Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard Schoolhoofd liet meisjes topless worstelen

  Een voormalig Belgisch schoolhoofd wordt ervan verdacht wedstrijden te hebben georganiseerd waarbij halfnaakte scholieres met elkaar worstelden. De man, die directeur was van een andere school, zou de wedstrijden in de sporthal van een technische school in Wallonië hebben gehouden.

  Tijdens de wedstrijden werden de deelneemsters bovendien gefilmd. Hierbij ging het niet alleen om meerderjarige vrouwen, maar ook om minderjarige. De wedstrijden vonden plaats buiten schooltijd. Het uitsluitend mannelijke publiek moest 100 euro entree per persoon betalen.

  De directie van de school heeft aangegeven dat ze niet op de hoogte was van de worstelwedstrijden. De man verkreeg toegang tot de school via zijn zwager, die daar als gymleraar werkt.


  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 2. #2
  Geregistreerd
  9 oktober 2005
  Last Online
  12 juni 2024 @ 21:44
  Berichten
  42.108
  Discussies
  4599
  Thanks
  46
  Thanked
  14.975 in 8.779 posts

  Standaard

  Nog wat gevonden

  Gerecht onderzoekt perverse vechtwedstrijden in school


  DINANT - In een school in Rochefort zijn buiten medeweten van de directrice vreemde vechtwedstrijden georganiseerd waarbij de deelnemende meisjes aan het einde van de match amper nog kleren aan hadden, zo heeft de Franstalige omroep RTBF gemeld. Het gerecht onderzoekt de zaak, maar wil voorlopig geen commentaar kwijt.

  De RTBF berichtte gisteravond in zijn televisiejournaal over de wedstrijden. Het parket van Dinant bevestigde vrijdag dat het de zaak sinds oktober 2005 onderzoekt. ,,Tot dusver is niemand in verdenking gesteld en is er geen reden om iemand te verdenken. Bijgevolg wenst het parket van Dinant nu geen verklaring af te leggen'', zei procureur des konings Arnould d’Aspremont Lynden. ,,Het enige dat ik kwijt kan, is dat geen enkel element op de betrokkenheid van minderjarigen wijst.''

  De organisator van de vechtwedstrijden werd ondervraagd en in zijn woning werd een huiszoeking gedaan. Onderzoeksrechter Pierre Hanin, die met de zaak belast is, gaat onder meer na of de deelnemers instemden met de wedstrijden, wat het geval zou zijn voor de deelnemers die ondervraagd werden. Hanin zoekt ook uit hoeveel geld de organisator van de toernooien opstreek. Het gerecht opende een dossier op basis van een vermoeden van mensenhandel. Daar zou nog het aanzetten tot ontucht kunnen bijkomen.

  Minister Arena trof maatregelen

  Minister-presidente Marie Arena van de Franstalige Gemeenschap, die ook onderwijsbevoegdheden heeft, heeft in december 2005, van zodra ze weet kreeg van de feiten in het atheneum van Rochefort, maatregelen getroffen. Tegen de gewezen prefect van het atheneum werd een tuchtprocedure opgestart. De bestuurder van de school die de sleutels op eigen houtje doorspeelde, werd preventief geschorst, deelde Arena mee.

  Voorts gaf ze de administratie op 16 december de opdracht klacht tegen onbekenden in te dienen. Nu is het dus aan het gerecht om de zaak volledig op te helderen, merkt de minister-presidente op.

  Uit de mededeling blijkt dat één leerlinge slachtoffer van de feiten in het atheneum werd. Deze scholier krijgt extra omkadering als ze dat wenst. ,,De feiten die zich in het atheneum van Rochefort afspeelden, zijn totaal onaanvaardbaar en moeten ten strengste veroordeeld worden. Het gaat om het welzijn van onze kinderen op school'', aldus Arena.
  Ieder voordeel heb zijn nadeel............

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:06.