Pagina 17 van 17 EersteEerste ... 71314151617
Weergegeven resultaten: 401 t/m 419 van 419

Discussie: FKK Prime, Algemeen

 1. #401
  Geregistreerd
  15 oktober 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:50
  Berichten
  1.624
  Discussies
  89
  Thanks
  3.093
  Thanked
  5.557 in 1.253 posts

  Standaard

  Net terug heb het langer volgehouden dan ik dacht. Uiteindelijk opgelopen tot 20 a 25 meiden denk ik.
  Tussen de middag hadden ze lekkere broodjes, om 15:00 uur lagen er gordon blues met aardappel schijfjes en om 19:00 uur was er rijst, chili con carne volgens mij en nog wat zaken. Eten was goed in orde. Ondertussen vaak bij Elly gezeten en kwam ook vaak bij mij want was toch niks te doen. Ze heeft ook wel een grappig nichtje Larissa (spleet tussen de tanden). Zijn allebei niet zo'n serieuze dus werd veel gelachen. Doordat het zo'n begrafenis stemming was werden ze in de avond melig en zaten ze wat te grappen. Zelf uiteraard met Elly naar de kamer geweest 2x. Ze is voor mij porno en gfe. Moe en voldaan vertrokken.

 2. Onderstaande 15 leden hebben Firehawk bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear (29 juni 2022),brombeerzuid (30 juni 2022),cassenoisette ( 4 juli 2022),Eddy_V (29 juni 2022),Henry S ( 1 juli 2022),Koos Albertss (29 juni 2022),mentholbear (30 juni 2022),Patjax ( 1 juli 2022),pret (30 juni 2022),schoolmeester (30 juni 2022),Shakir (29 juni 2022),uurtje (29 juni 2022),WANDELAAR5 ( 1 juli 2022),Wentelt Eefje (29 juni 2022),wil01 (29 juni 2022)

 3. #402
  Geregistreerd
  17 mei 2019
  Last Online
  9 augustus 2022 @ 14:12
  Berichten
  2
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Are Hanna, Emily and Anice present this weekend ?

 4. #403
  Geregistreerd
  16 juli 2018
  Last Online
  31 juli 2022 @ 14:02
  Berichten
  14
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  You should call the reception...

 5. #404
  Geregistreerd
  15 februari 2013
  Last Online
  Vandaag @ 02:41
  Locatie
  Twente
  Berichten
  5.470
  Discussies
  161
  Thanks
  14.973
  Thanked
  4.297 in 2.112 posts

  Standaard Prime, Velbert - vrijdag 8 juli 2022

  Prologo

  Ik was ‘s avonds al om 20 uur opgestaan en eerst van 22 tot 10 uur aan het werk geweest. Daarna gedoucht en omgekleed en het eerste stuk reed ik binnendoor op weg naar Velbert, ik wilde immers ook nog een geldautomaat aandoen om cash op zak te hebben.

  Dat gaat dit keer gelukkig wel probleemloos en ik vervolg mijn weg over de A31, na een klein stukje A2 rechtsaf geslagen om via de Bundesstrasse 227 dwars door Essen richting Ruhrallee te rijden. Zelden was het hier zo rustig als rond dit late ochtenduur en ik besluit daarom toch even de toerist uit te hangen en vlak voor het bereiken van dat laatste stukje A44 rechtsaf te slaan om de mooie route langs Villa Hügel en de verkeerde kant van de Baldeneysee door het idyllische Hespertal richting Kupferdreh en Velbert te nemen.

  Iets later dan had gekund, maar na een schitterende rit door een echt Duitse vooroorlogse villawijk en de natuur door een bovenmatige hoeveelheid haarspeldbochten rijd ik de nog tamelijk lege parkeerplaats van Prime op. Gezien de parkeerkwaliteiten van enkele reeds aanwezige gasten is het maar goed dat er nog niet zoveel auto’s staan, wat een grapjurken met elkaar, 6 parkeerplekken breed door 4 auto’s naast elkaar bezet. Erop vertrouwend dat ze wel vlekkelozer kunnen wegrijden parkeer ik mijn auto toch redelijk strak ernaast.

  Primo - In Prime

  Ik meld me aan de balie met het vrijkaartje dat ik bij mijn vorige bezoek aan Prime niet kon inwisselen vanwege de party. Dit keer wordt, na zorgvuldige vergelijking met de codes in de map, de vrijkaart met een glimlach geaccepteerd. En ik krijg de juiste maat badjas en een sleutel voor het te smalle kluisje overhandigd. Wie nog niet geslapen heeft zoals ik, merkt dan wel dat hij snel weer toe is aan een frisse douche en zo douche ik me binnen ruim twee uur voor de tweede keer, terwijl ik nog geen voetstap buiten de kleedkamer gezet heb. Eerst maar eens koffie en mineraalwater.

  En nog eens en nog eens, dan meegenomen naar boven om er een rokertje bij op te steken. Onderwijl valt me wel op dat de binnensauna en het stoombad beide defect zijn. Maar ik prefereer sowieso de buitensauna tenzij het al echt laat op de avond is. Niet dat ik in het donker niet zo’n eind door de daktuin durf te lopen, maar omdat er dan beneden nog wel eens iets interessants te zien is vanuit de vissekom. Nu laat ik me eerst maar eens door een loom gevoel overvallen omdat de rokerswintertuin in het zonnetje ook als ware het een bio-sauna functioneert.

  Secondo - Praatjes vullen geen gaatjes!

  Maar praatjes zijn nog heel even genoeg om me wakker te houden. Toch voel ik dat nog een dubbele espresso, nog een mineraalwater en het blijven kletsen met de verschillende dames me niet blijvend zullen wakker houden als ik de inwendige mens niet even aansterk. Dus ga ik toch maar naar beneden naar het minirestaurantje en smeer me een paar heerlijk smakende broodjes. De broodjes lijken kraakvers en met enerzijds Aufschnit en anderzijds jam met kaas erop vul ik mijn energie aan. Paar glaasjes jus d’orange erbij, weliswaar niet vers, maar Granini mag je me ook rustig serveren.

  En als ik me weer in de banken boven op het dakterras in de rookruimte neervlij voel ik me weer op kracht gekomen. En weer zit daar die dame waarvan ik zeker weet dat ik haar ken. Maar waarvan? Ik kan het niet verzinnen. Moet lang geleden zijn, maar of ik ermee gekamerd heb? Ik zal er zo vast wel achter komen, want ze heeft me duidelijk op het oog.

  Terzo - Prime Time

  En daardoor raken we onvermijdelijk in gesprek, ik beantwoord die blikken iets te nadrukkelijk op gegeven moment. Überhaupt is het zo dat het animeerverbod alleen beneden lijkt te gleden, hier boven zijn alle dames als ze even komen roken of - wanneer Deniz begonnen is - eten duidelijk spraakzamer en vrijpostiger. Het nog wel eens geschilderde “Langeweile der Damen” probleem van de “bankliggers” is hier boven onbestaand.

  Haar guitige blik, überhaupt haar koppie bevalt me wel, ondanks dat de tand des tijds niet onopgemerkt aan haar voorbijgegaan is en na wat inleidende beleefdheden uitgewisseld te hebben schakelt ze ineens over op wat niet anders kan worden genoemd dan vloeiend Nederlands. Ze geeft aan dat voor een wat langere pauze de laatste club waarin ze werkte Lekker Ding is geweest, maar dat haar Nederlands vooral in de privésfeer opgedaan is en dat ze eigenlijk haar vrije tijd ook bij voorkeur net over de grens in Nederland doorbrengt. Of het nu gaat om shoppen of om stappen, ze komt graag en vaak in Nederland.

  Omdat ik me niet kan voorstellen dat ik me haar kan herinneren van een incidenteel bezoek aan Lekker Ding maar eens iets verder geboord in haar verleden en daardoor weet ik even later dat ze ook in Gallardo en tamelijk lang in Villa Marisol heeft gewerkt. Toch denk ik nog steeds dat ik nog nooit met haar gekamerd heb, ik ben nu eenmaal meer van de AA-cupjes dan de E-cup die zij duidelijk zichtbaar heeft en ook kan ik me zeker zover in het verleden niet voorstellen een vrouw met zo’n groot entreebewijs voor de DKC gekamerd te hebben.

  Quarto - Pussy from the Past - Old Time Sinting

  Als ik “ten einde raad” maar besluit over te gaan op de directe methode weet ik onmiddellijk dat ik ooit een bijzonder goede kamer met haar heb gehad toen ze nog slank was en de dokter in het midden van ons land nog niet de kans had gehad er tweeëneenhalve cupmaat bij aan te knutselen en ze eerder tot de GMC+categorie behoorde. Reni, Bulgaarse Reni, waarmee ik me een bijzonder prettige kamer in VM kan herinneren. En dat in combinatie met het echt bijzonder leuke gesprek dat zich inmiddels al over twee rooksessies uitstrekt, maakt dat ik me binnen twee seconden over de uiterlijke veranderingen heen heb gezet.

  Ik geef duidelijk aan dat drie keer scheepsrecht zal zijn. Dat ik weliswaar eerst nog even toe ga geven aan mijn loomheid door in de zon te luieren en daarna wat van de Hänchenbrust die inmiddels bereid wordt te gaan eten, maar als we weer in gesprek raken, zal ik toegeven aan mijn geilheid die inmiddels namelijk ook al (voor Reni duidelijk zicht- en voelbaar) opborrelt.

  En zo gebeurt het ook. Als mijn eten gezakt is zoekt Reni me weer op en begint eerst toch nog maar eens weer ongedwongen te kletsen, om pas na enige tijd te vragen of we een kamer beneden zullen nemen of dat ik bereid ben te wachten op een kamer boven. Er schijnt namelijk redelijk driftig gekamerd te worden. Iets dat mij gezien de lineup niet verbaasd, omdat er laat in de middag al 25 tot 30 dames zijn waarvan ik er 10 zonder enige reserve als stunners durf te beschrijven.

  We wachten dus eventjes, maar mij valt de duur mee, op een kamer boven en vervolgens ontspint zich een lekkere lome langzame vrijpartij. Hoe die knuffelsex in elkaar zit heeft ze kennelijk goed onthouden. Als ik afgezakt ben naar Reni’s frisse en lekkere kutje lijkt het haar bijzonder goed te bevallen. Haar benen gaan steeds wijder en haar knieën trekt ze steeds verder op, zodat ik overal uitgebreid toegang heb. Dat lijkt ook het gewenste effect te hebben, een bijzonder nat (doch niet in de bek gepist gevoel) orgasme overmant haar.

  Op mij heeft het ook een gewenst effect, mijn lul lijkt nog stijver en harder dan toen we begonnen te seksen. En mag zich nu volledig overgeven aan de bijzondere en bijzonder goede pijpkunsten van Reni. Ik geniet met volle teugen en geef aan dat ik op het randje zit en daar graag wil blijven. Dat doet Reni een poosje perfect en dan vraagt ze of ik wil neuken of dat ik voor de alleszins redelijke (bijna ouderwetse) prijs van €30 ook haar volle teugen bezorgen ga. Omdat ze zo enorm lekker pijpt verheug ik me op dat vooruitzicht en weet dat ik niet hoef te waarschuwen als zij zometeen een paar dikke stralen sperma aan me gaat ontfutselen. Ze gaat door tot ook de laatste druppel meegekomen is en ik ben bijzonder in mijn nopjes met deze kamer.

  Het uur is nog niet voorbij en daarom roken we nog even lekker op de kamer een aftersex sigaretje voordat ik haar beneden bij de lockers de welverdiende euro’s overhandig. Uiteraard is met het orgasme ook min of meer alle energie uit mijn lijf weggevloeid en weet ik niet of die nog weer terugkomt voor een tweede ronde. Want eigenlijk wil ik Reni ook nog graag neuken straks.  Epilogo

  Ondanks een bordje döner en het knappen van een uiltje in de kino daarna weet ik dat ik geen energie meer voor een tweede kamer kan vinden. Ik geniet nog wel van een paar lekkere saunarondjes en dan neem ik tegen twaalven afscheid van Reni en beloof haar bij een volgend bezoek te neuken, ik beloof ook dat dat niet weer 8 jaar zal gaan duren…

  - Een mooie ruime club met een ruime daktuin en dakwintertuin.
  - Een sauna die goed op temperatuur is
  - Vriendelijk ondersteunend personeel
  - Attractieve lineup
  - Prima verzorgd eten

  Daar doen de postmix-frisdrank, ontbreken van een zwembad en bepaald niet ruime kleedkamers en kluisjes niets aan af. Ik ga er daarbij wel van uit dat het buiten gebruik zijn van de binnensauna en het stoombad zeer tijdelijk zullen blijken te zijn. Ik ga komende maanden zeker opnieuw naar Prime in Velbert. Mijn dank gaat nog uit Prime en dit onvolprezen Ijsberenforum voor de vrijkaart. Ik heb er met enorm veel plezier gebruik van mogen maken!
  Laatst gewijzigd door Wentelt Eefje; 10 juli 2022 om 19:02
  Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt!
  - Albert Einstein

 6. Onderstaande 12 leden hebben Wentelt Eefje bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 5 augustus 2022),Firehawk (10 juli 2022),forgetskinnyletsgetfatty (10 juli 2022),Giodude (10 juli 2022),Henry S ( 6 augustus 2022),Jünther (23 juli 2022),mentholbear (10 juli 2022),Patjax (10 juli 2022),Shakir (10 juli 2022),uurtje (10 juli 2022),wil01 (10 juli 2022),yylover (16 juli 2022)

 7. #405
  Geregistreerd
  28 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 03:18
  Berichten
  2.616
  Discussies
  76
  Thanks
  1.464
  Thanked
  2.270 in 773 posts

  Standaard

  Soms zit het niet zo mee......

  Management samenvatting; uiteindelijk ben ik niet binnen gekomen en wie wil kan mijn vrijkkaartje hebben.


  De afgelopen tijd 2x eerder geprobeerd naar Prime te gaan. Tot 2x aan toe was er hele dikke ellende op de A3 die zich vertaalde in enorme files/vertraging. Daar hou ik dus niet van en zodoende niet gegaan.
  Vandaag zou dan de dag worden. Er was mooi weer voorspeld (alhoewel de weerdienst langzaam aan ook NPO achtige trekjes begint aan te nemen), er was een F1 race en het leek mee te vallen met de vakantiedrukte op de weg. Voiture uit de garage, een laatste blik op de WDR site voor het verkeer en gas erop. Ergens tussen Emmerich en Rees (de A3) bleef er een regenbui aan mijn auto plakken die mij de rest van de rit ook niet meer zou verlaten. Mooi... lekker buiten zitten en aan het kleurenschema werken was dus geen optie meer. Het beloofde weer zo een dag te gaan worden. Nadat mijn auto tot 3x aan toe getorperdeerd werd en ik ternauwernood een ongeluk kon verkomen ( 3 verschillende tegenstanders) zat de stemming er al goed in. Tja, dat is mogelijk het nadeel van een dure prive auto rijden t.o.v. mensen in een lease auto die er zo te zien geen probleem meer mee hebben om die kar ergens in te jagen.
  Inmiddels kwamen de eerste waaschuwingen op mijn navigatie en jawel hoor, ter hoogte van Wesel inmiddels een ongeluk en 30 minuten ellende. Volgens de navigatie dan, want ik ben er langer mee bezig geweest. Nadat ik wat sightseeing had gedaan en wat wrakken bekeken had ging het vol goede moed (ahhummmm... de lol was er inmiddels wel vanaf omdat ik een voorgevoel had wat er ging komen) verder met de rit.
  Al heel lang was ik niet in Velbert geweest en daar was een reden voor. Ik kon hem eerst niet meer voor de geest halen maar 1x van de autobahn af wist ik het weer; ellenlange binnendoorwegen. De navigatie vond het een goed idee om mij door Essen te sturen en ergens onderweg had iemand waarschijnlijk een transponder in mijn auto verstopt. Na een , statistisch onmogelijk aantal, rode stoplichten eindelijk Essen uit. Helaas weer werk aan de weg. Het moet gezegd worden dat sinds dat ome Adolf het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild, er geen prio meer is voor snelwegen in Duitsland. Hetzelfde geldt trouwens voor mobile communicatie (GSM).
  Bij PRIME aangekomen rustig de berg op. Dat was achteraf geen overbodige luxe omdat iemand met een noodvaart naar beneden kwam en ik betrokkene net kon ontwijken (4e torpedeer actie).

  Maar goed, we waren aangekomen en nu zou het dan gebeuren. Nou ja... ik hoopte erop want ik zag nog wel een beletsel en uiteindelijk is dat het ook geworden. Nadat ik binnen gelaten werd stond er nog iemand voor mij en die was vrgaen aan het stellen. Ik heb er verder niet precies op gelet want mijn telefoon probeerde mij een loer te draaien. Maar de ontvangsts 'dame' had zeker niet het zakje goede zin mee naar werk genomen en haar antwoorden waren, laten we maar zeggen, kort en bondig. En toen was het mijn beurt.... tattaa........Ik weet zelf ook wel dat er op het kaartje staat dat het uitgeprint moet worden. Heb daar echter nog nooit issues mee gehad. Nou was het dan opeens een showstopper. Nee, ik kon er geen foto van maken naar hun mailen. Nee, ze ging er zelf ook geen foto van maken. Printen of niets. Feitelijk had ze natuurlijk wel een punt maar daar was ook alles mee gezegd. Needless to say dat ik me ook niet geroepen voelde om de entre af te tikken. dat was overigens niet eens ter sprake gekomen.

  Inmiddels zat ik op minder dan 1 uur van de start F1 en was thuis geen optie meer. De rit ging derhalve naar AC Gold. Volgens de navigatie 25 minuten, in de praktijk 35 dank zij notoire langzaamrijders, rem fetisjisten en ja... daar is ie weer... rode stoplichten.

  PRIME is voor mij niet weggelegd, wie de kaart wil hebben mag zich melden.
  Laatst gewijzigd door uurtje; 10 juli 2022 om 19:32
  Een uurtje is ook maar een uur...

 8. Onderstaande 12 leden hebben uurtje bedankt voor deze bijdrage:

  Badslippers (10 juli 2022),Bluebear ( 5 augustus 2022),Firehawk (10 juli 2022),Giodude (10 juli 2022),Henry S (12 juli 2022),Husky (10 juli 2022),Jünther (23 juli 2022),Meme Moo (10 juli 2022),mentholbear (10 juli 2022),Patjax (10 juli 2022),schoolmeester (10 juli 2022),Wentelt Eefje (10 juli 2022)

 9. #406
  Geregistreerd
  28 oktober 2005
  Last Online
  Vandaag @ 03:18
  Berichten
  2.616
  Discussies
  76
  Thanks
  1.464
  Thanked
  2.270 in 773 posts

  Standaard

  Kaartje is vergeven
  Een uurtje is ook maar een uur...

 10. #407
  Geregistreerd
  2 januari 2014
  Last Online
  Gisteren @ 01:09
  Berichten
  1.667
  Discussies
  47
  Thanks
  3.043
  Thanked
  2.270 in 807 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door uurtje Bekijk bericht
  De navigatie vond het een goed idee om mij door Essen te sturen en ergens onderweg had iemand waarschijnlijk een transponder in mijn auto verstopt.

  Neu, dat is omdat er een stukje autobahn mist (waar de duitsers gewoontegetrouw al jaaaaren mee bezig zijn). D'r ontbreekt een stukje tussen de 3 en de 44, ter hoogte van Dreieck Ratingen-Ost. Daarom stuurt je navigatie je maar over de 40 (die dwars door Essen gaat) en de 227 (die later in de 44 overgaat) . Zie ook https://de.wikipedia.org/wiki/Autoba...z_Ratingen-Ost Opleverdatum is ergens rond 2025-2026. ( https://www.deges.de/projekte/projek...ueckenschluss/ )

 11. Onderstaande leden hebben stimpy3 bedankt voor deze bijdrage:

  WANDELAAR5 (11 juli 2022)

 12. #408
  Geregistreerd
  1 april 2014
  Last Online
  Gisteren @ 15:46
  Berichten
  264
  Discussies
  29
  Thanks
  417
  Thanked
  330 in 96 posts

  Standaard

  vrijdag 08 juli

  Eerst gaan shoppen in Aachen, achteraf nog een belegd broodje geten en een cappuccino gedronken.
  20220708_120432.jpg

  Dan verder gereden naar Köln waar ik ook eerst ben gaan winkelen en achteraf een lekkere cappuccino heb gedronken met Bayerischer kaiserschmarrn , lekker lekker lekker.
  Elke keer ik Köln kom moet ik dit geten hebben, nog enkele foto's door ge-appt naar men vrouwtje dan weet ze waar ik uithang.
  IMG-20220708-WA0010.jpg
  IMG-20220708-WA0012.jpg
  IMG-20220708-WA0014.jpg

  Dan tegen 16 uur heb ik Wentelt Eefje nog een berichtje gestuurd op ijsberenforum om te kijken hoe het was in Prime.
  Onderweg in Köln was het lekker druk.
  (Even gekeken in de geschiedenis van Google maps aangekomen in Velbert om 17.30 u)
  De parking voor het gebouw links stond zo goed als vol, ik kon men wagen er nog net tussen krijgen, geen enkele Belg te bespeuren wel 3 Nederlanders.

  Eens ik binnen was direct een cola- Light genomen en gelijk een ronde gemaakt door het gebouw en ook buiten rond gekeken.
  Ik wist al direct mijn eerste keus, terug naar binnen voorbij de toog aan de rechterkant lag een dame met een groen- gele bikini boven op een sofa.
  Ik ben er gaan bij zitten en het klikte direct. Van upsellen was hier geen sprake, kussen deed ze wel maar tong tegen tong zij ze.
  Maar voor we naar de kamer vertrokken vroeg ze nog of haar zuster( die op de andere sofa lag) ook mee mocht gaan. Liever niet antwoorde ik.
  Eens op de kamer was alles inorde pzc was heel goed, kussen tong tegen tong daar heb ik niks van gemerkt want ze kuste zelf vol op de mond ze zat meer met haar tong in mijn mond als iets anders, verschillende strandjes deed ze ook niet moeilijk over. En haar kutje likken was ook geen probleem. Na afloop vertelde ze, had men mond gestonken als een beerput dan had ze niet op de mond gekust.
  Super dame, Greta uit Roemenië krijgt van mij een dikke 10/10. Haar c-cup was nog puur natuur en haar kutje smaakte lekker fris. De prijs voor deze dvp is 50 €.

  Dan buiten wat gaan eten, frietjes met kebab en kip. Aan de tafel voor mij kwamen 2 dvp’s zitten bij enkele gasten. Ik hoorde dat ze Barby of Bambi heette Ik dacht haar te herkennen uit Goldentime maar na een 40 tal minuten heb ik haar niet meer gezien en ben dan ook bij de theke gaan kijken maar daar was ze ook niet want daar had ik van te voren al contact met haar gehad.

  Dan ben ik in de kino gaan zitten en even later kwam er een lieve dame voor bij met een handdoek om gebonden, ze was heel lief en ging gelijk verder. Even later kwam ze terug met een bord eten en zij ik tegen haar dat ik hier in de kino op haar wachte. Ze antwoorde dat ze nog bezet was tot 22 uur.

  Even later heb ik nog enkele rondjes gemaakt langs binnen en buiten en heb ik 21 dames geteld plus wat er op de kamer was weet ik niet.
  Buiten deze 3 vrouwen was er voor mij niks meer bij om sex mee te hebben. Er scheelt altijd wel iets aan.
  Daarna heb ik in het restaurant nog een cappuccino met enkele koekjes er bij gepakt en ben ik om 20u vertrokken.

 13. Onderstaande 12 leden hebben luminous bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear (17 juli 2022),Firehawk (11 juli 2022),Henry S (12 juli 2022),Jünther (23 juli 2022),mentholbear (11 juli 2022),Patjax (24 juli 2022),Scarpa ( 1 augustus 2022),schoolmeester (11 juli 2022),Shakir (11 juli 2022),uurtje (11 juli 2022),WANDELAAR5 (11 juli 2022),Wentelt Eefje (11 juli 2022)

 14. #409
  Geregistreerd
  18 december 2013
  Last Online
  Gisteren @ 21:46
  Berichten
  1.652
  Discussies
  92
  Thanks
  54
  Thanked
  1.951 in 820 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wentelt Eefje Bekijk bericht
  Reni , bulgarisch Reni , mit der ich mich an ein besonders angenehmes Zimmer in VM erinnern kann.
  Auch ich kann mich an ein schönes Zimmer mit Reni in VM erinnern, da hatte Sie schöne C-Titten.


  vanKees

 15. #410
  Geregistreerd
  15 oktober 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:50
  Berichten
  1.624
  Discussies
  89
  Thanks
  3.093
  Thanked
  5.557 in 1.253 posts

  Standaard

  Gisteren in Prime geweest dankzij kaartje van Uurtje. Kaartje werd goed gecontroleerd maar ik werd wel binnen gelaten.
  Ik ga het kort houden. Het was heel rustig zelfs saai. Helaas geen sfeer.
  Op zich hebben ze wel genoeg meiden en zitten veel lekkere tussen.
  Eerst maar weer met Elly gekamerd, standaard voor mij.
  Wou daarna eens met een andere meid. Eerst voor mij de lekkerste meid aangesproken. Ze heet Greta, even mee gepraat maar kwam niet veel van uit. Deed niet tongzoenen dus de gok maar niet gemaakt. Later ook met een Macedonische gepraat van 24 met een lekker lichaam, naam Mia. Gesprek ging beter maar ze deed ook niet tongzoenen. Gok ook niet gewaagd.
  Uiteindelijk met Eva gekamerd die nu met haar vriendin Rebbeka in Prime is die ik ken van Aca en Penelope. Lekker wijf en was een beetje afgevallen maar de kont bleef stevig, daar hou ik van. Was een goede kamer met haar.
  Gaf 40 euro maar werd niet meer geaccepteerd. Is 50. Iemand had het ook nagevraagd aan de receptie wat de half uur prijs nu is en is 50 per half uur, 40 is schijnbaar voorbij.
  Eten was een beetje matig vandaag. Elke keer als je wat wou eten moest de kok nog gaan bakken en na 2 personen was de friet al weer op. Dat schoot niet echt op.
  Club heeft zeker potentie maar blijft een begrafenis sfeer hangen wat wel jammer is. De kamers die ik heb gemaakt waren goed.

 16. Onderstaande 14 leden hebben Firehawk bedankt voor deze bijdrage:

  Bluebear ( 5 augustus 2022),forgetskinnyletsgetfatty (17 juli 2022),Henry S (23 juli 2022),Johan35 (29 juli 2022),Jünther (23 juli 2022),Knotsgenot (26 juli 2022),Koos Albertss (17 juli 2022),mentholbear (20 juli 2022),Patjax (24 juli 2022),schoolmeester (17 juli 2022),Shakir (17 juli 2022),uurtje (17 juli 2022),Wentelt Eefje (17 juli 2022),wil01 (17 juli 2022)

 17. #411
  Geregistreerd
  10 februari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 02:33
  Berichten
  8.684
  Discussies
  286
  Thanks
  15.487
  Thanked
  9.891 in 4.427 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Firehawk Bekijk bericht
  Gaf 40 euro maar werd niet meer geaccepteerd. Is 50. Iemand had het ook nagevraagd aan de receptie wat de half uur prijs nu is en is 50 per half uur, 40 is schijnbaar voorbij..
  Zeker post 392 gemist?

 18. #412
  Geregistreerd
  15 oktober 2015
  Last Online
  Gisteren @ 23:50
  Berichten
  1.624
  Discussies
  89
  Thanks
  3.093
  Thanked
  5.557 in 1.253 posts

  Standaard

  Lees meestal over jouw posts heen.

 19. Onderstaande leden hebben Firehawk bedankt voor deze bijdrage:

  Koos Albertss (17 juli 2022)

 20. #413
  Geregistreerd
  19 oktober 2008
  Last Online
  25 juli 2022 @ 14:14
  Locatie
  Calcutta am Rhein
  Berichten
  806
  Discussies
  35
  Thanks
  24
  Thanked
  160 in 48 posts

  Standaard

  Greta is een oudgediende inmiddels, samen met Anis (Topbody) en Dorina (de Zigeuner-Powerwoman uit Macedonie/Roe). Greta is vrij groot, heeft een strak topfiguur en een heerlijke 30-graden-kont. Jammer inderdaad dat ze niet kust en altijd dezelfde technische elementen opvoert. Maar haar looks maken veel goed.

  Het eten was waarschijnlijk niet alleen 'vandaag' matig, maar is al jaren kut met peren, à mon avis.
  Dat, en het gemis van het binnenzwembad van weleer (je had destijds een perfekt zicht op voorbij paraderende vrouwen, ...takes me back to the 'hoogtij-dagen'), maken, dat ik er niet meer zo vaak kom als vroeger.
  Als ik ga, altijd op krediet van het oude ACA, en dan mijmer ik over de topdagen van 'toen' (soms waren er meer dan 90 vrouwen), en de leuke Stammkreis die ik daar had. Helaas kiezen veel Freier hun eigen pad, worden ziek, of zullen uiteindelijk sterven. Zo is het leven, maar mijmeren over de goede, oude tijd tovert nog soms een glimlach op het gelaat.
  Altijd op zoek naar honing

 21. Onderstaande 10 leden hebben Jünther bedankt voor deze bijdrage:

  Ascari (23 juli 2022),broodpoot (23 juli 2022),Firehawk (23 juli 2022),Henry S (23 juli 2022),Kwakje (23 juli 2022),mentholbear (24 juli 2022),Patjax (24 juli 2022),schoolmeester (23 juli 2022),uurtje (23 juli 2022),Wentelt Eefje (23 juli 2022)

 22. #414
  Geregistreerd
  21 november 2019
  Last Online
  Gisteren @ 19:57
  Berichten
  62
  Discussies
  1
  Thanks
  304
  Thanked
  184 in 36 posts

  Standaard

  Dorina is nog altijd geweldig,inmiddels wel een aantal keren bij de plastisch chirurg geweest.
  Maar een feestje op de kamer.

 23. #415
  Geregistreerd
  1 december 2021
  Last Online
  9 augustus 2022 @ 23:31
  Berichten
  68
  Discussies
  3
  Thanks
  356
  Thanked
  104 in 38 posts

  Standaard

  Afgelopen week bij deze club geweest. Kwam rond 4 uur aan. Het aankomen rijden is al mooi, de berg op.
  Dank voor de vrijkaart! . Ik moest even uitleggen dat ik winnaar was van Nederlands forum. Toen werd het vergeleken met haar lijst en kreeg ik de badjas.
  Het leek er vrij rustig. Bij het verlaten toch minstens 40 auto's geteld. Ik denk ongeveer 20 dames. De meesten waren best knap. Het is een hele mooie club. Ik vind de tuin mooi. Goede zitbanken. Ook ruimte om lekker te zitten zonder muziek. Goede douches. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie dame. Kon niet echt een keuze maken omdat er meerdere heel mooi waren. Ik neem eigenlijk altijd een dame die niet aan het prototype prostituee voldoet. Een gewone mooie meid. Zo een die je in het normale leven toch niet kunt krijgen. Op een gegeven moment is het net of je te lang al aan het zoeken bent. Weer een rondje, even langs de andere ingang om een bepaalde dame iets beter te kunnen bekijken. Toen kwam er een hele knappe blonde binnen met bril. (Ik maak nog een paspoortje) Mooi lang haar zeer leuke uitstraling. Ik denk deze dame moet het maar worden. Net toen ik wilde opstaan van de barkruk liep er iemand langs die een rook gebaar maakte. En weg was ze. Paar minuten later was ze terug en stond bij andere dames in de speelautomaten hoek. Dus gelijk naar haar toe. Even een praatje en naar de kamer. Ze had zeer mooie stevige borsten. Maar was wel een echte afwerker. Veel praten en discussiëren. Niet echt bevorderlijk voor de sfeer. Toch lekker klaargekomen. Daarna zat de tijd erop zei ze. Geen herhaling met deze dame. Maar wel een enorme knappert! Daarna lekker kipshoarma gehad. Nog even met Carmen gesproken. Ze had een nieuwe tatoeage. Heel groot op haar dunne armen. Ben weleens met haar op de kamer geweest. Wel goede sex gehad. Ik wist de naam niet dus nog maar even gevraagd. Al met al leuke middag gehad bij deze nette club.

 24. Onderstaande 12 leden hebben wil01 bedankt voor deze bijdrage:

  Ascari (31 juli 2022),Bluebear ( 5 augustus 2022),Giodude ( 1 augustus 2022),Henry S ( 6 augustus 2022),Kwakje (31 juli 2022),Meme Moo (31 juli 2022),mentholbear (31 juli 2022),Patjax (31 juli 2022),rmjhexe (31 juli 2022),schoolmeester (31 juli 2022),soul4fun (31 juli 2022),Wentelt Eefje ( 5 augustus 2022)

 25. #416
  Geregistreerd
  14 juli 2008
  Last Online
  7 augustus 2022 @ 11:55
  Berichten
  122
  Discussies
  1
  Thanks
  10
  Thanked
  8 in 7 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wil01 Bekijk bericht
  Afgelopen week bij deze club geweest. Kwam rond 4 uur aan. Het aankomen rijden is al mooi, de berg op.
  Dank voor de vrijkaart! . Ik moest even uitleggen dat ik winnaar was van Nederlands forum. Toen werd het vergeleken met haar lijst en kreeg ik de badjas.
  Het leek er vrij rustig. Bij het verlaten toch minstens 40 auto's geteld. Ik denk ongeveer 20 dames. De meesten waren best knap. Het is een hele mooie club. Ik vind de tuin mooi. Goede zitbanken. Ook ruimte om lekker te zitten zonder muziek. Goede douches. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie dame. Kon niet echt een keuze maken omdat er meerdere heel mooi waren. Ik neem eigenlijk altijd een dame die niet aan het prototype prostituee voldoet. Een gewone mooie meid. Zo een die je in het normale leven toch niet kunt krijgen. Op een gegeven moment is het net of je te lang al aan het zoeken bent. Weer een rondje, even langs de andere ingang om een bepaalde dame iets beter te kunnen bekijken. Toen kwam er een hele knappe blonde binnen met bril. (Ik maak nog een paspoortje) Mooi lang haar zeer leuke uitstraling. Ik denk deze dame moet het maar worden. Net toen ik wilde opstaan van de barkruk liep er iemand langs die een rook gebaar maakte. En weg was ze. Paar minuten later was ze terug en stond bij andere dames in de speelautomaten hoek. Dus gelijk naar haar toe. Even een praatje en naar de kamer. Ze had zeer mooie stevige borsten. Maar was wel een echte afwerker. Veel praten en discussiëren. Niet echt bevorderlijk voor de sfeer. Toch lekker klaargekomen. Daarna zat de tijd erop zei ze. Geen herhaling met deze dame. Maar wel een enorme knappert! Daarna lekker kipshoarma gehad. Nog even met Carmen gesproken. Ze had een nieuwe tatoeage. Heel groot op haar dunne armen. Ben weleens met haar op de kamer geweest. Wel goede sex gehad. Ik wist de naam niet dus nog maar even gevraagd. Al met al leuke middag gehad bij deze nette club.
  Dank voor je bericht! Ben er al jaren niet meer geweest maar het werd tijd voor mij om het wandelen op de Vulkanstraße in Duisburg in te ruilen voor de sauna clubs. Vroeger waren er +100 meiden in goede tijden, nu blijven er nog maar 20 over lees ik uit je bericht maar als er knappe dames tussen zitten dan kunnen de 20 dames die er rond lopen genoeg zijn.

 26. Onderstaande leden hebben soul4fun bedankt voor deze bijdrage:

  wil01 (31 juli 2022)

 27. #417
  Geregistreerd
  1 december 2021
  Last Online
  9 augustus 2022 @ 23:31
  Berichten
  68
  Discussies
  3
  Thanks
  356
  Thanked
  104 in 38 posts

  Standaard

  Vergeten te vermelden. Naam was Alexia of Alexa.

 28. Onderstaande leden hebben wil01 bedankt voor deze bijdrage:

  JonnyFontane (31 juli 2022)

 29. #418
  Geregistreerd
  11 juli 2010
  Last Online
  Gisteren @ 21:41
  Locatie
  Bergen en dalen
  Berichten
  894
  Discussies
  28
  Thanks
  1.867
  Thanked
  1.944 in 386 posts

  Standaard

  Stella en de fret

  Start
  Afgelopen zaterdag de 30e van de 7e ben ik met mede-ijsbeer Lesyeux naar Velbert gereden.
  Voor hem zijn debuut, ik was er afgelopen December voor het eerst.
  Ik had een vrijkaart van onze Opperijsbeer gekregen, die tot 2 Augustus geldig was. En met twee is altijd gezelliger dan alleen.
  Bij binnenkomst werd mijn vrijkaart na enige bestudering geaccepteerd.

  De lockers zijn mooi en ruim, we konden onze spullen er goed in kwijt.
  Nieuwsgierig begon mijn mede-ijsbeer meteen rond te lopen, ik liet hem de club zien.
  Helaas was de Hamam 'ausser Betrieb'. Maar de massage-dame liep al rond, mijn maat heeft er in de loop van de dag gebruik van gemaakt om zijn lijf los te laten maken.

  De fret
  Er waren nog niet zo veel dames, er hingen er een paar rond, dus we namen de tijd om de club te bekijken. Vast wat eten van de ontbijt lunch-restanten.
  De sauna uitgeprobeerd: was er bij mij afgelopen December niet van gekomen.
  Zijn er eigenlijk meer clubs in NRW waar je als sauna-zitter in je blote tokes zo de grote ruimte in kijkt, waar de dames rondlopen? En jij ook kijkvoer bent?
  Naar boven naar de tuin: omdat er nog schaduw was konden we er lekker een tijd zitten. De wespen hielden zich vooral met de tuiten van de limonade-automaat in de rookruimte serre bezig.
  Op gegeven moment zag Lesyeux een fret die over de rand van de bar van de grilbude liep. Rondsnuffelen of er wat eetbaars te halen viel.
  Direct achter de tuin begint een bosperceel, kwam ie ongetwijfeld vandaan. Een echt wild dier tussen de ijsberen.

  Unicum
  De zon zette zich door, het werd warmer in de tuin. Wij weer naar beneden, de grote ruimte waar 'het te doen is': de reden van onze komst.
  Dat waren er een paar meer geworden. Het werd langzamerhand 'dame'-tijd.
  Rondlopen, kijken, inschatten: 'Die?' Óf misschien die?''Hmm, nou nee.'
  Op een gegeven moment viel mijn oog op een dame die er duidelijk wat ouder uitzag als de meeste dames.
  Dat intrigeerde mij: was het een Milf? Ik ging kennis maken. Ik begon in het Duits, ze hoorde al vrij snel aan mijn accent dat ik Nederlander was, en begon in redelijk vloeiend Nederlands tegen me.
  Het bleek Stella te zijn, als Turkse in haar jeugd in Doetinchem opgegroeid.
  De kennismaking was overtuigend, en ik besloot een half uur met haar te gaan kameren. Ze zorgde er zelfs voor dat we vanwege de warmte een kamer met raam kregen.
  Het werd eigenlijk een van de beste kamers die ik de laatste maanden gemaakt heb.
  Met veel ervaring wist deze naar eigenzeggen 53-jarige Turkse dame mij een wel heel goede kamer te bezorgen:
  ik ben eerst heerlijk in haar billen gedoken. Hmmmmmm.
  Daarna een goede pijpbeurt, en een meer dan prima doggy.
  Het was goed te merken dat ze wist hoe ze een man moest verwennen.
  En voor mij een unicum: de oudste DVP waarmee ik in mijn ijsberenloopbaan ooit op de kamer ben geweest.
  Was het haar ervaring? Hoe het ook zei, de rest van de dag heb ik een zeer tevreden gevoel hier aan overgehouden.
  HHG: als ik haar weer tref: erg groot.

  Verder
  Hierna weer naar boven: de tuin was te warm om nu te zitten. Eigenlijk had ie een zwembad moeten hebben.
  Maar: de grill was aan. De fret in geen velden of wegen meer te bekennen, de grill kok daarentegen döner, frieten en wat andere vleeshapjes aan het braden.
  Getweeën hebben mijn mede-ijsbeer en ik er een tijd gezeten, wat gedronken. Ik vertelde van mijn meer dan prima kamergang.
  Hij ging op zoek naar Stella, ik bezondigde me aan een bord Döner met friet.
  Daarna heb ik er nog een hele tijd gezeten om het vocht na de sauna en kamergang weer aan te vullen, leesboekie erbij.
  De club is binnen echt te donker om meer te doen dan rondlopen en zitten 'op jacht naar .....' Maar ja, daar kom je ook voor.
  Gaandeweg de dag kwamen er duidelijk meer dames binnen, en werd de keus ook groter.

  Slotakkoord
  Stella bleek onvindbaar, maar een andere dame bezorgde mede-ijsbeer een kamergang. Ik genoot nog na van mijn kamergang, en ben niet meer op jacht gegaan.
  Voor ons beiden kwam er bij mijn weten geen tweede ronde, en rond 21.30 u zijn we vertrokken.
  We hadden een hotel, hoefden dus niet het hele eind weer terug.

  Conclusie
  De club is betaalbaar, qua inkom, en de prijzen liggen er wat momenteel volgens mij gangbaar is in NRW.
  Ik vond het een voordeel dat de tuin vanwege het weer goed bruikbaar was, dat maakt de bewegingsruimte meteen een stuk groter.
  Nu is de club niet echt klein, maar met de tuin heb je meer te doen, als je dat wilt.
  De grill is lekker als middag- en avondeten. Niet van top-kwaliteit, maar je kunt boven op het overdekte terras goed toeven
  De drank is simpel, je slurpt op een dag heel wat bruine bekertjes naar binnen. Ook hieraan zie je dat het geen top-club is. Maar daar zijn de prijzen ook naar.
  Ik had geluk met een zeer goede kamer.

  Al met al was het een goede besteding van mijn vrijkaart. En van een warme zomer-zaterdag.
  Willem dank voor de vrijkaart, de club voor het verblijf. En mede-ijsbeer Lesyeux voor het gezelschap.

  Alleen zal ik er niet snel heengaan, daarvoor ligt hij te ver weg.
  Maar als ik kan meerijden met iemand, duik ik er nog wel een keer op.

  Johan
  Laatst gewijzigd door Johan35; 5 augustus 2022 om 20:56

 30. Onderstaande 24 leden hebben Johan35 bedankt voor deze bijdrage:

  Ascari ( 5 augustus 2022),Bluebear ( 5 augustus 2022),brombeerzuid ( 5 augustus 2022),broodpoot ( 7 augustus 2022),comcom ( 5 augustus 2022),Eddy_V ( 5 augustus 2022),Firehawk ( 5 augustus 2022),forgetskinnyletsgetfatty ( 6 augustus 2022),Gerrit_59 ( 8 augustus 2022),Henry S ( 6 augustus 2022),JonnyFontane ( 6 augustus 2022),Klatergoud ( 6 augustus 2022),Kwakje ( 6 augustus 2022),Kwant ( 5 augustus 2022),Lesyeux ( 6 augustus 2022),mentholbear ( 6 augustus 2022),Patjax ( 7 augustus 2022),pret ( 5 augustus 2022),schoolmeester ( 5 augustus 2022),Shakir ( 5 augustus 2022),soul4fun ( 6 augustus 2022),Wentelt Eefje ( 6 augustus 2022),wil01 ( 6 augustus 2022),yylover ( 6 augustus 2022)

 31. #419
  Geregistreerd
  13 juli 2014
  Last Online
  Gisteren @ 08:37
  Berichten
  351
  Discussies
  3
  Thanks
  1.542
  Thanked
  1.286 in 259 posts

  Standaard

  Wat doe je als je ineens weinig om handen hebt, een entreekaartje op je ligt te wachten, en je trek hebt om met goed weer een eindje te rijden? Idd, dan bezoek je een SC die je nog niet kent. Prime, was aan de beurt. Zowel club als forum, mucho dank voor deze geste.

  Zoals gezegd, Prime (het oude Acapulco) kende ik niet. Geen idee wat me te wachten stond en dat maakt een spontaan bezoek ook wel weer leuk natuurlijk.
  Na binnenkomst werd de kaart vlot geaccepteerd en kon ik me verkleden. Een te kleine badjas. Overkomt mij weer. Na een half uurtje begon dat zo te irriteren dat ik de jas verwisselde voor een handdoek. Was ook een stuk aangenamer gegeven de temperatuur zowel binnen als buiten. Club is moeilijk ingedeeld, net een Valk hotel !!
  De tuin tref je “am Hang” en dus moet je naar boven. Ff de trap vinden, een verlaten kino met volstrekt achterhaalde platte anale fillumpies. Nix an. En geheel uitgestorven daaro. Begrijp niet dat men zich niet meer werk maakt om die etage meer bij het club gebeuren te betrekken. Geen dame daar gezien behalve wat rooksters. Wel heel positief, ze bouwen er een buitenpool, vlak voor de sauna .

  Beneden kom je in een soort “Abflughalle” met een bar en veel donkere zetels. Het geheel is ook wat donker allemaal. Dames zitten en hangen daar wat rond. Natuurlijk ook bij de slotmachines. Eerste indruk van het geheel was niet echt inspirerend. Maar mss dat ik een te sterke voorkeur begin te krijgen voor bepaalde clubs en de aantrekkingskracht van deze nieuwe club over het hoofd zie. Denk nl wel dat ik er nog eens terug ga. Maar dan ……?

  En wat doe je dan zelf? Je hangt ook maar wat rond, bekijkt de LU, snackt wat en neemt een massage. Die werd uitgevoerd door een Thaise dame, Chilie noemde ze zich, en dat was geweldig. Ook leuk wat gekletst met haar en ze is een hele zachtaardige dame, met de nodige kennis en een duidelijk wensen pakketje voor de toekomst. Mooi is dat. Top massage.

  Ow ja, de dames? Tja, daar kwam ik voor. Had al enkele leuke dames gespot. Volledig verschillend maar elk de moeite waard. Een heet Natasja, de ander Emily en een derde kandidaat was Alexia. Dames niet vergelijkbaar, behalve dat ze blond (oid) zijn. Toevallig vandaag! Christina (ex VM etc) liep hier nu ook rond.

  Ook toevallig kwam ik de douche uit en stond Emily op haar loon te wachten. Na een korte intentiewisseling kon ik op Emily wachten bij haar bankje. Daar had ik geen spijt van want deze dame ziet er niet alleen zeer goed uit maar is ook goed in wat zij doet. Ze heeft een leuk, lief koppie, heel fraai slank figuur, kleinere pronte borstjes, en het geheel is super lekker. Allen zo’n knotje in het haar. Wel praktisch voor haar maar vreselijk!!
  Een heerlijk gezicht als ze rustig komt aanwandelen op die stelten. Het kamertje met Emily was super en aansluitend kon ik Emily haar verdiende loon plus tip voldoen. Klasse .

  Na verloop van tijd was ik weer aan wat beweging toe en ging ik in de buurt van Natasja zitten. Toch wel een leuke meid, met een redelijke derriere , alhoewel ik dat doorgaans wat minder belangrijk vind. Vandaag dus niet en hop met Natasja maar eens de klamme lakens opgezocht. Samengevat was dit avontuur met Natasja zeker niet slecht. Een leuke meid die zeer haar best doet.

  En vanwege de lange rit terug besloot ik om het kamp op te heffen, douchen en vertrekken. Het was een leuke tijd in een wat saaie omgeving, maar wel met enkele leuke dames kunnen ‘vergaderen’. Zowel club als forum nogmaals mucho dank voor het vrijkaartje.
  Weer een ervaring rijker.

  Grtz
  K

 32. Onderstaande 21 leden hebben Klatergoud bedankt voor deze bijdrage:

  Agronymus1 ( 6 augustus 2022),Bluebear ( 6 augustus 2022),broodpoot ( 7 augustus 2022),comcom ( 7 augustus 2022),Eddy_V ( 6 augustus 2022),Firehawk ( 6 augustus 2022),forgetskinnyletsgetfatty ( 6 augustus 2022),Henry S ( 6 augustus 2022),Jackless ( 6 augustus 2022),JonnyFontane ( 6 augustus 2022),Kwakje ( 6 augustus 2022),Laatbloeier ( 6 augustus 2022),Meme Moo ( 6 augustus 2022),mentholbear ( 6 augustus 2022),Patjax ( 7 augustus 2022),pret ( 6 augustus 2022),schoolmeester ( 6 augustus 2022),Shakir ( 6 augustus 2022),uurtje ( 6 augustus 2022),Wentelt Eefje ( 6 augustus 2022),yylover ( 6 augustus 2022)

 

 
Pagina 17 van 17 EersteEerste ... 71314151617

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:20.

  The Climax 468*60