze ineens uit het niets of ik wel es in België was geweest. Perplex als ik was wist ik even niet wat ik moest zeggen.
  Uh, ja... Dat klopt. En of ik ook wel es in Antwerpen was geweest.
  Ik begon te begrijpen waar het openbare verhoor naartoe ging.
  In het bijzonder het SKW vroeg ze. Guilty as charged, bekende ik. Met een glimlach liep ze weg en ging zitten op de bank naast de deur richting buro.

  Toen de horde grijpgrage warme handjes weer vertrokken waren, greep ik m'n kans om naast de mystery blondine te gaan zitten.
  Ik begon gelijk maar met de verontschuldiging dat ik haar niet herkende en geen idee had wie ze was, maar dat we waarschijnlijk es gekamerd hebben. En dat bleek. Zelf zei ze ook dat toen ze me voor het eerst zag, dat ze het idee had dat ze deze vent eerder gezien had, maar het ook niet kon plaatsen. Wat later kreeg ze een vermoeden, maar wist ze het niet zeker. Totdat Santa met cadeautjes ging strooien, wist ze het zeker en had ze de moed om me aan te spreken.
  We konden er om lachen. Namen wisten we ook beiden niet meer, dus stelde ze zich opnieuw voor als Sarah.
  Ik gaf haar echter aan dat ik vandaag al dates had geplanned en dat een hernieuwde intieme kennismaking er helaas niet in zou zitten.
  Geen punt, het was in de middag ook niet druk en zo samen even back to memory lane. Destijds was ik minder een Dagobear en had ik goodiebags vol met presentjes erin. Op 1 na wisten we alles op te sommen. Ook nog even bijgepraat wat er in de tussentijd was gebeurd, waaronder dat ik met het SKW was gestopt sinds de ontdekking van de clubs.
  Voor haar was het de 2e dag. Ze wou de SC een weekje uitproberen. Hoop dat ze d'r draai heeft kunnen vinden. Het is een leuke meid.

  Intussen was de kleine tuinman weer op kracht gekomen en ging ik op zoek naar een ander moestuintje. Rebekka had ik tijdens mijn vorige bezoek in gedachte, maar dat ging helaas niet door. Dus vandaag was de dag. Ook even met haar bijgekletst en een lekker kamertje gemaakt.
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...968#post679968

  Tussendoor weer es lekker gegeten. Wel wat eenvoudiger dan voorheen. Bij de buffet bakken was de keuze uit 3. Doch, gecombineerd met de grill en de saladebar, wat mij betreft genoeg te kiezen.
  Ik voelde me alleen wel een beetje ongemakkelijk als ijsbeer. Als 1 van de weinigen die een sauna rondje doet, en dan door de halve club om bij de douches te komen, omdat de sauna binnen uit stond. En waarschijnlijk dacht een deel van de bezoekers wat doet die rare gast wel niet. Het is hier geen spa...

  Later op de avond kwam een favorietje die een poosje met vakantie was, even langs. Carina was namelijk weer terug. De lieve meid heeft het zoals wel vaker druk, en daarom na een kort babbeltje ons even teruggetrokken voor een geweldige samenzijn.
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...973#post679973

  Tijd om weer de verloren calorieën in het kwadraat aan te vullen bij de grillmeister. Ook de cocktail man stond paraat. Ik had echter nog geen bonnetje gehad, en heb met de ontvangst dame een kerst presentje geruild voor 2 bonnetjes.
  Terug bij de cocktailbar had ik mazzel. Hij had nog net genoeg om een smurfen smurrie eruit te shaken. Uhm... Dat klinkt een beetje fout nu is dit zo terug lees. Maat 't smaakte smaakte me prima icm de bbq.

  Even uitbuiken op het bankje tussen de masseur en tuin in. Lekker rustig hoekje is dat.
  2 mij onbekende dames kwamen even gedag zeggen. Ik had gauw aangegeven dat al m'n joker kaarten al waren uitgegeven en dat een kamer er niet in zou zitten. Geen probleem zei de wat vollere dvp, en vroeg of ze een massage kon krijgen. Geen idee dat m'n reputation preceded me, maar een massagewens van een dvp is een plicht voor deze genie
  Hoe zij heet weet ik niet meer, maar haar vrienden bleef bij ons plakken voor een kennismaking en een praatje. Die laatste bleek Sibel/Siebel/cibel of iets in die trend te heten. Door omstandigheden was ze vertrokken van Acapulco Gold. In tegenstelling tot sommige dvp, onderhield ze geen contact met haar vaste klanten via de tamtam. En daar baalde ze best van.
  Nu ben ik niet de beroerdste, en mijn pseudoniem was door m'n sabbatical in de Tuin nou ook niet meer bepaalt staatsgeheim. Dus bood ik haar aan om in d'r draadje aan te geven dat ze verhuisd is. Zodoende dat haar ijsbeertjes hun liefje weer kunnen bezoeken.
  Omdat m'n telefoon accu leeg was, beloofde ik dat later te doen. Maar wat blijkt nu, ik kon helemaal geen paspoortje van haar vinden. Dus mochten ijsberen dit topic toevallig lezen en op zoek zijn naar deze Bulgaarse (doch goed Turks sprekende) slanke brunette zoeken, ze zat dus in Happy. Weet niet of dit intussen nog zo is.
  En mocht iemand toevallig dit ook op Duitse en/of Franstalige fora willen vermelden, dan zou ze jullie eeuwig dankbaar zijn.

  Na de massage was het al best wel laat. Veel later dan ik normaal gesproken zou vertrekken. Ik loop nog een laatste rondje door de club en zie Sara beteuterd op d'r plekje naast de deur richting de buro. Ik ging er naast zitten om te kijken hoe het gaat. Niet al te best, ze was nog maagd die dag. Ze zat er ook best treurig bij. In de vitrines konden velen met hun mobieltje spelen enzo. Maar in de club gaat dat niet. En bij de ramen wenken ze je met een vingertje over of tikken hooguit op het glas om de aandacht te trekken. Maar in een SC moet een dvp vaak wat assertiever zijn. En niet zelden volgt er vaak nog een heel sollicitatiegesprek met een ijsbeer.
  Achteraf baal ik nu, dat ik d'r niet wat tips had meegegeven. Niet dat ik zo een expert ben, maar ik vind dat er toch best wat verschillen zijn tussen werken in een club of achter de ramen.
  Hoe dan ook, ik worstelde innerlijk een beetje. Ik had al m'n jokers al opgemaakt en het was ook al best laat.
  Maar aan de andere kant, het is de eerste keer dat ik een dame van achter de ramen in een club ben tegengekomen. What are the chances?
  Ik kreeg het niet over m'n hart om d'r zo te laten zitten en zei, weet je wat, laten we toch een kamertje maken, for the good old times sakes. Of iets in die trant.
  Echt waar, vroeg ze verbaasd. Ik knikte en gaf nog gauw aan welke kamers ik niet wilde. Niet veel later kwam ze terug met sleutel numero 42. Een grote kamer met 2 kingsize bedden naast mekaar. Daar kun je makkelijk een partijtje op worstelen.
  Heb een heerlijke sessie met haar gehad.
  https://www.ijsberenforum.com/forum/...953#post679953
  Achteraf bedankte ze me nog voor de kamergang. De geste waarderend, aangezien ik eerder op de dag had aangegeven dat ik al een vol dansboekje had.
  Ik hoop dat ze d'r draai weet te vinden en wellicht nog es te treffen.

  Ik had intussen weinig puf meer om nog terug te rijden. Heb een warme kruik gevonden om de nacht mee door te brengen. Ik had nog een bonnetje over en voor d'r vriendin een drankje gescoord. Zonde om dat zo te laten verlopen.
  Aangezien onze beoogde kamer nog niet beschikbaar was even zitten wachten.
  Duikt er onverwachts een klant voor haar op. Nu ben ik niet te beroerd om m'n speelgoed te delen, aangezien onze kamer nog niet vrij was en er toch nog op moesten wachten. En zo kon ze weer extra centjes binnen harken

  Ik maak nog maar een rondje door de club. Er waren in de avond nog een hoop dames bij gekomen. Ik schat zo een 30, maar het zouden er zo 10 of meer zijn geweest, die zich op de kamers aan het vermaken waren.

  Vanuit de lockers richting de receptie gelopen om m'n sleutel in ontvangst te nemen. Ik passeerde een fraaie slanke blondine, die m'n koosnaampje ineens riep. Krijg nou, wie is dat nu weer? Nog een verdwaalde etalage mannequin? Maar nee, het blijkt een ouwe bekende, de Roemeense Sibel https://www.ijsberenforum.com/forum/...972#post679972
  Die dvps zijn soms net kameleons voor me. Iets andere make up en ik herken ze al niet meer...
  Enfin, ze vroeg of ik even tijd had om d'r te masseren, aangezien ze last had bij haar schouder. Nou, dat zou misschien krap worden, maar de wens van een dvp en deze genie heb
  We trokken ons terug in de kino om daar alle knopen eruit te persen. Al kletsend kreeg ik het warmer en warmer. Niet alleen van de inspanning, maar ook van dit lekkere jonge hertje met d'r prachtige slanke lichaam met fraaie rondingen. Alhoewel we op de kamer niet helemaal compatibel zijn, kreeg ik zo ontzettend veel zin in haar. En dat werd alleen maar meer toen ze nog even bij me bleef zitten.
  Tot onze verbazing vroeg ik haar om een sleutel te halen. Maar eerst moest ik wel even afstemmen met miss kruik. Kwestie van gunnen, aangezien ze weet dat deze nachtegaal meestal pas laat in de Tuin aankomt en ik juist meestal vroeg op de avond de benen neem.
  Ik overhandigde haar alvast onze sleutel zodat zij ons liefdesnestje klaar kon (laten) maken.
  En niet veel later lag ik met prachtige Sibel op bed. Prachtige vormen vind ik haar hebben. Ik deel helaas geen details meer, maar had een heerlijke tijd met dit jong hertje...

  Gauw opfrissen en wat spulletjes meegebracht naar onze kamer. Het was intussen al na 3 uur in de ochtend. Voor we eindelijk sliepen was het alweer 6 uur in de ochtend.

  Nog lekker ontbijtje gedaan, en daarna was het alweer tijd om afscheid te nemen en met Santa in de arreslee door te gaan naar de volgende bestemming om lieve meisjes bij de kerstman om de schoot te laten plaats nemen
  Laatst gewijzigd door mentholbear; 9 januari 2020 om 01:56

 6. Onderstaande 12 leden hebben mentholbear bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 9 januari 2020),Bluebear (13 januari 2020),gignnl ( 9 januari 2020),Herr Fick (10 februari 2020),Husky ( 9 januari 2020),Laatbloeier ( 9 januari 2020),Poppalarge ( 9 januari 2020),pret ( 9 januari 2020),Sjeufke ( 9 januari 2020),The Joker ( 9 januari 2020),WANDELAAR5 ( 9 januari 2020),Wijze grijze ( 9 januari 2020)

 7. #1604
  Geregistreerd
  22 oktober 2010
  Last Online
  Gisteren @ 22:07
  Berichten
  315
  Discussies
  7
  Thanks
  855
  Thanked
  461 in 114 posts

  Standaard

  En zodoende reed ik een paar meter terug de parking van de olijke tuin op.
  Ja het is een tof stuk rijden tussen BN & PHG

 8. Onderstaande leden hebben pcenter bedankt voor deze bijdrage:

  mentholbear (21 januari 2020)

 9. #1605
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:38
  Berichten
  2.967
  Discussies
  62
  Thanks
  243
  Thanked
  1.813 in 899 posts

  Standaard

  ligt het aan mij of is het een beetje milf r us in happy, tietjes hangen allemaal halfstok.. na 6 maanden weer eens langs geweest.. out of 10.. eten een 5, lineup een 4, dj een 10.. tja dr was een goeie dj... wat zal ik zeggen de muziek was wel lekker.. Ik stem voor de metzker terug en de pizza terug.. Die verkoolde vreet op de bbq ieuw..moest eigenlijk een bak rennies bijstaan. Ik heb een half uur zitten zagen op wat voor bief moest doorgaan, eerder schoenleer dus...Zo goed als het begon zo slecht is het nu.. Personeel maakt ook een ongeintresseerde indruk.. Kamers ver van schoon.. management afwezig.. over een maand of wat gaan we wel weer kijken, als het weer lekker is, hoop doet leven..

 10. Onderstaande 11 leden hebben Flipper bedankt voor deze bijdrage:

  Herr Fick (10 februari 2020),Husky (14 januari 2020),mentholbear (14 januari 2020),peterp095 (14 januari 2020),phea (13 januari 2020),Poppalarge (14 januari 2020),pret (13 januari 2020),terminator (19 januari 2020),The Joker (14 januari 2020),Wentelt Eefje (13 januari 2020),Wijze grijze (13 januari 2020)

 11. #1606
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:38
  Berichten
  2.967
  Discussies
  62
  Thanks
  243
  Thanked
  1.813 in 899 posts

  Standaard

  Maar terzijde als het eten niet bevalt je kunt er ook goed eten bestellen. Ik vond de chinees altijd wel lekker..Maar ik vind dat ze je dan wel een kortingskaart schuldig zijn.

 12. Onderstaande leden hebben Flipper bedankt voor deze bijdrage:

  Husky (14 januari 2020)

 13. #1607
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 21:15
  Berichten
  28.581
  Discussies
  4269
  Thanks
  46
  Thanked
  5.286 in 3.375 posts

  Standaard

  Zaterdagavond 51 dames aanwezig
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 14. #1608
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:38
  Berichten
  2.967
  Discussies
  62
  Thanks
  243
  Thanked
  1.813 in 899 posts

  Standaard

  quantiteit is niet het probleem W2

 15. Onderstaande 2 leden hebben Flipper bedankt voor deze bijdrage:

  HartaberFair ( 2 februari 2020),John mc Snek ( 8 februari 2020)

 16. #1609
  Geregistreerd
  7 augustus 2018
  Last Online
  16 februari 2020 @ 21:42
  Berichten
  36
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked
  37 in 17 posts

  Standaard

  Zal er binnenkort ook weer eens langs gaan.
  Bijna 2 jaar geleden voor mij.

 17. #1610
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 21:15
  Berichten
  28.581
  Discussies
  4269
  Thanks
  46
  Thanked
  5.286 in 3.375 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Flipper Bekijk bericht
  quantiteit is niet het probleem W2
  En vanavond weer 2 dames meer voor Flipper, 53 dames
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 18. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  King Kong ( 8 februari 2020)

 19. #1611
  Geregistreerd
  13 juli 2014
  Last Online
  Vandaag @ 09:25
  Berichten
  292
  Discussies
  2
  Thanks
  1.248
  Thanked
  1.090 in 222 posts

  Standaard

  Na de januari drukte en wat onregelmatigheden was het weer een keer tijd om een gezellige SC op te zoeken. En omdat ik in december nog een vrijkaartje had mogen ontvangen van PHG was de keus snel gemaakt. Zowel club als forum/W2 mucho dank voor deze geste. Altijd prettig voor mijn beperkte budget en deze best kostbare hobby.
  En PHG is voor mij een uitstekende club. Zeker in de zomer bij mooi weer is de tuin een feest op zich. De verzorging, de club en de kamers, de faciliteiten en doorgaans de LU zijn uitstekend. Twijfelde of begin februari de LU weer optimaal zou zijn, maar moet zeggen dat die in de loop van de avond gewoon prima was. Een minpuntje voor mij; ik ben meer een middag/vroege avond clubber dan een nachtbraker. Maar goed, je kan niet alles hebben.

  Na aankomst rond een uur of vier/half vijf werd mijn kaartje vlot ingeruild voor een berevelleke en kon ik mij verkleden. Even lekker douchen, rustig de club verkennen, wat snacken en natuurlijk de LU in mij opnemen bij een goed gekoeld glas bier. De LU was nog wat matig, maar dat komt hier altijd later op gang. Zitten kletsen met enkele dames en daar vielen enkele mij op. Zo ontmoette ik een Danielle die lekker vrolijk en heel praktisch in het leven staat. Erg leuke roemse van 26 jaar en een uitstekend figuurtje. Nix mis mee en dus een kandidate. Wat later een uitdagende Griekse Isabella met helaas wat weinig hout voor de deur. Ioana meldde zich weer voor haar dienst en zag er weer heerlijk uit in een felrode bikini. Jammie, jammie. En daar was ook die spring in het veld Natalie. Beetje druk, maar ziet er lekker uit. De top die ze aan had zakte vol continue af en moest ze telkens weer over haar tieten trekken. Koddig gezicht wel. En zeker als ze zegt dat ze dat vervelend vindt maar zich niet verkleed ……

  Nu wist ik nog dat ik ooit een kamertje met haar had gehad en daar niet super blij van werd. Maar goed, je kent dat verhaal van die ezel en ik ben maar een mens. Na de nodige opwarming van haar kant bij de kino vetrokken we naar de naastliggende kamer.
  Helaas werd dat weer een zeer gemiddelde kamer en Natalie heeft nogal wat hindernissen. Dit mag niet, dat moet zo en aan het eind werkt ze je er snel uit. Een afwerkertje dus. Daardoor bleef het slechts bij een half uurtje. Wel met een goed uitziende meid, dat zeker, maar de service is (te) mager. Voor mij geen herhaling meer bij Natalie. En daar moet ik ook nog aan toevoegen dat Natalie qua after sales het helemaal niet heeft gesnopen. Vette pech dus.

  Ondertussen was het drukker geworden in de tent, Niet alleen met dames maar ook met beren. Ineens werd ik aangesproken door een landgenoot die ik niet direct herkende maar in een andere club vaker was tegen gekomen en gesproken had. Dus regelmatig gezellig geouwehoerd over de dames, clubs en wat privé dingetjes. Altijd leuk hem te ontmoeten aangezien zijn ervaring vele malen groter is in deze ‘wereld’ dan de mijne. Weer wat opgestoken dus.
  Er werd natuurlijk gegrild en dat heb ik me, met wat lekkere groentjes etc, goed laten smaken.

  Na verloop van tijd werd het weer tijd voor de tweede ronde. Al enkele malen was mij een best leuke blonde dame opgevallen, beetje een milf met de nodige tato’s en best een goed figuur. We raakten aan de praat en ze vertelde dat ze Ruby heet, 34 jaar en idd een roemse. Ook vertelde ze over haar privéleven en dat zij niet zo veel werkte, over haar kind voor wie ze dit doet, en over het leven in Roemenië. Tja, mij kunnen ze dan alles wijs maken, maar ik loop lang genoeg mee in het leven überhaupt waardoor ik niet snel zwicht voor dat soort zoetsappige verhalen. Toch is Ruby een leuke meid en we besloten om samen wat tijd door te brengen. Nou, dat was geen verkeerde keus maar ook bij Ruby beperkte ik de kamer tot een half uur en had het wel gezien.
  De after sales van Ruby is overigens prima en werkt overtuigend. Een volgende keer dat ik in PHG ben, hopelijk van de zomer met mooi weer, is zij zeker een kandidate voor een herhaling.

  Inmiddels werd het later en later, de disco stond weer te brullen (K.. herrie!!), en dus was het tijd om weer te gaan. Nog een keertje douchen en bij vertrek liep ik Ruby nog een keer tegen het lijf. Ze groette me heel lief met drie knuffeltjes en tot volgende keer.

  Het was weer een prima bezoek aan PHG. Zowel club als forum nogmaals dank voor de vrijkaart en ik kom hier op zeker weer een keer terug.

  Grtz
  K

 20. Onderstaande 10 leden hebben Klatergoud bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 9 februari 2020),Bluebear ( 9 februari 2020),Herr Fick (10 februari 2020),Laatbloeier ( 9 februari 2020),Patjax ( 9 februari 2020),phea ( 9 februari 2020),schoolmeester ( 9 februari 2020),Smouse ( 9 februari 2020),Wentelt Eefje ( 9 februari 2020),Wijze grijze ( 9 februari 2020)

 21. #1612
  Geregistreerd
  18 maart 2014
  Last Online
  Gisteren @ 18:02
  Berichten
  582
  Discussies
  34
  Thanks
  1.262
  Thanked
  1.526 in 324 posts

  Standaard

  Mijn bezoeken aan clubs zijn de laatste tijd wat schaars geworden. Mijn met de Formule 1 pool gewonnen vrijkaart stimuleerde mij om weer eens PHG te bezoeken. De laatste keer dat ik daar was, is zo'n anderhalf jaar geleden. Er is niet veel veranderd en dat had ik ook niet verwacht. Ik arriveerde vorige week donderdagmiddag. Ik zag acht á tien dames en drie mannen. Eerst maar even in de sauna gestapt om op een goede temperatuur te komen. De temperatuur was uitstekend en het uitzicht ook. Bij de binnensauna houden zich altijd wel wat dames op om zichzelf op te warmen, zich in de etalage te plaatsen of beiden. Een enkeling stapt meteen naar binnen om een praatje te maken met een over te halen ijsbeer. Ik heb er geen bezwaar tegen, ik kijk graag naar mooie billen die zich verleidelijk tegen het glas van de sauna aandrukken.

  En ja, de billen van Nathalie mochten er wezen. Haar strategie werkte, zij werd mijn eerste keus. Nathalie is 28 jaar, slank, heeft grote borsten (sili's), een mooie kont, ik had er wel zin in. Pijpen was goed. Cowgirl lekker, mooi om te zien dat lichaam boven je. Cowgirl-reverse idem met uitzicht op haar billen. Doggy uiteraard ook mooi tegen die mooie billen. Tot slot missio met natuurlijk dat mooie uitzicht, maar ze houdt haar benen zodanig omhoog met af en toe een handje erbij waardoor het moeilijk werd om haar echt diep te neuken. Vooral daardoor wat mij betreft geen succes.

  Het was niet druk in PHG, ik had er geen bezwaar tegen, lekker relaxt, krant lezen, cappucino's drinken en eten (redelijk) goed eten, Na het eten weer even de sauna in, ditmaal de buitensauna, ook prima. Even later stapte een mooie jonge vrouw naar binnen. Zo mooi, dat ik nu degene was die een praatje begon te maken. Emma, 25 jaar, slank, knap gezicht, leuke lach, mooi figuur en mooie borsten, die eenmaal op een kamer, na uitgepakt te zijn wel wat tegenvielen maar toch wel lekker naturel waren. Eerst wat vrijen, ze kroop boven op me en ging pussy-sliden, dat oogde en voelde heel lekker. Pijpen goed, diep en gevarieerd. Cowgirl heel goed en ook heel gevarieerd. Dat deed ze zo goed dat ik al bijna klaarkwam. Ze voelde het ook en ze hield wat in. Cowgirl-reverse even later ook weer prima. Ik wilde het weer afronden met missio maar ook Emma hield haar benen wat te dicht bij elkaar en omhoog, waardoor ik weer niet lekker diep kon doorstoten. Even pauze en daarna weer een nieuw rondje neuken. Dat ging in missio nu wat beter, nog niet echt top, maar het kon er mee door. Al met al, wel een leuke kamer met een mooie meid, maar Emma komt niet bij de topscorers terecht.

  Na nog een rondje sauna vroeg in de avond vertrokken. Ik heb me wel geamuseerd in PHG, het is een mooie club, het is relaxt (althans 's-middags), je kunt er nog eens een wandeling maken en in de zomer is er ook nog het zwembad (nu overigens ook, maar mij wat te koud). Tegen de tijd dat ik vertrok, rond 19.30 uur, telde ik zo'n vijftien dames zeer variërend in aantrekkelijkheid. Voor mij is dat genoeg keuze, er kan altijd een topper tussen zitten. Vandaag heb ik die dan niet getroffen, maar een volgende keer kan dat wel het geval zijn. Ik kom ongetwijfeld weer terug in PHG alhoewel ik in de zomer toch de voorkeur geef aan de nabijgelegen fraaie Vanilla-club.

 22. Onderstaande 11 leden hebben Laatbloeier bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 9 februari 2020),Herr Fick (10 februari 2020),Husky (10 februari 2020),Klatergoud (10 februari 2020),Patjax ( 9 februari 2020),phea ( 9 februari 2020),Shakir ( 9 februari 2020),Sjeufke ( 9 februari 2020),Smouse ( 9 februari 2020),Wentelt Eefje ( 9 februari 2020),Wijze grijze ( 9 februari 2020)

 23. #1613
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 09:06
  Berichten
  3.284
  Discussies
  187
  Thanks
  3.807
  Thanked
  3.559 in 1.323 posts

  Standaard

  ik was afgelopen vrijdag omstreeks 16.30 in planet happy garden, weinig vrouwen en een paar ijsberen.. zo begon het, toch was er om 21.30 wel degelijk sprake van een redelijk aantal mooie dames... Ruby viel me het meest om de nek, herlijk reet had ze zeg, alleen voor al kom ik nog eens terug... .. later zo blijkt uit ene verslag hier was ze zeer de moeite waard, het zou een goede keus zijn geweest, afijn.. , eten vd gril zeer goed gekruid kip en ander vlees, sauna's lekker heet, fijn vriendelijk personeel, kortome en prima hoerenkot voor de afwisseling, zo waar met een half roemeens half russiche milf genaamd luana, een half uur van bil geweest, ze pijpt zeer goed en haar service is nog beter vertelde ze me als ik haar 100 euro had gegeven... heerlijk vanachteren mijn lading in het rubbertje gespoten, ze zag er echt volslank uit met half blond haar.
  Een dame uit heaven7 was er ook , en een paar hele mooie roemeense dames waar ik de nodige bedenkingen bij had... kortom ik wist het niet, tweede ronde werd een roemeense die zich in heaven7 Rebekka noemde geloof ik, ze was 10 jaar geleden al bekend ervaren dame las ik hier op ets forum, wisselende recensie, met een heel nauw kutje ... het pijpen was alsof ze je leuter likte zoalsze aan een ijsje likte, het neuken was zalig met haar bovenop, zoenen deed ze niet, dus eenmalig plezier met een dame die waarschijnlijk ook pas alle registers opentrekt wanner je wat meer kolen neerlegt.

  willem dank voor het vrijkaartje, zeer de moeite waard om te bezoeken deze club, wel genoeg kolen meenemen, maar eten drinken sauna is prima verzorgd.

 24. Onderstaande 9 leden hebben phea bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (14 februari 2020),Bluebear (15 februari 2020),Husky (14 februari 2020),Klatergoud (15 februari 2020),Patjax (15 februari 2020),pret (14 februari 2020),Smouse (14 februari 2020),Wentelt Eefje (15 februari 2020),Wijze grijze (15 februari 2020)

 

 
Pagina 65 van 65 EersteEerste ... 15556162636465

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:33.

Finca Erotica 468*60