Pagina 1 van 11 12345 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 264
 1. #1
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.737
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Beitrag The Palace (Frankfurt) , Algemeen

  Woensdag 18 januari 2006:

  Vorige week woensdag vertrokken naar Frankfurt, om maar eens het echte FKK gebeuren te proeven. Als beginnende ijsbeer wil je ook wel eens verder kijken dan alleen de saunaclubs PHG en GT waar ik tot dan toe was geweest. Ja dan ook nog 1 keer naar Ritz Clubbing.
  Ik ging deze dag naar The Palace in Frankfurt.

  Was zo rond 14:30 gearriveerd en parkeerde de auto recht tegenover de ingang van de club.
  Wat me direct al opviel was dat ik de enige auto was met NL kenteken. Dat is toch wel anders op de parkeerplekken van GT en PHG. M’n toilettas uit de auto en ik naar binnen. Moet eerlijk zeggen, ik was wel wat gespannen, zo’n beetje hetzelfde gevoel als toen ik voor het eerst PHG binnen stapte.

  Na binnenkomst loop je door een lange brede gang, met op een gegeven moment een lange toonbank aan de linkerkant. Hier mocht ik mijn 65 euro entree geld betalen in ruil voor een kluissleuteltje, handdoek en een soort ziekenhuis bandje welke om je arm wordt bevestigd.
  Ze vroegen netjes of ik nieuw was en ik bevestigde, waarop een duidelijke rondleiding in het voorgedeelte volgde. Je krijgt in the Palace twee kluisjes waarop dezelfde sleutel past. 1 kluis in een grote ruimte achter en een klein kluisje voor je portemonnee en telefoon (kleine dingen) direct bij de bar waar je binnenkomt. Dit bleek later ook de plek te zijn waar je de dames afrekent. Ik ging me omkleden en het feest kon beginnen.

  Direct wanneer je de grote kleedruimte uitkomt, heb je een kleine bar welke de verbinding vormt tussen de entree en de grote algemene ruimte. Hier wordt ook doorlopend het vaste voedsel opgediend. De sfeer in deze club is volledig in de Oosterse sfeer, zeg maar van het sprookje duizend en 1 nacht. Ik was zeer onder de indruk hoe mooi deze club van binnen is opgezet. Na douchen, ging ik even aan de hierboven genoemde bar zitten voor een bakje koffie. Ik moest nog wat zakelijk bellen en dat mocht alleen in deze ruimte. Een telefoon meenemen in de grote algemene ruimte is niet toegestaan. Bij het aanschuiven van de bar kreeg ik al direct gezelschap van een leuke jonge dame uit Duitsland. Ze bleek heel dicht bij Venlo te wonen. Natuurlijk had ik nog geen zin om naar de kamer te gaan, Sonny moest eerst de boel verkennen. Na de koffie ben ik de grote ruimte ingelopen. Mijn mond ging wagenwijd open, wat is dit mooi ingericht. Bij binnenkomst vind je links een afgezette ruimte waar allemaal banken met kussens staan en helemaal achteraan een grote schommelbank. Het geheel in rode / bruine kleuren met heel veel kussens. In het centrum van de grote ruimte bevind zich een hele grote bar met banken eromheen om een hoger gelegen gedeelte. Achter de bar bevindt zich een gigantische Jacuzzi (zeker 15 meter in doorsnee) Om deze Jacuzzi staan op het zelfde niveau weer banken. Daar achter vind je een hele grote Finse sauna en diverse ruimtes welke door gordijnen zijn afgescheiden van het geheel om een soort Prive ruimte te creëren. Verder heb ik nog een balie gezien, waar later bleek een nagelverzorging dame zat. Verder vind je nog diverse Prive kamers en suites en ook nog een hele grote KINO waar diverse matrassen op verschillend niveau het geheel compleet maken.

  Bij mijn binnenkomst was het aantal dames ongeveer 30, ze liepen bijna allemaal naakt. Hier moest ik toch even aan wenen, maar opzich wel leuk. Het aantal ijsberen (ditmaal zonder bademantel) schatte ik op 20. Dus nog erg rustig. Trouwens, in the Palace lopen de ijsberen meestal alleen met handdoek om. Indien gewenst kan je om een badjas vragen, welke danook gewoon gratis is.

  Buiten de hierboven genoemde ruimtes is er ook nog een grote ontspanningsruimte, waar zich twee massage kamers en een Hamas bevinden.

  Voor de 65 euro intree kun je gebruik maken van diverse buffetten. Ik vond dit goed geregeld, het werd de gehele dag goed aangevuld en de kwaliteit was super. Er worden geen alcoholische dranken geschonken.

  Ik heb me redelijk rustig gedragen. Beetje de boel observeren. De dames vind ik wat opdringeriger dan wat ik in PHG gewend ben. Verder viel mij op dat er heel veel personeel bezig is. Denk toch zeker 25 man. Ik heb me s’middag lekker vermaakt in de sauna en jacuzzi.
  Met veel dames gekletst en viel me direct al op dat hier niet veel Hollanders komen.
  Toen was het tijd om een te kijken wat de seksuele kwaliteiten zijn in de Palace. Ik spotte een leuke jonge dame uit Tsjechië, Linda genaamd. 22 jaar, ik denk 1.80 groot en zeker een cup E. We raakten lekker aan de praat en vroeg haar de sleutel te halen. Op de kamer werd mij direct de menulijst en tarieven voorgeschoteld. Met deze Linda kon dus gewoon alles. Neuken, PZC, FT en AV. De eerste twee zijn inclusief in een halfuurtje en dat voor 50 euro. AV en FT kosten elke 50 euro extra (dat is toch duurder dan PHG en GT). Ik had maar gewoon voor een halfuurtje gekozen. Sonny is geen liefhebber om van een bruine ster een volle maan te maken. De service was niets op aan te merken, lekker geil met haar bezig geweest. Pijpen lekker rustig en zonder handen. Neuken heel lekker. De enige opmerking is dat ik weer na 20 minuten buiten stond. Nadat ik mijn patroontassen had geleegd was knuffelen e.d. er niet meer bij. De verdere avond heb ik geen dame meer genomen. Het werd druk, met zowel veel ijsberen als dames. Ik schat toch zo’n 80 dames op een gegeven moment. Ik heb deze dag afgesloten met een lekkere massage van een uur welke ik kreeg van Sonja.

  Mijn conclusie is als volgt:
  The Palace is een hele mooi ingerichte en professionele FKK club. Op een gegeven moment vond ik het meer op een seks fabriek lijken. Overal en ook overal om je heen wordt geneukt en gepijpt. Lekker vrij allemaal. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Prive op de kamer, echter aangezien er in verhouding minder kamers zijn, wordt de sport gewoon in het openbaar beoefend. Over de service kan ik niet echt beoordelen om dat ik met maar 1 dame ben geweest. Het was wel af en aan lopen van dames en ijsberen. Net een fabriek.
  Ik ga er zeker wel weer eens naar toe wanneer ik een keer een tussenlanding heb in Frankfurt.
  Om er nou helemaal naar toe te rijden vanuit Nederland, dan zeg ik nee. Dan ga ik liever naar GT of PHG.

  Ik hoop dat jullie er wat aan hebben…

  BR,

  Sonny
  Laatst gewijzigd door Zero; 30 december 2006 om 12:08

 2. #2
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Standaard

  Van de grote 3 in de Frankfurt-area is The Palace voor mij nog een onbeschreven blad. Hopelijk niet meer voor lang want een bezoek aan de club staat al langer hoog op m'n lijstje.

  Eind oktober heeft Linda uit Tjechië kort in Oase gewerkt, alwaar ik een prima 1/2 uurtje met haar heb beleefd. Op het Römerforum staan ook veel goede berichten over haar.

  http://www.the-palace.de/

 3. #3
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 18:11
  Berichten
  2.892
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  720 in 230 posts

  Standaard 28-09-06

  Afgelopen donderdag afgereisd naar the Palace aangezien ik deze tent nog niet gezien had. Navi aan tegen 12u en kachelen maar, rond 14u ingecheckt in hotel en door naar Palace. Met navi goed te vinden, ik denk zonder ook wel want heb niet veel rare straatjes hoeven te nemen. Binnen 65 euri afgerekend en enige uitleg gekregen, omgekleed en eerst maar eens net als Sonny een bakje koffie genomen bij de koffiecorner. Van daaruit al eens op mijn gemak de gang van zaken bekeken. Daarna de clubruimte ingegaan die einigszins wordt afgeschermd door....juist ja...enkele schermen. Poeh wat een ruimte, overal hoogteverschil en zithoekjes gecreëerd. Eerste indruk: errug mooi en veel aandacht aan besteedt. Rondje langs de sauna, masseuse en bar gemaakt en daar wat gedronken. Daar ben je natuurlijk een makkelijk slachtoffer en werd dan ook regelmatig aangesproken. Met mijn ervaring de meeste dames zonder pijn of moeite weten duidelijk te maken dat ik er nog niet aan toe was.

  Op een gegeven moment heb ik me toch laten strikken door Jessica, blonde duitse, 23 dacht ik. Mooie meid en de druk moest van de ketel. ZAl een draadje voor haar aanmaken.

  Daarna aan de bar een Amerikaan leren kennen die op doorreis was naar huis vanuit Azië en dit wel een keer wilde meemaken. Aardige gast, leuk en lang mee gekletst en wat ervaringen uitgedeeld. Samen met hem wat gegeten, zag er verzorgd uit al was de keuze de rest van de avond beperkt.

  In de Kino (TV Raum) even tot rust gekomen maar die werd al snel verstoord door wat stelletjes die daar vakkundig hun plicht deden. Ze stonden na 10 minuten vaak weer buiten...helaas. Dit werd ook gadegeslagen door twee meiden die mij probeerden over te halen om hetzelfde te doen. Helaas voor hun doorstond ik die test. Aangezien ik 1 van beide wel aantrekkelijk vond met haar een kamer opgezocht (Natalie).

  Na deze beurt was het toch alweer laat en ik wilde niet tot het einde blijven aangezien ik vrijdag nog enigszins fris in GT wilde verschijnen (hetgeen later ook nodig bleek :D). Na een sauna en wat bijkomen onder het genot van 2 danseressen zag ik een dame die ik herkende uit world. Gezien de positieve ervaring met haar op haar afgestapt en nog een half uurtje een kamer opgezocht. Ik zou niet meer weten hoe ze heet helaas...

  Rond 3u in mijn bedje gedoken en om 11 uur de reis naar GT aanvaardt...lees daar verder bij Kiara!

  Kortom: ik sluit me grotendeels aan bij het relaas van Sonny, erg mooi allemaal. Veel dames en veel mooie dames. Helaas geen tuin om ff frisse lucht op te zoeken al was er geen overdreven rokerige lucht. Dat er overal geneukt werd vond ik wel meevallen. De kino en de kamers bleken toch de favoriete plekken. Ik ga zeker nog eens terug.
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 4. #4
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Reden Donna

  @Tiga

  Ik had begrepen dat jij Pamela Anderson look-a-like Donna uit Macedonië zomaar hebt laten lopen Ze zal gedacht hebben: typisch Hollands:p
  De dame is momenteel weer in The Palace aan het werk en is één van de grote Topacts van FFM......volgende keer wel happen:teuflisch

 5. #5
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 18:11
  Berichten
  2.892
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  720 in 230 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forza...germania
  @Tiga

  Ik had begrepen dat jij Pamela Anderson look-a-like Donna uit Macedonië zomaar hebt laten lopen Ze zal gedacht hebben: typisch Hollands
  De dame is momenteel weer in The Palace aan het werk en is één van de grote Topacts van FFM......volgende keer wel happen
  Je mag 1 keer raden wie dit is:

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tiga
  Na een sauna en wat bijkomen onder het genot van 2 danseressen zag ik een dame die ik herkende uit world. Gezien de positieve ervaring met haar op haar afgestapt en nog een half uurtje een kamer opgezocht. Ik zou niet meer weten hoe ze heet helaas...
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 6. #6
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.737
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard The Palace, dinsdag 24 oktober

  Tja, als je dan voor zaken midden in Duitsland zit, dan kun kiezen tussen een avondje alleen op je hotelkamer of je gaat wat feesten in een dichtsbijzijnde club. In mijn geval hoefde ik niet ver de rijden om de poorten van the Palace in Frankfurt binnen te stappen. Ik was er rond een uur of zeven en pakte mooi nog even wat warm eten mee. Wat me opviel was het overvloed aan dames en bijna allemaal de moeite waard. Ik denk toch zo'n 50 dames geteld tegenover nog geen 30 wandelaars. Momenteel zijn ze wat aan het verbouwen in deze club. De vroegere relax ruimte (massages e.d.) is omgetoverd tot extra lockers ruimte. De massages worden nu achter in de algemene ruimte gegeven vlak naast de grote sauna.

  Ik heb me deze avond met drie dames vemaakt. De eerste die ik scoorde (eerlijk gezegd de dame scoorde mij) was de Tjechische Linda. Deze dame van 1.80m groot en cup-E had ik een half jaar geleden ook eens gehad. Een tijdje later werd ik gesandwiched door twee jonge blonde dames uit Polen en Duitsland. Ook deze beide dames stonden hoog op hun beentjes (min 1.75M) Ze vertelde dat ze resp. Magda en Melissa heeten. De laatste heeft ooit in GT gewerkt. Als aflsuiting heb ik me lekker laten masseren door de aanwezige masseuse. Relaxed en voldaan ben ik rond een uur of twaalf m'n bedje in m'n hotel ingedoken met zowaar weer een grote smile op m'n gezicht. Wat me wel is opgevallen in deze club is dat de service van de dames wat profi overkomt. Je kunt echt merken dat dit niet een club is waar stamgasten komen. Je ziet veel Aziaten en andere buitenlanders. GFE heb ik daar niet kunnen ontdekken. Even kort een kennismakingsgesprek op een van de banken en al snel wordt gepeild of er een kamergang in zit. Zo niet, dan zijn de dames ook gauw weer weg.
  Tja, dit is wel een groot verschil met wat je meemaakt in GT of PHG.

  Wie weet ben ik er nog eens in de buurt.

  BR, Sonny
  Laatst gewijzigd door Jorah Mormont; 26 oktober 2006 om 22:12

 7. #7
  Geregistreerd
  25 november 2005
  Last Online
  23 juni 2015 @ 21:07
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  413
  Discussies
  40
  Thanks
  0
  Thanked
  8 in 8 posts

  Daumen hoch ook langs (eh, in) geweest

  Vorige week was ik (om zakelijke redenen) in Frankfurt, en dus...

  Tot nu toe FKK / Saunaclubs zat bezocht, maar nog nooit de 'echte ' (waar de dames standaard topless zijn) in Hessen. Jongens, wat is Palace makkelijk bereikbaar, zeg ! Ik moest niet in Frankfurt wonen, anders zat ik er veel te vaak. Decor is een 'harem' (donker met veel rode sfeerlichten), op zich aardig uitgewerkt.

  Als je de relatief moderne opzet van 'Golden Time' of 'Living Room' gewend bent, met veel ruimte en veel daglicht en een aparte 'natte ruimte' met jacuzzi en sauna, dan is dit even wat anders. Het is in Palace veel donkerder, wat het inschatten van de dames wat moeilijker maakt. Maar verder is het een club als alle andere met alle standaard voorzieningen : bar, 'TV Raum', jacuzzi, sauna, masseur - alleen geen 'Aussengelaende', maar daar heb je dan de ongelofelijke reistijd van 10 minuten met de metro naar het stadscentrum voor terug. Heerlijk in vergelijking met twee uur rijden....

  Genoten van in totaal drie dames, een Duitse Saskia (donkerharig, lang, E -cups) die tamelijk assertief was, maar wel lekker, een Oostenrijkse, Gabi (blond kort haar) en Leona uit de Dominicaanse Republiek. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik er in alle 3 de gevallen 100% van heb genoten. Dames zijn van niveau wat we in NRW gewend zijn, mogelijk iets passiever, vind ik. Prijzen zijn iets hoger, maar dat bepaar je ruim op de vervoerskosten.

  Zeer tevreden weer huiswaarts (nou, hotelwaarts) gegaan. Ik zal hier geen uren voor omrijden, maar als ik weer in de stad ben ga ik gegarandeerd weer langs.

  W-L

 8. #8
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:23
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.659
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.294 in 5.198 posts

  Daumen hoch

  Donderdag jl. vond de Palace doop van Big30 plaats. De dag ervoor was ik samen met Forza en Sonny in de Oase geweest, Sonny verliet even voor 4 u de Oase, ik samen met Forza iets van half vijf , voor die verhalen zie elders !

  De sfeer en inrichting van Palace is door Sonny, Tiga en Wagons-Lits al heel goed beschreven, heb ik weinig aan toe te voegen!

  Een grote mooie open ruimte met centraal een bar, achter de bar een fraaie en grote Jacuzzi, rechts achter de sauna en douches, tegen de wanden aan veel fraaie zitgelegenheden, en wat leuke hoekjes en hokjes waar men zich terug kan trekken.
  Bij binnenkomst meteen links de kluisjes waar je afrekent en na de kluisje de locker ruimte met de opbergkastjes, allemaal zeer fraai.
  Loop je bij binnenkomst rechtdoor kom je eerst langs de plek waar het eten wordt geserveerd en das echt top en daarna betreed je de centrale ruimte.

  Als gezegd een Oosterse/Orientaalse sfeer, 's middags met relaxte muziek 's avonds wat meer met opzwepende muziek!

  Toen we binnen kwamen en wat gingen lunchen kwamen er natuurlijk ook wat dames op ons af. Een van die dames keek Forza aan en zei "ich kenne dich doch!", geen blik van herkenning bij Forza, 2 uur later net voor het kamer bezoek realiseerde Forza zich dat deze dame (naam vergeten!) zijn eerste Oase dame was, volgens Forza was het vervolgens pure porno wat zich afspeelde op de kamer! Even daarvoor was Sonny al met een Duitse dame vertrokken en Biggie met een Braziliaanse dame die al 4 jaar in Frankfurt woont (werd door de dame stevig overhoord hoe het toeging in die 2 clubs zo dicht bij de Nederlandse grens), toen ik uitlegde hoe het met de prijzen daar zat zei ze "das sagt man mich ja niemals wenn ich anruffe", de Braziliaanse Gabriela blijft nu dus in Frankfurt!

  Na de eerste ronde was het voor Sonny en Forza tijd voor een Sauna, ik bleef nog maar wat op een bank hangen. Avond eten was zeer goed, als ik eerlijk ben iets beter dan ik gewend ben in andere FKK's . Oja ook net als Sonny ook nog een goede massage gehad!

  Na het avond eten even, relax time maar toen Forza werd overvallen door een zeer Fraaie Roemeense dame terwijl we op de schommel stoel zaten, was het weer action time, ik bleef alleen achter heel zielig op een bankje, Sonny kwam bij me zitten en pufte nog wat uit na zijn zeer geslaagde sessie met Vicky (Regina ex-Gt) en ja zit je daar met zijn tweetjes op een bankje, pff komen er twee zeer fraaie bloedmooie Roemeense dames op je schoot zitten! Sonny dacht aan de dag van morgen en wenste me veel suc6, ik had nog 10m nodig om aan deze twee zeer fraaie dames duidelijk te maken dat Roemeense dames niet mijn ding waren :p :teuflisch , daar hadden ze begrip voor en dus dropen ze af (heb nu nog spijt!). Tuurlijk waren het ook nog zusjes en ik vroeg ze hoe het kwam dat ik in de clubs toch zo veel zusjes tegenkwam, was puur toeval geloof ik, so I was told!

  Forza kwam wat later terug en zei doodleuk dat hij met zijn dame een van de beste Duitsland ervaringen ooit had gehad, tsja ik stuurde net daarvoor haar 2 beste vriendinnetjes weg :thefinger :green_smi! Ik baal er nu nog van !

  Samen met Forza nog even genieten van de Sauna, douchen, afdrogen en omkleden. Het was tijd om te gaan, in de donkere nacht bij een temperatuur om het vriespunt zetten we de kragen van onze winterjassen op om bij de Italiaanse ras-bolide te geraken, de vrieskou knisperde om ons heen, het was kwart voor tien, half een waren we weer terug in die heimat.
  Klaar voor de volgende expeditie, jammergenoeg zonder biggie !

  Samengevat: leuke FKK, inrichting en verzorging top maar meeste dames hebben wel een erg jagers profiel, geldt gelukkig niet voor allen, maar die pareltjes moet je leren kennen! Forza found one Sonny too! Denk dat ik er nog wel eens terug kom ... .

  Groet,
  Big30
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 9. #9
  Geregistreerd
  4 december 2005
  Last Online
  10 oktober 2020 @ 13:40
  Berichten
  148
  Discussies
  1
  Thanks
  684
  Thanked
  140 in 44 posts

  Standaard

  Neu: Seit 1.1. beträgt der Eintritt definitiv 75 EUR.
  Als je toch ""toevallig"" in de buurt bent is het dat zeker waard.

 10. #10
  Geregistreerd
  27 november 2005
  Last Online
  26 april 2018 @ 11:03
  Berichten
  1.737
  Discussies
  198
  Thanks
  13
  Thanked
  84 in 20 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ButtinSky
  Neu: Seit 1.1. beträgt der Eintritt definitiv 75 EUR.
  Als je toch ""toevallig"" in de buurt bent is het dat zeker waard.

  Hebben ze er mooi 10 euro bovenop gegooid. Dat is toch meer dan van 16% naar 19% BTW?

  Moet wel zeggen dat ze de toko flink hebben uitgebreid met een SUPER wellnes afdeling. Turkstoombad, ontspanningruimte, Zonnebank en massage ruimtes.

  Als ik in de buurt ben, dan zeker weer een keertje naar The Palace.

  BR, Sonny:wink:

 11. #11
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:23
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.659
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.294 in 5.198 posts

  Beitrag

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TipTop
  Hebben ze er mooi 10 euro bovenop gegooid. Dat is toch meer dan van 16% naar 19% BTW?

  Moet wel zeggen dat ze de toko flink hebben uitgebreid met een SUPER wellnes afdeling. Turkstoombad, ontspanningruimte, Zonnebank en massage ruimtes.

  Als ik in de buurt ben, dan zeker weer een keertje naar The Palace.

  BR, Sonny:wink:
  De nieuwe uitbreiding d.i. de welness ruimte had ik in mijn berichtje helemaal niet vermeld, maar deze ziet er inderdaad zeer fraai uit!
  Berichtje van de 10 Euro extra entree las ik ook op het RF, dacht dan zal de Oase dus wel volgen, was zaterdag jl. in ieder geval nog niet zo!

  Groet,
  Big30
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 12. #12
  Geregistreerd
  3 december 2005
  Last Online
  4 juni 2018 @ 07:10
  Locatie
  Keulen
  Berichten
  2.672
  Discussies
  144
  Thanks
  2.873
  Thanked
  637 in 324 posts

  Ausrufezeichen Besuch The Palace ??

  nee,nee, dass hab ich mir überlegt, wollte ja diese Woche mal wieder dahin, aber:

  neuer Eintrittspreis 75,--

  dann: kannste da keine 2 Min. ruhig sitzen ohne angemacht zu werden !!!

  den Stress tu ich mir nicht an, da können mich die Weiber von mir aus noch 1000mal anrufen :thefinger

  werd mal sehen, vielleicht mit 2 FK morgen ins PHG, wos allerdings auch nicht mehr so besonders lustig sein soll ??
  gibt auf jeden Fall ein Bericht.
  bis dann Egon
  Dr.Rammler, Professor für Poppologie und Lochkunde, Forschungsstelle zur Geschmacksverbesserung von Körperflüssigkeiten, Institut für Zungenficktechnik

  In tiefer Trauer um meinen alten Freund Willi69----R.I.P.

 13. #13
  Geregistreerd
  13 juni 2006
  Last Online
  23 januari 2015 @ 09:35
  Berichten
  1.230
  Discussies
  45
  Thanks
  2
  Thanked
  25 in 17 posts

  Standaard Lag The Palace maar bij Venlo...zucht...

  Komende vanuit Zuid-Duitsland had ik het plan opgevat op de terug weg bij Ome Bernd's binnen te stappen, ligt immers zo'n beetje halfweg en dus een fijne plek om even "uit te rusten"..
  Echter bij Frankfurt liep het even anders met het verkeer zoals ik graag zou zien, en stond ik vanwege een Unfall stil...
  Hee, The Palace ligt op een paar minuutjes rijden van de volgende afslag, dus naar rechts met de bolide....
  Om half 2 stond Silvester dus in zijn halve blauwe berenvel aan de koffie.
  Het was er nog redelijk rustig, dus even de toko bekeken.

  Ik ben er na de opening (alweer bijna 3 jaar geleden!) een paar keer in het begin geweest.
  Toen viel met name het chronische gebrek van Zimmer op, destijds hadden ze er maar een stuk of 10 namelijk...
  Inmiddels is er flink bijgebouwd en schat ik dat er inmiddels zo'n 30 kamertjes en hokjes zijn, bovendien is het Hamman gedeelte veranderd en zijn er diverse leuke zithoekjes bijgekomen.
  De sfeer is orientaals, een beetje hoerig zoals het wel mag, duidelijk stukken beter dan GT en PHG, het is alleen jammer dat je dus nergens naar buiten kan...

  Het animeergehalte is erg hoog, een beetje wandelen wordt snel het ontwijken van tegemoet komende dames, ik heb zelfs nog eens een keer extra gekeken of er nergens eurobiljetten uit Silvester's berenvel hingen, het lijkt wel of de dames denken dat Silvester's kopje naar honing smaakt...

  De kwaliteit van de dames is bovengemiddeld, zeker een stuk hoger als in het NRW gebied.
  Ze lopen er allemaal piekfijn geknipt en geschoren in Evakostuum rond en doen hun uiterste best hun kwaliteiten aan te prijzen en hun kroonjuwelen te tonen.
  Er lopen ook veel vriendinnetjes van Gustomass rond, oftewel nogal wat Latina's, een 4 tal afro's een mulatje en wat chinees bloed.
  Ook waren er zeker een 10-tal italiaanse dames aanwezig.

  Na zevenen komen de hobby-weekend meisjes binnen, en dat krikt de kwaliteit op een nog hoger plan. Een beetje bestudering leert dan ook dat er nogal wat kipjes zijn met een vriend/partner/pimp, het is natuurlijk ook een bijzondere mogelijkheid om lekker samen uit je bol te gaan, met sex, drank, eten etc. en wellicht nog wat extra euro's op het eind.

  Tegen 10-nen schatte ik het aantal dames in op zo'n 80 stuks, hetgeen door mijn laatste speelgenootje als minimaal werd bestempeld....
  Bovendien viel het op dat er ontzettend veel Italianen waren, op een gegeven moment zat ik zelfs met 12 van deze zuiderlingen in de sauna!

  De eerste sessie mocht ik beleven met Angela (Angella), een tenger russich deerntje met kortgeknipt donker kapsel, een "sm-halsbandje" om, plat kontje, kleine borstjes met flinke tepels, eigenlijk helemaal niet mijn type, maar die heerlijk volle kutlipjes en een forse clit die ze vol trots toonde deden me overstag gaan.
  Het werd uiteindelijk een sessie van bijna 1.5 uur, wat een vreselijk geile mijd, pijpen als Princess + nog een beetje meer (hoe krijgt ze het weggestopt in dat kleine mondje?), kletsnat, niks faken, zowat alles geoefend, echt super.

  Na de sessie kreeg ik behoorlijk last van mijn ballen, te lang gewacht met het final shot denk ik, dus lekker een paar uurtjes gerelaxed, sauna'tjes gepakt, wat gegegeten, geobserveerd etc.

  Een tweede seessie met italiaans Gina of Ginny gedaan, een klein dametje met een heel blank huidje die continue met haar kontje omhoog op een sofa lag te draaien, en als Silvester ergens voor valt dan zijn het opgestoken draaiende kontjes...
  Standaard sessie met lekker pijpen, doggy (haar pizzagaatje werd me voor € 50,-- aangeboden, doch geen gebruik van gemaakt ), gewoon goed dus.

  S'avonds liep ik letterlijk een Poolse dame tegen het o zo fraaie lijf, naam ik niet weet, puur omdat we de naw gegevens helemaal niet uitgewisseld hebben!
  Een prachtig mooi heerlijk rond kontje, vuurrode lippen, aalgladde poes, heel strakke vrouw van tegen de 30, zet Sylia Saint een zwarte pruik op, en ze staat voor je,..die felblauwe ogen...die kont...dat mondje...
  Er was geen enkel kamertje meer vrij, dus moesten we gebruik maken van een van de open hokjes bij de bar, en dat was helaas niet zo'n succes vanwege de kleine afmetingen en de herrie....
  Lekker vast en nat pijpwerk, heerlijk doggywerk met uitzicht op die fabuleus mooie ronde kont, gewoon errrrrug lekker...
  (Wat leggen we de lat toch hoog, 20 jaar terug zou dit de sessie van mijn leven geweest zijn...)

  Al met al een lekkere dagje The Palace, aan Ome Bernd's dacht ik pas weer toen ik op de autbahn in iets meer dan 2 uur en een kwartier 320 Km naar mijn eigen bedje gestoven ben, wat is duitsland toch een mooi land...
  “Live as if you were to die tomorrow / Learn as if you were to live forever” – Mahatma Gandhi

 14. #14
  Geregistreerd
  4 december 2005
  Last Online
  10 oktober 2020 @ 13:40
  Berichten
  148
  Discussies
  1
  Thanks
  684
  Thanked
  140 in 44 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Silvester
  dametje met een heel blank huidje die continue met haar kontje omhoog op een sofa lag te draaien, en als Silvester ergens voor valt dan zijn het opgestoken draaiende kontjes...
  ...
  Laat mij daar nu ook last van hebben...

  Gr.
  Buttinsky

 15. #15
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:33
  Berichten
  41.928
  Discussies
  4597
  Thanks
  46
  Thanked
  14.736 in 8.664 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forza...germania
  FKK The Palace was ook niet slecht met uitgebreide lunch met diverse lekkere franse kaasjes, gerookte zalm en een scala aan yoghurt.

  Avondeten was daar inderdaad wat kariger met o.a. haaievinnensoep en Tiroler Knödelsoep, diverse japanse Susi-gerechten ( ), oesters (:teuflisch ) en een keur aan verse salades en pasta's.

  Maar ja, de dames waren daar weer kut....... :green_smi
  En waarom waren de dames k.. ?

  Ik dacht dat jij al wat waarschuwingen gekregen had
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 16. #16
  Geregistreerd
  26 februari 2006
  Last Online
  22 december 2013 @ 18:10
  Locatie
  Milan/rotterdam/Brüggen en vv
  Berichten
  1.152
  Discussies
  52
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Idee

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forza...germania
  Maar ja, de dames waren daar weer kut....... :green_smi
  Dus Big30 had toch gelijk gehad

  Saluti L Diablo
  Little Don of Golden time:guilty[1]

  " rispetto per una donna "

 17. #17
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:23
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.659
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.294 in 5.198 posts

  Blinzeln

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door little diablo
  Dus Big30 had toch gelijk gehad

  Saluti L Diablo
  "Ik heb altijd gelijk", !

  Maar on-topic, we zijn natuurlijk wel met zijn allen wel benieuwd of Forza wat tekst en uitleg wil geven bij zijn stelling?? d.i.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forza...germania
  Maar ja, de dames waren daar weer kut.......:green_smi
  :wink: :wink:
  Big30
  Laatst gewijzigd door Big30; 10 april 2007 om 23:10
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 18. #18
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Daumen runter Eén grote bende daar in The Palace !!

  Das grosse Champions-League Abzock-Spiel im FKK The Palace am 07.04.2007

  Na de zeer relaxte Palace-première tijdens de eindejaars mini-FKK tour op 28.12.2006 met werkelijk 2 sensationele topervaringen in een voortreffelijke, luxe ambiance stond een herhalingsbezoek heel hoog op het To-do-lijstje. Omdat ook Ricky Martin er nog niet eerder geweest was en i.v.m. vakantievierende prinsesjes elders in Europa, was deze Paaszaterdag uitgekozen voor een hernieuwde entree in dit walhalla.

  Om 13.30 uur binnengekomen in the Palace. € 75 entree betaald (verhoogde prijs sinds 1-1-2007) en ons tegoed gedaan aan een voortreffelijke luch met verse broodjes, jus, zalm, franse kaasjes, yoghurt...gewoon erg goed.

  Daarna namen we plaats in de centrale ruimte tussen de circa 10 andere ijsberen en 15 CDL's...erg rustig dus in zo'n grote tent. wat er aan dames rondliep: diverse latina's met een buikje dat nog iets groter was dan een aantal zichtbaar geoefend bierdrinkende Duitsers, een zeer fraaie Aziatische dame die lief lachend haar gasten in minder dan 15 minuten op en af de kamer sleepte om vrolijk de euri's te incasseren. Nadat Ricky Martin bijna gekidnapt werd door een latina van eind 40 (de arme jongen), moest ik hem uit deze benarde situatie redden door hem mee te nemen naar de sauna .
  Enige tijd later kreeg ik dan toch gezelschap van een sexy blondine uit Rusland luisterend naar de naam Vanessa, waarmee ik een afspraak maakte voor circa 16.00 uur. Toen ik rond dat tijdstip langs haar naar de douches liep met de mededeling 'geef me 3 min om te douchen', bleek de vogel bij terugkomst te zijn gevlogen. Ricky Martin had er op dat moment al een 15 min-sessie met een mediate-Duitse blondine opzitten en had zijn vizier inmiddels op wat blond Roemeens gericht Gjulyia, een ijskonijn van de bovenste plank waarmee hij blijkbaar ook nog ruzie had gemaakt op de kamer omdat het uurwerk van de dame blijkbaar 2x zo snel liep als dat van hemzelf .

  Intussen was Vanessa ook weer boven water zodat Forza ook aan de slag kon voor het eerste kamerbezoek. Vooraf wat afspraken gemaakt over standaard service, zoenen en massage zodat dat ook dik in orde leek.
  Na wat inleidende schermutselingen werd er inderdaad gekust, maar dit mocht geen naam hebben. "Ist geschutzt blasen OK ?" vervolgde Vanessa deze "Topservice". Ik keek wat bedenkelijk, zuchte eens diep: Nee, eigenlijk niet. Het standaard servicepakket in een FKK bevat toch minimaal FO. Na enige discussie werd het condoom er vanaf gehaald en kreeg ik de meest waardeloze pijpbeurt, met 3 likjes over de eikel en waarbij ik toch ernstig aan mezelf ging twijfelen of ik niet misschien de meest gruwelijke Soa onder de leden zou kunnen hebben. De veel teveel handinzet ("Das Abzocken Pur") zorgde ervoor dat kleine Forza toch nog wakker werd en er geneukt kon worden in "Reversed Cowgirl". Dus zij bovenop met de rug naar me toe...whahhahaha. dan maar in missio en even goed stevig doorgeneukt.... maar het was echt helemaal niks, totaal emotieloos.
  Omdat er nog circa 15 minuten over waren dan maar die massage om de tijd vol te maken. "Das kostet aber extra aber mit € 30 bin ich zufrieden" vervolgde Vanessa de onderhandelingen, terwijl ze haar laarzen al weer aandeed ten teken dat het tijd werd voor de geldoverdracht. Ik haar even uitgelegd dat daar geen sprake van kon zijn, mits ze ook tevreden was met € 25. Een speech in de Russische taal werd mijn beurt:angryfire en heb ik haar snel even in glasheldere woorden duidelijk gemaakt dat deze dame totaal ongeschikt is voor dit werk. Omdat dit ook nog zo'n 10 minuten duurde uiteindelijk nog 25 min. op de kamer geweest:thefinger . "Vanessa: Laufhauskwalität vom Feinsten" :angryfire

  Inmiddels had Ricky Martin er sessie 3 opzitten met Marokkaanse Dilara (ex-PHG/GT) dat op zich wel erg aardig was.
  Vlak voor het avondeten kregen we gezelschap van forumlid VanDattum wederom in gezelschap van een Duitse wandelcompaan. Avondeten was echt wel top met diverse soep, pasta's, salades, Susi-gerechten, Olijven en tapa's. Dat was ook een groot pluspunt dat goede eten.

  Ondertussen nam het aantal CDL's gestaag toe en was de bezetting vroeg avond zeker rond de 40, waarbij toch wel enkele prachtexemplaren. Helaas werd één van mijn vroegere Oase-blondjes de Russische Katrina de hele avond door een champagne drinkende gast bezet gehouden.

  Mijn oog viel op een erg fraaie blondine met grote borsten en een sympatiek voorkomen: "Dass ist Linda aus Tjechien" verzekerde mij een Duitse gast, "Die grosse Star im Palace". Dat leek wel wat voor een 2e sessie, maar de dame leverde haar 1e gast echter al na zo'n 16 min 43 terug van de kamer en even later werd de 15 minuten-barrière geslecht met 13 min 36. De Tjechische blondine waande zich al zeker van een finaleplaats in "Das Grosse Championsleague Abzock-Spiel", maar had echter niet op die fraaie, lief lachende Aziatische dame gerekend die een handgeklokte 11 min 06 (Aziatsch record !!) neerzette. Dat kon "Palace Star Linda" natuurlijk niet op zich laten zitten zodat met 3 klanten in 48 minuten inclusief douchen de 10 minuten-grens werd geslecht......

  Tsja....als je dan op zo'n fraaie schommelbank dat zo gade slaat, dan raak je daar toch zeer geírriteerd over !! Dames in The Palace nemen hun job blijkbaar niet al te serieus.

  Ricky Martin bleef vervolgens een uurtje weg met een Duits/Libische Anisia , ook weer een erg fraaie en sympatieke verschijning maar ook een zo-zo-zo-sessie had ik begrepen.

  Na weer een sauna kreeg ik gezelschap van een Pools duo, een zeer strakke blondine Roxanna en een brunette luisterend naar de naam Nadia . Beiden ex-Col.A. , ex-GT, maar Forza is alleen geíntersseerd in blond dus Roxanna maar mee naar de kamer genomen. Sessie van 30 min met karig zoenen, neuken was wel goed en uiteindelijk met een FT al laten maken. Was wel van een redelijk goed niveau maar overall toch iets te profi.

  Ricky Martin moest sessie 5 nog doen met een Roemeense brunette, vlak voordat we op punt stonden om naar huis te gaan. Naam onbekend, maar service was blijkbaar wel in orde; daar hebben we dus veel aan als we geen naam weten.
  In de tussentijd moest ik ook een Roemeense dame waar ik geen zin in had van me afslaan. "Hallo schatzi, wie Heisst du ?" "Ich heisse Pépé". De dame fronst haar wenkbrauwen en vervolgt met het standaard "Von woher kommst du?" "Ich komme aus der Dominikanischen Republik". De dame loopt weg "Du verarscht mich"........missie geslaagd .

  Nadat Ricky Martin ook weer boven water was zo rond de klok van 23.30 uur de club verlaten.

  Conclusie:

  - Bezetting was erg magertjes, zeker de middag. Paasweekend zal de boosdoener wel zijn.
  - Palace-dames maken er een sport van om de klanten zo snel mogelijk af te werken, waarbij het motto luid 'Hoe sneller, hoe beter !"
  - Het meerendeel van de dames is veel te profi, zelfs tegen het schandalige af.
  - Het eten en de faciliteiten zijn werkelijk top, maar bij gebrek aan een fatsoenlijke line-up de reis naar The Palace zeker niet waard.
  - Forza gelooft niet dat hij binnenkort nog in The Palace zal verschijnen. die conclusie had Ricky Martin ook al getrokken.......

  Waarvan akte......het was weer allerfraaist

  Groet,

  Forza, die u verzekerd dat dit een waar gebeurd verhaal is
  Laatst gewijzigd door Forza...germania; 11 april 2007 om 00:29

 19. #19
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  8 februari 2021 @ 18:11
  Berichten
  2.892
  Discussies
  492
  Thanks
  531
  Thanked
  720 in 230 posts

  Standaard 30 mei 2007

  Na 8 maanden weer es de stoute schoenen aangetrokken en naar Palace afgereisd. Rond een uur of vier smiddags aangekomen en wat rondgelopen, de nieuwe sauna ziet er mooi uit. Later bleek ie ook te doen wat een sauna moet doen. Ook nieuw - sinds mijn laatste bezoek - zijn de kluisjes in je kledingkast. Zelf een code bedenken en je waardevolle spullen zijn veilig, goed hoor! Na een kop koffie de kino opgezocht, in afwachting van wat er allemaal op me af ging komen. Na 3 dames was het prijs met Victoria. Een lieve mooie Russin die me wist te verleiden. Service was ruim voldoende naar phg maatstaven maar ik denk dat dat goed is in Palace .

  Aan de bar aan de praat geraakt met Mandy, schijnt een oude bekende uit GT te zijn, kende veel forummers, Lucky, little diablo, deux deux en sonny waren de mannen die ze kende. In GT werkte ze onder een andere naam, Tamara of Irene dacht ik. Leuke meid maar niet mijn type.

  Als je na lange tijd weer es in een fkk club komt is dat toch altijd leuk om te zien, die mooie veelal naakte dames brrr... En zo ook Mona. Ik zag haar zitten onder de paaldansvloer, nog niet lang binnen dacht ik. Ik zat tegenover haar op de schommelbank en had een paar keer oogcontact. Haar uiterlijk deed me denken aan Louisa, ze kon wel het kleinere zusje van haar zijn. Maar goed ik speelde "hard to get" en op een gegeven moment had ze de moed bij elkaar om naar me toe te komen. Sjonge jonge wat een lichaam, wat een knap koppie... al had ze de rest van de avond niets meer gedaan, dan had ze nog alles goed gedaan in mijn ogen. Na wat prietpraat en geknuffel naar de kamer. Ook zij scoort een voldoende maar ook niet veel meer dan dat. Ze zoende lekker en zette haar lippen ook op andere plaatsen prettig in. Alles gaat bij die dames natuurlijk een tandje sneller. Maar wat een body zeg.

  Toen de sauna uitgeprobeerd. Ik zat er met een Chinees die constant in zichzelf aan het mompelen was was en toen ook nog lachte, blijkbaar had ie een mop verteld ofzo, binnenkort Knabbel es meenemen. Rare kwibus zeg. Gelukkig kwam er snel een kerel binnen die wist hoe het moest, lekkere aufguss, ff zuurstof naar binnen en zwaaien maar. Heerlijk. Tijdens het afkoelen naar een paar paaldans shows gekeken, sommige waren wat beter dan andere. Even gesproken met de bardame Fiona, oooh wat een lief stemmetje heeft die meid. Volgens mij is ze rond de 30 maar als ze begint te praten lijkt ze wel 18 en begin je vanzelf te stotteren bij het bestellen. Ik had dat ook tegen Mandy gezegd die daar natuurlijk even melding bij deze bewuste bardame van moest maken. Tja, de avond van die meid was weer goed dankzij mijn opmerking en dat scheelt bij het bestellen

  Op een grote ligbank bij de bar later nog een hele tijd met aan andere meid gepraat. Aangezien ze me blijkbaar niet per se wilde versieren heb ik haar na 1,5 uur maar de tip gegeven dat ze nu toch echt eens wat centjes moest gaan verdienen, goed he, de basistechnieken (overtuigingskracht etc.) van een loverboy bezit ik al.

  Op een gegeven moment spotte ik Julia, 3 jaar geleden voor het eerst getroffen in World. Van haar staart was niet meer veel over helaas, de rest was nog allemaal in topvorm. Niet lang daarna met haar aan de praat geraakt in de kino (wie gehts, warum haren ab etc je kent het wel). Ik vroeg wat ze aan het eten was aangezien ze ergens op knabbelde (niet zijnde een staafmixer) en prompt pakte ze me vol op de bek. Weisst du es jetzt, vroeg ze. Ik dacht: nu heb ik je en antwoordde: euhm nein ...en jawel ze begreep hem: weer lekker nat zoenen. Ik zei: ich glaube ein bonbon, waarop we opstonden en een kamer opzochten. Heerlijke tijd met haar gehad, jammer van die nep jetsers.

  Laat op de avond verscheen ook de hierboven genoemde Donna ten tonele. Ze blijft me verbazen met haar looks, vorige keer zag ze er al heel anders uit dan de eerste keer en nu had ze weer lange haren en waren ze bruin geverfd. Inclusief Donna waren vooral later op de avond, zo vanaf 22u, redelijk veel meiden aanwezig die op mijn longlist voorkwamen dus qua bezetting was het gewoon goed! Donna toch maar laten lopen aangezien ik Julia al als herhaling had gehad. Ik had eigenlijk zoiets van, misschien moeten we het hier maar bij laten totdat Lolita langsliep. Wat een lekker ding zeg, deze 22 jarige Roemeense beauty. En wat arrogant, ze weet dat ze lekker is en biedt daarom op de kamer meteen aan om er maar 100 euro van de te maken "want dan doe ik alles lekker langzaam en mag je in mijn mondje etc". Ik zeg, nou - we waren toen inderdaad al op de kamer, tja mijn verstand kan daar niet tegenop dus ik liep gewoon mijn libido achterna - doe mij maar de 50 euro versie. Het ging allemaal vrij rap maar het uitzicht was net zoals bij Mona en Julia formidabel. Heerlijk als ze zo op je zit, arrogant in je ogen kijkt zo van: jij klein rood mannetje, ik heb je te pakken en laat jij je maar es goed gaan. Dat deed ik dus ook. Een van de weinige sessie die ik volledig op mijn rug heb doorgebracht. Ik denk dat velen haar zullen afkraken vanwege haar arrogantie maar dat maakt mijn behoorlijk gek

  Daarna omgekleed en vertrokken. Concluderend nogmaals: je kunt zo'n fkk club bijna niet vergelijken met een yy/gt of phg. De systematiek is compleet anders maar verandering van spijs doet mij eten en daarom zal ik zeker op termijn weer teruggaan! Verder is the palace een professionele tent, alles goed geregeld, perfect eten de hele dag door, ruime douchegelegenheden, alles erop en eraan. Ik heb een eventuele tuin niet gemist.
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 20. #20
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Blinzeln

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tiga Bekijk bericht
  Aan de bar aan de praat geraakt met Mandy, schijnt een oude bekende uit GT te zijn, kende veel forummers, Lucky, little diablo, deux deux en sonny waren de mannen die ze kende. In GT werkte ze onder een andere naam, Tamara of Irene dacht ik. Leuke meid maar niet mijn type.
  Ohhh nee, nu weer in The Palace :thefinger Is dan idd de 5e club in 1 maand tijd. Zei ze niet dat Sonny 'gut Lecken' kann
  Volgens mij kent ze Forza en Big30 ook.....tenminste, wij haar wel !

  Grtz

 21. #21
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 22:33
  Berichten
  41.928
  Discussies
  4597
  Thanks
  46
  Thanked
  14.736 in 8.664 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Forza...germania Bekijk bericht
  Ohhh nee, nu weer in The Palace :thefinger Is dan idd de 5e club in 1 maand tijd. Zei ze niet dat Sonny 'gut Lecken' kann
  Volgens mij kent ze Forza en Big30 ook.....tenminste, wij haar wel !

  Grtz
  Kunnen jullie dan ook goed lecken :D
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 22. #22
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Reden

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tiga Bekijk bericht
  Ik had eigenlijk zoiets van, misschien moeten we het hier maar bij laten totdat Lolita langsliep. Wat een lekker ding zeg, deze 22 jarige Roemeense beauty. En wat arrogant, ze weet dat ze lekker is en biedt daarom op de kamer meteen aan om er maar 100 euro van de te maken "want dan doe ik alles lekker langzaam en mag je in mijn mondje etc". Ik zeg, nou - we waren toen inderdaad al op de kamer, tja mijn verstand kan daar niet tegenop dus ik liep gewoon mijn libido achterna - doe mij maar de 50 euro versie. Het ging allemaal vrij rap maar het uitzicht was net zoals bij Mona en Julia formidabel. Heerlijk als ze zo op je zit, arrogant in je ogen kijkt zo van: jij klein rood mannetje, ik heb je te pakken en laat jij je maar es goed gaan. Dat deed ik dus ook. Een van de weinige sessie die ik volledig op mijn rug heb doorgebracht. Ik denk dat velen haar zullen afkraken vanwege haar arrogantie maar dat maakt mijn behoorlijk gek
  Formidabel geschreven, jij klein Rood Mannetje. De berichtgeving op het Römerforum over deze dame is idd ook in deze stijl: arrogantie ten top. Wel lekker om deze dame in missio te nemen en dan in dat fraaie gezichtje te kijken.

 23. #23
  Geregistreerd
  12 februari 2006
  Last Online
  Vandaag @ 13:23
  Locatie
  NRW und Hessen
  Berichten
  24.659
  Discussies
  870
  Thanks
  4.682
  Thanked
  9.294 in 5.198 posts

  Blinzeln

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Willem2 Bekijk bericht
  Kunnen jullie dan ook goed lecken :D
  In de Sauna waar we Mandy ontmoet hebben werd er "geleckt" ja dat klopt :D!

  :wink: :wink:
  Leckmeister Big30
  1."L'intelligence? Une question de chimie organique, rien de plus. On n'est pas plus responsable d'être intelligent que d'être bête. "! Paul Léautaud
  2. "Ich lehre euch den Übermenschen. Der Mensch ist Etwas das überwunden werden soll." Friedrich Nietzsche

 24. #24
  Geregistreerd
  23 oktober 2005
  Last Online
  21 juli 2023 @ 23:38
  Berichten
  1.959
  Discussies
  127
  Thanks
  422
  Thanked
  969 in 303 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tiga Bekijk bericht
  Toen de sauna uitgeprobeerd. Ik zat er met een Chinees die constant in zichzelf aan het mompelen was was en toen ook nog lachte, blijkbaar had ie een mop verteld ofzo, binnenkort Knabbel es meenemen. :
  Toch niet die van de Babi gangbang? :D

 25. #25
  Geregistreerd
  26 oktober 2005
  Last Online
  16 augustus 2011 @ 10:25
  Berichten
  872
  Discussies
  63
  Thanks
  0
  Thanked
  3 in 2 posts

  Reden FKK The Palace 01.06.2007....es geht wieder Bergaufwärts !!

  Tsja, de vernieuwde website van The Palace met het hoge gehalte aan Optick-gevalletjes deden me besluiten om vrijdag weer naar FFM af te reizen.
  Rond 17.30 uur binnen en het was er al lekker druk met ijsberen en dames. Meteen maar aangeschoven voor het avondeten dat wederom uitstekend verzorgd was.
  Meteen spotte ik Tamara (ex-Oase, Schieferhof, GT, .......) die inmiddels als Mandy door The Palace wandelt en meteen vroeg waar Sonny uithing

  Na het avondeten werd ik meteen geclaimd door het eerste optick-gevalletje. De Roemeende brunette Bianca met geweldig lijf en verleidelijke ogen zorgden voor de eerste gang naar de kamer. Werd een doorsnee ervaring met lekker pijpen, enigszins aarzelend zoenen en lekker geneukt in diverse standjes: een prima opening van de avond.

  En na een saunaatje werd ik heerlijk liggend om een grote schommelbank vergezeld door Mandy, moest terloops even wat telefoontjes van haar plegen en werd ik ondervraagd over de reden waarom ik in Oase nooit met haar de kamer op ben geweest. Na alle goede verhalen van Sonny moest het er toch maar van komen en dat vond mandy ook, dus belandden we in een soort oliesjeik-achtige tent anex hemelbed bij de saunacabine. Mandy is een erg aardige meid maar heeft voor mij niet de optick met uitstraling om er lekker mee te kunnen sexen. Sessie was dan ook enigszins teleurstellend.

  Al snel verscheen er en big....big smile op m'n gezicht want plotseling verscheen daar één van m'n oude Oase-liefdes: Maria from Bulgaria, door mij ook wel 'V-snaar' genoemd omdat haar schaamhaar altijd in een V-tje is geschoren....ook dit keer weer. De dame had ik al ruim 1,5 jaar niet gezien dus na wat bijgekletst te hebben met deze heerlijke blondine een kamer opgezocht. Echter niet voordat Maria weer de nodige ijsklontjes had gehaald voor wat kinky-spelletjes (vind ze leuk...en ik ook wel ). Werd dus weer een topsessie met ongeremd zoenen, pijpen, neuken en vooral veel lol. Goed 1/2 uurtje met extra trinkgeld beloond.

  De hele avond door werden er diverse paaldansacts opgevoerd. De sessie met Maria was al weer enige tijd achter de rug toen een heerlijke Poolse blondine zich op het table-dance podium begaf. Fraai lichaam, lange blonde haren en in mooie op elkaar afgestemde roze outfit.....Forza ziet dit iets te graag en zat bovendien eerste rang op de ligbanken tegenover de bar. Erg mooi opgebouwde dance-act met bijbehorende striptease, waarbij steeds meer van het fraaie lichaam werd onthuld en er pardoes een roze bovenstukje bijna in mijn koffie belandde. Die kwam de blonde deerne na afloop even ophalen waarbij ik terloops mededeelde een nadere kennismaking wel te zien zitten. Dus na 10 minuten douchen was ze weer terug en werd ik vergezeld van Angelika (ben niet helemaal zeker van haar naam), maar was een alleraardigst meisje waarmee snel een luxe kamer werd opgezocht. Lekkere sessie en genoten van dit optisch fraaie lichaam, blonde haren blauwe oogjes en een meer dan gemiddeld serviceniveau. Klok had inmiddels 01.20 geslagen toen we van de kamer kwamen en voldaan weer huiswaarts gereden.
  Het was de moeite waard in The Palace.

  Grtz,

  Forza:wink:

 

 
Pagina 1 van 11 12345 ... LaatsteLaatste

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:23.