Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3

Discussie: FAQ GOLDEN DREAMS

 1. #1
  Geregistreerd
  21 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 12:35
  Berichten
  2.806
  Discussies
  234
  Thanks
  213
  Thanked
  390 in 116 posts

  Standaard FAQ GOLDEN DREAMS

  Saunaclub Golden Dreams in Schüttorf

  Deze FAQ is geschreven door Stiffmaster met dank aan Hollandmale, 22 augustus 2010.

  _____________________________________________
  Inhoudsopgave
  1. Adres / Internet / Email / Route
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig
  _________________________________________________

  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken
  Saunaclub Golden-Dreams
  Lehmkuhle 15
  48465 Schüttorf
  Duitsland/Germany

  Golden Dreams heeft een internet verbinding alsmede WIFI verbinding. Vraag hier voor de betreffende persoon.

  Internet: www.golden-dreams.nl
  E-mail : info@golden-dreams.nl

  Route info:
  Vanuit Nederland volgt u vanaf Hengelo/Oldenzaal de A1 richting Bad Bentheim, Duitsland. U neemt afslag nr. 3 Nordhorn / Bad Bentheim. Boven aan de afrit gaat u op de kruising rechtdoor richting Schüttorf. U volgt deze weg tot de rotonde in Schüttorf, waar u rechts afslaat. Vervolgens gaat u de eerste straat weer rechts. Deze weg blijft u volgen voor ongeveer 600 meter tot u aan uw linkerhand een bord met Saunaclub Golden Dreams ziet en de oprit naar het terrein van de saunaclub ziet.  2. Parkeren / Ingang

  Golden Dreams ligt afgelegen in de bossen aan de rand van Schüttorf. Op het zeer overzichtelijke eigen parkeerterrein heeft u voldoende parkeergelegenheid en privacy door de omliggende bebossing. Aan de zijkant achteraan de parkeerplaats links bevindt zich de entreedeur waar je kan aanbellen, door die deur ga je een klein stukje door de tuin en kan je via een deur aan de zijkant van het pand de entree binnen.


  3. Openingstijden

  Saunaclub Golden Dreams is als volgt geopend:
  Maandag t/m donderdag: 12.00 uur - 01.00 uur
  Vrijdag t/m zondag en feestdagen: 12.00 uur - 02.00 uur


  4. Entree / Dienstverlening

  De entree is uiterst verzorgd en aan de grote ruime ontvangstbalie wordt je zeer vriendelijk ontvangen door de receptionist/receptioniste. De entree prijs bij Golden Dreams is € 50,-. Deze € 50,- wordt cash afgerekend, pin en creditkaarten worden geaccepteerd. Na betaling geeft de receptionist/receptioniste je een badjas, kluissleutel en een drankenkaartje. Inbegrepen zijn twee maaltijdbuffetten en een late snack, bier en non-alcoholische dranken alsmede de diverse clubfaciliteiten. Sterke dranken komen op uw drankenkaart. Verlies deze drankkaart niet want hier zijn kosten aan verbonden.

  Lunch: 12.00 - 14.00
  Diner: 17.00 - 19.00
  Late snack: 22.00 - 23.00

  Je bewaart je kleding, geld en waardezaken in je kluis. De kluissleutel heeft ’n bandje dat je bij je kan houden, een ander bandje draag je om je pols dit is puur voor de club administratie. Betaling van de dames gebeurt in de kleedkamer na afloop. Daarom je portemonnee in je kluis bewaren, op 'n makkelijk bereikbare plaats. Als je de club verlaat, doe je in de kleedkamer je badjas, handdoeken en slippers in de daarvoor bestemde bakken. Je kluissleutel geef je af aan de receptie. De receptionist/receptioniste laat je vervolgens uit.


  5. Verblijfsruimtes

  In de entree rechts van de balie liggen de badjassen en voldoende handdoeken in de kleur blauw, wat een chic uiterlijk geeft aan het geheel, hierachter is de omkleedruimte met voldoende verzorgde lockers om je waarde volle spullen en kleding achter te laten. Links van de balie ga je naar de doucheruimte met drie douches en toiletten die rechts in de gang gelegen zijn, aan de linkerkant ga je trap op naar boven of rechtdoor via een deur de tuin in.

  Bovenaan de trap links de deur door kom je in nog een doucheruimte met twee douches en bij een grote kamer, wederom een trap die naar de tweede verdieping gaat waar zich nog eens twee zeer ruime kamers bevinden. Ga je echter naar rechts bovenaan de trap kom je in een hal en zie je links wederom een doucheruimte en nu ook voorzien van een bad, vervolgens twee toiletgroepen en een grote kamer. De rechterkant in deze hal is voorzien van drie ruime kamers.

  Als je langs de voorkant van de balie bij de entree loopt kom je in de grote gemeenschappelijke ontvangstruimte, zeer ruim en verzorgt met mooie wandtekeningen en keurig verzorgt meubilair. Aan de rechterkant bij binnenkomst wordt het buffet opgesteld en daarnaast bevindt zich een massageruimte. Links bij binnenkomst ga je een trap op alwaar de bioscoop zich bevindt met diverse zitjes, ook voor de bioscoop bevindt zich zo`n zitje. Als je de trap afkomt kom je langs de enorme bar die zich ook links in de gemeenschappelijke ruimte bevind. Langs de gehele voor en zijkant van de gemeenschappelijke ruimte loopt de fraai verzorgde tuin, met een zwembad, sauna en afspoelgedeelte, vele gezellige zitjes maken het met het uitnodigende prieel compleet. Achter in de gemeenschappelijke ruimte bevind zich een whirlpool, wat tv schermen maken het geheel compleet.

  Na de bar te zijn gepasseerd kan je links door een kralengordijn alwaar je aan de linkerkant een enorme toiletgroep tegenkomt. Als je de trap opgaat kom je in een hal met links een ruimte met trap en een kamer, als je die trap opgaat kom je weer bij twee enorme kamers. In de hal bevinden zich aan de linkerkant nog eens drie kamers en rechts nog een douche en toilet alsmede twee kamers.

  Achter de bar bevindt zich nog een kamer met douchegelegenheid deze is uitermate geschikt voor minder valide mensen.  6. Beschrijving

  Golden Dreams ligt op een groot bosperceel en maakt een meer dan indrukwekkende indruk, zeer volledig en verzorgt ondanks de enorme ruimte die er is.

  7. Publiek

  Grotendeels Nederlandse en Duitse bezoekers. Ook allochtonen, in kleine aantallen. Overmatig drankgebruik wordt niet op prijs gesteld. In dat geval wordt men gevraagd te vertrekken. Al met al runt het management 'n nette club. De bezoekers zijn overwegend tussen 20 en 60 jaar. Golden Dreams heeft een lage drempel en staat voor veel open. Kom je in 'n groepje, hou dan 'n low-profile aan. Management en andere bezoekers stellen dit zeer op prijs.


  8. Sfeer

  De sfeer is zeer informeel, waarbij je gemakkelijk in contact komt met dames en andere gasten. De sfeer is zoals 'n erotisch café; anders dan in 'n bordeel. In de bar/lounge wordt weinig geanimeerd door de dames. Men laat het initiatief tot contact meestal aan de bezoekers over. Samen iets drinken kan zonder verplichtingen. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet, getuige de gewoontes in andere clubs. Kom je vervolgens 'n intiem contact overeen, dan hoef je niet meteen naar de kamer. Je kunt ook eerst met je dame naar de bios, sauna of whirlpool.


  9. Kennismaking / Afloop

  Gebeurt zoals gezegd meestal in de bar/lounge, zomers ook op het terras. De eenvoudigste manier is: je spreekt 'n dame aan en vraagt of ze 'n kamersleutel haalt. Een manier die beter past in Golden Dreams, is het gezelschap van 'n dame opzoeken en elkaar 'n beetje versieren. Zoenen en strelen is niet altijd vrijblijvend, maar het is niet de bedoeling dat je 'n dame lang bezet houdt. Je kunt samen met je dame naar sauna of whirlpool, als je aansluitend ook naar de kamer gaat. Tel dan de tijd bij de kamertijd op.

  In sauna en whirlpool is seks niet toegestaan, maar er blijft dan nog genoeg leuks over. Als je prijsstelt op extra service, bespreek die dan voordat je intiem met je dame wordt. Dat voorkomt misverstanden bij het afrekenen. In de buurt van de kamers in Golden Dreams is er gelegenheid tot douchen. De betaling gebeurt achteraf in de kleedkamer, omdat je je portemonnee immers in je kluis bewaart.

  Het management ziet erop toe, dat geen misbruik wordt gemaakt van achteraf betalen. Gebeurt dit toch, dan wordt men meteen gevraagd te vertrekken. Verdere toegang wordt daarna ontzegd, met verwijzing naar de veiligheidsregels. Neem bij klachten altijd contact op met de receptie.


  10. Verzorging

  Golden Dreams verzorgt twee maaltijdbuffetten per dag, in het nagenoeg rookvrije zelfbedieningsbuffet.

  - Brunch: van 12.00 tot 14.00 uur. Je pakt je eigen broodjes met ....

  - Diner: van 17.00 tot 19.00 uur. Je gaat aan het buffet halen.......
  11. Hygiëne

  Altijd enkele schoonmakers aan het werk. Ook het management houdt 'n oogje in het hygiënische zeil. Kamers, douches, toiletten, saunaruimte en bios worden doorlopend schoongemaakt. Gebruikte glazen worden vlot afgeruimd. Naast het bestek staat 'n bak waar je je gebruikte bord/bestek in doet. Je mag geen glazen meenemen naar de saunaruimte, vanwege mogelijke glasscherven.


  12. Personeel

  De ontvangst wordt gedaan door de receptionst/receptioniste. Zij doet de betaling, geeft je de spullen en wijst je de weg. Het barpersoneel bekommert zich om het welzijn van de gasten. Golden Dreams verzorgt 'n hoog serviceniveau. De receptioniste vraagt daarom bij vertrek hoe je het bezoek vond, ook wat betreft de dames. Geef 'n eerlijk antwoord, ook als je kritisch bent. Contacteer bij klachten altijd de receptie/management: dan kan men er terplekke wat aan doen.


  13. Bezetting

  Bedenk dat je slechts één dame nodig hebt om je bezoek tot 'n succes te maken. Maar als je het aantal dames belangrijk vindt, zijn hier wat cijfers.

  Gemiddeld tussen 10 en 15 dames dit i.v.m. het net openen van de club.


  14. Dames

  A) Herkomst en leeftijd
  Het merendeel is afkomstig uit het Duitse FKK-circuit, 'n deel komt uit het voormalige oostblok. Zij spreken Duits, Engels of NL; de meesten zijn twintigers, enkelen zijn dertigers.

  B) Verloop
  Zoals in alle saunaclubs: groot. Dagelijks starten en vertrekken er dames. Daarnaast ’n aantal die al langer in diverse clubs werken. Verder ook nog dames die op en neer pendelen tussen diverse Duitse en NL-clubs.

  C) Communicatie
  Over het algemeen zijn Duits en Engels de voertaal. Voor Nederlanders dus weinig communicatieproblemen. Bij onduidelijkheden kun je bovendien de receptie inschakelen.

  D) Service
  Het merendeel van de dames geeft de volgende service: zoenen, beffen, pzc en nmc. Sommige dames zoenen niet, sommige doen alleen pmc. Bij twijfel over de service van 'n dame; van tevoren vragen om verrassingen te voorkomen.

  E) Kamerprijzen
  De standaardprijs is E 50,-/half uur, E 75,-/uur. Zoenen en beffen behoren ook tot de adviesprijs, hoewel niet elke dame dat doet. Zo'n 90 % van de dames in GD pijpt zc, maar ze zijn het niet verplicht. Als 'n dame alleen mc pijpt, moet ze dat vooraf in de bar aangeven. Ze mag geen meerprijs vragen voor pijpen-zc. De kamertijd kan worden verlengd; half uur 50,- of uur 75,-. Voorbeeld: 1,5 uur = 125,- ; 2 uur = 150,- ; 2,5 uur = 200,-., ook dit doet niet elke dame. Vijf minuten meer of minder kamertijd heeft geen invloed op de standaardprijs.
  Een aantal dames biedt extra service. FT (klaarkomen in de mond) kost meestal E 25,-. AV (anaal) kost meestal E 50,-. Vooraf overleggen om misverstanden te voorkomen, ook wat betreft andere service.

  F) Animatie
  Dit betekent: iemand bewegen om champagne te bestellen of naar de kamer te gaan. Dames zijn hier vrij in, in Golden Dreams; het initiatief moet bij de gasten liggen. Animatie moet je niet verwarren met 'n dame die initiatief neemt bij het leggen van contact. Dit is geen animatie, maar goed gastvrouwschap.


  G) Dresscode
  Bezoekers dragen 'n badjas, 's-zomers naar keuze 'n badhanddoek. Dames gaan in lingerie of sexy jurkje, soms met blote borsten. In saunaruimte en bios kun je je naakt bewegen, naar keuze. Dat geldt ook voor het zonneterras, waar je naakt kunt zonnen. En het zwembad, waar je naakt kunt zwemmen.

  H) Diversen
  De dames in Golden Dreams zijn zelfstandig werkzaam. Net als de gasten betalen ook zij entree. De kamerprijzen zijn volledig voor henzelf. Golden Dreams neemt alleen de entree.

  15. Extra's
  Van maandag t/m zondag is er ’n masseur/masseuse die reguliere massages verzorgt in de saunaruimte.
  Golden Dreams heeft geregeld kortingsacties of ’n speciaal programma. Kijk op de Golden Dreams-website www.golden-dreams.nl

  16. Overig
  Als je je bezoek aan Golden Dreams wilt aankondigen of reisgenoten zoekt, plaats 'n bericht in de rubriek Off-Topic/Meeting Point van IJBF. Plaats 'n recensie over je ervaring in Golden Dreams: je doet er andere forumleden en Golden Dreams 'n groot plezier mee.
  Laatst gewijzigd door Admin; 23 augustus 2010 om 14:09
  It is said some lives are linked across time, connected by an ancient calling that echoes through the ages.

 2. #2
  Geregistreerd
  2 augustus 2010
  Last Online
  Gisteren @ 15:02
  Locatie
  home sweet home
  Berichten
  652
  Discussies
  15
  Thanks
  360
  Thanked
  462 in 153 posts

  Standaard FAQ Golden Dreams (update 22/7/13)

  • Saunaclub Golden Dreams in Schüttorf

  Deze FAQ is geschreven door Stiffmaster met dank aan Hollandmale, 22 augustus 2010.
  Update door Jimbo1 op 22 juli 2013

  _____________________________________________
  Inhoudsopgave
  1. Adres / Internet / Email / Route
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig
  _________________________________________________

  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken
  Saunaclub Golden-Dreams
  Lehmkuhle 15
  48465 Schüttorf
  Duitsland/Germany

  Map & route: Klik hier

  Golden Dreams heeft een internet verbinding alsmede WIFI verbinding. Vraag hier voor de betreffende persoon.

  Internet: www.golden-dreams.nl
  Facebook: www.facebook.com/pages/Golden-Dreams-Saunaclub/
  YouTube: www.youtube.com/saunagoldendreams
  E-mail : info@golden-dreams.nl

  Route info:
  Vanuit Nederland volgt u vanaf Hengelo/Oldenzaal de A1 richting Bad Bentheim, Duitsland. U neemt afslag nr. 3 Nordhorn / Bad Bentheim. Boven aan de afrit gaat u op de kruising rechtdoor richting Schüttorf. U volgt deze weg tot de rotonde in Schüttorf, waar u rechts afslaat. Vervolgens gaat u de eerste straat weer rechts. Deze weg blijft u volgen voor ongeveer 600 meter tot u aan uw linkerhand een bord met Saunaclub Golden Dreams ziet en de oprit naar het terrein van de saunaclub ziet.
  gd_outside.jpg


  2. Parkeren / Ingang
  Golden Dreams ligt afgelegen in de bossen aan de rand van Schüttorf. Op het zeer overzichtelijke eigen parkeerterrein heeft u voldoende parkeergelegenheid en privacy door de omliggende bebossing. Aan de zijkant achteraan de parkeerplaats links bevindt zich de entreedeur waar je kan aanbellen, door die deur ga je een klein stukje door de tuin en kan je via een deur aan de zijkant van het pand de entree binnen.
  gd_entree1.jpg

  3. Openingstijden
  Saunaclub Golden Dreams is als volgt geopend:
  Maandag t/m donderdag: 12.00 uur - 01.00 uur
  Vrijdag: 12.00 uur - 02.00 uur
  Zaterdag: 12.00 uur - Open end
  Zondag: 14:00 uur - 02.00 uur
  Vrijdag t/m zondag en feestdagen: 12.00 uur - 02.00 uur


  4. Entree / Dienstverlening
  De entree is uiterst verzorgd en aan de grote ruime ontvangstbalie wordt je zeer vriendelijk ontvangen door de receptionist/receptioniste.
  gd_receptie.jpg
  De entree prijs bij Golden Dreams is € 50,-. Deze € 50,- wordt cash afgerekend, pin en creditkaarten worden geaccepteerd. Na betaling geeft de receptionist/receptioniste je een badjas, kluissleutel en een drankenkaartje. Inbegrepen zijn twee maaltijdbuffetten en een late snack, bier en non-alcoholische dranken alsmede de diverse clubfaciliteiten. Sterke dranken zijn voor eigen rekening en dienen bij vertrek afgerekend te worden .
  Lunch: 12.00 - 14.00
  Diner: 17.00 - 19.00
  Late snack: 22.00 - 23.00

  Je bewaart je kleding, geld en waardezaken in je kluis. De kluissleutel heeft ’n bandje dat je bij je kan houden, een ander bandje draag je om je pols dit is puur voor de club administratie. Betaling van de dames gebeurt in de kleedkamer na afloop. Daarom je portemonnee in je kluis bewaren, op 'n makkelijk bereikbare plaats. Als je de club verlaat, doe je in de kleedkamer je badjas, handdoeken en slippers in de daarvoor bestemde bakken. Je kluissleutel geef je af aan de receptie. De receptionist/receptioniste laat je vervolgens uit.


  5. Verblijfsruimtes
  In de entree rechts van de balie liggen de badjassen en voldoende handdoeken in de kleur blauw, wat een chic uiterlijk geeft aan het geheel, hierachter is de omkleedruimte met voldoende verzorgde lockers om je waarde volle spullen en kleding achter te laten.
  gd_lockers.jpg

  Links van de balie ga je naar de doucheruimte met drie douches en toiletten die rechts in de gang gelegen zijn.

  Als je langs de voorkant van de balie bij de entree loopt kom je in de grote gemeenschappelijke ontvangstruimte met een grote bar, zeer ruim en verzorgt met mooie wandtekeningen en keurig verzorgt meubilair. Aan de rechterkant bij binnenkomst wordt het buffet opgesteld en daarnaast bevindt zich een massageruimte.
  gd_lounge1.jpg

  Links bij binnenkomst ga je een trap op alwaar de bioscoop zich bevindt met diverse zitjes, ook voor de bioscoop bevindt zich zo`n zitje.
  gd_bios.jpg

  Achter in de gemeenschappelijke ruimte bevinden zich een whirlpool en de binnensauna. Ook is daar de pooltafel te vinden.
  gd_whirlpool.jpg

  Langs de gehele voor en zijkant van de gemeenschappelijke ruimte loopt de fraai verzorgde tuin, met een zwembad, sauna en afspoelgedeelte, twee blokhutten en vele gezellige zitjes maken het met het uitnodigende prieel compleet.
  gd_outside1.jpg gd_outside2.jpg

  Na de bar te zijn gepasseerd kan je links door een kralengordijn alwaar je aan de linkerkant een enorme toiletgroep tegenkomt. Als je de trap opgaat kom je in een hal met links een ruimte met trap en een kamer, als je die trap opgaat kom je weer bij twee enorme kamers. In de hal bevinden zich aan de linkerkant nog eens drie kamers en rechts nog een douche en toilet alsmede twee kamers.

  Achter de bar bevindt zich nog een kamer met douchegelegenheid deze is uitermate geschikt voor minder valide mensen.  6. Beschrijving
  Golden Dreams ligt op een groot bosperceel en maakt een meer dan indrukwekkende indruk, zeer volledig en verzorgt ondanks de enorme ruimte die er is.

  7. Publiek
  Grotendeels Nederlandse en Duitse bezoekers. Ook allochtonen, in kleine aantallen. Overmatig drankgebruik wordt niet op prijs gesteld. In dat geval wordt men gevraagd te vertrekken. Al met al runt het management 'n nette club. De bezoekers zijn overwegend tussen 20 en 60 jaar. Golden Dreams heeft een lage drempel en staat voor veel open. Kom je in 'n groepje, hou dan 'n low-profile aan. Management en andere bezoekers stellen dit zeer op prijs.


  8. Sfeer
  De sfeer is zeer informeel, waarbij je gemakkelijk in contact komt met dames en andere gasten. De sfeer is zoals 'n erotisch café; anders dan in 'n bordeel. In de bar/lounge wordt weinig geanimeerd door de dames. Men laat het initiatief tot contact meestal aan de bezoekers over. Samen iets drinken kan zonder verplichtingen. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet, getuige de gewoontes in andere clubs. Kom je vervolgens 'n intiem contact overeen, dan hoef je niet meteen naar de kamer. Je kunt ook eerst met je dame naar de bios, sauna of whirlpool.


  9. Kennismaking / Afloop
  Gebeurt zoals gezegd meestal in de bar/lounge, zomers ook op het terras. De eenvoudigste manier is: je spreekt 'n dame aan en vraagt of ze 'n kamersleutel haalt. Een manier die beter past in Golden Dreams, is het gezelschap van 'n dame opzoeken en elkaar 'n beetje versieren. Zoenen en strelen is niet altijd vrijblijvend, maar het is niet de bedoeling dat je 'n dame lang bezet houdt. Je kunt samen met je dame naar sauna of whirlpool, als je aansluitend ook naar de kamer gaat. Tel dan de tijd bij de kamertijd op.

  In sauna en whirlpool is seks niet toegestaan, maar er blijft dan nog genoeg leuks over. Als je prijsstelt op extra service, bespreek die dan voordat je intiem met je dame wordt. Dat voorkomt misverstanden bij het afrekenen. In de buurt van de kamers in Golden Dreams is er gelegenheid tot douchen. De betaling gebeurt achteraf in de kleedkamer, omdat je je portemonnee immers in je kluis bewaart.

  Het management ziet erop toe, dat geen misbruik wordt gemaakt van achteraf betalen. Gebeurt dit toch, dan wordt men meteen gevraagd te vertrekken. Verdere toegang wordt daarna ontzegd, met verwijzing naar de veiligheidsregels. Neem bij klachten altijd contact op met de receptie.


  10. Verzorging
  Golden Dreams verzorgt twee maaltijdbuffetten per dag, in het nagenoeg rookvrije zelfbedieningsbuffet.

  - Brunch: van 12.00 tot 14.00 uur. Je pakt je eigen broodjes met ....

  - Diner: van 17.00 tot 19.00 uur. Je gaat aan het buffet halen.......
  11. Hygiëne
  Altijd enkele schoonmakers aan het werk. Ook het management houdt 'n oogje in het hygiënische zeil. Kamers, douches, toiletten, saunaruimte en bios worden doorlopend schoongemaakt. Gebruikte glazen worden vlot afgeruimd. Naast het bestek staat 'n bak waar je je gebruikte bord/bestek in doet. Je mag geen glazen meenemen naar de saunaruimte, vanwege mogelijke glasscherven.


  12. Personeel
  De ontvangst wordt gedaan door de receptionst/receptioniste. Zij doet de betaling, geeft je de spullen en wijst je de weg. Het barpersoneel bekommert zich om het welzijn van de gasten. Golden Dreams verzorgt 'n hoog serviceniveau. De receptioniste vraagt daarom bij vertrek hoe je het bezoek vond, ook wat betreft de dames. Geef 'n eerlijk antwoord, ook als je kritisch bent. Contacteer bij klachten altijd de receptie/management: dan kan men er terplekke wat aan doen.


  13. Bezetting
  Bedenk dat je slechts één dame nodig hebt om je bezoek tot 'n succes te maken. Maar als je het aantal dames belangrijk vindt, zijn hier wat cijfers.

  Gemiddeld tussen 10 en 15 dames.

  14. Dames
  A) Herkomst en leeftijd
  Het merendeel is afkomstig uit het Duitse FKK-circuit, 'n deel komt uit het voormalige oostblok. Zij spreken Duits, Engels of NL; de meesten zijn twintigers, enkelen zijn dertigers.

  B) Verloop
  Zoals in alle saunaclubs: groot. Dagelijks starten en vertrekken er dames. Daarnaast ’n aantal die al langer in diverse clubs werken. Verder ook nog dames die op en neer pendelen tussen diverse Duitse en NL-clubs.

  C) Communicatie
  Over het algemeen zijn Duits en Engels de voertaal. Voor Nederlanders dus weinig communicatieproblemen. Bij onduidelijkheden kun je bovendien de receptie inschakelen.

  D) Service
  Het merendeel van de dames geeft de volgende service: zoenen, beffen, pzc en nmc. Sommige dames zoenen niet, sommige doen alleen pmc. Bij twijfel over de service van 'n dame; van tevoren vragen om verrassingen te voorkomen.

  E) Kamerprijzen
  Alle aanwezige dames zijn zelfstandig en bepalen zelf hun service en prijzen. De service van de dames is niet inbegrepen bij de entree prijs van € 50,-

  De standaardprijs is E 50,-/half uur, E 75,-/uur. Zoenen en beffen behoren ook tot de adviesprijs, hoewel niet elke dame dat doet. Zo'n 90 % van de dames in GD pijpt zc, maar ze zijn het niet verplicht. Als 'n dame alleen mc pijpt, moet ze dat vooraf in de bar aangeven. Ze mag geen meerprijs vragen voor pijpen-zc. De kamertijd kan worden verlengd; half uur 50,- of uur 75,-. Voorbeeld: 1,5 uur = 125,- ; 2 uur = 150,- ; 2,5 uur = 200,-., ook dit doet niet elke dame. Vijf minuten meer of minder kamertijd heeft geen invloed op de standaardprijs.
  Een aantal dames biedt extra service. FT (klaarkomen in de mond) kost meestal E 25,-. AV (anaal) kost meestal E 50,-. Vooraf overleggen om misverstanden te voorkomen, ook wat betreft andere service.

  F) Animatie
  Dit betekent: iemand bewegen om champagne te bestellen of naar de kamer te gaan. Dames zijn hier vrij in, in Golden Dreams; het initiatief moet bij de gasten liggen. Animatie moet je niet verwarren met 'n dame die initiatief neemt bij het leggen van contact. Dit is geen animatie, maar goed gastvrouwschap.


  G) Dresscode
  Bezoekers dragen 'n badjas, 's-zomers naar keuze 'n badhanddoek. Dames gaan in lingerie of sexy jurkje, soms met blote borsten. In saunaruimte en bios kun je je naakt bewegen, naar keuze. Dat geldt ook voor het zonneterras, waar je naakt kunt zonnen. En het zwembad, waar je naakt kunt zwemmen.

  H) Diversen
  De dames in Golden Dreams zijn zelfstandig werkzaam. Net als de gasten betalen ook zij entree. De kamerprijzen zijn volledig voor henzelf. Golden Dreams neemt alleen de entree.

  15. Extra's
  Golden Dreams heeft geregeld kortingsacties of ’n speciaal programma. Kijk op de Golden Dreams-website www.golden-dreams.nl

  16. Overig
  Als je je bezoek aan Golden Dreams wilt aankondigen of reisgenoten zoekt, plaats 'n bericht in de rubriek Off-Topic/Meeting Point van IJBF. Plaats 'n recensie over je ervaring in Golden Dreams: je doet er andere forumleden en Golden Dreams 'n groot plezier mee.
  Laatst gewijzigd door Jimbo1; 22 juli 2013 om 14:47

  ---
  Don't cry because it's over, smile because it happened!

 3. Onderstaande 8 leden hebben Jimbo1 bedankt voor deze bijdage:

  Big30 (23 juli 2013),funske (23 juli 2013),Golden Dreams (22 juli 2013),hansdordt (22 juli 2013),Koekkoek (22 juli 2013),MichelJ (22 juli 2013),T&A Addict (15 september 2013),wodwod (23 juli 2013)

 4. #3
  Geregistreerd
  12 september 2012
  Last Online
  Gisteren @ 22:26
  Locatie
  Twente
  Berichten
  200
  Discussies
  5
  Thanks
  141
  Thanked
  176 in 67 posts

  Standaard

  Bandje om de pols is afgeschaft. Men krijgt een entreeticket mee.
  Het drankenkaartje is volgens mij afgeschaft. Men werkt nu met het nr. van je kluisje en dat wordt in de computer geregistreerd en bij vertrek kun je dat afrekenen.
  De zitjes in de bioscoop zijn niet meer. Er zijn nu een stuk of zes bedden naast elkaar, zoals op de foto te zien is.
  De toiletgroep achter het kralengordijn is verplaatst naar de rechterkant.

 

 

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2013, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:40.

Great Palace 468*60   Party 468*60