Pagina 25 van 25 EersteEerste ... 152122232425
Weergegeven resultaten: 601 t/m 614 van 614

Discussie: Geile Tijden

 1. #601
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 14:43
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  3.128
  Discussies
  157
  Thanks
  7.091
  Thanked
  4.059 in 1.277 posts

  Standaard

  GT Donderdag 21 Januari 2016

  Na lange afwezigheid (mede vanwege de winterpauze van vele dames) was de Boobmeister weer eens in de tempel der tieten, ook wel golden time aangeland rond het etensuur (dat is dus ongeveer 17.30 bij mij). Vriendelijke en snelle ontvangst, omgekleed, een douche genomen, en op naar de eettafel dacht ik opgewekt.

  Het lot besliste echter dat ik mijn geliefde Lola tegen haar bevallige slanke lichaam met heerlijke pluspunten liep tijdens mijn tocht naar de eettent. En Lola kuste me, lachte tegen me, wenste me een gelukkig nieuw jaar, vroeg me waar ik zo lang geweest was, en… meldde dat ze over een half uur geboekt zou zijn door een pannenkoek voor circa 3 uur… shit dacht ik, het zal toch niet. Dus gelijk ingegrepen, en Lola naar de theke gestuurd voor een sleutel, zodat ik haar fris en fruitig had, en die pannenkoek na me alleen nog haar vol gekwijlde borsten zouden kunnen bewonderen. Dit uiteraard om dat Lola simpelweg al haar energie aan mij kwijt zou gaan raken! En aldus geschiedde! Omdat ik al vaak over Lola geschreven heb, en iedereen inmiddels wel weet dat ze een van mijn favoriete GT dames is, alleen maar de melding dat we er allebei zin in hadden, dat het als vanouds weer geweldig samenzijn was, en dat ik weer heerlijk van haar, en haar lekkere borsten heb genoten. Wat een heerlijke meid is het toch!

  Na dit enerverende openingsnummer lekker gegeten. Niets spectaculairs, maar goede vulling (rijst met een kipspies en rode kool (nee, niet die van Badslippers!)

  Ik spotte helaas verder geen voor mij bekende ijsberen (nee, ook Ace2 helaas niet!), maar niet getreurd, want er waren genoeg vriendinnen aanwezig. Diverse voor mij nieuwe dames kwamen zich maar al te graag in de armen van de boobman werpen, en trachtten met de origineelste openingszinnen (wie heisst du schatzi…..?) mij aan de haak te slaan. Ik waande mij SFL de masterbull himself , zelden werd ik zo vaak door rokende dames bestookt!

  Om hieraan te ontkomen ben ik de wellness ingedoken, die als vanouds goed was, en waar een paar Vlamingen in sappig Vlaams mooie verhalen vertelden over hun avonturen in Hongarije. Een genot om naar te luisteren! Na de warme saune dus een warm bad in de whirlpool, en daarna weer als een herboren man en zonder doorrookte longen weer het strijdtoneel opgezocht. Het rookbeleid is toch een nadeel voor een niet roker als ikzelf. Ik pleit in 2016 voor een rookvrij GT, en schrijf daar, geheel in de “geen stijl” stijl, graag een referendum voor uit op dit forum. Big30 verklaarde al gelijk per IM niet te willen gaan stemmen!

  Langzamerhand werd het weer tijd voor een volgende dame en ik werd verleid door Poolse Amanda. Lang blond haar, leuk en knap gezicht, mooi figuur, en zoenen en beffen waren inclusief dixit haarzelf. Helaas wel een zeer minimaal A cupje als voorgevel, maar aangezien SFL onlangs zo sportief was een gesiliconiseerde E cup dame (Natascha) te proberen deed ik een tegenzet, en ging ik dus met dit fraaie A cupje de kamer op. Amanda heeft wel lekkere en gevoelige tepels, die goed reageren op mijn gelik eraan. Ze kreeg zeer stijve tepels in elk geval!. Het tongzoenen was best goed hoewel niet langdurig. Het pijpen begon ook zeer goed, nat en diep, maar veranderde helaas vrij snel in wat snel en hardhandig. Ook kwam er wat gevraag tussendoor om de sessie te verlengen tot een uur, of ik anaal wilde (totaal niet mijn ding!), of ik een massage wilde (nee, die neem ik bij een echte masseur als ik dat wil!) etc. etc. Dat gemekker verstoord, zoals menig medebeer weet, een beetje de lust, en ik merkte dat mijn jongeheer er slap van werd. Dat moest dus gaan veranderen!

  Haar laatste zet was dan een FT. Lekker dat geile snaveltje volspuiten, daar ben ik wel voor te porren in het algemeen, en omdat het pijpen goed was begonnen was er hoop dat dit wel een succes zou gana worden. Zij blij, want 25 eeuro extra verdient, en ik ook, want haar mondje was gevuld, en er kwamen alleen nog maar goede slurpgeluiden uit, en geen gemekker over upsell pakketten. Daarna dus de 69 positie aangenomen. Haar lekker klaar gelikt (tja, we weten het nooit zeker natuurlijk, maar ze speelde het goed) terwijl zij mij lekker klaar pijpte. Vrij goede ervaring uiteindelijk. Half uur ook volgemaakt door haar.

  Ze vond mijn vriendelijke lach en gezicht leuk zei ze dus wellicht was er wat extra sympathie of klik vanuit haar want ik las geen geweldige verhalen over haar. Maar haar lijf is mooi en haar ogen zijn prachtig blauw.

  Of Amanda Pools is? Roemeens? Ik betwijfel het. Maakt dat uit? Nee, zolang de service verder maar oké is.

  Ik was tevreden maar heel veel herhalingsgevaar is er niet door haar te kleine borstjes en het vrij hardhandige pijpwerk. Ook het upsellen is niet mijn ding.
  Na deze ervaring weer een wellness-pauze ingelast, en gezellig met wat voor mij onbekende Nederlanders gepraat. Daarna was het pizza tijd, en was al te merken dat de bezetting wat aan het teruglopen was bij beide seksen. Ik schat dat er circa 40 a 40 dames waren deze donderdag avond. Ik heb Dorina, Lola, Lulu en Melis gespot als voor mij bekende hertjes. Verder dus vele dames die ik niet kende, of waar ik nog nooit het genoegen mee had. Opvallend veel donkere dames ook nu. Een Ghansese dame had haar zinnen op me gezet, en kwam met me praten. Gezellige tante, maar geen grote borsten, en dus niet mijn ding helaas.

  Natascha met haar E cups heb ik helaas niet gespot. Jammer , want zij klonk mij als muziek in de oren volgens diverse verslagen. Maar goed, dan hoop ik haar de komende keer te treffen. Verder waren er geen dames met echt grote borsten. Wel een paar mokkels met siliconen, maar niet dermate dat ik er gelijk wild van werd. Ik kwam daardoor helaas niet meer toe aan een derde sessie deze keer.

  Resumerend:
  GT is en blijft GT. Een prima saunaclub, waar ik zeer graag kom, en waar properheid, eten, dames en deurbeleid allemaal goed op orde zijn. Helaas was er dit keer een licht gebrek aan dames met topzware tieten, maar dat kan een keer voorkomen, en kan nog te maken hebben met het vakantieseizoen. Mijn vaste waarde Lola was er gelukkig wel, en dat maakte de avond in ieder geval goed.

  Megaboob
  Bigger is better!
  Plastic Fantastic!
  Tits should have names like Itsy and Bitsy and have their own gravity!
  Big round silicon porn titties please!

 2. Onderstaande 15 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (24 januari 2016),bergm550 ( 1 februari 2016),buttlover (24 januari 2016),gignnl (24 januari 2016),hp001 (23 januari 2016),Kapitein Knut (28 januari 2016),mechelen (24 januari 2016),mynasch (24 januari 2016),Nedlovefkk (23 januari 2016),rob45 ( 7 februari 2016),satanic surfer (24 januari 2016),Spankooow ( 1 februari 2016),Sphinx (24 januari 2016),Teiresas (23 januari 2016),Wijze grijze (23 januari 2016)

 3. #602
  Geregistreerd
  23 november 2011
  Last Online
  Vandaag @ 17:01
  Locatie
  Een drie kwartier rijden van mijn speeltuin. ( Dan wel met 160km/h.)
  Berichten
  2.175
  Discussies
  34
  Thanks
  6.476
  Thanked
  2.645 in 1.160 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Nedlovefkk Bekijk bericht
  China's taking over the world..
  (en binnekort ook "onze" dames)

  Bij ieder GT bezoek zie je ze wel rondlopen de mannelijke Aziaten .. Zelf een keer met een Japanner gepraat, die moet je natuurlijk niet voor Chinees uitmaken. Hebben ze de pleurishekel aan.
  Wat zei jij toen? Niet zeiken, ouwe Chinees.
  NEVER UNDERESTIMATE THE SENSE OF THE NON-SENSE.

 4. #603
  Geregistreerd
  2 september 2010
  Last Online
  Vandaag @ 16:33
  Locatie
  De Peel
  Berichten
  865
  Discussies
  48
  Thanks
  672
  Thanked
  713 in 285 posts

  Standaard

  http://www.1limburg.nl/discotheek-vo...ntext=topstory

  Voor als GT je te vroeg dicht gaat, misschien iets leuks in de nabijheid binnenkort.
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  http://www.youtube.com/watch?v=BszIZjYzMDQ

  Een vrouw en een fiets, is altijd iets!

 5. #604
  Geregistreerd
  19 september 2008
  Last Online
  Vandaag @ 12:39
  Berichten
  538
  Discussies
  69
  Thanks
  546
  Thanked
  708 in 189 posts

  Standaard

  Zaterdag in GT geweest. De Line-up was weer uitstekend. Enkele toppers waren weer terug en er waren ook 2 mooie nieuwe dames. Het was niet druk.

  Uit eindelijk met 3 mij bekende dames naar de kamer geweest. Beste sessie was met Pamela die had ik voor haar vakantie enige tijd laten liggen maar moest ik nu weer eens proberen. Ik weet niet wat het was, was ik misschien zelf vergeten hoe goed ze was of was het zo als ze zei dat ze van vakantie was terug gekeerd met hernieuwde energie. Ik weet het niet maar het was de beste sessie in tijden moest haar maar niet te vaak links laten liggen.

  Omdat ik met een maat was en we tijdig diende te vertrekken kwam het niet er niet van met een mooie nieuwe dame die ik de 3e ook al had gespot naar de kamer te gaan maar zij staat wel op m'n lijstje voor volgende keer.

 6. Onderstaande 7 leden hebben kempie bedankt voor deze bijdage:

  Badslippers (28 januari 2016),bergm550 (28 januari 2016),biged (27 januari 2016),Kapitein Knut (28 januari 2016),mechelen (28 januari 2016),Nedlovefkk (28 januari 2016),Teiresas (27 januari 2016)

 7. #605
  Geregistreerd
  21 december 2015
  Last Online
  30 januari 2016 @ 14:25
  Berichten
  6
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  20 in 3 posts

  Standaard

  Weather forecast showed no rain on Friday and massive amounts on Saturday and Sunday. So, an early rise on Friday. Then I got in a hurry to Reuver railway station. All four OV-fiets were available: luxury.
  The wind blew me to GT in very little time.
  I got my favourite locker (121) and took a shower. Just push the button every 4 seconds or so. That has been much better before. Lunch is OK as it always is.
  There were not many girls. I decided to go reading and have a session later on. Big mistake. It showed so at the end of the evening.
  I saw a nice looking lady. She turned out to be Dutch: Diana. She insisted on having a trio with her friend. "Well, that is a pity". I walked around and saw a short cute girl with a very cute face sitting on a bar stool. We talked and talked and talked and she just didn't ask for a session. So I mentioned it. Without asking anything about her service. Nice for a change. Experience the unexpected.
  In the room she kept her top and knickers on and started kissing. My goddess. After half an hour of intimate kissing she had blown me away completely. I had thoughts like: "I won't have sessions with other girls anymore. Don't fall in love, she is a pro". Well much is said about GFE but this was it to the limit. We actually kissed and fondled (she has a perfect skin for that) for half an hour. Just the way I use to do with girlfriends. Then she started a blowjob. This was of a lesser quality. Too much variation. Too hard. She adjusted and it came to the level of "OK". Intimate was a different story. We tried each and every position and she worked her butt off but I didn't come. So back to fellatio. Finally I came in her mouth. She doesn't like that very much, so she said. But it was OK.
  Her name is Daria with the stress on the first a. She must be around 1.55, 24 yo. Rather short blonde hair, appr 25 cm. Black stockings, white complexion. Looked a bit shy on first eye contact. She is from Russia. Didn't notice any piercings or tattoos but I might have missed them. She has natural soft tits, a small B cup I guess. I spoke English with her.
  She received a small extra to express my gratitude. Don't get the wrong idea about the intimate part. We just are no match. Sometimes that happens to me. Not her fault as she really worked hard to make me come. I would like her to kiss me for half an hour once more.

  The sauna was deserted. Nobody there. The Jacuzzi just had one person in it. A bit later two Flemish people entered the sauna. It was their first visit. So I told them a bit about GT. Then one of them asked whether it was safe to leave his wallet in his robe, just outside the sauna...... Well, no, every now and then people put on the wrong robe after using the wellness. He quickly left the sauna and happily found everything in order. I met them in the Jacuzzi later on. They turned out to be nice people for a chat.

  Around 18:00 there were still lots of interesting girls. I was still recuperating from the afternoon session. So dinner first and then look for a girl. Dinner was OK but there were no girls that I really liked anymore. So I waited and waited and waited and finally Martha from Romania found me. She is a sweet communicative girl. We talked and talked and talked and she didn't as much as hint at a session. So I asked whether she kisses. "Dich küsse ich" was her answer. Then we had to wait for a key and only at 19:48 we were in the first cabin. She kisses alright. Her blowjob was OK but with a tongue piercing and I don't like that very much. A few times she interchanged blowing and kissing.
  Intimate was super. Her on top first. We had to look for the right position. Once we found that, she was moving sideways every now and then. That diminished the pressure. Otherwise I would have come in no time. Mish was to follow. I fucked her deeply, shallowly and each time I was helped by her moving sideways. So, I was near an orgasm for at least 10 minutes. Then disaster struck our door. A loud banging: Kontrolle. So, only minutes before my orgasm she had to leave (20:13). She said she would be back in five minutes. I waited appr 25 minutes and decided to go home. I had to catch a late train and the Kontrolle might last far too long for me. I regretted having a first session so late.
  The theke accepted my story. I gave the money and a chocolate to her. Then Martha turned up near the lockers and asked in a rather timid voice for her money.
  Well, the session was a good one, so you don't just get the money but the extra as well.
  We went to the theke and everything was fine.
  Martha is 29 yo, 1.70, Romanian. Nice talker. Long blonde hair with extensions (not sure about that). She worked at Oase before she came to GT two weeks ago.
  She has a tramp stamp and four butter flies on her back. Another tattoo on her shoulder or better the top of her arm. I guess some kind of tree or so. A tongue piercing. Tanned body. A small B cup, firm. Gravitation starts to kick in but I liked kneading them. I spoke German with her but she told me she could speak English as well.

  A lot of people left after the Kontrolle. By 20:50 the men and the ladies mixed (again) but everybody was still talking about what just had happened.
  The wind still wanted to blow me to GT but I got at the station in time.

 8. Onderstaande 6 leden hebben TAFKAJ bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (30 januari 2016),Kapitein Knut ( 5 februari 2016),Kwant (31 januari 2016),pcenter (31 januari 2016),Ryuhayabusa (30 januari 2016),Van Dattum (31 januari 2016)

 9. #606
  Geregistreerd
  18 augustus 2007
  Last Online
  Vandaag @ 15:44
  Berichten
  2.784
  Discussies
  278
  Thanks
  3.390
  Thanked
  5.003 in 1.115 posts

  Standaard Golden Time op 30 en 31 januari - Het Kuitschieten

  Zoals Zwitserland zijn ontspanningsoorden heeft, zoals Davos, heeft Duitsland dat ook, zoals de Ostsee of Bodensee, maar er is ook nog het ontspanningsoord Brüggen, waar zich het Walibi van het sexlandschap bevindt. Soms vraag je je weleens af of de bewoners in Brüggen wel weten dat hun plaats een van de beroemdste saunaclubs huisvest. Waar je ook komt in Duitsland, of het nu Artemis, Sharks of World is, de meeste meiden en gasten hebben altijd weleens van de magische afkorting GT gehoord.

  De politie schijnbaar ook. Er schijnt een razzia geweest te zijn op vrijdag. Als je aan razzia's denkt, dan denk je aan een volledig sodom en gomorra. Vrouwen die de tuin inrennen en zich verstoppen in de bossen, vrouwen die op het dak klimmen of zich in de kelder verstoppen, een bar die snel achter een muur verstopt wordt. Echter, ik denk dat het allemaal wel meevalt. Vaak zijn het gewoon standaard controles. De clubscène is de laatste jaren behoorlijk professioneel geworden. Een beetje clubvrouw heeft tegenwoordig een advocaat en accountant.

  Maar ik heb nog nooit een razzia meegemaakt, omdat ik altijd in het weekend de clubs bezoek. De meeste razzia's worden doordeweeks gedaan. In Frankfurt gaan de razzia's nog een stapje verder. In FKK World werden de gasten ook gecontroleerd tijdens een razzia. Paspoorten werden bekeken en gekeken of er openstaande bekeuringen waren. Ook werden de nummerborden van de auto's door de politie nagetrokken. Maar genoeg over de razzia's, het is een saai onderwerp. In GT was er op zaterdag niets meer van te merken.

  Ik dacht zal de line up wat minder zijn? Maar niets bleek minder waar. De line up was overweldigend. Waarschijnlijk hadden de vrouwen niet genoeg verdiend vanwege de razzia en besloten dus massaal allemaal te gaan werken op zaterdag. Maar het was ook bomvol met gasten. Waarschijnlijk wilden veel gasten het bezoek op zaterdag overdoen, omdat de vrijdag door de razzia verpest was. Wie zal het zeggen? Feit is dat het zeer druk was. Rond 19:00 waren er kledingzakken. Tussen 18:00 en 21:30 was de bar vol met gasten.

  Het leek wel als een schol zalmen, die allemaal gelijktijdig tegen de stroom opzwemmen om hun kuit te lozen op de plaats waar ze ooit geboren waren. Gek genoeg was het rustig in het restaurant. Dus ik had veel tijd verbracht in de tent. De ijsberen ketserr, dutchbule en van dattum waren er ook en veel andere bekende stamgasten. Dus het was weer gezellig. Het eten was wederom top. Zo goed als ik in GT eet, eet ik thuis niet, maar dat zal wel met mijn kookkunsten te maken hebben. Een kinderhand is snel gevuld.

  Andra was er ook. Ik had haar al enige tijd niet meer gezien, dus het weerzien was heet. Jammer dat Kenza vaak op zaterdag al vroeg naar huis gaat, want anders had mijn tweede sessie met haar geweest. Ik moest dus op zoek naar een ander slachtoffer. Maar ik besloot eerst nog wat te relaxen in de sauna. Onderweg naar de sauna probeerde ik de huismonsters van GT te ontwijken. Helaas was de sauna vol met gasten. En dat zit gewoon niet lekker. Dat ontspant niet. Dus ik was er al snel weer uit.

  Dan maar even met de kat in de tuin gespeeld. Het is een mooi beestje, maar pas op, want hij gaat voor je strot. Hij heerst als een meester over zijn tuin. Je begeeft je in zijn gebied. Dus daar gelden zijn regels. Rond 22:00 was de bar weer rustig geworden. De meeste gasten waren weer afgedropen. En dus kon ik met mijn jacht gaan beginnen voor het tweede slachtoffer. Maar eerst wilde ik nog even van de stemming genieten. De DJ speelde aardige muziek uit de jaren '90.  En natuurlijk mocht Ghetto Superstar ook niet ontbreken in zijn repertoire. Ik denk dat hij deze Gangsta Rap draait voor het ondeugende karakter van de avond.  Ik kwam weer wat meer in de schwung en besloot Celine te schaken. De dag liep alweer op zijn eind. Voor je het weet, is het al weer 2:00 uur. Op zondag kwam ik de ijsbeer dutchbule tegen tijdens het ontbijt in het hotel. We hadden gezellig samen ontbeten. Hij wist nog niet wat hij zou gaan doen. Een andere club op zondag? Maar tijdens het ontbijt werd het gaandeweg duidelijk dat hij besloot toch maar naar GT te gaan. De line up is voor hem goed. Met glazen oogjes gingen we naar GT.

  Om 11:00 was het nog erg rustig. Ariana en Lena waren er niet. Ik hoop dat Lena weer eens terugkomt. Olga was wel van de partij. IJsbeer gignnl was ook neergestreken, want hij moest op audiëntie bij de paus. Het clubleven is namelijk een apart leven. Je gaat op de kamer met een dame, je hebt een goed gesprek met haar en daarna spuit je haar bek vol. En daarna komt de vraag "hoe heet je eigenlijk?" In zekere zin zijn we hele gevoelige mensen. Zondag was het een stuk rustiger, maar de line up was prima. Kenza was er helaas niet.

  Al met al was het weer een mooi weekend in GeeTee. Het is als Walibi, alleen zijn de attracties ietsje duurder. Tot de volgende keer maar weer.

 10. Onderstaande 18 leden hebben bergm550 bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 ( 1 februari 2016),biged ( 1 februari 2016),Bluebear ( 1 februari 2016),ButtinSky ( 2 februari 2016),dbd67 ( 1 februari 2016),dutchbule ( 1 februari 2016),gignnl ( 1 februari 2016),Kapitein Knut ( 5 februari 2016),kempie ( 1 februari 2016),Laatbloeier ( 2 februari 2016),lustman ( 1 februari 2016),m4you ( 1 februari 2016),mechelen ( 1 februari 2016),Megaboob ( 1 februari 2016),Nedlovefkk ( 1 februari 2016),Spankooow ( 1 februari 2016),Teiresas ( 1 februari 2016),Wacko66 ( 1 februari 2016)

 11. #607
  Geregistreerd
  7 maart 2010
  Last Online
  Vandaag @ 08:44
  Berichten
  97
  Discussies
  14
  Thanks
  247
  Thanked
  129 in 42 posts

  Standaard

  Zwaar weekend.
  Zaterdag maar weer eens naar gt, even ontstressen, aangezien ik recentelijk te horen heb gekregen dat ik een bipolaire gedachten gang had, sloot dit bezoek goed aan bij mij therapie. In het hotel ingecheckt, taxi laten bellen, dat duurde nog ff, en er zaten nog 2 mannen te wachten op een taxi, de eerste was er een uit india of zo, hij keek schuchter om zich heen, niet wetende dat ik hem al doorhad, hij ging naar gt. De taxi pikte hem op en vertrok, met de andere man raakte ik aan de praat, ik vroeg hem op de man af of hij naar gt ging, met een verbluffend gezicht bevestigde hij dat, hij bood mij ook aan om de taxi te delen, dat doen nette mensen. Hij was de dag ervoor ook bij gt geweest, en het managment van gt had een hotel geboekd omdat hij met eigen vervoer was en iets te diep in het glaasje had gekeken, nette mensen gaan niet met alcohol de weg op.
  Toen kwamen we in gt, ik zag direct al een paar stunners, en het was nog vroeg, een voor een kwam er steeds mooier spul binnen. Ik liep Lakischa tegen het lijf, zij zou de eerste worden, binnenkort moeten we ff afscheid nemen van haar, ze gaat een paar weken in globe werken.
  Het was een heerlijke sessie, een heerlijk uurtje volgemaakt met ook een cim.
  De tweede sessie liet iets langer op zich wachten, maar Andra kwam binnen, het duurde ook niet lang voordat ik met haar op de kamer was, ook met haar een super uur gehad.
  Alice had ik al eerder gespot, maar ze had al een afspraak, nu liep ik haar weer tegen het lijf, dus snel een sleutel laten halen, het was ouderwets, alleen zat bij haar de schrik van de politie controle er nog in, als je in haar ree bruine ogen kijkt is het moeilijk om alles niet te laten gaan, dat gebeurde dus ook!
  Even in de sauna bijkomen, en toen maar weer het bar gedeelte in, inmiddels waren carmen en cassandra ook binnengekomen. Ook cassandra kon ik niet weerstaan, en min of meer had al beloofd om met haar op de kamer te gaan, zij heeft een goede pijp techniek, ook met haar een overheerlijk uurtje beleefd. Toen was het tijd voor een hapje, raissa had ik al gespot, maar gezegd dat ik ff op krachten moest komen. Een tijdje erna ook met haar op de kamer geweest, zeer goede service, alleen jammer dat ze niet aan cim doet, maar de rest van haar service maakt dat gemis goed.
  Weer ff bankhangen en wat salitos naar binnen werken, toen mijn oog op een dame viel waar ik al eerder mee was geweest, alleen de salitos hadden destijds haar naam uitgewist, poolse moeder en turkse vader, een super geil ding die voor veel in is, met haar het heetste uurtje van de dag beleefd. Die kamergangen, en het mexicaanse bier hadden mij al behoorlijk gesloopt, het was inmiddels kwart over één, snel irena nog geschaakt voor een kamergang, ze wist de laatste druppels nog in haar mond te zuigen. Inmiddels was het 2 uur , de theke vrouw, sommeerde bergm en mijzelf om ons van ons berenvel te ontdoen, als laatsten verlieten we gt! Wat ik toen niet wist was dat ik de volgende morgen als een van de eerdte weer binnen zou staan, ik had me om laten praten door bergm, hij wist mijn zwaktes, ondanks dat ik moe was en brak, toch nog 2 goede uurtjes op de kamer gehad, eenmaal met roxi, voormij nieuw, net slecht, maar geen vonk, dus geen herhalings gevaar. De tweede weer met het meisje met depoolse moeder en turkse vader, oftewel felicia, weer een super uur gehad, toen was ik echt gesloopt. Daarna zwaar vermoeid maar voldaan naar huis gereden. Al met al een top weekend!

 12. Onderstaande 13 leden hebben dutchbule bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 ( 1 februari 2016),bergm550 ( 1 februari 2016),hp001 ( 2 februari 2016),Kapitein Knut ( 5 februari 2016),m4you ( 5 februari 2016),mechelen ( 1 februari 2016),Nedlovefkk ( 1 februari 2016),pcenter ( 2 februari 2016),salitos ( 2 februari 2016),Spankooow ( 7 februari 2016),Stief ( 1 februari 2016),Teiresas ( 1 februari 2016),Wacko66 ( 1 februari 2016)

 13. #608
  Geregistreerd
  21 januari 2016
  Last Online
  Vandaag @ 14:05
  Berichten
  5
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Standaard

  Hi jongens, ik ben nieuw hier. Ik heb een vraagje. Vinden de dames het erg als je hun laat klaarkomen door middel van penetratie?

 14. #609
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 14:43
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  3.128
  Discussies
  157
  Thanks
  7.091
  Thanked
  4.059 in 1.277 posts

  Standaard

  GT 4-2-2016

  Ik kwam weer rond 17.15 aan in GT en toen ik me om ging kleden werd ik bijna omver gelopen door een echt Megaboob meisje. Ze was echter al geboekt voordat ik er achteraan kon spurten. Maar mijn interesse was natuurlijk wel gewekt! Lang (circa 1.75M), zeer slank (maatje 30 a 32?), lang blond haar, en lekkere dikke tieten, siliconen, prachtig vooruit staand, met heerlijke grote tepels.

  Ik ging naar binnen , en zag haar in de algemene ruimte zitten met haar prooi. Even presales want het was druk in GT. Na circa 20 minuten verdween het stelletje naar een kamer. Tijd voor mij om even te eten. Niets bijzonders deze keer, maar goede maagvulling. Rijst met kipfile, maar het smaakte goed en de kip was mals.

  Ik hoopte het mooie blondje met haar heerlijke voorgevel na een half uurtje weer te kunnen spotten maar dat werd een uurtje. In de tussentijd al wel even met Lola en Milis gesproken, die een trio voorstelden, wat ook verleidelijk was, maar ik had mijn zinnen op wat aders gezet als eerste sessie.

  Na een uur wachtten kwam mijn Megaboob meisje weer de algemene ruimte binnen, en klampte ik haar gelijk maar aan voordat ze weer geboekt zou zijn. Gelijk even een praatje gemaakt, en deze mooie “Natascha from Russia” geboekt. Ook even moeten wachten op een sleutel, circa 15 minuten maar dat gaf de gelegenheid tot wat pre sales met haar en dat ging prima. Mijn enige gebrek was dat ik bijna zat te kwijlen boven haar imposante voorgevel. Indrukwekkend lekker!

  Op naar de kamer dus waar ik helemaal onder de indruk was van haar slanke porno lijfje (maatje 28? 30? Maximaal 32!) met heerlijke 600CC ronde siliconen of saline (wat ik niet zeker welke, volgende keer even navragen!) borsten. Helemaal mijn ding natuurlijk!!!!

  Kussen was gelukkig geen probleem. Ook het tongzoenen ging lekker. Even aan haar mooie grote ronde tepels gesabbeld en dat was een hemelse ervaring. Een mooie grote ronde tepel zacht in de mond en de andere zachte tiet wiegend in mijn hand. Dat was nog eens genieten! Zij streelde en trok intussen al lekker aan mijn jongeheer die het ook al helemaal zag zitten en stijf omhoog stond. Haar borsten zijn vergroot via de tepels, dus kleine sneetjes daar te zijn, maar heel minimaal. Ook dat maakt deze Natascha zo lekker. De operatie is zeer goed geslaagd, haar borsten benaderen de perfecte vorm (maar groter kan en mag altijd natuurlijk voor mij!) En dus gene groot litteken onder de borsten, dat is erg mooi. Ze voelen ook lekker zacht aan, ondanks de grootte. Heerlijk, heerlijk! Een verdere borstvergroting staat nog niet op het program helaas, maar de boobmeister zal er eens wat werk van maken, en een kijken of we het zaadje in haar hersens kunnen planten waardoor het “big booby greed monsterje” in haar naar grotere tieten gaat streven. Want dat zou oh zo heerlijk zijn bij deze fijne barbiepop. Alleen de fantasie al!

  Maar terug on topic: Na enige tijd daalde Natascha af voor een prima diepe en afwisselende pijpbeurt zonder condoom. Russische degelijkheid en ze zat zo dat ik haar slanke en zalige kontje kon strelen en haar grote borst kon vasthouden. Bijna te veel voor mijn brein! Wat een uitzicht en wat een gevoel. De boobmeister is verliefd!!

  Ik stelde standje 69 voor en kreeg een zeer fris kutje voor mijn tong. Ik kon haar tieten naar hartenlust kneden terwijl zij los ging op mijn stijve geslacht oh wat lekker was dit. Ik was blij dat ik een uur had geboekt want dit mocht eeuwig duren bij mij.

  Na enige tijd aangegeven dat ik haar graag on top wilde en ook dat gebeurde. Ook heerlijk. Dat ranke lijf en die mooie tieten bungelden voor mijn neus en blijf dan naar eens onberoerd als tieten man.

  Ik wilde komen maar ook weer niet want er was nog tijd. En ik wilde helemaal vol genieten van haar. Dus even een kleine GFE knuffelpauze ingelast en daarna voorgesteld dat ze het pijpen af mocht maken met een FT. Natascha ging weer lekker en vol aan de slag met haar heerlijke mondje en na enige tijd kwam ik heerlijk en zinderend klaar in dat snaveltje. Daar ik bijzonder geil was geworden van haar bleef ik lekker lang spuiten en was haar mond meer dan vol waardoor het sperma rijkelijk langs haar lippen omlaag gleed over haar pornotieten. Geiler word het niet voor me.

  We hadden nu circa 45 minuten vol gemaakt en ze wilde er een eind aan breien maar ik gaf aan nog even na te willen kletsen en aldus geschiedde. Weer met wat tongzoentjes en een lekker afscheid van haar borsten. Ook likte ze mijn tepels nog even lekker. Wel met een kleine bite waardoor haar PSE aard naar boven kwam maar dat voelde ook goed. Niet te hard dus.

  125 Euro afgerekend met mijn nieuwe GT favoriete. Wat een heerlijke meid. Voor dit soort dames kom ik naar GT. Als GT dit soort dames blijft trekken blijf ik komen en kom ik zo vaak als ik kan. Want ik word helemaal wild van haar. Natascha spreekt Engels en Duits, maar beter Duits, en daar geeft ze de voorkeur aan.

  Een schuimbekkende (van geilheid) Megaboob
  Tja, na al dit tietengeweld was ik even van de wereld, dat begrijpt de lezer. Ik moest dan ook even herstellen, in de wellness, die als altijd goed was. Ook een praatje gemaakt met een mede ijsbeer, en dat was gezellig. Natascha was drukbezet, maar ik zag haar af en toe voorbij paraderen. Heerlijk uitzicht! Na een tijd (na de pizza alweer) was ik toe aan een tweede sessie, en probeerde ik Lola (en eventueel Milis erbij) te vinden, maar die waren of bezet, of hadden er de brui aan gegeven en waren wellicht naar huis, want ik zag ze niet meer helaas. Lola was een heerlijk afscheidsnummer geweest, maar het lot besliste anders.

  Gelukkig krioelde het van de dikke tieten in GT deze keer, en had mijn brein het zwaar genoeg om een verantwoorde keuze te maken voor een afsluitende sessie. Natascha kwam ook nog even voorbij voor wat aftersales, en ik was zwaar in de verleiding om nog een sessie met haar te doen, maar ik beheerste mezelf, en koos voor de ook immer fijne en lekkere Leona, Die ik al lang niet meer gezien had. Leona is een echt vriendinnetje, en kust zo zalig, en dat had ik nodig nu. We maakten er een fijne GFE sessie van, en lebberden elkaar lekker af gedurende het eerste kwartier. Daarna een uitstekende pijpbeurt, waarbij ik met een heerlijke brul klaarkwam in haar mond. Wederom lekker, wederom een goed cumshot (wederom veel, mijn productie was goed op peil blijkbaar!). Leona nam daarna nog even lekker de tijd om na te genieten samen en even na te praten, en we overschreden de 30 minuten, maar dat was geen probleem voor haar, en we zouden de kamertijd officieel stoppen, netjes van haar! Leona is een leuke gezellige meid met een prima service, en fijne PZC in de kaken!

  Al met al werd het dus een memorabele dag voor de boobmeister, met de mooie Natascha als absoluut hoogtepunt natuurlijk. Ik hoop echt dat ze nog lang blijft, en ik hoop nog vaak van haar lekkere lijf te kunnen gaan genieten! Dit was een top GT avond. GT, ga zo door!!!

  Megaboob
  Bigger is better!
  Plastic Fantastic!
  Tits should have names like Itsy and Bitsy and have their own gravity!
  Big round silicon porn titties please!

 15. Onderstaande 8 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdage:

  bergm550 ( 7 februari 2016),biged (10 februari 2016),lollypopman ( 9 februari 2016),mechelen ( 7 februari 2016),Nedlovefkk ( 7 februari 2016),satanic surfer ( 8 februari 2016),Spankooow ( 7 februari 2016),Teiresas ( 7 februari 2016)

 16. #610
  Geregistreerd
  17 november 2014
  Last Online
  Vandaag @ 02:24
  Berichten
  133
  Discussies
  15
  Thanks
  35
  Thanked
  139 in 40 posts

  Standaard

  Gister na de carnaval weekend maar even bijkomen in gt.
  Kwamen rond1430 aan was al redelijk druk met de ijsberen.

  Was zeker meer dan 1.5 jaar geleden dat we daar waren geweest.
  Omdat we meestal op zaterdag gaan en dan is het altijd zo druk, alsof zo gratis ijsjes uitdelen op een hete zomerdag.

  De line up was voor een maandag prima in orde.
  Ik herke de maar een paar dames van de oude garde.
  De rest was voor ons nieuw ma dat is ook niet gek na zo een lange tijd.

  De dvp die aanwezig waren die ik bij naam ken waren:cindy,leona,victoria,carmen,isa,casandra,pam ela en isabella.

  Eerst ma wat gaan eten.
  Lunch was prima verzorgd er stonde wat broodjes met beleg en gekookte ei.
  En er was keuze uit 3 dingen:carpaccio,lasagna en groentesoep.

  En als avond eten: gamba,'s en kip in champignonssaus (een tikkeltje te zout naar mijn mening)
  En yoghurt als toetje, die heb ik ma over geslagen want ik had isabella op het okg als toetje.
  Daarover later meer want de 1e kamergang was met een oude bekende genaamd Carmen.

  We kwamen haar vriendin casandra al eerder tegen ,en zei kwam later uit de kamer.
  Ze herkende me eerst niet totdat casandra me aanwees en een glimlach verscheen en kwam afgerend op me als een meisje van 7 die net een pony heeft gekregen voor haar verjaardag.
  Het eerste wat ze zegt is "you asshole were were you al this time and why dont you say hello to me"
  Ik zeg" i was waiting for you to come to me"
  Ze zeg i didn't reconnize you, you got fat.
  I zeg look in the mirror you also
  ze is wat voller geworden heeft veel meer tattoos en had wat meer make up op dan vroeger.

  Ma blijft gewoon nog steeds lekker geil en de service is gewoon dik in orde.
  Alles mag beffen,vingeren, 69 .
  Ze word iig super nat als je haar goed beft en vingert met de 2vingerige kom eens hier techniek.
  50 min op de kamer 100€ afgerekend.

  Daarna even bijgekomen in de sauna en jaccuzi de knopt werkt
  Niet goed je moet wel meer dan 10x indrukken voordat er bubbels komen.

  Daarna in de kino bijkomen daar kwam niet veel van terecht omdat we constant door meerdere dames werden verleid tot een kamergang.
  Victoria,een roemeense waar ik de naam niet meer van weet en pamela die mijn vriend wel kon bekoren.

  Zeker een goeie keuze volgens hem, hin is 2x met haar wezen kameren.
  Ik zat op de bank in bar te kijken naar een man die bezig was met isabella aan de bar .
  Ik dacht pffff heb ik weer totdat ze na een paar minuten mijn kant opkeek en ik glimlachten naar haar en een knikje gaf kwam ze na me toe.
  The rest is history.

  Man o man wat een mooie verschijning is dit zeg.
  Super mooi lief gezicht, mooi slanke lichaam, borsten handvol naturel en een volle ronde ass die vraagt om in doggystyle genomen te worden.
  Ma wat er toen gebeurde was toch niet volgens plan we begonnen met standje 69 en OMG! Wat kan zij zuigen,
  Een van de beste bj ooit, im stopte haar anders was ik na 5 min al klaar metde eiwitshake voor haar.
  Daarna ging ze me weer zuigen en kon ik het niet weerstaan om op haar tong/in haar mond klaar te komen ubergeil zoals dat eruit zag.

  Maja ik zei ik heb je niet eens geneukt in doggystyle.
  We have some unfinished business for later.

  Ok i wont suck you then
  En later in ronde 2 heerlijk in 3 standen geneukt.
  Tz ook gewoon goed, heerlijk uitzicht in doggystyle en weer in haar mond klaargekomen.

  Het was echt hemels zoals zij je pijpt.
  Daarna hoorde ik pas dat ze vaker trio's doet met pamela iets voor de volgende keer.
  Want ik was fysiek en financieel helemaal leeggemolken door isabella.

  Ma het was het waard.

  Tot snel GT(isabella)

 17. Onderstaande 9 leden hebben lollypopman bedankt voor deze bijdage:

  Jav (10 februari 2016),kempie (10 februari 2016),laplagne (10 februari 2016),mechelen ( 9 februari 2016),Nedlovefkk (10 februari 2016),pret (10 februari 2016),Teiresas (10 februari 2016),trickyD (Gisteren),Wentelt Eefje (10 februari 2016)

 18. #611
  Geregistreerd
  1 februari 2016
  Last Online
  Gisteren @ 21:12
  Berichten
  13
  Discussies
  2
  Thanks
  3
  Thanked
  11 in 5 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door lollypopman Bekijk bericht
  Daarna even bijgekomen in de sauna en jaccuzi de knopt werkt
  Niet goed je moet wel meer dan 10x indrukken voordat er bubbels komen.
  Zo diep mogelijk indrukken en even een halve seconde vasthouden. Afgelopen weekend hadden meerdere mannen er ook al problemen mee. Of de knop moet het sinds zondag begeven hebben.

 19. #612
  Geregistreerd
  1 februari 2016
  Last Online
  Gisteren @ 21:12
  Berichten
  13
  Discussies
  2
  Thanks
  3
  Thanked
  11 in 5 posts

  Standaard

  Timer douches een absolute -1 voor GT. Ook als er al even niemand onder de douche heeft gestaan zijn de linker 2 eerst extreem heet.

  Gelukkig heeft GT voldoende pluspunten om dit te compenseren maar het past niet bij de club.

 20. Onderstaande 2 leden hebben Jav bedankt voor deze bijdage:

  harrie1111 (10 februari 2016),Sjeufke (Gisteren)

 21. #613
  Geregistreerd
  14 september 2006
  Last Online
  Vandaag @ 11:44
  Locatie
  UK
  Berichten
  26
  Discussies
  0
  Thanks
  124
  Thanked
  28 in 15 posts

  Standaard

  Daarna hoorde ik pas dat ze vaker trio's doet met pamela iets voor de volgende keer.
  Die beiden zusammen kann ich waermstens empfehlen. Ich habe es zweimal gemacht jeweils eine Stunde. War toll!!

 22. Onderstaande leden hebben trickyD bedankt voor deze bijdrage:

  Sjeufke (Gisteren)

 23. #614
  Geregistreerd
  16 mei 2007
  Last Online
  Gisteren @ 23:42
  Berichten
  67
  Discussies
  1
  Thanks
  8
  Thanked
  40 in 23 posts

  Standaard Sahara

  Wie heeft er info over Sahara ? Schijnt een Libanees / Russische mix te zijn !

 

 
Pagina 25 van 25 EersteEerste ... 152122232425

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2015, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:02.

  Villa Vertigo 468*60