Deze Sonja was 'n jaar geleden enkele maanden in GT. Frisse wervelwind die helaas voor ons ijsberen veel te snel weer vertrok. Uiteraard voor haarzelf wel beter .


Het is in de regel heel moeilijk om na 'n topervaring de dag met 'n even goede sessie af te sluiten; zo niet gisteren. Want ook HM's lange sessie met de kersverse Lithouwse Sonja mag gerust 'n topsessie worden genoemd :. Daarover straks meer, maar eerst 'n beschrijving van deze Lithouwse blondine, omdat het 'n nieuwe dame in GT betreft.

Sonja is 'n verjongde versie van Anastasia: groot, blond, vriendelijk en enthousiast. Zij het dat Sonja pas 26, nog niet zo lang in Duitsland en nog zeer onbevangen is. Sonja valt vooral op door haar spontane lach en het gemak waarmee ze contacten legt. Daarnaast is ze initiatiefrijk en ondernemend, waarmee ze zich onderscheidt van veel andere meisjes in GT.

Omdat Hollandmale 'n hele tijd niet meer in de whirlpool was geweest, was-ie juist naar 'n dame op zoek die hem daarheen wilde vergezellen. En ja hoor, Sonja wilde dat wel. Ze bleek ook geen hekel te hebben aan sauna, kino en kamer; aldus volgde 'n rondreis langs alle serviceruimtes van GT, met Sonja als reisleidster ;D.

In de whirlpool 'n stief kwartiertje doorgebracht, met veel tongzoenen en onderwatergraaierij. Hollandmale heeft zelfs 'n paar handen gevoeld, waarvan-ie niet zeker was of die wel van Sonja waren. Vervolgens even de sauna in, waar we als 'n rolletje pepermunt weer uit kwamen vanwege de grote hoeveelheid mint in de sauna. Daarna wilde Sonja naar de kino voor 'n massage. Hollandmale kreeg de lotionfles in z'n handen gedrukt om Sonja 'ns onder handen te nemen. Nou, hij wist er wel raad mee :.

Om 'n lang verhaal kort te maken, die massage eindigde via Sonja's rug en billen in haar natte kruisje. Heb Sonja vervolgens om laten draaien voor 'n befbeurt die ons beide nog lang zal heugen. Zelden 'n meisje in GT meegemaakt dat zo heftig klaarkwam als Sonja, zo überhaupt. Hollandmale is er nu wel achter waarom sommige ijsberen altijd hun dame willen masseren: zo breng je haar pas goed op temperatuur :P.

Daarna wilde Sonja zelf aan het werk, want ze vond het HM's tijd voor genot geworden. Na alweer lekker te hebben getongzoend, kronkelde Sonja zich met haar tongetje 'n weg naar beneden en bracht HM's veldgeschut in stelling. In het lichtschijnsel op het voorste bed deed Sonja wat anderen op het filmdoek eveneens deden. Lekker afwisselend zachtjes en harder zuigen en likken dus.

Inmiddels waren enkele landgenoten* uit de pool ook de kino in gekomen, in gezelschap van Alexandra en Daniëla. Kennelijk doet 'n goed voorbeeld goed volgen, want beide dames werden liggend over de leuning van de bank aan het spits geregen. Daarom zette Sonja zich ook maar op HM's spits, om 'm als 'n volleerd Amazone te berijden. Nou, de pornokino deed z'n naam gisteren weer alle eer aan ;D.

Voor de finale met Sonja naar kamer 5 gegaan. Vooral om van haar mooie gezichtje en blauwe ogen te genieten, waarvoor het in de kino nu eenmaal te donker is. Twee kussens in Hollandmales's rug, Sonja liggend tussenbeens, tja, de koning te rijk toch ?! En zo eindigde 'n even goede als lange sessie in Sonja's warme mondje. GT heeft er 'n nieuw toppertje bij :.

(* = enkele weken geleden verrassend tegengekomen in Ritz :D)