Pagina 32 van 32 EersteEerste ... 222829303132
Weergegeven resultaten: 776 t/m 791 van 791

Discussie: Geile Tijden

 1. #776
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 11:22
  Locatie
  Fuck Belgium, I'm from Flanders !
  Berichten
  2.517
  Discussies
  236
  Thanks
  868
  Thanked
  3.175 in 728 posts

  Standaard

  Waarom worden we geboren? Waarom zijn we hier en wat stelt het leven eigenlijk voor?
  Quote Alex Agnew: het leven is eigenlijk niks anders dan langzaam dood gaan.

 2. #777
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:45
  Berichten
  6.191
  Discussies
  130
  Thanks
  4.648
  Thanked
  5.023 in 1.498 posts

  Standaard Donderdag 4 december

  Misschien herken je het wel. Het gebeurt zo 1 of 2 keer per jaar. Vooral het voor- en het najaar zijn risicoperiodes. Het begint met dat je vrouw iets niet kan vinden. Mopperend loopt ze door het huis en dan hoor je in de verte: “wat een rommel is het hier toch”, waarbij je denkt: “en nu komt:”waarom ruimt niemand zijn troep op?”” Vervolgens dondert een hele stapel kleding uit een kast, waarna je vrouw brult: “waarom ruimt niemand zijn troep op?” "Omdat dat jouw werk is” denk ik dan zo zachtjes mogelijk. Alsof mijn vrouw gedachten kan lezen (en ik heb het sterke vermoeden dat dat, zoals bij alle boze feeën, zo is) beent ze met grote stappen naar mij en bromt: “en jij denkt natuurlijk dat dat allemaal mijn werk is?” “Ja” denk ik dan, maar voor ik “ nee” kan antwoorden ontpopt mijn vrouw zich als een volleerde manager en delegeert aan iedereen taken om het huis aan kant te krijgen. De grote schoonmaak kan beginnen. Zo ook dit jaar en afgelopen weekend was iedereen druk in touw. Kamers werden leeg gehaald en dozen met troep worden in mijn auto gedumpt, zodat ik dat allemaal naar de stort kan brengen. “En jij denkt natuurlijk dat dat mijn werk is?” mopper ik tegen mijn vrouw, die mij niet of nauwelijks aan kijkt en binnensmonds zegt: “Garbage is your middle name” Ineens hoor ik van boven op zolder: “he, wat doet die mondharmonica hier nou?” Ik sprint naar boven en pak mijn oude vertrouwde kameraad. Ik veeg het stof eraf. “Misschien kunnen wij hem op Marktplaats zetten?” vraagt mijn dochtertje “ik zet jou op Martkplaats” brom ik.
  Met de mondharmonica in mijn hand kijk ik naar buiten en als vanzelf stromen de mooie herinneringen naar binnen. Herinneringen naar dat mooie GT. Ooit, voor mijn gevoel heel lang geleden, kwam ik daar. “Shit, het is al weer 2 weken geleden” schrok ik wakker uit mijn gedachten. Het werd tijd om weer eens te gaan en wel op donderdag 4 december. “Als ik in de zak naar Spanje wordt meegevoerd, dan heb ik dat bezoekje nog snel mee genomen” dacht ik geruststellend.

  Tegen tweeen arriveerde ik aan de Heidweg en een parkeerboy gebaarde al dat de parkeerplaats vol was. Hij was herintredend. Jaren geleden was hij al werkzaam bij GT, maar na verloop van tijd was hij vertrokken, om nu weer terug te zijn. Zijn kameraad corrigeerde hem echter en gaf mij aan dat ik kon volgen. “Fur ein guter gast ist immer platz” riep hij en ik kreeg een prima parkeerplekje toegewezen, waarvoor wel een Hummer moest worden verplaatst. Na het parkeren huppelde ik naar de ingang, waarboven tegenwoordig met rode neonletters “GOLDEN TIME” hangt. Ik drukte op de bel en na het mechanische geratel opende ik de deur. Door een breed lachende thekefrau werd ik welkom geheten: “Es ist gut du wieder zu sehen” en zo was het maar net. Tijdens het ruilproces om voor 60 euro een badjas met bijpassend sleuteltje te krijgen gluurde ik al in de barruimte. Het zag er druk uit en ik zag allerlei meisjes driftig heen en weer lopen. Ik moest mij eerst om kleden. Ooit heb ik de fout gemaakt om met kledij en al een stap in de barruimte te maken. Er hing gelijk een thekefrau aan mijn arm, met op de achtergrond een grote kerel die mij boos aan keek. “Zoek je ruzie?” bromde ik, waarbij ik dacht: “Jij hebt anders ook nog gewoon je kleren aan”
  Ik kleedde mij in de kleedkamer uit en stapte richting douche, al waar ik de schrik van mijn leven kreeg. Een naakte Teiresas stond zich schoon te schrobben. Ik glipte naar de andere kant van de douche en vergewiste mij dat Teiresas geen zeepje op de grond liet vallen. TeireSas keek mij lachend aan: “ik heb net een uurtje stomende sex met het toppertje van GT gehad” zei hij knipogend. “Heb jij met je gore handen aan mijn Gabriela gezeten?” dacht ik woedend. “Je weet wel wie ik bedoel?” lachte hij hard en knipoogde weer. “Heeft hij soms een vuiltje in zijn oog?” dacht ik. Teiresas liet mij deelgenoot worden van zijn toppertje Jana. “Ik schrijf er al niet meer over. Ik kom nu al meer dan 6 jaar bij haar en het wordt steeds beter”. “Net als mijn verhaaltjes” knikte ik instemmend. Samen praatten wij onder de heerlijk warme douche hoe geweldig een leven in GT kan zijn. “Gelukkig woon ik niet in Venlo” merkte TeireSas op “het zou mijn ondergang worden” Hij zou niet de eerste zijn. Zowel TeireSas als ik moeten ons een enkele reis van 2 uur laten wel gevallen om in GT te geraken. “Dat doe ik niet eens voor mijn vrouw” vertelde TeireSas, waarop ik “nee” schudde. “Dat doe je wel” zei ik “na elk GT-bezoekje reis je 2 uur terug naar haar” Het douchen had ondertussen lang genoeg geduurd en wij droogden ons af. Ik liep naar de spiegels om mijn haren te kammen en liep per ongeluk tegen Jana op. Als door een wesp gestoken sprong TeireSas op mij en schreeuwde: “Ich soll dich ab schermen, schatzie” , waarbij dat “schatzie niet zo zeer mij op mij sloeg. Daarna trok hij mij weg. “Rustig, rustig” dacht ik “ik wilde haar alleen maar verkrachten hoor”. Het lukte mij mij te ontworstelen aan de houdgreep van TeireSas en mijn haren te kammen (ik moet er toch netjes voor de vrouwtjes uit zien). Met natte haartjes liep ik een drukke barruimte in waar ik de volgende dames aan trof: Anny, Arriella, Bella, Christina, Coco, Daniella, Dorina, Edah, Ella, Electra, Elisabeth, Gabriella, Georgina, Irena, Jana, JayJay, Joy, Joya, Julie, Katharina, Kathy, Klara, Leona, Lisa, Lizet, Lola, Lulu, Maria, Martha, Meggy (pl), Mees, Merie, Mona,Nes, Sabina, Simona, Sina, Sissie, Tanja, Tanya, Tina, Victoria en nog eens een even groot aantal waar ik zo snel de naam niet weet.
  Het was druk. Het was ouderwets druk in de barruimte. Veel mannen zaten aan de bar en veel vrouwen keken geil en reikhalzend die mannen na. Snel speurde ik naar een leuk meisje. Als een ervaren jachtdier had ik vastgesteld dat er voor mij niets bij zat. Natuurlijk, de line up zag er objectief prima en gevarieerd uit. Maar als je vaak komt weet je ondertussen wel wat goed is en waar je uit de buurt moet blijven. Dan zit er nog een midden categorie die je niet direct aanspreekt, maar waar wellicht best een toppertje tussen zou kunnen zitten. Misschien was dit een moment om eens te experimenteren. Ik zette mij aan de bar en bestelde een cappuccino. Tijdens het drinken raakte ik in gesprek met Victoria. Ze was op verzoek terug. Ze ziet er echt beeldschoon uit in dat ranke lijfje van haar. Ik moest nog de groeten doen aan mijn neefje. “Ik heb mijn nagels geslepen” gromde ze tot slot nog. Al snel kwam haar vriendinnetje er ook bij staan. Haar naam is meen ik Nes. Ik meen mij te herinneren dat ze deels Perzisch was. Ik ben 1x met haar naar de kamer geweest en toen scoorde ze voldoende (ik uiteraard niet), maar meer ook niet. Dezelfde ervaring had BertB ook. Ze heeft iets heel liefs en schoons over zich, waarbij ze uitermate goed engels spreekt. Nes is altijd uiterst vriendelijk en correct en vraagt immer naar mijn welbehagen. Ik zat daar echter niet voor mijn welbehagen, maar voor tempering van mijn geilheid. Dat had Lulu goed in de gaten, die schreeuwde: “Hi vigraman, give me some xtc-bonbons” Ik gaf Lulu haar dosis pepermuntballetjes. Achter mij hoorde ik: “he, ze bestaan echt” Teiresas keek verbaasd naar mijn pepermuntballetjes. “Kun je nagaan hoe geloofwaardig mijn verhaaltjes zijn” reageerde ik. “Dat van die natte haartjes klopt ook” vervolgde TeireSas schouderophalend.
  Terwijl ik zo aan de bar hing vertelde een man mij dat hij al sinds 2002 in GT kwam, terwijl ik er toch van overtuigd was dat GT pas in 2004 open was gegaan. Dat valt nog mee in relatie tot de ijsbeer die mij onlangs toevertrouwde het al 20 jaar in GT vol te houden. 20 jaar geleden liepen er nog geiten en schapen in wat nu de tuin van GT is. Ik wil niet weten wat die ijsbeer daar mee uitgesjouwd heeft.

  Ik ging maar eens een rondje lopen. Een paar leuke mooie vrouwen zag ik, maar ik had iets teveel het gevoel dat ik te maken had met afwerkstertjes. Bij kino werd ik vastgepakt voor Tina uit Bulgarije. Haar handen zaten snel aan mijn lichaam en ik kreeg het benauwd. Dat zou zo maar eens mijn experimentje kunnen worden. Toch liet ik haar even voor wat het was. Ik wilde de rest van GT nog door zoeken voor ik een keuze zou maken.
  In de buffettent zaten voornamelijk ijsberen te eten van hun club sandwich met friet. Ik kan jullie zeggen dat het heerlijk smaakte. Ook zat een ijsbeer met Christina in een diep gesprek. Ze keek hem doordringend en heel serieus aan, terwijl zij zijn handen teder vast hield. Wat hij vertelde weet ik niet, maar Christina knikte aandachtig. Ze leek het allemaal te begrijpen.
  Ik wandelde weer GT in en zag dat de Roemeentjes er goed uit zagen. Blijkbaar gluurde ik iets te lang, want toen ik een uurtje later passeerde knepen allerlei bevallige handjes aan mijn lijf. Ik moet zeggen dat die Roemeentjes er inderdaad schitterend uit zagen met lijfjes waar je je vingers bij af kunt likken. Maar toch weerhoudt hun reputatie van afwerkstertjes mij altijd om er eentje te kiezen. Er zijn uitzonderingen, en ik heb ze ook mee gemaakt, maar het blijven voor mij uitzonderingen. Wat geen uitzonderingen zijn, zijn de latina’s. Daarvan zag ik alleen Coco (die dan wel weer een uitzondering lijkt te zijn, maar dan in negatieve zin), die mij geil aan keek. Het is dat mijn neefje Seqoya had verteld dat ze niet goed op de kamer was, anders was ze gelijk aan het spit geregen. Ik besloot de jacht even op te geven en wat te eten. Dat deed ik samen met Teiresas. Heerlijk doopte ik mijn friet in de veel te grote klodder mayonaise. Zo hadden wij het over de prijsverhoging die zou zijn door gevoerd. Ik betaal het maar, maar eigenlijk heeft niemand iets tegen mij gezegd. Aan de andere kant vind ik die 25 euro extra voor het 2de half uurtje niet echt een probleem. Na 10 jaar van stabiele prijzen lijkt het mij niet meer dan logisch dat de prijzen iets toenemen. Of het bedrijfseconomisch verstandig is weet ik niet. De prijsverhoging zal zijn ingegeven om de lagere inkomsten vanwege de recessie te compenseren, maar de praktijk zal toch zijn dat mannen minder vaak een uur gaan en/of hun fooien beperken. Waarom die meisjes het dan toch graag doen is dat ze dan met minder werken toch evenveel kunnen verdienen. Voor ons is zo’n kamergang plezier, maar voor die meisjes is het gewoon vervelend werk. Daar komt bij dat ze in de basis liever lui dan moe zijn. Want als ze dat niet waren dan zouden ze wel voor 5 euro per dag in een potloodfabriek in Roemenie gaan werken. Al kan ik mij het heel goed voorstellen dat een sessie met ons mannen vaak geen pretje voor zo’n mooie meid is.
  Samen kletsten wij verder over het genot dat GT heet. Die Teiresas is dan toch een echt toffe vent.
  Maar goed, ik was er niet voor goede gesprekken. Ik was gekomen voor geile wilde sex. Nu moest het er maar van komen. Ik nam mij voor om Tina eens aan te pakken en als die niet beschikbaar was, dan wellicht toch een Roemeentje. Ik liep een rondje en kwam bij de balie. Daar merkte ik dat er iets van wifi-signalen waren. In heel GT was het wifi wederom slecht. Je moet als club zelfs moeite doen om een dergelijk slechte wifi-verbinding te hebben. Ik stond dus bij de balie en keek even op mijn mobieltje. Ondertussen passeerde Poolse Ella, die stopte en mij aan keek. Ze drukte zich tegen mij aan en vroeg waar ik zin in had. Aan mijn lichaamsreacties te merken hoefde ik niet te antwoorden. Ik dacht dat een Poolse milf garant zou staan voor goede service. Dat leer je immers al vroeg op school en zo liet ik Ella een sleutel halen:

  http://www.ijsberenforum.com/forum/s...028#post404028

  Teleurgesteld verliet ik de kamer. Blijkbaar was dat wederzijds. Later vernam ik dat ze achter de balie, bij het inleveren van de sleutel, had lopen klagen dat een idiote Hollander (wie anders dan ik kan dat zijn geweest) haar had proberen te masseren. Ze had erbij geroepen dat als ik moeilijk over betalen zou doen dat ze dan wel even duidelijk zou maken hoe de regels in GT zouden zijn. Zover is het nooit gekomen, want ik (zij het met enige tegenzin) betaalde gewoon mijn half uur prijs.
  Het eerste experiment was een flop. Wat geen flop was, was het aangezicht van Gabriella. Ik zag haar langs de sauna lopen en net toen ik naar haar wilde toe lopen zag ik dat ze werd gevolgd door een klant. Die teleurstelling kon er nog net bij. Ze begeleidde de man in een kamer en sloot de deur. Net toen ik mij om draaide zag ik dat de man de kamer weer verliet en de barruimte in liep. Op mijn tenen sloop ik naar de kamer en zag Gabriella op haar knietjes op het bed zitten, waar ze de lakens goed legde. “Ein schoner arsch ist dass” gromde ik. Gabriella draaide zich om en sprong lachend op mij af. Ik had ze ook al weer een paar weken niet gezien. Ze zoende mij uitbundig en liet mij beloven (wat ik niet wilde) dat ik zou wachten. “Uber eine halbe stunde bin ich bei dir” beloofde ze. Het zou slechts een kwartier worden.
  Vanwege de wachttijd ging ik eerst met Gabriella eerst wat eten en wij kletsten over wat wij allemaal hadden gedaan. Zij was een week vrij geweest en de week erop was ik er op vrijdag (terwijl zij tot donderdag werkt) en de week daarop was ik er helemaal niet en zo kon je elkaar 3 a 4 weken mis lopen. “Dass muss verboten werden” mopperde ik lachend. Aan dat mopperen kwam al snel een end toen wij eenmaal in een tuinhuisje verdwenen. 2 uur wilde stomende sex, waarna wij hijgend in elkaars armen lagen. “Ich kann nich mehr” zuchtte Gabriella “so viele orgasmus” en ik luisterde het tevreden aan. Na afloop maakten wij gelijk een afspraak voor de volgende keer. “Ich soll warten. Ich soll dich suchen” piepte Gabriella.

  Uitgeput zakte ik in een bank. Ik keek wat vermoeid rond. Het was nu wat rustiger geworden. Dat bevestigt mijn vermoeden dat de drukte in GT vooral ’s middags is. Vroeger was na een stomende sessie het heerlijk om uit te blazen in de barruimte en met bekenden lol te trappen. Ik kom echter steeds minder bekenden tegen, waardoor het toch maar bankhangen wordt. Dat bankhangen werd nog onderbroken door Stille waarmee ik mij even onderhield. Uit een ooghoek stond die mooie Irena met haar schitterende deinende borsten voor mij te paraderen. Zij had mij al een paar keer zien gluren en liet mij nog meer kwijlen. Ik was echter nog te moe om aan wilde actie te denken, laat staan uit te voeren. Misschien zou wat krachtvoer uit de buffertent mij wat krachten opleveren. Onderweg werd ik aan alle kanten getrokken. Electra trok mij naar zich toe en vroeg wanneer ik weer tijd had voor een goede befbeurt. Ehad wilde ook wel eens een goede massage, zoals ze had gehoord. Dat zal wel van Joy zijn geweest die mij woedend aan keek. “Du bist fremd gegangen” bromde ze. Stamelend probeerde ik mijn beste Duits haar duidelijk te maken dat voor fremd gangen eerst sprake moet zijn van een relatie die niet op geld is gebaseerd. Mij werd duidelijk gemaakt dat ik te kortzichtig was. Ik probeerde verder te lopen of Klara trok mij naar haar toe. Klara is een lekker blond Bulgaars ding dat in de barruimte uitermate geil rond loopt, maar op de kamer iets tegen valt. Was ik net ontsnapt aan Klara of Tina had mij beet. Het werd nog een hele toer om levend de buffettent te halen. Lachend keek Lulu mij aan. “I think they want my body” mompelde ik. Ondertussen had ik ook BbertB gezien, maar die was te druk met gokken.
  In de buffettent had ik niet zo’n trek in het menu. Daarom bestelde ik pasta dat altijd wel in een pan ligt te pruttelen. “Mit parmazaan?” vroeg de kok. Ik knikte instemmend waarop de man vroeg of ik even wilde wachten en dat hij het wel zou brengen. Dat deed hij 3 minuten later ook plichtsgetrouw. Het smaakt goed. Alle complimenten naar de kookploeg.

  Na het eten zette ik mij weer in de barruimte. Ik zat nog niet goed en wel in een bank of BbertB liep voorbij. Hij kwam naast mij zitten en wij beklaagden ons over het zware leven dat wij hadden. BbertB hebben zelden of nooit een gemeenschappelijke smaak. “Dat zegt iets over jou” voegde hij daar aan toe. Terwijl wij zo zaten te kletsen kwamen 2 dames bij ons staan en kwamen ongevraagd op ons zitten. Op mij kwam de Russisiche Mees zitten die mij duidelijk probeerde te maken wat voor sexmachine ze op de kamer was. Ik probeerde haar vooral duidelijk te maken dat ik geen zin had. Dan blijken mannen en vrouwen altijd weer langs elkaar heen te communiceren. Ze bleef maar door gaan. Ik had echter alleen oog voor het meisje dat bij BbertB op schoot was gaan zitten. Dat was Bulgaarse Merie en die zag er beeldschoon uit. Fotomodel waardig. Ze deed mij een beetje denken aan Cindy Crawford en dan overdrijf ik niet. BbertB en ik keken kwijlend naar haar schitterende lijfje en BbertB trok het bh-tje van haar lijfje waar 2 schitterende stevige borstjes tevoorschijn kwamen. Ondertussen was Mees al verdwenen en dat leek Merie ietswat te irriteren. Dat moet je natuurlijk niet hebben. De enige reden om haar niet mee naar de kamer te sleuren was dat mooie meisjes matige service geven. BbertB keek niet minder kwijlend en vertelde haar dat ik zijn vader was, teneinde ons leeftijdverschil te accentueren. Die opmerking irriteerde mij wel: “alsof mijn zaad niet een beter nageslacht kan reproduceren” dacht ik mopperend. Ook Merie liet ons alleen, al vermoed ik dat BbertB er nog op is gedoken. Anders duik ik er binnenkort nog op. Lang nadenken daarover kon ik niet, want het volgende tweetal had zich al weer gemeld. Met TeireSas had ik nog gesproken dat ik over het algemeen weinig werd lastig gevallen door jagertjes. Die weten wel waar een reguliere vaste ervaren gast in geïnteresseerd is. Mijn woorden werden echter vandaag gelogenstraft. Nu had ik Joya op mijn schoot, die volgens BbertB bekend stond om haar pornoshowtjes aan de danspaal in het openbaar. “Op de kamer is het ook een feest” . Maar ook deze dames haakten af. Ons gesprek vervolgde zich, maar niet voor lang. Even later zette Klara zich op BbertB. BbertB vond het prima. Voor mij was het echter een teken om weer eens door te lopen.
  Bij de kino werd ik belaagd door allerlei Russisiche meisjes die het geluk bij mij dachten te kunnen vinden. Ik keek naar de film en legde mijn hand voor de ogen van het meisje. “Dass ist nicht fur nette madchen” voegde ik daaraan toe. Ondertussen kroop Gabriella naar een man en knuffelde zich enkele eurootjes toe.
  Ik was ondertussen weer in de barruimte terecht gekomen waar ik Sina aan trof. Sina is echt een Braziliaans toppertje in GT. Ook kwam een voormalig toppertje van mij even bij praten. In de eerste helft van dit jaar had ik enkele leuke sessie met haar gehad. Te leuk blijkbaar, want vanaf dat moment werd ik bedolven onder smsjes. Ik had echter geen zin in allerlei gedoe. Die tijd heb ik achter mij gelaten. Hoop ik. Ik heb toen een goed gesprek met haar gehad bij de plaatselijke Mc Donalds en het leek duidelijk te zijn. Ik had waarschijnlijk niet moeten denken dat er iets als afscheidssex bestond in een hotelkamer. Dat bleek wel toen wij elkaar de week erna in GT troffen en ik met een ander meisje naar de kamer ging. Als blikken konden doden dan had ik nu geen verhaaltje geschreven. Na die betreffende dag was ze uit GT verdwenen, iets wat mij wel een schuldig gevoel gaf. Enkele weken geleden was ze echter weer opgedoken en ze negeerde mij volkomen. Ik probeerde wel vriendelijk te zijn, maar de reacties waren koeltjes. Nu kwam ze dan toch naar mij en vertelde dat ze helemaal over mij heen was en dat ik kon doen wat ik wilde. Ik kon altijd met haar praten, iets wat wij nog een kwartiertje deden.

  Ik slenterde nog wat door GT en ineens werd aan mij getrokken. Edah pakte mij vast en zei: Joy suchst du” en zo waar zag ik het lachende gezichtje van die blonde Joy. Ik kwebbelde wat en beschuldigde haar van vreemdgaan. “Wer dann?” vroeg ze , terwijl ze haar handen in haar zij zette. “Ich kann es sagen” antwoordde ik “er hat ein weisse bademantel” . Het was weer lachen geblazen met die Joy. De laatste weken ga ik geregeld met haar naar de kamer en ik moet zeggen dat dat goed beviel. Daar kon ik mij geen buil aan vallen. Dat deed ik ook niet, maar het was allemaal net ietsje minder dan de vorige keren. Ik merkte dat iets teveel zaken net iets hetzelfde gingen als de vorige keren, waardoor de spontaniteit van die acties wel minder leek. Jammer.
  Maar goed, het was ondertussen 20.30u geworden en na 3 sessies vond ik het wel goed. Ik douchte mij en kleedde mij aan. Ineens stond Gabriella naar mij te wuiven. “Du sehst gut aus” zei ze, terwijl ze aan mijn kostuum pulkte. “War meine bademantel nicht schon?” vroeg ik “Ich gehe auch nach hause. Du hast mir mude gemacht” giechelde ze. Daarna zoende ze mij uitgebreid en liet mij onze afspraak voor de volgende keer nogmaals bevestigen. Ik zou wel gek zijn, het niet te doen. Na dit afscheid leverde ik mijn sleuteltje in. Bij het vertrek probeerde men mij nog over te halen om naar het kerstfeest te komen, maar dat aanbod sloeg ik af. Wel gaf ik aan een tevreden dag te hebben gehad. Vervolgens liep ik de donkere nacht in, richting auto. Ik stapte in mijn auto en reed langzaam het parkeerterrein af richting horizon, terwijl in de verte het melodramatische geluid van mijn mondharmonica klonk en ik zong: “I am a poor lonesome icebear fucking far, far away from home………………………..”

 3. Onderstaande 23 leden hebben Ace2 bedankt voor deze bijdage:

  Badslippers ( 7 december 2014),biged ( 7 december 2014),Bluebear ( 7 december 2014),Bosco ( 7 december 2014),Dalton ( 8 december 2014),dutchbule ( 7 december 2014),Flipper ( 7 december 2014),gignnl ( 8 december 2014),hasta la pasta ( 7 december 2014),hp001 ( 7 december 2014),Jack42 ( 7 december 2014),Jansen ( 7 december 2014),Megaboob ( 7 december 2014),Mr Pussy (10 december 2014),mynasch ( 9 december 2014),noglangnietuitgewandeld ( 8 december 2014),Picasso 1 ( 8 december 2014),pistoleeke ( 7 december 2014),rob45 ( 7 december 2014),Stief ( 7 december 2014),Teiresas ( 7 december 2014),Wijze grijze ( 8 december 2014),Willi69 ( 7 december 2014)

 4. #778
  Geregistreerd
  14 september 2013
  Last Online
  Gisteren @ 21:58
  Locatie
  land van de Galliërs
  Berichten
  309
  Discussies
  5
  Thanks
  164
  Thanked
  209 in 90 posts

  Standaard

  Gisteren zaterdag mijn tweemaandelijkse trip naar GT nog maar eens volbracht met mijn vaste wingman.
  We kwamen omstreeks 14u00 aan en kregen van de immer vriendelijke parking-boys een plaatsje juist links naast de inkompoort aan de buitenzijde van de gt parking.
  Wij content dat we ons karretje op een lekker veilig plaatstje konden stationeren en vervolgens naar binnen waar we van drie vriendelijke thekes een polsbandje kregen in ruil
  voor wat flappen.
  Na een snelle metamorfose tot ijsbeer liepen we door de bar naar de eettent om alles effe tot rust te laten komen ( lees laten zakken van hartslag en bloeddruk) bij een cappucinootje.
  Alhoewel die bloeddruk ook weer niet te veel mag zakken voor het verdere verloop van de geplande activiteiten.
  We kwamen eigenlijk tot dezelfde bemerking dat wanneer je al een tijdje meeloopt in dit circus dat alles vlotter verloopt en bijna een routine wordt (.. ja jongens opgepast ROUTINE!!? ..daar schuilt het gevaar) en
  dat je eigenlijk er al niet meer bij stil staat dat dit afwijkend gedrag is.
  Ok, genoeg gezeverd.. terug naar de bar waar ik lichtjes ontgoocheld was dat mijn GT duifje Rima niet aanwezig bleek en ze me nochtans per mail bevestigd had dat ze er wel zou zijn (zou ze dan toch onbetrouwbaar zijn)
  Onze ogen zagen veel nieuw volk, dames dan, waarvan er echter weinigen me konden bekoren maar zoals altijd in GT is de keuze zo groot dat er toch altijd een tiental zijn die op de bucket-list staan.
  Had veel goeds gehoord over de Russische Olga en ging vragen aan de theke of ze aanwezig was en hoe ze er juist uitzag, ze lachte en zei volg me maar.... even later werd ze me voorgesteld in de wellness en we gingen kennismaken in de kino.
  Lekker lijf, fantastisch grote en lekkere tieten (puur natuur) en een geil kopje. Wat tongen, wat strelen wat Nederlandse woordjes ertussen en hop naar de kamer.
  Na vijf minuten lekker nat pijpen wou ik wat met muschi aanvangen maar van vingeren was geen sprake en beffen mocht wel maar ze krabelde altijd terug waardoor dat ook onmogelijk werd. Het was duidelijk voor mij AFRONDEN en hop naar iets anders!
  Olga was uiteindelijk een teleurstelling en zou de tijd erna ook volledig genegeerd worden door haar, but who cares!!
  En toen werd ik door mijn partner op de hoogte gebracht dat Rima was gearriveerd!!, dan toch geen leugens) Effe wat bijgepraat in de bar en recht naar het eerste hutje dat je tegenkomt als je de trappen afgaat.
  Een heerlijke keet met dubbel bed, spiegel op plafond en een airco die veel te hete lucht blies.. ppfff.
  En ja wat zich daar afspeelde is voor mij alleen weg gelegt voor vrouwen die weten hoe een mannenlichaam werkt en niet voor onervaren pubermeisjes met gladgestreken haren en neptieten. Mensenlief wat een inlevingsvermogen en een wil om te plezieren.
  Babbeltje slaan, wat zoenen, een beetje olie op mijne jos, wat trekken, pijpen, masseren nog een babbeltje, haar rug wat masseren, neuken in verschillende standjes en uiteindelijk uitbarsten als een vulkaan na twee uur van vakkundig opgebouwde erotische
  hoogspanning. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van goesting en smaak maar de tijd dat ik tot een kamergang kon overhaald worden door zeer mooie strakke narcistische poppetjes van 21 jaar die geen enkel idee hebben van op welke knoppen ze moeten duwen (bij wijze van spreken hé) eens op de kamer, die tijd ligt achter mij. En als je in GT en ook andere clubs een beetje je ogen open doet zie je hoe die beeldschone jonge twintigers urenlang onaangeroerd op hun krukje zitten terwijl de dertigers en ja zelf veertigers de sessies aan elkaar rijgen zonder enige moeite. Lang leve de Milfjes!!
  Met Rima dan ook na 2 uur netjes afgerekend + serieuze tip en nat zoentje op die Lithouwse lippen.
  Was eventueel nog van plan om Poolse Meggy nog een massage te geven ( ...andere dingen konnen niet meer!) maar die heb ik gedurende de zes uur dat ik in GT was maar twee keer gezien (aan de theke als we binnen kwamen en in de eettent als we bijna naar huis moesten). Enfin het was eigenlijk wel goed geweest en trouwens in de bar begon het zeer onaangenaam te worden... veeeeeel rook, veeeeeeeel beren en geen plaats om te zitten! Dus tijd om te bollen en om 19u45 de parkingboy nog 5 euro
  in de hand geduwd en met een Big smile huiswaarts!

 5. Onderstaande 12 leden hebben pistoleeke bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 ( 7 december 2014),Badslippers ( 7 december 2014),biged ( 8 december 2014),Costana ( 7 december 2014),Cupido (10 december 2014),Jansen ( 7 december 2014),laplagne ( 8 december 2014),ouder ( 7 december 2014),Stief ( 7 december 2014),Teiresas ( 7 december 2014),terminator ( 7 december 2014),Wijze grijze ( 8 december 2014)

 6. #779
  Geregistreerd
  22 juli 2011
  Last Online
  Vandaag @ 07:55
  Locatie
  Calarasi, Romania
  Berichten
  356
  Discussies
  10
  Thanks
  144
  Thanked
  298 in 98 posts

  Standaard

  even een vlugge round up voor het slapen gaan. Misschien bij voldoende inspiratie een keer een wat uitgebreider verslag.

  Na slopende uurtjes van keuze stress de knoop door gehakt. Planning overhoop en naar GT gekoersd. Verwachtingen onderweg: vakantie bezetting. Dat houdt in, veel meiskes al op kerstreces.
  Het liep even anders. Veel beren, veel meiden. Veel nieuwe gezichten ook sinds mijn vorige bezoek zo'n twee maanden geleden. Ook wat dames gespot uit andere clubs die naar Oceans zouden vertrekken maar asiel vonden in GT.

  Uiteindelijk 4 keer gekamerd, daar waren overigens 5 meiden voor nodig. Heb me weer eens laten verleiden tot een triootje. Die jonge geiten waren echt GEK.. op het bed, op elkaar, in de omgang met elkaar, potverdorie hun namen nog gemist ook nog.... Verder een oude vulkaan bekende warm gehouden, 200 duits/afrikaanse centimeters geteased en een servische beter leren kennen.

  Faciliteiten: Uitstekend. Lekker eten, simpel maar erg goed. Douche / kleedruimte een beetje crowdy vanwege het aantal bezoekers maar verder zeer opgeruimd. De tuinhuiskes buiten zijn wat smaakvoller ingericht dan tijdens mijn voorgaande bezoek.

  Nogmaals de meiden. Het is natuurlijk smaak afhankelijk maar in mijn ogen 90% van de aanwezige meiden zeer appetijtelijk om te zien. Helaas leidde dat weer tot keuze stress waardoor ik geen keus maakte uit nieuwe meiden maar twee maal op safe ging met vrouwkes die ik al kende uit DB of van een vorig bezoek. Dat hebben ze goed voor elkaar daar in Brüggen.

 7. Onderstaande 7 leden hebben Vulkaanridder bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (15 december 2014),Badslippers (15 december 2014),de duisburg spesjalist (15 december 2014),hp001 (15 december 2014),kempie (15 december 2014),Teiresas (15 december 2014),terminator (15 december 2014)

 8. #780
  Geregistreerd
  22 september 2013
  Last Online
  Vandaag @ 12:16
  Berichten
  1.094
  Discussies
  5
  Thanks
  1.639
  Thanked
  784 in 240 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Vulkaanridder Bekijk bericht
  even een vlugge round up voor het slapen gaan. Misschien bij voldoende inspiratie een keer een wat uitgebreider verslag.

  Heb me weer eens laten verleiden tot een triootje. Die jonge geiten waren echt GEK.. op het bed, op elkaar, in de omgang met elkaar, potverdorie hun namen nog gemist ook nog....

  ... 200 duits/afrikaanse centimeters geteased ....
  Ik hoop dat je de inspiratie vindt om hier wat meer over te vertellen, namen vooral, thanks!

 9. Onderstaande 2 leden hebben Mr Pussy bedankt voor deze bijdage:

  pistoleeke (15 december 2014),Willi69 (15 december 2014)

 10. #781
  Geregistreerd
  14 december 2008
  Last Online
  Vandaag @ 10:15
  Locatie
  Königsallee, Düsseldorf
  Berichten
  723
  Discussies
  40
  Thanks
  229
  Thanked
  385 in 176 posts

  Standaard

  Ook wat dames gespot uit andere clubs die naar Oceans zouden vertrekken maar asiel vonden in GT.
  Die kwamen in Oceans niet door de APK
  Naja....gelukkig konden ze in GT nog terecht.
  “ Pretty women make us BUY beer, ugly women make us DRINK beer! ”

 11. Onderstaande 2 leden hebben Hobbele bedankt voor deze bijdage:

  terminator (Gisteren),wandelaar68 (18 december 2014)

 12. #782
  Geregistreerd
  1 februari 2011
  Last Online
  Vandaag @ 08:08
  Berichten
  401
  Discussies
  10
  Thanks
  278
  Thanked
  1.135 in 198 posts

  Standaard

  Die konden in oceans geen droog brood verdienen hobbele! Want die keuring stelt geen fuck voor de line-up op een vrijdag laatst eens bekeken! Hou toch op met die verheerlijking van een 13 in een dozijn club!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
  I went to school and i was taught that:
  Pussy meant a cat, Sex meant a gender, Bitch is a female dog, Dick was a name, Bang was a sound, Rubber was an eraser, head meant a part of the body, 69 was just a number.
  And then i came across all you dirty bastards and my education was ruined.

 13. Onderstaande 3 leden hebben Iamlonely bedankt voor deze bijdage:

  Liefhebberrob24 (15 december 2014),pistoleeke (15 december 2014),terminator (15 december 2014)

 14. #783
  Geregistreerd
  15 september 2006
  Last Online
  Gisteren @ 20:23
  Berichten
  1.346
  Discussies
  48
  Thanks
  67
  Thanked
  270 in 67 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Iamlonely Bekijk bericht
  Die konden in oceans geen droog brood verdienen hobbele! Want die keuring stelt geen fuck voor de line-up op een vrijdag laatst eens bekeken! Hou toch op met die verheerlijking van een 13 in een dozijn club!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
  Het is niet mijn club, teveel volk op een te kleine plek. Het grootste aantal meiden zijn opgetutte dikke silicon tieteten wijfjes, echt niet mijn ding, maar ik kan best begrijpen dat e kerels zijn die daar nu net wel op vallen.

  Respecteer een ander zijn mening, hij zal de jouwe ook respecteren (hoop ik)
  Als ik weet dat er iemand liever sekst dan ik..... Dan moet hij eraan .

 15. Onderstaande leden hebben zeppos58 bedankt voor deze bijdrage:

  terminator (15 december 2014)

 16. #784
  Geregistreerd
  14 september 2013
  Last Online
  Gisteren @ 21:58
  Locatie
  land van de Galliërs
  Berichten
  309
  Discussies
  5
  Thanks
  164
  Thanked
  209 in 90 posts

  Standaard

  GT = prima parking + prima deurbeleid + prima eten + prima line-up + (P)Rima ... en dat alleen is voor mij al genoeg
  GT RULES!!

 17. Onderstaande 2 leden hebben pistoleeke bedankt voor deze bijdage:

  lekkersfan (17 december 2014),Liefhebberrob24 (15 december 2014)

 18. #785
  Geregistreerd
  1 februari 2011
  Last Online
  Vandaag @ 08:08
  Berichten
  401
  Discussies
  10
  Thanks
  278
  Thanked
  1.135 in 198 posts

  Standaard

  @ zeppos58 ik respecteer een ieder! GT is ook niet mijn club dat kun je uit mijn posts over gt opmaken, maar de verheerlijking van oceans door hobbele is een illusie! Ijsberen die er geweest zijn delen zijn enthousiasme niet dus mogen daar best vraagtekens bij gezet worden toch!?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
  I went to school and i was taught that:
  Pussy meant a cat, Sex meant a gender, Bitch is a female dog, Dick was a name, Bang was a sound, Rubber was an eraser, head meant a part of the body, 69 was just a number.
  And then i came across all you dirty bastards and my education was ruined.

 19. Onderstaande leden hebben Iamlonely bedankt voor deze bijdrage:

  terminator (Gisteren)

 20. #786
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:45
  Berichten
  6.191
  Discussies
  130
  Thanks
  4.648
  Thanked
  5.023 in 1.498 posts

  Standaard 10 jaar GT - 10 jaar Ace2

  Dit verhaal draag ik op aan: Joy, Luana, Bettina, Cosmina, Bee, Christelle, Rafaella en Gabriella. Voor zij die altijd herinnerd zullen blijven.

  “Een beer die zijn toekomst niet eert, is zijn verleden niet weert” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd. Aan die woorden moest ik denken toen ik woensdagdag 17 december in GT zat. Het zal nagenoeg op de dag af precies 10 jaar geleden zijn dat ik voet aan FFK-wal zette. Ik dacht toen weer eens een nieuw bordeel te betreden, maar ik stapte een nieuw leven binnen.

  Het was tijdens het kerstfeest van 2004 dat ik voor het eerst in GT kwam. Ik arriveerde rond een uur of 16.00u en er was nog parkeerplek genoeg. Ik durfde echter niet op de parkeerplaats van GT zelf te parkeren (misschien kon je niet zo maar meer weg) en ik wist niet zeker of de parkeerplaats bij de bouwmarkt afgesloten zou worden. Gelukkig was er langs de heg bij GT ook nog plaats.
  Nu hangt in verlichte neon letters de naam van GT boven de deur en ligt er, tussen 2 grote plantenbakken met nepvuur, een soort van rood tapijt voor de ingang. Dat was 10 jaar geleden nog niet. Het traliewerk bij de ingang en het mechanische geratel zijn ongewijzigd gebleven. De ontvangst ook. Een leuke thekefrau (al veranderen die om de zoveel jaar wel) verwelkomt je en geeft je voor geld een badjas met bijpassend sleuteltje. Je ziet de verandering van thekefrauen vaak langzaam maar zeker aankomen. Eerst staan ze elke week bij de balie, om na verloop van tijd niet meer de gasten echt te ontvangen, maar alleen nog te staan toekijken. Vervolgens zie je ze minder aan de balie staan en zie je ze 1 of 2 keer op een dag eventjes ergens staan praten, om steeds minder te verschijnen. Ondertussen komen dan andere meisjes (vaak voormalige dvp’s uit GT) aan de balie staan. Sommigen houden het vol en groeien uit als boegbeeld voor GT voor een hele generatie ijsbeertjes. Over de top thekefrauen wordt door hordes ijsberen gedroomd hoe lekker het kan zijn om haar eens mee naar de kamer te nemen. Als je dan vertelt dat er een tijd is geweest dat ze gewoon voor de grijp stonden (en het niet echt druk hadden) valt zo’n ijsbeer in katzwijm.
  Eerlijk gezegd weet ik niet zeker meer of de lockertjes ook altijd zo zijn geweest. Vaag staat mij bij dat die in het begin anders waren.
  10 jaar geleden was het binnen gedeelte van GT nagenoeg gelijk aan de huidige situatie. De rij met krukje langs het glas in de barruimte was er vanaf dag 1. Een kamer of 2 zijn verbouwd en met een verfje en verandering van bankstellen is het interieur en uitstraling aangepast. De sauna is wel een keer verbouwd, maar de bankopstelling is echter altijd hetzelfde gebleven. Wat zeker ook niet is aangepast is de aanwezigheid van een grote hoeveelheid vrouwen. Vreemd genoeg hing die eerste keer niet gelijk mijn tong naar buiten. Ik was in die tijd redelijk eenkennig en gefocust op Thaise dames. Die waren er toen nog niet in GT. Een maand later zou de eerste zich pas aan dienen, waarmee mijn leven een hele andere wending zou krijgen. Maar zover was het nog niet. Van de vrouwen die er toen ook waren zijn nu nog Poolse Tanya, Duitse Tanja, Christina, Emma (tgenwoordig Thekefrau) en Sonja. Sonja stond bekend vanwege haar nagenoeg taboeloze service. Dat deed ze toen nog zonder miauwen, maar het is altijd een katje geweest dat je niet zonder handschoenen moest oppakken. Ze was indertijd super slank (met een A-cupje) en ik denk dat maar weinigen haar zouden herkennen.

  De eerste sessie in GT was matig (dat was met een zwart meisje dat zat te grienen dat ze gedwongen werkte. Egoïstisch als ik was mokte ik: “dat heb ik weer bij mij eerste ervaring”. Nu vraag ik mij wel eens af of ik hier niet serieuzer mee had moeten omgaan. Berouw komt na de zonde. Ik heb haar daarna nooit meer gezien) en de tweede (met de nog steeds, zij het sporadisch, aanwezige Poolse Tanya) en derde waren naar tevredenheid. Het werd op dat Kerstfeest wel heel druk. Er was geen door komen meer aan. Je kon over de koppen lopen. Omdat niemand nog van tuinhuisjes had gehoord waren de wachttijden enorm en werd het grootste gedeelte van het werk in de kino uitgevoerd waar een lang rij mannen stond in blijde afwachting van wat komen zou gaan.
  Het eten was bagger. Dat werd geserveerd aan de buffettafel naast de bar en had meer weg van gevangenisvoer (nadat daar de houdbaarheidsdatum was verlopen) dat met een grote lepel op je bord werd gekwakt. Eerlijk is eerlijk, daar heeft GT grote stappen mee gemaakt met de huidige situatie. Je kunt het je haast niet meer voorstellen dat er in de barruimte een lange rij met beren en vrouwen stond, te wachten tot hun bordje uit een legerpan werd gevuld. Die rij begon zich al een kwartier voordat het eten arriveerde te vormen en regelmatig ontstonden er woordenwisselingen als iemand de indruk kreeg dat er werd voor gekropen (wat vooral sommige meisjes probeerden).
  Wat mij bijzonder goed beviel was de sfeer en de interactie tussen ijsberen onderling en met de dames. Het was gewoon een gezellige uitgaanskroeg waar naakte vrouwen voor de grijp zaten. GT ademde hectiek. Je kon het gewoon voelen. GT was dynamisch. Voor de een te druk, voor mij was dat wat ik zocht.

  Hoe was ik ooit daar in GT verzeild geraakt?
  Door mijn zoektocht naar goede sex was ik eind 2003 op Hookers (waarvan ik toentertijd elke letter las) tegen de verhalen over PHG aan gelopen. Later kwamen daar verhalen over GT bij (het was aan mij voorbij gegaan dat GT toen pas net was geopend) en die verhalen trokken mij wel. Helemaal het totaalverhaal van Wacko Wicky kon ik blijven lezen. Oh, wat zou ik dat verhaal, met mijn kennis van vandaag, nog eens graag lezen. Maar helaas is dat voor mij verdwenen in de digitale chaos die internet heet. Voor zijn onderwerp over verliefdheid had ik weinig interesse. Ik kon mij niet voorstellen dat je verliefd zou kunnen worden op een hoer (al was ik daar niet helemaal onervaren in, maar dat lachte ik weg omdat het natuurlijk allemaal net iets anders lag bij mij). Ik was toch immers Ace2. Die naam had ik echter nog niet. Na een paar dagen na mijn aankomst in GT besloot ik mijn wetenswaardigheden over het kerstfeest op Hookers te delen. Daarvoor had ik een nickname nodig en ik besloot mijn oude bijnaam van de middelbare school (Ace als gevolg van mijn toenmalige KISS-adoratie) uit het vet halen. Een onverlaat bleek die naam al te hebben geclaimd en ook Ace1 was al bezet. Ace2 nog niet en zo werd ACE2 geboren. Bij de start van dit forum had ik de kans om elke gewenste naam te kiezen, maar ik besloot dat ik nu eenmaal als Ace2 als ijsbeer was geboren en dat het zo maar moest blijven.
  Wat mij zo boeide aan het verhaal van Wacko Wicky was de sfeerbeschrijving over GT. Het leek alsof de man een heel jaar beschreef, maar later drong pas tot mij door dat het hooguit een maand of 3 kan zijn geweest. De diepere bodem van relaties en verliefdheid e.d. ontgingen mij. Ik werd aan getrokken door de sfeerbeschrijving van een relaxclub waar je rustig kon toeven en af en toe een leuk meisje kon strikken dat tot veel bereid was. Die bereidheid tot veel is wel toegenomen in de loop der tijd. De drang tot geld verdienen doet grenzen vervagen.
  Maar hoeveel die verhalen mij ook aantrokken, ik ging niet. Welke idioot zou nou 2 uur heen en 2 uur terug reizen voor een beetje sex ? Ace2 bleek die idioot te heten. Op een middag hakte ik de knoop door en reed richting Duitsland en tijdens de reis twijfelde ik enorm of het GT of PHG zou worden. Door bij Venlo kop of munt te spelen viel de keuze op GT. Blijkbaar heb ik geluk met gokken, alleen beseffen ze dat nog niet goed bij Holland Casino.
  In die tijd moest je nog door Venlo rijden om bij de Duitse grens te geraken. Je nam de laatste afslag van de A67 voor de grens en reed je aan het einde van die afslag bij een kleine rotonde (met een Mc Donalds op de hoek, waar ik met menig ijsbeer en meisje heb gegeten ;-)) richting Duitsland. Bij die rotonde was het altijd erg druk, waardoor je wel wat geduld moest hebben. Dat gold ook voor de eenbaansweg richting de Duitse grens. Door al dat vrachtverkeer kon het wel eens gebeuren dat je een half uur in de file stond om vervolgens bij een hele grote rotonde te komen. Die rotonde markeerde de grensovergang en het gaf een heerlijk gevoel als je de rotonde af reed, de Duitse grens over. Weliswaar is de huidige situatie, met de snelweg om Venlo heen, veel efficiënter en sneller, maar in de oude situatie markeerde die grote rotonde een soort van poort van het “paradijs”. Eigenlijk begon de gevoelspret daar al. Nu ontbreekt een dergelijk markant punt.

  Is GT veel veranderd? In veel opzichten is GT verbeterd. De tuinhuisjes (recentelijk smaakkvol gerestyled), de variatie qua nationaliteiten en het eten zijn een vooruitgang. Vaak wordt er op dit forum geroepen dat vroeger de service pas echt goed was. Vroeger was alles beter. Ze lijken mijn grootvader op de grote vaart wel. Nu heb ik de eerste 7 maanden van GT gemist, maar daarna ben ik toch een frequente bezoeker geweest. Mijn ervaring is dat de kwaliteit van GT erg afhangt van je eigen gemoedstoestand en de toevalligheid een goede dame te treffen (en dat laatste is dan ook nog eens erg subjectief). Een dergelijke dame kan toekomstige bezoekjes juist zo extra leuk maken. Het is echter ook zo dat alles went en dus ook de (goede) service van meisjes. Wat gisteren geweldig was, is vandaag gewoon. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat overdaad schaadt. Eerlijk gezegd waren mijn eerste ervaringen met vrouwen in GT niet bovengemiddeld positief (ook niet slecht). Ik had het gevoel dat ik als groentje ook een beetje werd afgewerkt. Wat ik wel merkte is dat als je vaker kwam je meer aandacht kreeg en ook een iets intensere service van sommige meisjes kreeg (als je daar vaker mee ging). In eerste instantie ging ik 1x in de maand en dan nog als het zo uit kwam als ik in de buurt was. Dat veranderde met de komst van een bepaald meisje. Die bracht mijn hoofd op hol. Ik kwam vaker en vaker (2 tot 3x in de week soms) en door mijn frequente aanwezigheid in GT en op Hookers maakte ik kennis met andere ijsberen als Caliqula, KevinGold, Boedha, de helaas overleden Randy (Zakkenleger: http://www.ijsberenforum.com/forum/s...985#post167985 ), GT-Juncky, Shadow en Quama. Heerlijk vond ik de momenten dat wij allen onbevangen lol aan de bar aan het maken waren en ik sloot mij daar als groentje aan om de wijsheden van ervaren beren aan te horen. Ook met Willem2 maakte ik kennis. Ik hoorde van Caligula dat hij mij wilde ontmoeten en ik was vereerd dat de opperwachtmeester van Hookers mij wilde kennen. Ik hoorde er nu echt bij, al kreeg ik vooral waarschuwende woorden dat ik net moest vergeten dat mijn meisje een hoer (met hoofdletters) was. Mijn grootvader op de grote vaart zou het niet beter hebben gezegd.
  In die begintijd verschilde de bezoekersaantallen nog al. Soms was het zo ongelofelijk druk dat je nauwelijks door de barruimte kon lopen, maar ik kan mij ook 2 of 3 keer herinneren dat ik alleen met misschien 1 of 2 meisjes in de barruimte zat. 1 keer was ik de nog enige ijsbeer in de barruimte met een groep van 30 halfnaakte vrouwen die mij gulzig aan keken. En het was niet eens een droom . Toch had ik het altijd naar mijn zin en trof altijd wel een al dan niet bekende ijsbeer om de avond mee door te brengen. Soms verdwenen ze na zo’n bezoek uit mijn leven, maar soms ontstonden ook een soort van vriendschappen. Een vriendschap die werd gevormd door de geheime broederschap der Ijsberen. Zelf raakte ik steeds meer in de ban van mijn “vriendinnetje”. Ik zal jullie daarover niet vervelen, maar na ruim 8 maanden na mijn eerste bezoek stopte mijn auto niet meer bij de Heidweg maar ergens anders in Duitsland. Ik zal geen discussie opstarten over wat nu wel of wat nu niet een relatie is. Daar komen wij toch niet uit en ja bij dvp’s is er altijd een verborgen (zakelijke) agenda. Dat kan geld zijn, toegang tot een beter leven, ontsnapping aan een pooier, een verblijfsvergunning enz enz. Zo ook hier. Ik troost mij maar met de gedachte die ik van een ijsbeer mee kreeg. Jaren later werd ik door die voor mij onbekende beer in GT aangesproken: “Zeg, jij bent toch Ace2?” zei hij “Eindelijk tref ik je eens. Ik heb al zoveel over je gehoord” Ik dacht dat hij zou verwijzen naar mijn verhalen op dit forum of verhalen van andere ijsberen. Hij bleek echter een (verliefde) klant van mijn “ex” te zijn. “Ze praat de hele tijd over jou” Ik begreep niet waarom ik het onderwerp van gesprek was tussen dat meisje en die onbekende beer. “Telkens als het gesprek wat minder oppervlakkig wordt kom jij vroeg of laat ter sprake. Vaak positief, soms kritisch. Blijkbaar zit je diep in haar systeem. Je boft maar. Ik snap jou niet. De mannen staan in de rij voor haar en jij laat haar schieten”

  Dat avontuur met dat meisje duurde ruim een jaar, waarna ik weer terug in GT kwam. Eerlijk gezegd viel het tegen. Ik had tijdens dat jaar toch die vrijblijvendheid en gezelligheid van de heerlijke zomer van 2005 gemist. Die zomer waar de lente vroeg begon en de zomer maar bleef voort duren. Dat hele meutes ijsberen in de tuin hingen. In de tuin stonden grote schommelbanken waar je heerlijk met een vriend kon schommelen en wetenswaardigheden kon uitwisselen. In de maanden voor de zomer werd gefluisterd dat de tuin in de zomer een ware orgie zou zijn. Dat viel in werkelijkheid wel wat tegen. Net als nu gebeurt het wel eens dat een ijsbeer het geil vindt om buiten sex te bedrijven met zijn meisje. In die tuin kletsen wij in het bijzijn van meisjes en de grootste lol als kleine oversexte pubers hadden. Heerlijk was het als je om 12.00u aan kwam en een lekker broodje tot je nam en ging rusten in een ligstoel, wachtend tot je uit GT hoorde schreeuwen: AAACCCEEEEEE, where are you? “ en daar stond ze dan met haar handen in haar zij in de deuropening van GT. “Did you fuck another girl?” gromde ze dan standaard. Op mijn antwoord werd niet gewacht en ik werd mee naar binnen getrokken.
  Maar goed, ik was weg gegaan als redelijk ervaren bezoeker met elke keer super sex (met 1 dame) en nu moest ik van voren af aan beginnen. Bijna niemand kende mij nog en de kamersessies waren matig. Even schoot door mijn hoofd dat het serviceniveau wel was afgenomen in een jaar, maar al snel drong tot mij door dat dat aan mij lag. Ik legde de gewenste lat op het niveau van de beste sessies met mijn vriendinnetje en dat zat er even niet meer in. Toch kwam ook dat terug. Een hele reeks van vrouwen wisten mij tot de top te verwennen en meer dan eens eindigde dat buiten GT. Blijkbaar zocht ik daar onbewust toch naar. Van allerlei soorten relaties buiten GT had ik echter genoeg gehad en ik stapte altijd op de rem door terug te blijven gaan naar GT. Dit tot grote irritatie van die vrouwen. Het was zelfs een keer zo dat 2 van die meisjes elkaar in de haren vlogen (wie droomt daar niet van?). Mijn vriend Jack42 smste mij, terwijl ik onderweg naar GT was: “ X is er ook. Leuk voor je”, waarna hij smste: “Y is er ook, ik zit nu tussen beiden in” en zo bleven ze zitten tot ik een uur later arriveerde. Voor ik de sleutel aan de balie kon vragen hing X al aan mijn arm en in de kleedkamer was Y al onrustig poolshoogte komen nemen. Natuurlijk kon ik niet kiezen (dat kan ik onder normale omstandigheden al moeilijk) en voor ik het wist had ik 2 woedende vrouwen tegenover mij die elkaar zaten af te katten, maar vooral mij. Je maakte het allemaal mee .
  Dat was in de hoogtijdagen van GT. De tijd dat ik kind aan huis was bij de Thaise clan, waarvoor ik eten regelde en als taxi fungeerde. Waarmee ik tot diep in de nacht in hun appartementen zat te praten over het (hoeren)leven met soms wel een groep of 8 van die meisjes. Vreemd genoeg kreeg nooit iemand (buiten mijn persoontje ) het idee spontaan een gangbang te beginnen. Het was een geweldige tijd tussen de bezoekjes en de interactie op dit forum. Elke dag was er wel wat GT. Of je was aan het schrijven hoe het was geweest of over hoe het zou gaan worden. Ik kon niet vroeg genoeg in GT aanwezig zijn en mijn vertrek stelde ik altijd uit. In die tijd was altijd druk in GT en de ene vrouw was nog mooier dan de andere. Als vaste bezoeker maakte ik veel vrienden en samen met mijn grote vriend Toppie leek GT ons eigendom (al waren de eigenaren van GT daar het niet helemaal mee eens). Met hem heb ik alles uitgespookt wat god verboden heeft maar helaas wist hij het niet vol te houden ((http://www.ijsberenforum.com/forum/s...810#post101810 ) . Als een soort gedenkplaat heeft een verzinsel van ons hier op het forum vaste grond gekregen. Als hij in GT zat (en dat was minimaal 3x per week) smste (appen bestond nog niet) hij de aanwezige dames door, die ik dan thuis achter mijn computer op het forum zette. De eerste live-berichten waren geboren. Toen later het eenvoudiger was om in de club op internet te komen (al is dat in GT nooit eenvoudig) werden die liveberichten (Toppie was al van het toneel verdwenen) ter plekke door mij geplaatst en nu heeft elke respecterende club een rubriek live-berichten.

  Net als Toppie kwamen en verdwenen ijsberen en meisjes. Ooit vertelde ik aan HP001 dat het leek alsof ik allerlei ijsberen aantrok, maar dat die ijsberen in no time opbranden en ik verbaasd achter blijf. “Dat is dan een leuk vooruitzicht voor mij” mompelde HP001. Nu ik dit zo schrijf geeft mij dat ook een melancholiek gevoel. Waar zijn ze gebleven? Wat is er met hen gebeurd? Gaat het goed met ze? Sommigen verdwenen naar andere clubs, maar de meesten verdwenen in de mist die gewoon leven heet. Dan vraag ik mij af waarom ik wel blijf komen en zij niet meer. Hielden zij het niet meer vol? Ben ik dan zo sterk en standvastig? Of ben ik een enorme loser die niets anders kan dan in GT aan de bar zitten? Want dat doe ik nog altijd graag, al ben ik daar wel wat rustiger in geworden. Als een groen menneke (al vond ik dat toen natuurlijk niet zo) kwam ik in GT en ik groeide uit naar een veelschrijvende dorpsidioot die met pepermuntballetjes strooide en zichzelf de meest gekke namen gaf. Nog steeds komen meisjes in GT vragen naar lustbonbons of lust xtc, waarna ze lachend weg lopen. Soms krijg ik nog het verzoek om de reeds vergeten lustballenact voor een nieuw nietsvermoedend meisje uit te voeren. Ik vertelde zo'n meisje dan dat mijn pepermuntballetjes lustopwekkend werkten voor vrouwen ("Give me two" kierde Lulu dan) en die meisjes keken mij dan verbaasd aan. Niet goed wetend of ik een ongevaarlijke idioot was of een drugsdealer. Ik vertelde ze dan dat als ze het pepermuntballetje hadden gesnoept dat dan na een paar minuten ze super geil werden en iedere willekeurige man zouden grijpen en verslinden. Vervolgens hield ik het balletje in de lucht en de meisjes volgden mijn bewegingen, waardoor ze niet door hadden dat ik hen inees vast greep (als voorbeeld dat zij een man zouden pakken) en sleurden hen dan door GT. Ja, die tijden raken wel voorbij dat ik meisjes door elkaar schudde in GT. Misschien kunnen velen zich dat niet meer herinneren, maar ooit schreef ik veel. Een bijeffect was dat iedereen je kende of benieuwd was wie je nou eigenlijk was. Meer dan eens zei iemand: “eindelijk schudt ik de hand van de grote Ace2 om vervolgens teleurgesteld daaraan toe te voegen: “ik had je wel wat anders voor gesteld” Dat kon niet van SFL worden gezegd die de eerste keer mij niet meer los liet en bleef herhalen: “eindelijk sta ik oog en oog met mijn idool Ace2” , iets wat mij op het forum totaal ontgaan was.

  GT oogt nu wel minder druk. Enerzijds zal dat ook te maken hebben met de tuinhuisjes waardoor de wachttijden aanzienlijk minder zijn geworden, maar ook de recessie en de aanwezigheid van veel (nieuwe) clubs zal daar debet aan zijn. GT staat en stond bekend als een middag- en avondclub. Ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat de bezoekerspiek in de middag ligt en dat het ’s avonds afneemt. Zonder dat er een verband is, ben ik met de verminderende bezoekersaantallen ook minder gaan schrijven. Met de vermindering van het schrijven, raak je een beetje uit beeld. Ik verwacht dat een hele generatie ijsberen nog nooit van mijn verhaaltjes heeft gehoord. Ik prijs hen gelukkig. Wel krijg ik vaak de vraag waarom ik ben geminderd met schrijven. In een bijzin krijgen GT of het forum dan indirect de schuld. Helaas voor deze ijsberen is het gewoon dat na 10 jaar schrijven de lol er wel een beetje vanaf was. Na 10 jaar blijf je in herhalingen vallen. Ik iets meer dan een ander. Ik verwacht niet dat dat voor GT zal gelden, want ergens is die club met dit forum een onderdeel van mijn leven gaan uit maken:

  http://www.ijsberenforum.com/forum/s...684#post178684

  Als ik dit alles zo schrijf vliegen de herinneringen door mijn hoofd, zoals de eerste keer dat ik er achter kwam dat mijn neefje Seqoya ook vieze dingen deed in GT. Wat keken wij elkaar verbaasd aan. Of dat ik een medebewoner uit mijn straat aantrof. Oei wat was dat schrikken. Hij zwaaide en ik bleef hem maar aan kijken en het drong maar niet tot mij door dat hij het was. Of dat ik voor een meisje een verjaardagstaartje regelde en met een hele meute mannen “happy birthday” begon te zingen, terwijl de tranen langs haar wangen dropen. Of al die nieuwe jonge groene onervaren meisjes die zich in een hoekje verstopten om maar niet gekozen zouden worden tot een kamergang, maar na een jaar volleerde dvp’s waren die mannen om hun bevallige vingertjes wonden. Of dat Picasso1 weer eens onverwachts achter mij stond, of Bosbeer (zijn eerste woorden aan mij waren: “keep up the good work” verwijzend naar mijn verhaaltjes), MichelJ, Bosco, Boy69, Cupido, Rex, Ketserr, MegaBoob, Gignnl, Satanic Surfer, Badslippers, BergM550, Masseurke, ILoveThaiGirls, Rob45, 2Bat4You, Raul7, Hunziker, Ricardo Banana, Joepie, Salitos, Wijze Grijze, Gustomass, Pistole Pete, Rudi_NL, DeSouza, NikXXX, The Saint, Lustman, Jansen, TipTop, Extince, BbertB, Big30, Joop Slim, Tiga, Teiresas en ik vergeet er nog zoveel. Of de meisjes die hun hart aan mij gaven wat onvergetelijke sex opleverde of ………………………… 10 jaar GT en 10 jaar Ace2. Als ik zo terug kijk is het een hele periode. Als ik dan richting de ondergaande zon kijk en richting de horizon rij met op de achtergrond het melodramatische geluid van een mondharmonica, neurie ik: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home…………………………”

 21. Onderstaande 34 leden hebben Ace2 bedankt voor deze bijdage:

  Again and Again (Gisteren),aribaba (Gisteren),Badslippers (Gisteren),bbertb (Gisteren),Big30 (Gisteren),biged (Gisteren),Bluebear (Gisteren),ButtinSky (Gisteren),dbd67 (Gisteren),dennisw (Gisteren),dirty Hairy (Gisteren),Don Rudo (Gisteren),gignnl (Gisteren),hp001 (Gisteren),Jack42 (Gisteren),Jonesy (Gisteren),KanariePiet (Gisteren),lekkersfan (Gisteren),Liefhebberrob24 (Gisteren),m4you (Vandaag),Megaboob (Gisteren),MichelJ (Gisteren),Picasso 1 (Gisteren),pistoleeke (Gisteren),RAUL7 (Gisteren),rob45 (Gisteren),salitos (Gisteren),Teiresas (Gisteren),terminator (Gisteren),The Joker (Gisteren),The Saint (Gisteren),trickyD (Gisteren),Wacko66 (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren)

 22. #787
  Geregistreerd
  11 december 2007
  Last Online
  Gisteren @ 23:29
  Berichten
  1.490
  Discussies
  69
  Thanks
  129
  Thanked
  480 in 164 posts

  Standaard

  Geweldig weer om te lezen!! en tot snel ouwe sexgods������
  Jonge maar Zeeeeer ervaren ijsbeer die wekelijks GT onveilig maakt. en Sorry de laatste tijd steeds vaker YY links laat liggen om dat de toppertjes weg zijn

 23. Onderstaande leden hebben bbertb bedankt voor deze bijdrage:

  Ace2 (Gisteren)

 24. #788
  Geregistreerd
  12 oktober 2007
  Last Online
  Vandaag @ 10:39
  Berichten
  343
  Discussies
  12
  Thanks
  137
  Thanked
  172 in 66 posts

  Standaard

  Gefeliciteerd met je lustrum en -bonbons! Uit het archief opgedoken, afgestoft en opgekalefaterd: je Kerstconference 2004

  112.jpg

  Deze Tanya is voor mij de belichaming van alle het goede uit GT.

  Als volleerd wanderlaar dook ik overal en nergens in Nederland en Belgie op om te genieten van al die dames van plezier. Dit forum was daarvoor dan ook een goede gids. Maar niet alleen een gids, het was ook leuk om al die verhalen te lezen. Zo maakte ik kennis met alle die wilde verhalen in Duitsland. En dat trok natuurlijk. In de 2e helft van 2004 besloot ik meermalen dat ik eens een kijkje in GT moest gaan nemen. Even zo vaak vond ik wel een excuus om toch maar niet te gaan. Met name de lange reisafstand (enkele rit: 2 uur) stond mij toch wel tegen. Uiteindelijk heb ik in december 2004 de knoop doorgehakt en ben ik naar GT afgereist. Daar stond ik dan in het donker op een namiddag voor de deuren van GT. Vol verwachting klopte mijn hart.

  Toen ik binnenstapte werden mijn stoutste dromen overtroffen. Een leuke club (niet zo'n donker hol als je vaak in Ned. ziet), goede sfeer en vooral veel mooie bereidwillige vrouwen. Dat was de indruk van de eerste 10 seconden. Aan de dame bij de ingang vertelde ik dat ik er voor het eerst was. Blijkbaar kreeg ik toen een korte uitleg, maar daar verstond en/of begreep ik niets van. Uiteindelijk stond ik daar met een badjas en een sleutel in mijn had en het leek mij wel logisch wat het vervolg zou zijn.

  Binnen enkele minuten stond ik in de bar, en geheel volgens mijn gewoonte, direct op zoek naar sex. Ik nam de aanwezige dames in mij op en koos snel voor een zwart afrikaans meisje. Gelijk maar naar een kamer gegaan. Toen kon het beginnen. Hier had ik lang op gewacht. Maar ergens ging het toch fout: niets kon, niets mocht. Kussen was niet toegestaan en van pijpen had ze nog nooit gehoord (waar stond ook alweer dat pzc standaardservice was?). Snel even geneukt en klaar was Ace. Een slechte ervaring rijker.

  Binnen een half uur na aankomst stond ik, met een rit van 2 uur achter mijn kiezen, € 100;= en een illusie armer, met nog een terugreis van 2 uur voor de boeg, aan de bar. Ik had mij er toch iets meer van voorgesteld. Als ik dan toch aan de bar sta, dan kon ik net zo goed eens kijken waar ik nu eigenlijk was. Het was gezellig (kerstfeest 2004). Enkele groepen ijsberen hadden veel lol en betrokken daar ook de dames bij. Dat waren duidelijk de ervaren mannen. Maar er waren ook veel eenlingen die rustig aan de bar zaten en langs de kant stonden en van hun drankje genoten en waarschijnlijk ook van de aanwezige dames. Ik zou niet zo snel als nieuweling herkent worden bedacht ik mij. Ik besloot de club eens wat beter te verkennen en maakte gebruik van de sauna en whirlpool.

  Na een uur werd het weer eens tijd voor actie. De kino was wel een plaats waar die actie te vinden zou kunnen zijn. De kino viel wel wat tegen. Een wat donkere ruimte, waar je wel veel mensen zag, maar verder ook weer niets. Maar ja, gluren is ook niet netjes. Ik stond daar naar een wat saaie pronofilm te kijken toen een aardige dame langs mij liep en mij toelachte. Ik lachte terug. Hoe heet jij?, vroeg zij. Ik heet Ace en jij? Tanya was het antwoord en ik kreeg een zoen. Ik gaf een zoen terug. Ik probeerde nog op mijn beste schoolduits een grapje te maken, maar daar had zij geen interesse in. Haar tong zat al in mijn mond en een lekkere tongzoen was het gevolg. Haar handen gingen over mijn lichaam naar mijn penis die al flink stijf stond. Ze kreunde een beetje en ging op haar knieen zitten en begon mij daar in de ingang van de kino te pijpen. Dat kon zij erg goed. Ik vroeg mij wel af of dat nu normaal was of dat ik als nieuweling een soort ontgroening (van de beste soort trouwens) kreeg.

  Onze vrijpartij kreeg een vervolg in de kino. TZ, PZC, beffen en neuken in diverse standtjes. Het kon niet op. Of het nu de hitte, mijn onervarenheid, de openbare sex, de drukte, vermoeidheid of wat dan ook was: het lukte mij niet om klaar te komen. Dat lijkt leuk, maar zo voelde het niet. Tanya stelde dan ook voor om naar een kamer te gaan. Zo gezegd, zo gedaan.

  Op de kamer aangekomen "sprong" ik op het bed, klaar voor actie. Sex was in the air. Tanya had echter andere plannen. Ze kwam rustig tegen mij aanliggen en begon te praten: was dit mijn eerste keer in GT?, vond ik het leuk?, waar kwam ik vandaan? ect. ect. In tegenstelling tot wat ik eigenlijk anders vond, vond ik het gesprek best leuk. Het gesprek ging automatisch en vloeiend over in een fijne vrijpartij, met alles erop en eraan. Na afloop wist ik het: hier had ik veel eerder naar toe moeten gaan en ik zou zeker vaker komen.

  Tanya verzorgt ook een goede aftersales. Altijd even lachen als ze je tegenkomt, even een babbeltje maken (om te kijken of er zaken gedaan kunnen worden) en zo nu en dan wordt er voor een drankje gezorgt. En eerlijk is eerlijk, bij mij werkt dat wel. Zo ben ik nadien nog enkele malen met haar naar een kamer gegaan. De sex is goed, alleen Tanya gebruikt wel veel routinehandelingen en valt terug op standaardprogramma's.

  Ook gisterenmiddag (dinsdag 29 maart) liep zij weer rond. Ik had al snel besloten om met haar naar een kamer te gaan, maar nog niet direct. Gezellig zitten kletsen, waarbij zij mij op een ligbank bij de whirlpool lekker opgeilde. Tegen 17.00u. zijn wij naar een kamer gegaan. Ik stelde kamer 4 voor (want daar hing een spiegel: wel zo opwindend). Daar kon zij echter niet voor zorgen, wel voor de kamer met 2 spiegels. Lekker geil zei ze.

  Op de kamer kleedden wij ons uit, waarna ik haar optilde (ze was opvallend licht) en wij al staand met onze vrijpartij begonnen. Deze werd na verloop van tijd op het bed voortgezet. Pijpen was fantastisch en ik liet mij ook van mijn beste kant zien bij het beffen. Ze trok zich 2 keer terug.

  Ook het neuken ging lang en goed. Ik kwam werkelijk niets te kort.

  Op ene gegeven moment concentreerde ik mij geheel op het beffen en zij op het pijpen (zc). Dat ging goed, dat ging heel goed. Zo goed zelfs dat haar aandacht voor mij na verloop van tijd afnam. In tegenstelling tot de vorige keren gaf zij zich nu aan mij over en liet mij nu mijn gang gaan. Zij lag op haar rug en haar poesje bewoog lekker op het ritme van mijn tond. Plotseling pakte zij mijn armen beet en liet enkele diepe zuchten, waarna zij geheel ontspande. Vervolgens liet zij merken dat ik kon stoppen met beffen. Ze had het lekker gevonden, likken kon ik goed.

  Toen was ik aan de beurt. Tanya begon aan een gulzige pijpbeurt en deed dat heel goed. Er werd niets gevraagd, FT was het doel. Net toen ik klaar dreigde te komen, hief zij haar hoofd op om adem te halen. Ik dacht nog: shit, niet nu. Zij moet dat aan mijn ogen hebben gezien, of mijn gekreun was duidelijk genoeg, want ze schoot met haar hoofd naar beneden om nog net op tijd de eerste stoot sperma op te vangen. Ik kwam heerlijk klaar en zij bleef doorpijpen. Ik moest haar zelfs op een gegeven moment laten stoppen.

  Tanya had goed werk geleverd.

  Nog even nakletsen en het was tijd om te eten. Ze stelde nog voor om dat samen te doen. Helaas moest ik echter weg. Een volgende keer beter.

  Wie voor 100% gegarandeerde goede sex wil gaan, kan met een gerust hart met Tanya meegaan. Dat komt goed, zeker weten.

 25. Onderstaande 5 leden hebben Hemaworst bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (Gisteren),biged (Gisteren),laplagne (Vandaag),Teiresas (Vandaag),terminator (Gisteren)

 26. #789
  Geregistreerd
  30 november 2014
  Last Online
  Gisteren @ 18:40
  Berichten
  15
  Discussies
  0
  Thanks
  1
  Thanked
  11 in 7 posts

  Standaard

  Zoals ik al schreef had ik gister mijn plannen gewijzigd door naar Golden Time te gaan het is mij daar heel goed bevallen. Bij aankomst ergens eind van de middag werd ik vriendelijk ontvangen waarbij ik ondertussen al een aantal mooie meiden voorbij zag lopen. De vrouw van de receptie vertelde mij hoe het kluisje werkt en vroeg mijn schoenmaat waarna zij vervolgens slippers voor mij pakte maat 46. Toen ik de bar in liep merkte ik direct dat er in de bar gerookt mag worden wat mij goed uitkom en hoef ik niet naar buiten. Al vrij snel kwamen er meiden op mij af waardoor ik het heel moeilijk kreeg zij waren de rotste niet ik kreeg bedenktijd van hun. Na een verkenningsronde besloot ik eerst een meid uit te kiezen en daarna te gaan eten het werd een blonde Olivia als ik mij dat goed herinner. Wat een mooie vrouw is dit waar ik heerlijke sex mee had. Het eten was goed verzorgt en smaakte goed ik had iets gelezen dat er een groep beren zou komen die de boel op stelten gingen zetten ik heb daar niks van gezien van gemerkt wellicht waren zij er niet? Nodig waren zij niet want er hangt een hele goede sfeer in Golden Time is mijn indruk na mijn eerste bezoek. Halverwege de avond koos ik een tweede meid toevallig weer een blonde zij is lang Helena en ook met haar was het een genot om samen mee te zijn. Ik besloot naar huis te gaan ik leverde mijn armbandje in er werd mij gevraagd of ik het naar mijn zit heb gehad ik antwoordde dat had ik zeer zeker ik ga proberen dit jaar nog een keer te komen anders is het direct in het nieuwe jaar vertelde ik de vrouw aan de receptie.

 27. Onderstaande 3 leden hebben Johnny Stromple bedankt voor deze bijdage:

  hp001 (Vandaag),Teiresas (Vandaag),terminator (Gisteren)

 28. #790
  Geregistreerd
  24 februari 2009
  Last Online
  Vandaag @ 12:16
  Locatie
  Silicon valley
  Berichten
  3.268
  Discussies
  141
  Thanks
  6.483
  Thanked
  3.256 in 1.050 posts

  Standaard

  Woensdag 17-12-2014 GT, afsluiting van het ijsberenjaar voor Megaboob

  De boobmeister was eindelijk weer eens in GT. Het was behoorlijk druk op deze woensdag Zelfs ACE2 is gesignaleerd! Onze Hercules die altijd op donderdag kwam, gaat nu ook vreemd (net als ik) op de woensdag, door omstandigheden, drukte op werk etc. etc. Waar zijn de tijden gebleven dat ik elke donderdag, en soms nog vaker acte de préséance kon geven in GT?! Maar goed, deze woensdag beloofde ook veel. Na de acceptatie van mijn vrijkaart van de helaas veel te jong gestorven Foots en het gebruikelijke omkleedritueel was ik dan weer omgetoverd tot mijn alter ego Megaboob!

  Omdat ik rond 17.15 arriveeerde opteerde ik vrijwel direct voor het eten. Het smaakte prima, rijst, erwten en wortels en kalkoen met een sausje. Mijn energie was dus op peil, en mijn stijf staande wichelroede ging op zoek naar mooie dames met grote tieten, zoals gebruikelijk!
  Mijn wichelroede leidde me vrijwel gelijk naar mijn muze Lola, en ik heb haar dan ook direct geboekt. Wat een heerlijke meid is het toch. Prachtig lichaam en schitterende 550 CC ronde vooruitstekende siliconen tieten met zalige tepels. Ze drukte ze weer heerlijk in mijn mond. Een extatisch genot voor mij. Ik streelde haar kleine slanke kontje en dacht bij mezelf: veel beter word het niet in dit leven! Maar toch, een heerlijke pzc later met ft begreep ik dat het nog beter kon. Tijdens het pijpen lekker met haar grote borsten gespeeld. Wat een gevoel om die grote jongens door mijn handen te laten glijden. Aan het begin van de sessie uiteraard getongzoend wat ook lekker is met deze absolute schoonheid. Altijd een heerlijk fris mondje ook. Altijd zeer verzorgd. Haar schitterende lange zwarte haar staat haar ook prachtig! Lola is en blijft een waar genot en ik hoop nog vaak van haar te kunnen genieten. Ik was de eerste die Lola boekte die dag (en ze was er al sinds het middaguur). Onwaarschijnlijk dat men deze schoonheid aan de kant laat staan/zitten. Zelfs voor de niet siliconen borsten liefhebbers, ze is gewoon goed, mooi, lief en netjes!

  Verdere line up op deze woensdag:

  Lisa, Lola, Sabina, Leona, Julia, Sonja, Electra Wild, Edita, Dilarya, en nog zeker 60 andere meiden Meer dan voldoende siliconen borsten in GT momenteel! Ik vond de line up beter dan de maanden daarvoor, de hand van Marina wellicht? Is GT weer gered? Ik hoop het, want het is voor mij toch mijn favoriete grensclub!
  Na Lola was het tijd voor de wellness, en ik heb er wederom van genoten. Alles goed warm, goed schoon, heerlijk gewoon! Ontspannend!

  Na de wellness was ik weer toe aan een mooie dame, en vond ik een nieuwe dame die dieze dag begonnen was: Moldavische Dilarya.

  Uiteraard was deze jongedame uitgerust met 400CC siliconen en dus een D cup op haar slanke 22 jarige lijfje. Zo zie ik het graag zoals men weet. Haar tepels wijzen iets naar boven. Heerlijk porno dus. Verder lang bruin haar met wat lichtere strengen. Licht opgespoten lippen maar geheel goed voor mij. Borsten en lippen heerlijk zacht en niet gevoelig. Ik kon er heerlijk mee spelen. Ze is 1.65m lang. Bruine ogen. Hoge hakken dus ze lijkt langer. Heerlijk strak lijf en een zalig super strak poesje wat ze graag laat likken. Het begon al goed met de presales. Circa 20 minuten op een bankje. Heerlijk borsten kneden! Ik begon op de kamer met heerlijk tongzoenen. Lang en uitgebreid. Diep en nat. Mijn oorlellen en tepels werden gelikt en ik likte de hare. Haar tepels werden hard en stijf en ik merkte dat ze nat werd. Ik was ook al zeer opgewonden! Daarna pijpen. Lang nat en diep. Afgewisseld naar 69 positie en dat was echt zalig. Zij genoot ook en kwam ook klaar!!! Ik was er nog niet dus pijpte zij door. Ik was keihard en wilde haar neuken en ze nam gewillig plaats boven op me na het aanbrengen van een rubbertje. Heerlijk nauw en strak!!! Toch wist ik al dat ik met een ft klaar wilde komen en gaf dat aan. Een ft zat er echter niet in naar pijpen tot het einde en dan niet in haar mond komen was goed. Aldus gedaan en toen ik echt op springen stond waarschuwde ik haar natuurlijk. Ik spoot echt zeer enthousiast van alle geilheid en raakte mijn eigen hoofd. We moesten er allebei om lachen. Inmiddels waren er 45 minuten om. Ze bood gewillig aan weer te gaan pijpen om het uur netjes vol te maken maar dat werkt bij mij niet. Dus even gekletst en aan haar zalige tepels gezogen en daarna afgesloten met hartstochtelijk tongzoenen. Echt een hele goede ervaring dus met deze enthousiaste schoonheid! 100 Euro afgerekend tot ons beider tevredenheid. Herhalingsgevaar: zeker!!! Echt een nieuwe topper. Deze dame is echt heel enthousiast, heeft een GFE en PSE inzet, en staat voor veel open. Ze lijkt er zelf oprecht van te genieten, en het was echt een waar feest!

  Na deze sessie moest ik toch weer even bijkomen, ook ik word een dagje ouder. Ik kwam Ace2 weer tegen en we spraken deze keer wat uitgebreider in de eettent, Ace had namelijk nog niet gegeten. Ik genoot van een toetje. We hadden het over Ace2 zijn 10 jarig ijsberenbestaan, en dat is toch heel wat, wat hij allemaal al heeft mogen meemaken! Na enige tijd gaf hij aan weer naar huis te moeten, en ik hoorde de mondharmonica nog lang naklinken in GT!
  Na dit gesprek met Ace2 werd ik belaagd door diverse dames, niet in het minst door huiskatje Sonja, die een sessie wel zag zitten, maar ik had mijn laatste zaad aan Leona beloofd voor deze dag. Zij was echter met regelmaat geboekt, dus ik wachtte vrij lang, maar het kwam goed, en ik kon haar rond middernacht boeken.

  Ze is en blijft een heerlijke topper en eindigt hoog in mijn favorieten lijstje van dit jaar. Leona zoent geweldig, is een echte GFE met PSE trekjes, heeft lekkere 400CC borsten waar ik naar hartenlust mee mag spelen, en ze heeft een hele goede PZC in het programma, en prima seks on top, waar ik zo van houd. Het werd deze keer een half uurtje, ik kwam toch weer heerlijk klaar en Leona word zeker herhaald in 2015!
  Ik bedankt GT voor de gastvrijheid en de vrijkaart, Ace2 voor het goede gesprek, en de genoemde dames voor de geweldige seks. Vooral Dilarya was deze dag een echte topper en aanwinst, wat een geil lekker ding!!!
  Ik dank ook de helaas te vroeg overleden Foots voor deze vrijkaart die hij me gunde, ik heb er van genoten!

  Megaboob
  Bigger is better!
  Plastic Fantastic!
  Tits should have names like Itsy and Bitsy and have their own gravity!
  Big round silicon porn titties please!

 29. Onderstaande 7 leden hebben Megaboob bedankt voor deze bijdage:

  biged (Gisteren),Bluebear (Gisteren),hp001 (Vandaag),Teiresas (Vandaag),terminator (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren),Willi69 (Gisteren)

 30. #791
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 23:45
  Berichten
  6.191
  Discussies
  130
  Thanks
  4.648
  Thanked
  5.023 in 1.498 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hemaworst Bekijk bericht
  Gefeliciteerd met je lustrum en -bonbons! Uit het archief opgedoken, afgestoft en opgekalefaterd: je Kerstconference 2004

  112.jpg
  Geweldig dat je dit boven water hebt kunnen halen. Ik lees dat ik ook toen al goed kon beffen

 

 
Pagina 32 van 32 EersteEerste ... 222829303132

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2013, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:17.

Magnum 468*60   Yin Yang 468*60