Pagina 59 van 61 EersteEerste ... 94955565758596061 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1.451 t/m 1.475 van 1508
 1. #1451
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:11
  Berichten
  3.024
  Discussies
  62
  Thanks
  247
  Thanked
  1.866 in 921 posts

  Standaard

  quantiteit is niet het probleem W2

 2. Onderstaande 2 leden hebben Flipper bedankt voor deze bijdrage:

  HartaberFair ( 2 februari 2020),John mc Snek ( 8 februari 2020)

 3. #1452
  Geregistreerd
  7 augustus 2018
  Last Online
  7 september 2020 @ 10:56
  Berichten
  36
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked
  37 in 17 posts

  Standaard

  Zal er binnenkort ook weer eens langs gaan.
  Bijna 2 jaar geleden voor mij.

 4. #1453
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 12:55
  Berichten
  30.282
  Discussies
  4317
  Thanks
  46
  Thanked
  6.523 in 4.036 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Flipper Bekijk bericht
  quantiteit is niet het probleem W2
  En vanavond weer 2 dames meer voor Flipper, 53 dames
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 5. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  King Kong ( 8 februari 2020)

 6. #1454
  Geregistreerd
  13 juli 2014
  Last Online
  Vandaag @ 15:32
  Berichten
  298
  Discussies
  2
  Thanks
  1.276
  Thanked
  1.118 in 226 posts

  Standaard

  Na de januari drukte en wat onregelmatigheden was het weer een keer tijd om een gezellige SC op te zoeken. En omdat ik in december nog een vrijkaartje had mogen ontvangen van PHG was de keus snel gemaakt. Zowel club als forum/W2 mucho dank voor deze geste. Altijd prettig voor mijn beperkte budget en deze best kostbare hobby.
  En PHG is voor mij een uitstekende club. Zeker in de zomer bij mooi weer is de tuin een feest op zich. De verzorging, de club en de kamers, de faciliteiten en doorgaans de LU zijn uitstekend. Twijfelde of begin februari de LU weer optimaal zou zijn, maar moet zeggen dat die in de loop van de avond gewoon prima was. Een minpuntje voor mij; ik ben meer een middag/vroege avond clubber dan een nachtbraker. Maar goed, je kan niet alles hebben.

  Na aankomst rond een uur of vier/half vijf werd mijn kaartje vlot ingeruild voor een berevelleke en kon ik mij verkleden. Even lekker douchen, rustig de club verkennen, wat snacken en natuurlijk de LU in mij opnemen bij een goed gekoeld glas bier. De LU was nog wat matig, maar dat komt hier altijd later op gang. Zitten kletsen met enkele dames en daar vielen enkele mij op. Zo ontmoette ik een Danielle die lekker vrolijk en heel praktisch in het leven staat. Erg leuke roemse van 26 jaar en een uitstekend figuurtje. Nix mis mee en dus een kandidate. Wat later een uitdagende Griekse Isabella met helaas wat weinig hout voor de deur. Ioana meldde zich weer voor haar dienst en zag er weer heerlijk uit in een felrode bikini. Jammie, jammie. En daar was ook die spring in het veld Natalie. Beetje druk, maar ziet er lekker uit. De top die ze aan had zakte vol continue af en moest ze telkens weer over haar tieten trekken. Koddig gezicht wel. En zeker als ze zegt dat ze dat vervelend vindt maar zich niet verkleed ……

  Nu wist ik nog dat ik ooit een kamertje met haar had gehad en daar niet super blij van werd. Maar goed, je kent dat verhaal van die ezel en ik ben maar een mens. Na de nodige opwarming van haar kant bij de kino vetrokken we naar de naastliggende kamer.
  Helaas werd dat weer een zeer gemiddelde kamer en Natalie heeft nogal wat hindernissen. Dit mag niet, dat moet zo en aan het eind werkt ze je er snel uit. Een afwerkertje dus. Daardoor bleef het slechts bij een half uurtje. Wel met een goed uitziende meid, dat zeker, maar de service is (te) mager. Voor mij geen herhaling meer bij Natalie. En daar moet ik ook nog aan toevoegen dat Natalie qua after sales het helemaal niet heeft gesnopen. Vette pech dus.

  Ondertussen was het drukker geworden in de tent, Niet alleen met dames maar ook met beren. Ineens werd ik aangesproken door een landgenoot die ik niet direct herkende maar in een andere club vaker was tegen gekomen en gesproken had. Dus regelmatig gezellig geouwehoerd over de dames, clubs en wat privé dingetjes. Altijd leuk hem te ontmoeten aangezien zijn ervaring vele malen groter is in deze ‘wereld’ dan de mijne. Weer wat opgestoken dus.
  Er werd natuurlijk gegrild en dat heb ik me, met wat lekkere groentjes etc, goed laten smaken.

  Na verloop van tijd werd het weer tijd voor de tweede ronde. Al enkele malen was mij een best leuke blonde dame opgevallen, beetje een milf met de nodige tato’s en best een goed figuur. We raakten aan de praat en ze vertelde dat ze Ruby heet, 34 jaar en idd een roemse. Ook vertelde ze over haar privéleven en dat zij niet zo veel werkte, over haar kind voor wie ze dit doet, en over het leven in Roemenië. Tja, mij kunnen ze dan alles wijs maken, maar ik loop lang genoeg mee in het leven überhaupt waardoor ik niet snel zwicht voor dat soort zoetsappige verhalen. Toch is Ruby een leuke meid en we besloten om samen wat tijd door te brengen. Nou, dat was geen verkeerde keus maar ook bij Ruby beperkte ik de kamer tot een half uur en had het wel gezien.
  De after sales van Ruby is overigens prima en werkt overtuigend. Een volgende keer dat ik in PHG ben, hopelijk van de zomer met mooi weer, is zij zeker een kandidate voor een herhaling.

  Inmiddels werd het later en later, de disco stond weer te brullen (K.. herrie!!), en dus was het tijd om weer te gaan. Nog een keertje douchen en bij vertrek liep ik Ruby nog een keer tegen het lijf. Ze groette me heel lief met drie knuffeltjes en tot volgende keer.

  Het was weer een prima bezoek aan PHG. Zowel club als forum nogmaals dank voor de vrijkaart en ik kom hier op zeker weer een keer terug.

  Grtz
  K

 7. Onderstaande 13 leden hebben Klatergoud bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 9 februari 2020),Bluebear ( 9 februari 2020),Giodude (25 februari 2020),Herr Fick (10 februari 2020),Laatbloeier ( 9 februari 2020),mentholbear (14 maart 2020),Patjax ( 9 februari 2020),phea ( 9 februari 2020),Pierke69 (25 februari 2020),schoolmeester ( 9 februari 2020),Smouse ( 9 februari 2020),Wentelt Eefje ( 9 februari 2020),Wijze grijze ( 9 februari 2020)

 8. #1455
  Geregistreerd
  18 maart 2014
  Last Online
  Vandaag @ 11:26
  Berichten
  601
  Discussies
  34
  Thanks
  1.335
  Thanked
  1.571 in 331 posts

  Standaard

  Mijn bezoeken aan clubs zijn de laatste tijd wat schaars geworden. Mijn met de Formule 1 pool gewonnen vrijkaart stimuleerde mij om weer eens PHG te bezoeken. De laatste keer dat ik daar was, is zo'n anderhalf jaar geleden. Er is niet veel veranderd en dat had ik ook niet verwacht. Ik arriveerde vorige week donderdagmiddag. Ik zag acht á tien dames en drie mannen. Eerst maar even in de sauna gestapt om op een goede temperatuur te komen. De temperatuur was uitstekend en het uitzicht ook. Bij de binnensauna houden zich altijd wel wat dames op om zichzelf op te warmen, zich in de etalage te plaatsen of beiden. Een enkeling stapt meteen naar binnen om een praatje te maken met een over te halen ijsbeer. Ik heb er geen bezwaar tegen, ik kijk graag naar mooie billen die zich verleidelijk tegen het glas van de sauna aandrukken.

  En ja, de billen van Nathalie mochten er wezen. Haar strategie werkte, zij werd mijn eerste keus. Nathalie is 28 jaar, slank, heeft grote borsten (sili's), een mooie kont, ik had er wel zin in. Pijpen was goed. Cowgirl lekker, mooi om te zien dat lichaam boven je. Cowgirl-reverse idem met uitzicht op haar billen. Doggy uiteraard ook mooi tegen die mooie billen. Tot slot missio met natuurlijk dat mooie uitzicht, maar ze houdt haar benen zodanig omhoog met af en toe een handje erbij waardoor het moeilijk werd om haar echt diep te neuken. Vooral daardoor wat mij betreft geen succes.

  Het was niet druk in PHG, ik had er geen bezwaar tegen, lekker relaxt, krant lezen, cappucino's drinken en eten (redelijk) goed eten, Na het eten weer even de sauna in, ditmaal de buitensauna, ook prima. Even later stapte een mooie jonge vrouw naar binnen. Zo mooi, dat ik nu degene was die een praatje begon te maken. Emma, 25 jaar, slank, knap gezicht, leuke lach, mooi figuur en mooie borsten, die eenmaal op een kamer, na uitgepakt te zijn wel wat tegenvielen maar toch wel lekker naturel waren. Eerst wat vrijen, ze kroop boven op me en ging pussy-sliden, dat oogde en voelde heel lekker. Pijpen goed, diep en gevarieerd. Cowgirl heel goed en ook heel gevarieerd. Dat deed ze zo goed dat ik al bijna klaarkwam. Ze voelde het ook en ze hield wat in. Cowgirl-reverse even later ook weer prima. Ik wilde het weer afronden met missio maar ook Emma hield haar benen wat te dicht bij elkaar en omhoog, waardoor ik weer niet lekker diep kon doorstoten. Even pauze en daarna weer een nieuw rondje neuken. Dat ging in missio nu wat beter, nog niet echt top, maar het kon er mee door. Al met al, wel een leuke kamer met een mooie meid, maar Emma komt niet bij de topscorers terecht.

  Na nog een rondje sauna vroeg in de avond vertrokken. Ik heb me wel geamuseerd in PHG, het is een mooie club, het is relaxt (althans 's-middags), je kunt er nog eens een wandeling maken en in de zomer is er ook nog het zwembad (nu overigens ook, maar mij wat te koud). Tegen de tijd dat ik vertrok, rond 19.30 uur, telde ik zo'n vijftien dames zeer variërend in aantrekkelijkheid. Voor mij is dat genoeg keuze, er kan altijd een topper tussen zitten. Vandaag heb ik die dan niet getroffen, maar een volgende keer kan dat wel het geval zijn. Ik kom ongetwijfeld weer terug in PHG alhoewel ik in de zomer toch de voorkeur geef aan de nabijgelegen fraaie Vanilla-club.

 9. Onderstaande 14 leden hebben Laatbloeier bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 9 februari 2020),Giodude (25 februari 2020),Herr Fick (10 februari 2020),Husky ( 9 februari 2020),Klatergoud (10 februari 2020),mentholbear (25 februari 2020),Patjax ( 9 februari 2020),phea ( 9 februari 2020),Pierke69 (25 februari 2020),Shakir ( 9 februari 2020),Sjeufke ( 9 februari 2020),Smouse ( 9 februari 2020),Wentelt Eefje ( 9 februari 2020),Wijze grijze ( 9 februari 2020)

 10. #1456
  Geregistreerd
  18 maart 2007
  Last Online
  Vandaag @ 18:21
  Berichten
  4.143
  Discussies
  189
  Thanks
  4.824
  Thanked
  4.088 in 1.635 posts

  Standaard

  ik was afgelopen vrijdag omstreeks 16.30 in planet happy garden, weinig vrouwen en een paar ijsberen.. zo begon het, toch was er om 21.30 wel degelijk sprake van een redelijk aantal mooie dames... Ruby viel me het meest om de nek, herlijk reet had ze zeg, alleen voor al kom ik nog eens terug... .. later zo blijkt uit ene verslag hier was ze zeer de moeite waard, het zou een goede keus zijn geweest, afijn.. , eten vd gril zeer goed gekruid kip en ander vlees, sauna's lekker heet, fijn vriendelijk personeel, kortome en prima hoerenkot voor de afwisseling, zo waar met een half roemeens half russiche milf genaamd luana, een half uur van bil geweest, ze pijpt zeer goed en haar service is nog beter vertelde ze me als ik haar 100 euro had gegeven... heerlijk vanachteren mijn lading in het rubbertje gespoten, ze zag er echt volslank uit met half blond haar.
  Een dame uit heaven7 was er ook , en een paar hele mooie roemeense dames waar ik de nodige bedenkingen bij had... kortom ik wist het niet, tweede ronde werd een roemeense die zich in heaven7 Rebekka noemde geloof ik, ze was 10 jaar geleden al bekend ervaren dame las ik hier op ets forum, wisselende recensie, met een heel nauw kutje ... het pijpen was alsof ze je leuter likte zoalsze aan een ijsje likte, het neuken was zalig met haar bovenop, zoenen deed ze niet, dus eenmalig plezier met een dame die waarschijnlijk ook pas alle registers opentrekt wanner je wat meer kolen neerlegt.

  willem dank voor het vrijkaartje, zeer de moeite waard om te bezoeken deze club, wel genoeg kolen meenemen, maar eten drinken sauna is prima verzorgd.

 11. Onderstaande 13 leden hebben phea bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (14 februari 2020),Bluebear (15 februari 2020),Giodude (25 februari 2020),Husky (14 februari 2020),Klatergoud (15 februari 2020),mentholbear (25 februari 2020),Patjax (15 februari 2020),Pierke69 (25 februari 2020),pret (14 februari 2020),schoolmeester (25 februari 2020),Smouse (14 februari 2020),Wentelt Eefje (15 februari 2020),Wijze grijze (15 februari 2020)

 12. #1457
  Geregistreerd
  26 januari 2020
  Last Online
  5 september 2020 @ 11:37
  Berichten
  3
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Beste mensen,

  Is iemand Sibel nog tegen gekomen? Ze is Turks/ Bulgaars en heeft eerder bij acapulco gold gewerkt. Ze is een koningin in blowjob. Donkerblond haar.

  Alvast bedankt

  Groetjes,

  Malis

 13. #1458
  Geregistreerd
  1 mei 2019
  Last Online
  24 september 2020 @ 15:13
  Berichten
  35
  Discussies
  1
  Thanks
  366
  Thanked
  278 in 30 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Malis Bekijk bericht
  Beste mensen,

  Is iemand Sibel nog tegen gekomen? Ze is Turks/ Bulgaars en heeft eerder bij acapulco gold gewerkt. Ze is een koningin in blowjob. Donkerblond haar.

  Alvast bedankt

  Groetjes,

  Malis
  Was er afgelopen vrijdagavond. Kort mee gesproken maar was het verkeeerde moment.

 14. Onderstaande 4 leden hebben Pierke69 bedankt voor deze bijdrage:

  Giodude (25 februari 2020),mentholbear (25 februari 2020),Patjax (26 februari 2020),Smouse (25 februari 2020)

 15. #1459
  Geregistreerd
  1 mei 2019
  Last Online
  24 september 2020 @ 15:13
  Berichten
  35
  Discussies
  1
  Thanks
  366
  Thanked
  278 in 30 posts

  Standaard

  Het winnen van een vrijkaartje in de rubriek beste recensie van de maand geeft je de mogelijkheid om eens kosteloos een gokje te wagen met een nieuwe club. Mezelf een beetje ingelezen betreffende de clubs waar ik uit kon kiezen. Van een aantal is de berichtgeving summier en maakte de keuze om hiervoor te kiezen wat moeilijker. In principe ben ik een dag/avond bezoeker, maw een vroege vogel. Toch wilde ik eens meemaken hoe het er aan toe gaat in de club die pas tot leven komt als de nachtbrakers hun opwachting maken. Door tal van toevalligheden viel vorige week vrijdag alles op zijn plaats en kon dus mijn opwachting maken in het planeetje dat bevolkt wordt door nacht uilen en vleermuisjes.

  Iets na zevenen aangekomen op, hoewel de duisternis zijn intrede al had gemaakt, een bijna lege parkeerplaats. Het door Willem2 verstrekte visum tot gratis betreding van dit onderdeel van het ijsberen universum werd probleemloos door de zeer mooie blonde ontvangstdame geaccepteerd en nadat ik door haar voorzien was van gepaste en gebruikelijke kledij werd ik het diepe ingegooid. Nadat ik getransformeerd was tot planeetbewoner het smalle gangetje doorgelopen en kwam uit bij het plaatselijk nachtcafé. Er heerste nog een serene rust en werd bevolkt door een drietal Amazones. Ik nam plaats op een bankje voor de sauna. Deze werd meteen geschrapt als optie omdat ik er niets voor voelde om als een goudvis in een aquarium te kijk te zitten. Een dame die iets verderop tegen de reling leunde kwam mijn kant op en zette zich op de leuning van de bank tegenover mij. De gebruikelijke vraag of het mijn eerste bezoekje aan de club was werd mijn kant afgevuurd en na mijn bevestiging zei ze dat het erg rustig was en later op de avond voller zou worden. Ik had beneden een bar gezien en vroeg of de bediening nog moest komen. Ze zei dat het zelfbediening was. Even naar beneden gelopen en naast een aantal ijskasten vol met diverse biersoorten was er ook een sodamixmachine. Een glaasje cola getapt en weer naar boven gelopen.

  Schijnbaar had de geur van fresh meat zich verspreidt en voor ik het wist was ik omsingeld door een tiental hongerige ogen van hyena's die met smacht aan het wachten waren om een weerloos welpje te verslinden. Het geheel voelde een beetje ongemakkelijk aangezien ik alvorens mij te willen laten slachtofferen eerst de rest van de club wilde verkennen en een hapje eten. Een kijkje genomen in de partybar en toen ik daar binnenkwam was het van hetzelfde laken van het pak. Ook niet zo verwonderlijk omdat er geen enkele mannelijke voortplantingsmechanisme in de buurt was. De uitgang richting rokershok genomen en zag buiten een zwembad, sauna en zitjes en een stukje verderop enkele tuinhuisjes. Via het buiten restaurant weer bij het nachtcafé naar binnengelopen en een gangetje bij de kleedkamers ingelopen. Daar was een kleine bioscoopruimte en omdat ik nog geen honger had me daar maar even verstopt.

  Dit zou slechts van korte duur zijn. De dame die me eerder aansprak stak haar hoofd om het hoekje en vroeg of ik gezelschap wilde. Om geen valse verwachtingen bij haar te scheppen antwoordde ik dat ik het eerste uur mezelf nog niet aan enige seksuele activiteiten zou onderwerpen en weg was ze. Al snel werd ze opgevolgd door een tweede dame en deze kwam evengoed bij mij liggen om een praatje te maken. Het ging hierbij om Simona afkomstig uit Bulgarije. Toen ze hoorde dat ik Nederland kwam vroeg ze of ik wel eens in YinYang was geweest. Ze had voor de sluiting daar gewerkt. Ik vertelde haar dat de club al gesloten was voordat ik mijn eerste voetstappen in een club had gezet. Ze had nog via Facebook contact met iemand van de club en zei dat deze haar gezegd had dat de club begin maart weer zou opengaan. Ik heb haar uitgelegd dat er geen nieuwe vergunning is uitgegeven en dat ook de horecavergunning is ingetrokken. Dus heropening als dat al überhaupt weer zal gaan gebeuren nog wel een tijdje zal duren. Nog ruim een kwartiertje met haar gebabbeld en ze ging een hapje eten. Om nu niet meteen als stalker gecategoriseerd te worden via de partybar mij richting buffet begeven.

  Met een mixed plate van kip, aardappelbolletjes, pasta en salade naar beneden gelopen om rustig te kunnen eten. Ik had gezien dat de dames dit stukje club meden als de pest door de vele treden en steilte. Een aantal onderdelen bewezen dat warmhoudbakken buiten niet het slimste idee is als deze ruimte niet afgesloten kan worden van de weersinvloeden. De onderdelen met de juiste bedrijfstemperatuur smaakten goed en de anderen vielen vanwege te koud onder de categorie voedselverspilling.

  Om de spijsvertering te bevorderen een rondje gelopen en kon dan meteen een kijkje nemen om de gestaag toegestroomde Amazones eens beter te bekijken. Vooral in de partybar was hun aantal significant toegenomen. Ik zag er een paar die zeker het overwegen van een erotische zonde waard waren. Eentje had mijn aandacht in het bijzonder getrokken. Een kleine, slanke dame met lange zwarte haren. Ze was gekleed in een sexy langere jurk met daaronder elegante schoentjes met hak ipv hooker heels. Via het rookhok waar ook een samenscholing van Amazones was weer richting nachtcafé gelopen om rustig verder mijn eten te laten zakken.

  Al spoedig waagde een ietwat oudere dame het toch om de trappen af te lopen en vroeg of ze bij mij mocht zitten. Qua lichaam niet helemaal of beter gezegd helemaal niet mijn voorkeur. Een inwendig zwembandje boven de heupen staat ver vandaan van wat ik aantrekkelijk vind. Gezegd dat ik het komende half uur geen enkele intentie had om me in welke vorm van fysieke inspanning te begeven. Ik had verwacht dat ze zich zou omkeren maar ze voegde me toe dat ze rustig een half uurtje bij mij wilde zitten om mij dan naar een kamer te slepen om mij te slopen. Voor ik kon reageren had ze zich al naast me neergeploft en stelde zich voor als Oana. Ze was zojuist overgekomen uit Villa Vanilla waar er schijnbaar geen droog brood te verdienen viel volgens haar. Er ontspon zich een alleraardigst gesprekje totdat ze het niet kon laten om af te geven op haar jongere concurrentes die er allemaal niets van snapten en/of wisten hoe het werkte. Ik gaf aan uit mijn eigen recente ervaringen dat ik een andere mening was toebedeeld. Deze woorden werkten schijnbaar als een rode lap op een stier en haar frustraties werden nog eens benadrukt door te zeggen dat wij mannen allemaal onnozelaars waren als wij in hun spelletjes trapten. Ik maakte haar duidelijk dat ik heel goed besefte dat de dames mij eerst als een wandelend bankbiljet beschouwen alvorens er daarna sprake is van een bepaalde klik of chemie. Krampachtig probeerde ze de situatie nog te redden door te zeggen dat dit bij haar niet het geval was. Mijn schamper lachje was voor haar het teken om te vertrekken.

  Het eten was inmiddels dusdanig verteerd dat ik up for action was. Richting partybar gegaan en daar bleek een verdere aanwas van Amazones te hebben plaatsgevonden. Het mooie meisje met de zwarte jurk lachte uitermate lief toen ik voorbij liep. Het geluidsniveau van de muziek was inmiddels dusdanig opgeschroefd dat het voeren van een gesprekje haast onmogelijk was. Tel daarbij mijn schuchterheid om een dame aan te spreken bij op en de uitkomst was dat ik een eindje verderop op een bankje ging zitten. Een jonge slanke blonde dame ging helemaal los op de muziek en het was een aangenaam schouwspel wat ze op de vloer ten toon spreidde. Inmiddels was het aantal kameropties dat zich aan mijn ogen voorbij trok ook aardig aan het oplopen. Echter de permanente gehoorbeschadiging die op de loer lag zorgde ervoor dat ik de relatieve rust van het nachtcafé weer op zocht. Ditmaal een beetje verdekt plaatsgenomen op het tweede bankje langs de reling. Na enkele minuten kwam Simona iets verderop staan en mijn blik in haar richting was voldoende om zich bij mij te voegen. Ze had in de bios al gezegd dat ze rond middernacht naar huis zou gaan en omdat ik een goed gevoel bij haar had gevraagd of ze een sleutel wilde halen.

  Via de bar en een wenteltrap kwamen we op de eerste verdieping uit bij onze kamer die geen nummer maar Silber op de deur had staan. Nadat we ons ontdaan hadden van de overbodige kleding voor datgene waarvoor we een kamer hadden betrokken legden we ons op bed. Na een uitvoerige strelende verkenning van elkaars lichaam zocht haar mond de mijne op. Ook haar tongetje kwam in play. Het was een beetje halfslachtig. Haar hand zocht mijn lustspier op en toen deze tot wasdom was gekomen nam ze plaats tussen mijn benen op te pijpen. Zeer zacht en gevoelig. Het voelde wel lekker maar het ontbrak aan variatie, diepte en druk. Het riep het gevoel van bezig zijn op de automatische piloot. Dus mijn lustspier maar als knuppel gebruikt om haar wat bij te sturen. Ze begreep de signalen en ze begon meer te variëren. Wat tempowisselingen, meer druk uitoefenend met haar lippen en het tongetje dat meer roteerde. Ze was tot dat moment de hele tijd handsfree bezig geweest. Deze kwam nu ook in play. Ze trok me af terwijl ze met haar tongetje over mijn eikel ging en me geil aankeek om daarna over te gaan in sneller en dieper pijpen. Omdat ik geen idee had of all the way tot de mogelijkheden behoorde haar afgeremd door overeind te komen. Ze stopte even om dan weer verder te gaan. Nadat ik nogmaals op de rem had getrapt vroeg ze of ik wilde neuken. Ik knikte en ze liet zich over mijn lustspier glijden. In eerste instantie leunde ze met één arm op mijn borstkast maar toen ze doorhad dat ik geen rauwdouwer was boog ze voorover. Na enkele minuten was het zaakje geklaard. Een blik op de klok wees uit dat we inmiddels het uur waren gepasseerd. Ze bood een massage aan en moet zeggen dat ze dit zeer verdienstelijk deed. Na anderhalf uur de kamer verlaten met mixed feelings. Simona is een zeer lieve en rustige dame maar kon me niet aan de indruk onttrekken dat ze te veel in de automatische profi modus had gestaan.

  Na een schrobpartij onder de douche naar het nachtcafé gegaan om een colaatje te tappen en even rustig beneden te zitten. Rustig wat mailtjes doorgelezen en beantwoord en op teletekst gekeken hoe het in de buitenwereld ervoor stond. Na een tijdje zie ik het meisje in het zwarte jurkje. Ze loopt naar buiten en haalt iets te eten om dit vervolgens bij de bankjes bij de sauna op te eten. Ik loop naar boven, haal snel iets te eten en ga op de bank tegenover haar zitten. We wensen elkaar smakelijk eten en hoewel er voortdurend oogcontact is zijn we schijnbaar beiden te schuchter om de eerste aanzet tot een gesprek te maken. Als ze klaar is met eten loopt ze langs met wederom die lieve glimlach.

  De partybar opgezocht waar de dienstdoende dj de trommelvliezen terroriseerde met trance, techno en aanverwante dance muziek. Mezelf op een bankje geplant en een dametje in een goud met zwartkleurige bikini was me de hele tijd aan het uitdagen. Ze zou zeker een zonde waard zijn geweest als eerste kamertje maar ik had het gevoel dat dit pure porno zou worden en dit is niet een modus die ik zo kan oproepen.
  Een tijdje de bar en het café afgewisseld. Hier en daar soms een kort gesprekje met een dame gehad.

  Het liep inmiddels richting drie uur en dacht bij mijzelf dat het wel mooi was geweest. Ik liep richting kleedkamer en in het gangetje stond het meisje met zwarte haren tegen de verwarming. Ze begon zowaar een gesprekje. We stelden ons netjes aan elkaar voor en ze bleek Angelina als clubnaam te hebben. Ik was de hele tijd in de veronderstelling geweest dat ze Roemeense was en voor de show vroeg ik waar ze vandaan kwam. Ze bleek echter een homegrown Duitse te zijn en zag mijn verbazing. Ze zei dat ze vaak voor een Roemeense aangezien werd en ik zei dat dit mijn eerste gedachte ook was. Nog wat gepraat en haar naar haar plannen gevraagd als hint. In eerste instantie had ze niet door dat dit een verkapte uitnodiging was voor haar om de sleutel te halen. Ze vroeg of ik nog plannen had en ik antwoordde dat dat aan haar lag. Nu had ze het door en we belanden op kamer twee tegenover de ontvangstbalie.

  Nadat ze zich van haar jurkje en lingerie had ontdaan bleek ze nog slanker te zijn dan ik had gedacht en haar borsten groter. We legden ons op bed en al snel ontpopte ze zich als een süsse schmusekatze die zichtbaar genoot van sensuele strelingen. De wijze waarop ze me hierbij aankeek en lief glimlachte zorgden ervoor dat mijn lustspier zich al oprichtte. Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt door haar en haar handje ging op onderzoek uit. Eerst werden de zaadbunkers door haar gemasseerd om dan vervolgens uiterst gevoelig en sensueel mijn lustspier te bewerken. Niks geen haastwerk maar rustig de tijd nemend. Ze wisselde het af met de zaadbunkers en het zorgde ervoor dat de troepen zich al in rijen van drie aan het opstellen waren. Ze vroeg of ik ervan hield om gepijpt te worden en ik schudde van nee om er snel aan toe te voegen dat ik dit onderdeel wel kon waarderen.

  Ze bleek een pirelli pijpster te zijn. Ik heb hier geen enkele moeite mee en zeker niet op de wijze waarop zij het deed. Haar lippen omsloten mijn lustspier op een dusdanige manier dat de door haar toegepaste druk precies goed was en haar tongetje vergat niet om de feestvreugde te verhogen met een aantal leuke variaties waardoor ik zelfs blij was om het extra beschermlaagje zodat ik langer kon genieten van haar orale vaardigheden. Na een tijdje vroeg ze wat ik wilde en zonder het antwoord te geven zag ze het al aan de grote glimlach om mijn gezicht. Ze pijpte nog een tandje intenser.

  Hoewel ik bang was dat mijn lustspier haar door midden zou klieven bij het neuken wilde ik mezelf de ervaring niet ontzeggen om haar op mijn lustspier te zien rijden. Uiterst behoedzaam liet ze zich er over heen glijden en haar nauwe warme spleetje voelde heerlijk aan. Ze hupste vrolijk heen en weer waarbij haar borsten mooi meedeinden. Om niet meteen mijn troepen een onvermijdelijke dood in te jagen vertraagde ik het tempo. Al snel werd duidelijk dat ze deze tempowisseling wel kon waarderen en legde haar borsten op mijn borstkast. Na een tijdje richtte ze zich op en begon me intens te berijden. Ik probeerde de executie van mijn troepen nog uit te stellen maar ze verhoogde het tempo waardoor hun noodlottig einde een feit was. Er waren een kleine vijftig minuten verstreken en we maakten de resterende tien minuten vol met een aangename AST waarbij ze aangaf alleen op vrijdag en zaterdag te werken naast haar reguliere baan.

  Na de financiële transactie afscheid van haar genomen omdat ik na een douche gelijk naar huis zou gaan. Mezelf aangekleed en om kwart over vier mijn sleuteltje ingeleverd.

 16. Onderstaande 12 leden hebben Pierke69 bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (25 februari 2020),Bluebear (13 maart 2020),dennisw (27 april 2020),gignnl (26 februari 2020),Giodude (25 februari 2020),mentholbear (25 februari 2020),Patjax (26 februari 2020),pret (25 februari 2020),rmjhexe (25 februari 2020),URS (25 februari 2020),Wijze grijze (25 februari 2020),wooley (27 februari 2020)

 17. #1460
  Geregistreerd
  26 januari 2020
  Last Online
  5 september 2020 @ 11:37
  Berichten
  3
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Bedankt voor de snelle reactie.

 18. Onderstaande leden hebben Malis bedankt voor deze bijdrage:

  mentholbear (25 februari 2020)

 19. #1461
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 12:55
  Berichten
  30.282
  Discussies
  4317
  Thanks
  46
  Thanked
  6.523 in 4.036 posts

  Standaard

  Vanavond 55 dames aanwezig, parkeerplaats was nagenoeg vol.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 20. Onderstaande 3 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  Herr Fick ( 8 maart 2020),mentholbear ( 8 maart 2020),wooley ( 8 maart 2020)

 21. #1462
  Geregistreerd
  12 maart 2013
  Last Online
  Vandaag @ 17:56
  Locatie
  �� overal, overal ��, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn!
  Berichten
  6.569
  Discussies
  113
  Thanks
  9.023
  Thanked
  14.037 in 4.502 posts

  Standaard

  En bloeit ie al weer ?
  En Garde

 22. #1463
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 12:55
  Berichten
  30.282
  Discussies
  4317
  Thanks
  46
  Thanked
  6.523 in 4.036 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eddy_V Bekijk bericht
  En bloeit ie al weer ?
  Bijna...
  Je zit wel te hengelen naar een vrijkaart
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 23. #1464
  Geregistreerd
  12 maart 2013
  Last Online
  Vandaag @ 17:56
  Locatie
  �� overal, overal ��, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn!
  Berichten
  6.569
  Discussies
  113
  Thanks
  9.023
  Thanked
  14.037 in 4.502 posts

  Standaard

  Nee hoor, pure interesse als natuurliefhebber
  En Garde

 24. #1465
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:11
  Berichten
  3.024
  Discussies
  62
  Thanks
  247
  Thanked
  1.866 in 921 posts

  Standaard

  lijkt me ontzettend dom daar nu te zitten

 25. #1466
  Geregistreerd
  12 maart 2013
  Last Online
  Vandaag @ 17:56
  Locatie
  �� overal, overal ��, waar de meisjes zijn, waar de meisjes zijn!
  Berichten
  6.569
  Discussies
  113
  Thanks
  9.023
  Thanked
  14.037 in 4.502 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Flipper Bekijk bericht
  lijkt me ontzettend dom daar nu te zitten
  Bloeit ie volgende week pas?
  pret zal het ons straks wel laten weten.
  En Garde

 26. #1467
  Geregistreerd
  11 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:11
  Berichten
  3.024
  Discussies
  62
  Thanks
  247
  Thanked
  1.866 in 921 posts

  Standaard

  die magnolia is wel altijd mooi..idd

 27. #1468
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 18:00
  Berichten
  6.874
  Discussies
  233
  Thanks
  12.846
  Thanked
  7.917 in 3.582 posts

  Standaard

  Voor de natuurliefhebbers, Magnolia staat ptachtig in bloei

  IMG_4157.jpg

  Ow ja, zo een 60 dames aanwezig en weinig beren

 28. Onderstaande 5 leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

  Eddy_V (15 maart 2020),Freddy_K (15 maart 2020),laplagne (15 maart 2020),mentholbear (16 maart 2020),Wentelt Eefje (15 maart 2020)

 29. #1469
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Vandaag @ 17:45
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  1.893
  Discussies
  113
  Thanks
  4.368
  Thanked
  8.696 in 1.509 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Voor de natuurliefhebbers, Magnolia staat ptachtig in bloei

  Ow ja, zo een 60 dames aanwezig en weinig beren
  Ach de dames hebben in ieder geval pret en dat is het belangrijkst.
  If you obey all the rules, you miss all the fun

  A dirty mind is a joy forever

 30. Onderstaande 5 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  Giodude ( 1 april 2020),mentholbear (16 maart 2020),phea (15 maart 2020),pret (15 maart 2020),Wentelt Eefje (15 maart 2020)

 31. #1470
  Geregistreerd
  14 november 2005
  Last Online
  Vandaag @ 18:32
  Berichten
  569
  Discussies
  82
  Thanks
  199
  Thanked
  239 in 115 posts

 32. #1471
  Geregistreerd
  14 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 14:12
  Locatie
  Mentholland
  Berichten
  5.361
  Discussies
  155
  Thanks
  8.787
  Thanked
  7.970 in 2.914 posts

  Standaard

  COCKTAILMAN

  Het is alweer maanden geleden dat Ik m'n vreetkameraad Joker nog es gezien had. Babylon met al die glibberige blote lijven vermijdt ie als de pest. Een budget club als Heaven 7 is niks voor hem. En rond het weekend vertik ik het om naar een drukke GT of Villa te gaan.

  Maar als er 1 neutraal gebied is waar we vreedzaam bijeen kunnen komen, tussen alle strijders en krijgers, dan komt dat wel door onze ambassadeur die elke woensdagavond paraat staat, genaamd: de COCKTAILMAN.

  En zo een pact gesloten om 12 B.C. vroeg in de tuin bij een te komen. Ik was er al vroeg bij. Lekker even opfrissen, een warm ontbijtje. Een kort rondje door de club leerde dat het er met 3 andere heren en 4 dames ofzo nog best rustig is. Een paar bekende gezichten. Waaronder Natalie, Sonia en Daniella. Leuke dames, maar ik had die dag al een favorietje op het oog. Die was nog nergens te spotten. Ook Joker was er nog niet. Dus eerst maar lekker buiten van de sauna te genieten en daarna buiten op ee trapje lekker rustig afkoelen. Heerlijk zo zonder alle feestvierende pottenkijkers. Ik denk wat sommige ijsberen bedoelen over de SC voor het disco tijdperk. Voordat de DJ's hun intrede deden. Daar waar de jongeren zich verschansden in de nightclubs e.a. dans establissementen en P6 daar ver van weg stond. Die Golden Years zouden nu helemaal in mijn straatje passen.
  Maar men neemt zoals men het nemen kan. Want hoewel PHG in de nachtelijke uurtjes met luid muziek tot leven komt, is het overdag een oase van rust. Lekker krantje lezen, beetje werk verzetten, wellness rondje, en in de kino even een dutje doen. Dat vind ik nou lekker genieten.
  Dus voor de beren die lekker komen luieren, een prima plek. Keuze aan dames is verhoudingsgewijs wel beperkter. Ik bedoel, andere clubs hebben overdag al een vollere bezetting, maar als je de tijd hebt en er een dagje uit van maakt zoals ik, bloeien er in de avond uurtje steeds meer en meer bloemetjes op in de tuin.

  Een poosje later kwam de Joker uiteindelijk toch uit z'n schuilkelder. Die is intussen zowat corona proof. Wel nog wat ingevroren lappen vlees inslaan en dan kan de bunker op slot...

  Tot die tijd nog even te goed doen aan het lekkers in de club. Ik bedoel daarmee het buffet en niet dat andere vlees.
  Maar uiteindelijk waren best een hoop meiden. Ik denk in de vroege avond toch wel zo een 25 a 30. Ik kan slecht tellen, dus vast dat ik er nog een paar op de kamers en make up mis.

  Verder een beetje ouwehoeren over de aankomende storm. Dit lijkt niet over te gaan waaien voor ons als een SARS of Mexicaanse griep. Beetje elkaars bunkers vergelijken enzo.
  En natuurlijk opscheppen. Niet over wie de grootste bunker heeft, maar van het buffet. Dat smaakte me weer prima in Happy. Hoe simpel varkensvoer het ook mag zijn, ik ben happy dat ze er een maiskolf op de grill gooien.
  Maar ook de rest van het buffet was weer goed gevuld. Wat smurrie aan vlees en groentes. Goed genoeg voor deze veelvraat.

  De line up was weer goed vertegenwoordigd door RumBul. Ik heb er geen problemen mee. Integendeel, ik had er al eentje op het oog nog voor ik aankwam.
  Na een lange vakantie was lieve Carina namelijk weer terug.
  Ze had blijkbaar al wat klandizie, want ik spotte haar niet heel snel. Maar uiteindelijk kwam ze dan toch tevoorschijn. Wel apart om d'r weer met die sili's te zien. Niet dat ik er problemen mee heb, maar ik vond d'r eerder ook prima.
  Wat in elk geval niet veranderd was, was d'r vriendelijkheid. Gezellig praatje gemaakt, om even later ons terug te trekken voor een geweldige kamergang.

  Lekker wellness rondje gemaakt om even bij te komen. Voelt toch een beetje ongemakkelijk aan als bijna niemand anders het in een club lijkt te doen. Hoe anders is dat als bij SS ofzo waar de deuren van de sauna soms vaker open, dan dicht staan

  Verder gezellig wat met Joker zitten hangen, drankjes halen bij de cocktailman en natuurlijk bedelen bij de grillmeester.
  Joker was klaar met zijn werk en had ook wel zin om wat te ontstressen, nadat ie de markt in elkaar zag storten.
  De line up was goed gevuld en voor mij zat er een hoop jonge slanke meiden tussen. Maar Joker is wat kieskeuriger. In de bar kwamen we nog een Bulgaarse jonge meid tegen die goed Nederlands blijkt te spreken. Ze heeft een poos in Delft gezeten. We zaten nog wat te twijfelen over haar, maar uiteindelijk besloten te laten varen.

  Een van de meiden vond dat ze na een dag hard zwoegen wel wat ontspanning had verdiend en wreef over m'n kop voor een wens. Nee, niet die kop en haar wens was geen gestoei, maar juist een ontspannen massage.

  Poosje later me weer bij Joker gevoegd en om verder te ouwehoeren. Voor we het goed en wel wisten was het al ver over Jokers Pokémon vangtijd heen en het moment kwam aan om afscheid te nemen.
  Voor mij was het ook al wat laat om de lange rit terug te ondernemen. Genoeg leuke meiden aanwezig om de nacht mee door te brengen ook. En zo besloten een warme kruik mee te nemen om de avond mee af te sluiten.

  Oh oh, mooi was die tijd. Ik mis de olijke tuin met al z'n muurbloempjes en verboden vruchten.
  Wat gaat de tijd toch lang langzaam. Nog bijna 3 maanden voordat de clubs hopelijk weer open mogen. Als het even kan, graag wat eerder...
  En wat gaat de tijd toch snel. Het is nu alweer zo een 3 maanden geleden sinds de SC sluiting. Net zo lang als m'n 1e SC stop. Ik zit zo een beetje te mijmeren wat nu zwaarder was. De 1e of deze 2e onthouding.
  Wat is erger? Niet gaan, terwijl je wel zou kunnen gaan? Of niet gaan, omdat er toch niks open is?
  Wat zou voor jullie zwaarder zijn (geweest)?

 33. Onderstaande 5 leden hebben mentholbear bedankt voor deze bijdrage:

  bierbeer (18 juni 2020),Bluebear (17 juni 2020),pret (17 juni 2020),The Joker (17 juni 2020),Viscamessi (19 juni 2020)

 34. #1472
  Geregistreerd
  14 augustus 2011
  Last Online
  Gisteren @ 20:43
  Locatie
  Kortrijk
  Berichten
  1.748
  Discussies
  95
  Thanks
  1.922
  Thanked
  5.064 in 1.207 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mentholbear Bekijk bericht
  COCKTAILMAN

  Wat gaat de tijd toch lang langzaam. Nog bijna 3 maanden voordat de clubs hopelijk weer open mogen. Als het even kan, graag wat eerder...
  En wat gaat de tijd toch snel. Het is nu alweer zo een 3 maanden geleden sinds de SC sluiting. Net zo lang als m'n 1e SC stop. Ik zit zo een beetje te mijmeren wat nu zwaarder was. De 1e of deze 2e onthouding.
  Wat is erger? Niet gaan, terwijl je wel zou kunnen gaan? Of niet gaan, omdat er toch niks open is?
  Wat zou voor jullie zwaarder zijn (geweest)?
  No doubts here: dat tweede, als er geen duidelijk zicht is wanneer ze weer opengaan en dan met welke voorwaarden? In het eerste zit dat in de achtergrond, je weet dat je zo weer kan.  Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  De zwarte wolf

 35. Onderstaande leden hebben VAZKOR bedankt voor deze bijdrage:

  mentholbear (18 juni 2020)

 36. #1473
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Vandaag @ 08:34
  Berichten
  701
  Discussies
  4
  Thanks
  593
  Thanked
  672 in 311 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door VAZKOR Bekijk bericht
  No doubts here: dat tweede, als er geen duidelijk zicht is wanneer ze weer opengaan en dan met welke voorwaarden? In het eerste zit dat in de achtergrond, je weet dat je zo weer kan.  Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  In België zijn de ph weer open en das 15min voor mijn ipv 1.50 uur naar de dichtstbijzijnde sc
  Hihi

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 37. #1474
  Geregistreerd
  14 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 14:12
  Locatie
  Mentholland
  Berichten
  5.361
  Discussies
  155
  Thanks
  8.787
  Thanked
  7.970 in 2.914 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door keesboz Bekijk bericht
  In België zijn de ph weer open en das 15min voor mijn ipv 1.50 uur naar de dichtstbijzijnde sc
  Hihi
  Jij mazzelaar. Maar ook al zou in Nederland de P6 weer opengaan en zijn PH en ramen dichterbij. Toch rij ik liever door naar een SC waar ik het veel relaxter vind.

 38. #1475
  Geregistreerd
  7 juni 2017
  Last Online
  Vandaag @ 08:34
  Berichten
  701
  Discussies
  4
  Thanks
  593
  Thanked
  672 in 311 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mentholbear Bekijk bericht
  Jij mazzelaar. Maar ook al zou in Nederland de P6 weer opengaan en zijn PH en ramen dichterbij. Toch rij ik liever door naar een SC waar ik het veel relaxter vind.
  Een sc vind ik ook het beste maar ss is de dichtstbijzijnde voor mijn 180km
  En in Dordrecht is dichterbij maar dat vind ik meer privehuis dan sc
  Maar nog 10a 11 weken is het september MB

  Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  een dag niet gewipt is een dag zonder fun

 39. Onderstaande leden hebben keesboz bedankt voor deze bijdrage:

  mentholbear (22 juni 2020)

 

 
Pagina 59 van 61 EersteEerste ... 94955565758596061 LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:37.