Pagina 9 van 9 EersteEerste ... 56789
Weergegeven resultaten: 201 t/m 223 van 223
 1. #201
  Geregistreerd
  29 november 2013
  Last Online
  24 juni 2019 @ 20:54
  Berichten
  426
  Discussies
  14
  Thanks
  290
  Thanked
  289 in 161 posts

  Standaard

  Welke club is in Franffurt het beste Palace of manhattan??
  Allebei met vrij hoog entree geld.
  Palace 75 en Manhattan 65 euro.

 2. #202
  Geregistreerd
  19 september 2008
  Last Online
  Vandaag @ 18:13
  Berichten
  1.483
  Discussies
  150
  Thanks
  1.142
  Thanked
  2.837 in 825 posts

  Standaard

  Sharks


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 3. Onderstaande leden hebben kempie bedankt voor deze bijdrage:

  geert5 (29 juli 2017)

 4. #203
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  Eerste keer The Palace.

  Ik was al zo vaak in Sharks geweest en vroeger ook in World. Oase vind ik maar zo-zo, vooral owv de accommodatie, niet door de dames want die zijn wel de moeite waard. Ik wou dus eens iets anders uitproberen : The Palace. Ondanks de matige commentaren, ondanks de messe-drukte. Wél omdat ik op Lustscout gelezen had dat de line-up dezer dagen wel de moeite is, en anders wellicht niet.

  De club ligt in een buitenwijk van Frankfurt, niet ver van de A66. Er is een eerder kleine parking en omdat er in de straten rondom niet veel plaats is kan dit in de late uren wel een probleem vormen. Men weze gewaarschuwd...
  Anders dan in de andere grote clubs staat er wel een hek aan de ingang : wellicht met reden... De inkomhal lijkt trouwens sterk op die van een hotel; misschien was het dat ooit.
  De zeer vriendelijke receptioniste sprak mij in het Engels (!) aan en vroeg of ik een hele dag bleef of slechts 2 uur. Er is een business-formule : 50 euro voor 2 uur of 75 voor de hele dag. Ik koos dus het laatste. De dame vroeg of ik aangeproken dan wel met rust gelaten wilde worden : blijkbaar zijn er dan 2 verschillende armbandjes voorzien. Ik koos voor een niet-aanspreekbaar-bandje. Effect was nihil, dat zou later wel blijken. Maar goed, de receptioniste gaf wel nog een meer dan voldoende uitleg over hoe en wat, dus : onthaal 9/10.

  De kleedkamer is ruim en men krijgt een deftige locker mét ingebouwde kluis. Er zijn voldoende douches, ook verder in de club. Ook de toiletten zijn prima, weliswaar een beetje gedateerd. Je ziet hier en daar wel dat het gebouw niet recent is. Maar toch : hygiëne : 8/10.

  Vlak naast de ingang is er een resto, eerder klein maar alles is wel voldoende aanwezig en ik heb géén fruitvliegjes gezien. Dat is elders al eens een probleem. Koffie kan je halen aan de kleine toog in de lounge, dat is vlak voor je de eigenlijke club binnentreedt. En gokkasten zijn ook hier prominent aanwezig.

  De club zelf : alles is op het gelijkvloers; let wel : er zijn vele verhoogjes waardoor je moet opletten. De muren zijn donkergrijs-zwart geschilderd waardoor het nogal donker is; er komt ook nergens daglicht binnen. Tegen de wand staat een hele chique toog. Dus geen ronde toog zoals Sharks of World, hetgeen bij piekmomenten wel een probleem kan worden. Het toogpersoneel heeft hetzelfde uniform als de buschauffeurs in Vlaanderen... Maar ze zijn wél erg beleefd. Een pintje kost 7 euro, maar dat wordt wel getapt in een echt glas. Cash te betalen aan de ober, dus geen gedoe met kaartjesknippen (vandaar die uniformen dacht ik eerst ). Dat betekent dat je wel altijd cash in je badjas moet hebben, dat is dus voor discussie vatbaar. Toch : eten&drinken : 8/10.

  De wellness : achteraan is er een bubbelbad dat prominent aanwezig is door z'n grootte; het is zelfs eerder een klein zwembad. De watertemperatuur was helaas iets te laag om veelvuldig gebruik ervan te maken.
  Via een klein trapje kom je bij de 2 sauna's : een van 90 en een van 60 graden. Beide zijn uitstekend te noemen. Elke dag is er tussen 14 en 19u een saunameester beschikbaar voor opgietsessies.
  Er is ook nog een stoombad, een solarium, een masseur en een rustruimte aanwezig, bereikbaar via een zijgang langs waar je ook naar de kamers moet. Conclusie : wellness :7/10. Als het bubbelbad warmer was geweest kreeg men meer punten...

  Nog een belangrijk gegeven : er is een sischa-ruimte naast de sauna's en er is een rokersruimte in de club zelf. Dat betekent dat de rest van de hele club rookvrij is en dat krijgt van mij een 10/10. Ook is er achteraan een VIP-ruimte. Ik ben geen VIP dus da's niks voor mij.

  De dames dan. Van bij de opening (10u) zijn er een 12 tal dames aanwezig, en pas vanaf 16 u kwamen er meer binnen, maar dan was het ineens een stormloop... Ook qua mannen was het tot 16u heel rustig. Ik had op Lustscout gelezen dat de minimum-leeftijd om te werken in Palace 21 jaar is en dat kan kloppen : ik heb geen Oase-piepkuikens gezien... Wel veel Oost-Europees, uiteraard, maar ook flink wat Duitse dames en zeer veel siliconenbommen. In totaal waren er zo'n 70 dames. En jagen! Niet normaal. Ik heb nu op 5 jaar tijd al een aantal clubs gedaan maar zo een gejaag heb ik nog niet meegemaakt... 6/10.

  Afin. Nog vroeg op de dag was er 1 dame die ik wel knap vond en ik wenkte haar, zij kwam dus niet uit eigen beweging. Adina, met mooi zwart haar. Tongzoenen? 50 extra meneer. Daag! En dat ging zo door... Ja upsellen is ook hier de trend en the trend is your friend geldt misschien op de beurs maar hier niet. De eerste uren heb ik dan maar wat pintjes gedronken en gewellnessd...

  Tot op een gegeven ogenblijk een meisje naast mij kwam staan. Ik had haar al gezien maar ze was voortdurend bezet. Ze heette Anna. Ze heeft blonde krullen en een heel mooi gezicht. Dik is ze zeker niet, maar de meid zit goed in haar vel zal ik maar zeggen. Dat zijn dan dames die je als ze drie kinderen geworpen hebben echt niet meer wil zien maar goed, dat is nu niet aan de orde. Ik vroeg of ze wou tongzoenen en jawel, dat kon zowaar. Dan de gok gewaagd en naar een kamer.

  De dames moeten aan een onbemande balie een sleutelhanger halen die ze aan de deurklink moeten hangen. De deur mag dus niet op slot! Op de kamer zelf is er een duidelijke banner aanwezig : Kondompficht! Ja je ontsnapt er niet aan. Ook aanwezig : airco én : een houder voor papierrollen... Deze club is wel goed georganiseerd.
  Seks! Tongzoenen jazeker. Daar zonder ga ik niet naar een kamer. Zeker omdat ik anders niet opgewonden raak en omdat pijpen mét gebeurt is er veel opwinding nodig, anders lukt het bij mij niet meer. Ben geen 16 meer...
  Maar Anna deed haar stinkende best. Condoom er zachtjes overgedaan en pijpen. Omdat dat met condoom maar zo zo is snel overgegaan op neuken, zonder glijmiddel zowaar en dat was uitstekend : zij op mij : langzaam en sneller en weer langzaam. Dan ik op haar en op mij verzoek deed ze haar benen dicht en ik die van mij over haar : eens iets nieuws en best plezant. Ook weer effe doggy om zo te finishen. Dat was heel degelijk en de nieuwe wetgeving heeft gelukkig geen negatieve effecten op mijn prestaties.
  Anna krijgt van mij 7/10 omdat ze uiterlijk misschien niet mijn type is maar de seks was wél goed.

  https://www.ijsberenforum.com/forum/...na-(Roemeense)

  Vanaf de late namiddag werd het plots erg druk en het gejaag werd fel waardoor ik zelfs even naar de kleedkamer ben gevlucht, ook om het voetbal in mijn thuisland smartphone-gewijs te volgen.
  Ik dacht eerst, ik ga naar mijn hotel toen plots Adina die ik eerder op de dag had weggestuurd weer een poging waagde. Ik zei ' alleen met tongzoenen' en nu kon dat wel... Naar een kamer weer.
  Adina is duidelijk wat professioneler dan Anna. Maar tongzoenen wil ze wel en ja ik werd er weer opgewonden van. Pijpen was goed, beter dan bij Anna en ik liet haar maar begaan... Dan toch maar overgegaan op neuken, mét een flinke kwak glijmiddel dit keer; het voordeel is dat je dan geen condoom meer voelt en het duurde dan niet zo lang of ik kwam.
  Adina vertelde dat het op normale dagen veel rustiger is en dat ze dat upsellen wel broodnodig vindt... Tja.
  De punten 7/10. Niet slecht maar ook niet onvergetelijk.

  https://www.ijsberenforum.com/forum/...na-(Roemeense)

  Ondertussen was het al avond en stroomde het publiek binnen. De muziek stond flink luider dan in de namiddag, maar nog net doenbaar. Er werden nog porno-shows aangekondigd maar zoiets is niets voor mij. Ik heb nog snel een hapje gegeten en ben vertrokken na een toch geslaagde avond.

  Conclusie : The Palace is eerder een avondclub dan een saunaclub en mikt duidelijk op een buitenlands en kapitaalkrachtig publiek. De club is zeer netjes en uitstekend georganiseerd, ondanks het felle gejaag. Of ik hier nog eens kom? Misschien, als ik in de buurt ben. Punten : 7,5/10.
  Laatst gewijzigd door mechelen; 17 september 2017 om 17:43
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 5. Onderstaande 11 leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  Ace2 (18 september 2017),biged ( 8 november 2017),Devante (17 september 2017),Megaboob ( 3 november 2017),Nedlovefkk (17 september 2017),pret (17 september 2017),rmjhexe (17 september 2017),Sjeufke (17 september 2017),trickyD ( 1 oktober 2017),VAZKOR (20 september 2017),Wijze grijze (17 september 2017)

 6. #204
  Geregistreerd
  16 april 2010
  Last Online
  Gisteren @ 18:03
  Berichten
  6.586
  Discussies
  1830
  Thanks
  101
  Thanked
  2.902 in 1.658 posts

  Standaard


 7. #205
  Geregistreerd
  18 december 2013
  Last Online
  Vandaag @ 18:38
  Berichten
  943
  Discussies
  67
  Thanks
  29
  Thanked
  1.173 in 490 posts

  Standaard

  Schöne Frau lieber Admin!

  Wie heißt Sie, Was macht Sie? Kommt da noch Text?
  Wäre schon mal ein Grund, im Palace vorbeizuschauen.

  vanKees

 8. #206
  Geregistreerd
  12 mei 2008
  Last Online
  Vandaag @ 09:08
  Berichten
  306
  Discussies
  11
  Thanks
  89
  Thanked
  113 in 52 posts

  Standaard

  würde mich auch interessieren...

 9. #207
  Geregistreerd
  18 september 2011
  Last Online
  12 januari 2020 @ 23:28
  Berichten
  43
  Discussies
  5
  Thanks
  6
  Thanked
  85 in 22 posts

  Standaard

  Patricia (Roe), 24jr, in juni nog mee gekamerd. Was wel OK, meer optiek dan goede service.

 10. Onderstaande leden hebben Zimmer...Schatz! bedankt voor deze bijdrage:

  paul-kuhn ( 4 november 2017)

 11. #208
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 03:40
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  5.786
  Discussies
  204
  Thanks
  9.144
  Thanked
  6.181 in 2.185 posts

  Standaard

  The Palace, Frankfurt

  Ik ben jaren geleden eens naar the Palace geweest. Toen was het een goede belevenis, en aangezien ik in de buurt was, heb ik besloten er weer eens heen te gaan na al die jaren.
  Er is een laadpaal voor elektrische auto’s, en milieubewust als de boobmeister is, zette hij zijn bolide dus aan de stroom. Ik bleek de eerste gebruiker ooit te zijn, en de theke wist dan ook niet precies hoe werkte. Na enig overleg gaf ze aan dat er een sleutel omgedraaid diende te worden door haar om stroom (gratis, inbegrepen bij de entree) te krijgen. Ook moest ik 50 euro borg betalen voor een eventueel beschadiging van de laadpaal. Die kreeg ik later bij vertrek ook keurig terug. Een goed begin dus en de start van een milieu vriendelijk neukavontuur van de Boobmeister.

  Ik kwam rond 15.00 aan, en betaalde 75 Euro entree. Er was een optie voor 2 uur, die goedkoper was, maar ik wilde graag langer blijven. Ook nam ik een geel polsbandje, wat betekende dat ik kon worden aangesproken door de dames. Ah, why not, sullen we maar zeggen.

  Na het omkleden trof ik een redelijk desolate club aan, er waren circa 10 dames, en circa 10 heren. Oei, dacht ik even, als dat maar goed komt, dit is wel erg weinig. Ik nam een drankje aan de bar, en enkele dames kwamen al snel kennis maken, en vragen om trio’s. Geen dames met grote tieten (en daar kwam ik voor), dus even de boot afgehouden. Maar na circa een haf uur kwam er een mooie slanke Duitse met 550CC gesiliconiseerde borsten aankloppen bij me. Deze dame Kayla, Duitse >30 (leeftijd wilde ze niet zeggen) zeer mooi slang, goed getraind, zalig kontje, knap koppie, en lang donkerblond haar zou dus mijn eerste date worden deze dag.

  Op de wat kleine kamer aangekomen vroeg ze hoe lang ik wilde blijven, of er andere opties waren die ik wilde (nee), en dat alles met condoom zou gaan uiteraard. Geen probleem, dus geopteerd voor het standaard 50 euro pakket. Geen tongzoenen helaas dan. Even lekker met haar borsten gespeeld, en tepels gelikt, heerlijke zachte wonderen van de dokter, zalig. Daarna werd het rubber vakkundig va de mond geplaats, een zeer ervaren dame, die ook met condoom zeer goed, en diep en lekker pijpte. Hulde. Daarna zij on top, zoals bekend mijn favoriete standje, en ik werd keurig klaar gereden in hoog tempo door haar, terwijl ik lekker met haar tieten kon spelen. Het hele gebeuren duurde circa 20 minuten, daarna even na gekletst, en toch bijna het half uur volgemaakt daardoor. Prima wip, niets heel bijzonders, maar technisch meer dan oké. Mooie dame ook. Herhalingsgevaar, aanwezig.

  Na de daad 50 Euro betaald, en afscheid genomen, allemaal prima.

  Een douche genomen, allemaal prima geregeld, ook genoeg handdoeken aan de theke. Even kijken op mijn mobiele tel. Maar dat mocht alleen bij de theke, geen probleem. Wifi is aanwezig, en ik kreeg het password. Dat was goed, en probleemloos.

  Daarna weer naar de bar, nog steeds rustig, dus een drankje genomen, en met een Turkse medemens ja, de boobmeister is naast milieu bewust ook multicultureel aangelegd!). Leuk gesprek met deze ervaren clubganger gehad, goed tijdverdrijf. Enige dametjes kwamen alweer polsen. Een blonde Roemeense kwam voor de 5e keer, dus die moest ik even afremmen. Jagen is wel een vak in deze club.

  Na enige tijd diende zich Kylie aan. Een gesiliconiseerde (hoe kan het ook anders bij mij…) zeer slanke schoonheid (Duits me wat Turks er doorheen) was ook uitgerust met 2 x 500CC, op vakkundige wijze geplaatst en ook heerlijk zacht. Ook weer naar een kleine kamer, en ook zij wilde niet kussen voor 50 Euro, en alles met rubber uiteraard. Wel iets meer “erotiek” hier, eerst even lekker over me heen gegleden met die body en borsten, daarna wat kusjes in mijn nek, mijn tepels werden vakkundig verwend door haar tong, en daarna was het mijn beurt om haar tepels lekker stijf te likken en zuigen. Heerlijk! Het rubber werd daarna vakkundig per mond geplaatst op mijn al stijf staande jongeheer. Ze pijpte prima, maar minder lekker dan Kayla, maar zeker niet slecht. Na enige tijd werd het tijd voor seks, zij on top uiteraard, en rijden is wel haar ding, dat deed ze goed, snel en vakkundig. Ik kwam in no time klaar in dat lekker strakke grotje van haar. Na de daad werd ik direct shoon gemaakt, en wilde ze toch wel snel de kamer verlaten. Jammer, tijd niet vol, maar goed, het orgasme was prima. Herhalingsgevaar: gemiddeld. Mooie meid, maar matige service helaas.

  Wederom 50 Euro afgetikt, en een douche genomen, en een drankje. Mijn gesprekspartner was echter ook ergens met een dame bezig, dus de dames dachten alweer dat ik klaar was voor ronde 3, en dat was zeker nog niet het geval. Dus me even strategisch terug getrokken in de uitstekende sauna, waar de sauna meester net een aufguss ging doen. Dat die hij professioneel en goed, en het was een waar genot. De sauna was zeer goed op temperatuur! Na circa 20 minuten extreem zweten de sauna verlaten nadat deze sessie voorbij was, en een douche genomen, en daarna lekker in het zwembad plaats genomen om af te koelen. Een goede plek om te relaxen. Geen dames erin helaas. Na een lange zit, heerlijk relaxed en herboren de arena weer betreden. Het werd drukker met dames en heren nu. Ik had ook wat trek, het was rond 18.30, maar het eten word hier pas na 19.00 geserveerd, ietwat laat. Er waren wel broodjes, dus daar maar wat genomen.

  Het werd nu echt snel drukker, en de ene na de andere mooie meid met lekkere tieten kwam binnen. Een waar siliconen walhalla opeens! De keuze was werkelijk reuze. Ik werd natuurlijk positief geprikkeld door al dat moois, en zat even op de schommelbank, toen er zich een mooie zeer slanke Turks-Duitse dame meldde, Ayleen . Lekkere 600CC tetten op dat zeer slanke en fraaie lijfje, gewoon geweldig. Mooi gezicht, mooi lang geblondeerd haar, mooi lichtbruin kleurtje, het klopte gewoon. Ook een leuk praatje vooraf, geen haast, gezellige tante. Dus na enig voorspel naar de kamer. Deze dame deed wel aan zoenen, en hoe! Ik werd letterlijk opgevreten door haar. Ik heb het geweten! Heerlijk. Fat genadeloze tongetje daalde af naar mijn tepels vervolgens, en ook die werden helemaal gek gemaakt. Uitstekend! Ik speelde inmiddels met haar voorgevel, en ook haar tepels (lang!) werden perfect stijf. Ook lekker en uitvoerig eraan gelikt, dat vond ze duidelijk prettig, en ze leidde mijn hand naar haar poes, dei al duidelijk nat was. Een goed teken. Ze gaf aan dat ik de sessie kon verlengen naar een uur, en na dit voorspel had ik daar wel oren naar. Na enig nieuw zoenwerk daalde ze af naar mijn jongeheer, en pijpte hem ongelofelijk lekker. Echt topklasse, lange diepe halen, een echte profi, maar wel een die weet hoe ze mannen op en top verwend. Dat ging lang door, ik kwam en paar keer bijna klaar, maar net voordat echt zover was wist ze dat goed aan te voelen en stopte ze even. Na enige tijd dit spel te hebben gespeeld was het tijd voor het neukwerk, zij on top, wederom heerlijk. Ik wilde echter niet te snel klaarkomen, omdat we een uur hadden afgesproken, dus na enige tijd van positie gewisseld (doggy). Zalig klein kontje heeft ze, en ze deed erg goed mee. Na enige tijd heb ik aangegeven dat ik graag klaar gepijpt wilde worden door haar, wat ze vol overgave deed! Echt heel lekker gekomen, dit was absoluut de beste dame en seks van de dag. Ze werkt al lang in deze club, is er 2 jaar uit geweest, maar nu weer als herboren terug. Ouderwetse goede service van een zeer fraaie en service gerichte dame. Het uurtje volgekletst (was nog circa 10 min.), 100 euro afgerekend (naar mijn volle tevredenheid, herhaling gevaar 100% aanwezig!). Topdame, top sex!

  Na deze beurt was het al circa 20.30, mijn maagje knorde, en ik ging dus eten. Prima kok hier, goed eten, verschillende soorten vlees, groenten etc. Goedgekeurd! Buikje vol, tijd om even uit te buiken in het zwembad, leuk gesprekje met een Duitser, en de accu weer opgeladen. De club werd steeds drukker, heel veel dames en heren nu, partij, en DJ, die echt goede muziek draaide! Leuk.

  Ik werd weer door vele dames aangesproken, en na enige tijd spotte ik een grote boezem (uiteraard) op de Roemeense wat oudere Loreen. Op naar de kamer dus. Ze is wat voller, maar ja, 600CC tieten. Helaas zeer slecht werk van de dokter, vol met grote littekens, echt zonde. Niet echt opwindend, en dus een afknapper helaas. Ze kuste een beetje, tieten likken was ik snel klaar mee door de misvormde borsten helaas, pijpen met rubber deed ze zeer matigjes, en seks met haar on top was ook niet eenvoudig door haar wat hogere gewicht helaas. Na de spetterende ervaring met Ayleen was dit dus de domper van de dag helaas. Ze probeerde ook nog actief te upsellen, maar dat was uiteraard kansloos na deze zeer matige prestatie. Na 15 minuten was ik klaar (handwerk van haar), en daarna snel afgerekend en de kamer verlaten. Een keer en niet weer helaas.

  Nog weer even het zwembad in, wat gedronken aan de bar, de ene na de andere jaagster van me afgehouden, hoewel er mooie mokkels tussenzaten, maar ik moest even bijkomen weer. Nog snel een paar kipvleugels gegeten, erg lekker gekruid! Ik begon wat moe te worden, maar wilde nog een keer in dit tietenpaleis, want zo vaak ben ik hier dus bepaald niet.

  Opeens kwam e reen oude bekende op me afgestormd, Lolly (GT). Grote naturelle boezem, symphatieke meid, grote sexdrive. Wel wat zwaarder geworden, maar goed. Doe zou het worden, een zekerheidje, want deze dame lust er wel pap van. Op naar de kamer, alwaar ik als vanouds heerlijk verwend werd. Tongzoenen (voluit), tieten likken, prima en diep pijpen, seks met haar on top eerst, en daarna voor de klassieke 69 geopteerd, waarbij ze me helemaal leegzoog. Absoluut heerlijke seks met Lolly. Ook een gezellig mens, nog nagepraat, zeker meer dan een half uur gebleven, maar 50 euro was prima, want ze had me gemist. Echt top! Groot herhalingsgevaar.

  Nu was de accu echt leeg na 5 kamergangen. Dus club dus rond middernacht verlaten, en mijn auto accu was helemaal opgeladen, dus prima!

  The Palace komt pas was later echt op gang, een echte avond club. Veel jaagsters, gemiddelde service, weinig zoensters, maar er zitten positieve uitschieters bij zoals beschreven. Hoog optick fick gehalte en zeer veel plakplaatjes en siliconen gezien. Top voor de boobmeister dus. Geen goedkoper club, maar uiteindelijk boden ze veel voor het geld. Leuk om weer te hebben beleefd. Ik kom zeker terug, maar dat kan goed weer een hele tijd duren voordat ik weer eens in de buurt ben.

  Megaboob
  Bigger is better!
  Plastic is Fantastic!
  I prefer silicone boobs on slim and beautiful womans!
  Read my lips: no more taxes!
  Voor de Nederlandse staat: Ik had geen ernstig vermoeden dat de betreffende dame met wie ik betaalsex had word uitgebuit of op enige wijze word gedwongen.

 12. Onderstaande 16 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdrage:

  Ace2 (12 november 2017),awakey ( 8 november 2017),Badslippers ( 8 november 2017),biged ( 8 november 2017),ButtinSky ( 7 november 2018),De Shyman ( 9 november 2017),mechelen ( 8 november 2017),mentholbear ( 8 november 2017),Pandabeer82 ( 8 november 2017),Partycrasher (10 november 2017),Picasso 1 ( 8 november 2017),pret ( 8 november 2017),satanic surfer ( 9 november 2017),sofaking ( 8 november 2017),Wentelt Eefje ( 8 november 2017),Wijze grijze ( 8 november 2017)

 13. #209
  Geregistreerd
  15 januari 2017
  Last Online
  Vandaag @ 03:13
  Berichten
  3.440
  Discussies
  131
  Thanks
  5.205
  Thanked
  5.934 in 1.974 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Megaboob Bekijk bericht
  Ook nam ik een geel polsbandje, wat betekende dat ik kon worden aangesproken door de dames.
  Wat me handig lijkt Is een polsbandje met 2 kleuren. Aan de buitenkant bijvoorbeeld rood om niet gestoord te worden en groen wanneer het wel mag. Of voor de kleurenblinden. Donkerblauw en geel. Of zwart en wit. Maar zo krijg je geen spijt van een geel bandje. Ik ga gauw een patent aanvragen

 14. #210
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 19:16
  Berichten
  28.403
  Discussies
  4268
  Thanks
  46
  Thanked
  5.208 in 3.314 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mentholbear Bekijk bericht
  Wat me handig lijkt Is een polsbandje met 2 kleuren. Aan de buitenkant bijvoorbeeld rood om niet gestoord te worden en groen wanneer het wel mag. Of voor de kleurenblinden. Donkerblauw en geel. Of zwart en wit. Maar zo krijg je geen spijt van een geel bandje. Ik ga gauw een patent aanvragen
  Chippen met afleesapparaat (telefoonapp)
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 15. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

  Wentelt Eefje ( 9 november 2017)

 16. #211
  Geregistreerd
  16 februari 2013
  Last Online
  Vandaag @ 13:48
  Locatie
  Twente
  Berichten
  2.982
  Discussies
  56
  Thanks
  9.163
  Thanked
  2.560 in 1.219 posts

  Standaard

  Ja, dat is nog handiger, dan heb je nog meer keuzes, kunnen dames er ook voor kiezen om puur te socializen, omdat je status nog op "wel kletsen, nog niet kameren want net geweest" staat
  "manche meinen // lechts und rinks // kann man nicht // velwechsern. // werch ein illtum!"
  - lichtung. In: Laut und Luise (1966).
  Ernst Jandl (1925-2000). Kleinschreibung im Original

 17. #212
  Geregistreerd
  18 december 2013
  Last Online
  Vandaag @ 18:38
  Berichten
  943
  Discussies
  67
  Thanks
  29
  Thanked
  1.173 in 490 posts

  Standaard

  Zu Megaboobs Bericht vom 07.11.2017

  E-mobil.JPG

  vanKees

 18. #213
  Geregistreerd
  18 december 2013
  Last Online
  Vandaag @ 18:38
  Berichten
  943
  Discussies
  67
  Thanks
  29
  Thanked
  1.173 in 490 posts

  Standaard

  Mal Club anders als Trikotsponsor!!

  Trikotsponsor.JPG

  vanKees

 19. #214
  Geregistreerd
  15 maart 2010
  Last Online
  Vandaag @ 09:38
  Berichten
  681
  Discussies
  8
  Thanks
  2.135
  Thanked
  800 in 264 posts

  Standaard

  Ik ben binnenkort in de buurt en vroeg me af of iemand hier nog is geweest en ervaringen kan delen.
  Mvg en dank.

 20. #215
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  Info van een ander forum : de verbouwingen zijn achter de rug en er is nu een nieuwe grote bar in het midden van de club, een beetje zoals bij FKK World. Het bubbelbad achteraan is weg en ook de rokersruimte is verdwenen : er wordt weer quasi overal gerookt...

  Volgens de eerste commentaren is het nu meer een disco dan een saunaclub.
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 21. Onderstaande leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  pret ( 7 november 2018)

 22. #216
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  Op de website staat het volgende :

  Entree is nog steeds 75 euro zoals vanouds, maar wie voor 17u komt betaalt slechts 50 euro. Je krijgt een bon voor 1 gratis drankje naar keuze.

  Op zondag betaal je ook 75, maar krijg je een kortingskaart van 35 euro die enkel op zondag geldig is.

  Dinsdag is dessousdag, blijkbaar mogen gasten dan ook in normale kledij naar binnen. Entree is dan 60 euro.

  De 6 voor 5 regel is nog steeds van toepassing.

  https://www.the-palace.de/preise/
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 23. Onderstaande 3 leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  Bergtester (15 december 2018),Megaboob (10 november 2018),pret ( 9 november 2018)

 24. #217
  Geregistreerd
  18 september 2011
  Last Online
  12 januari 2020 @ 23:28
  Berichten
  43
  Discussies
  5
  Thanks
  6
  Thanked
  85 in 22 posts

  Standaard

  Was er afgelopen zaterdag aanwezig tijdens de her-opening van de club. De barruimte is erg mooi geworden, maar het sauna-club sfeertje is een beetje verdwenen. Muziek ook erg hard met dreunende bassen en licht ornamenten boven de bar die meekleuren op de maat van de muziek. Heel apart. Wel meer dan genoeg zitgelegenheid aan de bar, aan de hoge tafels er rondom heen als ook op de plaats van de oude bar, waar een soort galerie is gemaakt met sofa's. Het belangrijkste in The Palace zijn voor mij echter de vrouwen, en die waren er meer dan genoeg en erg fraai. Mooie line-up. 3 kamers gedraaid en het goed naar mijn zin gehad. Maar inderdaad wel een disco geworden.
  De €35 kortingskaart op zondag is alleen de volgende zondag inwisselbaar. Zorgen dus dat je voor 17u binnen bent en dan is € 50 entree een prima prijs voor het gebodene (klasse-restaurant, sauna met ausfguss-sessies en prima line-up).

  Gr,

  Zimmer...Schatz!
  Laatst gewijzigd door Zimmer...Schatz!; 10 november 2018 om 18:40

 25. Onderstaande 5 leden hebben Zimmer...Schatz! bedankt voor deze bijdrage:

  awakey (11 november 2018),Big30 ( 1 december 2018),mechelen (11 november 2018),Megaboob (10 november 2018),pret (10 november 2018)

 26. #218
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  Volgens een betrouwbare bron op een ander forum zou er toch nog een nieuw bubbelbad komen...
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 27. #219
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mechelen Bekijk bericht
  Info van een ander forum : de verbouwingen zijn achter de rug ….
  Niet juist dus : er wordt nog verder gerenoveerd tot begin september. Momenteel zijn het stoombad en de rustruimte niet bereikbaar.
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 28. Onderstaande 2 leden hebben mechelen bedankt voor deze bijdrage:

  Megaboob (14 augustus 2019),pret (14 augustus 2019)

 29. #220
  Geregistreerd
  1 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 13:16
  Locatie
  Ergens in B.
  Berichten
  1.075
  Discussies
  103
  Thanks
  3.590
  Thanked
  1.438 in 573 posts

  Standaard

  De nieuwe wellness is klaar : een goede sauna (met regelmatig opgietsessies), een nieuw stoombad en een kleine jacuzzi zijn gebouwd daar waar vroeger de rustruimte was. De jacuzzi is helaas lachwekkend klein en het water is veel te koud.

  Het vroegere zwembadje is vervangen door ligzetels; de vipruimte en de kleine rookkamer achteraan zijn omgebouwd tot peeskamers. Momenteel worden de twee oude sauna's afgebroken, wellicht worden dat ook kamers.
  putain putain c`est vachement bien
  nous sommes quand même tous des europeens

 30. #221
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 22:28
  Berichten
  6.123
  Discussies
  215
  Thanks
  11.548
  Thanked
  6.966 in 3.156 posts

  Standaard

  Hey Mechelen heb je nog geneukt of golf je tegenwoordig?

 31. #222
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Gisteren @ 17:29
  Locatie
  Stedje van Lol en Plezeer
  Berichten
  1.721
  Discussies
  107
  Thanks
  3.830
  Thanked
  7.394 in 1.353 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
  Hey Mechelen heb je nog geneukt of golf je tegenwoordig?
  Mechelen beoefent voornamelijk nog de minigolf variant uit. De baan bestaat uit een glooiend veld van meestal tussen de 1.50 en 1.80 meter. Classificering van de opmerkelijkste hindernis valt meestal tussen de A en D, maar er zijn er ook van E en hoger, al dan niet kunstmatig opgehoogd. Bijkomstig voordeel is dat er sowieso twee holes in play zijn en in enkele gevallen zelfs drie.

  Het speelveld is een bewegend object en voordat het spelletje gespeeld wordt vindt er meestal een manuele check plaats van golfclub en ballen gevolgd door een schoonmaakbeurt in de eerste hole. Je kunt ervoor kiezen het spelletje hier compleet voort te zetten. Het spuiten van de champagne op deze plek wordt echter gezien als extra speelvreugde en de bijbehorende kosten variëren dan tussen de €25 en €50.

  De meesten kiezen er echter voor om het spel te laten eindigen in de hole met het gladgeschoren green. Om calamiteiten te voorkomen wordt de golfclub voorzien van een regenjasje. Hier is een grote variatie aan speelwijzes mogelijk. Deels afhankelijk van de lenigheid en inventiviteit van het speelveld en de golfer in kwestie. Voor de minder geoefenden is er altijd nog een boekje genaamd de Kamasutra ter beschikking als hulpmiddel.

  Er zijn soms ook speelvelden aanwezig die een derde hole aanbieden. De liefhebbers van deze backdoor variant moeten er rekening mee houden dat de extra kosten hiervan meestal minimaal €50 bedragen. Sommige spelers vinden het ook leuk om de champagne rijkelijk te spuiten op het speelveld. Of dit extra kosten met zich meebrengt is afhankelijk van het desbetreffende speelveld.

  Het starttarief van een spelletje bedraagt in de meeste clubs €50 voor 30 minuten. Er zijn ook clubs die een lager starttarief bieden. Wil je weten wat hier allemaal inbegrepen is dan is het raadzaam om dit op voorhand aan het gekozen speelveld te vragen. Ikzelf opteer altijd voor het ongewisse en het spontane.

  Dus Pret gewoon doen, een beetje lichaamsbeweging kan geen kwaad
  If you obey all the rules, you miss all the fun

 32. Onderstaande 3 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  JonnyFontane ( 6 oktober 2019),pret ( 6 oktober 2019),Ricardo Banana ( 6 oktober 2019)

 33. #223
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 22:28
  Berichten
  6.123
  Discussies
  215
  Thanks
  11.548
  Thanked
  6.966 in 3.156 posts

  Standaard

  Nah golf is niks voor mij, maar misschien wat voor Rolo die een nieuwe hobby zoekt.

 

 
Pagina 9 van 9 EersteEerste ... 56789

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:40.

Finca Erotica 468*60   Villa Vanilla 468*60 Angebot