Pagina 31 van 31 EersteEerste ... 212728293031
Weergegeven resultaten: 751 t/m 758 van 758

Discussie: Geile Tijden

 1. #751
  Geregistreerd
  16 januari 2015
  Last Online
  Vandaag @ 05:37
  Berichten
  93
  Discussies
  2
  Thanks
  163
  Thanked
  83 in 25 posts

  Standaard

  gisteren voor de eerste keer naar deze fantastische club, na een minder bezoek eerder die dag aan Heaven7.

  bij aankomst rond 14u, al veel autos op de parking en straatje, vriendelijke theke en snel binnen toen al veel prachtige dvps

  snel omkleden en berenvel aangetrokken, en verdere verkenning van deze club, mooi wellness, prachtige grote tuin en meer en meer stunners gespot.

  Er werd niet gejaagd en de stunners vindt ikzelf nogal naar het arrogante toe.

  1st kamergang met duitse bella, zie apart draadje, super gfe

  nog wat rondgekeken, dvps mooier en mooier, moeilijk contact met de stunners.

  2e kamergang met poolse milf Victoria, blond, c-cup, pse, mocht niet vingeren noch liken, super pijpen, tz, eierlikken-zuigen, hhg 70%

  conclusive : prachtige club, dvps, kom zeker terug!!!

 2. Onderstaande 5 leden hebben goolfy69 bedankt voor deze bijdrage:

  kempie (21 augustus 2016),Nedlovefkk (21 augustus 2016),Patjax (21 augustus 2016),pret (21 augustus 2016),Teiresas (21 augustus 2016)

 3. #752
  Geregistreerd
  5 december 2013
  Last Online
  Vandaag @ 08:58
  Berichten
  39
  Discussies
  0
  Thanks
  48
  Thanked
  183 in 27 posts

  Standaard

  GT - YY
  Naar aanleiding van de vele verhalen over vele stunners binnen GT gisteren een vakantiedag geofferd om YY in te ruilen voor een grondig GT onderzoek. Parkeren bij GT is al een opgaven op zich. De dienstdoende “parkboy” heeft geloof ik in een vorig leven de start opstelling bij de formule 1 geregeld. Het valt niet mee om aan al zijn wensen op het gebied van het stallen van een stuk blik te voeldoen! 0-1 Me gemeld aan de theke, een zeer vriendelijke vrouw die me vroeg 1ste keer hier. Ja. Ze riep een dame erbij om even de regels binnen GT duidelijk te maken. Dit werd verzorgt door de niet verkeerd uitziende Roxy, afgezien van een beetje to much gestylde plamuur! 50*4*30 en 100*4*60 en bijbetalen voor extra wensen…..Dus in feite gelijk aan YY.

  Omkleden en douchen tegenover de theke! Zeer ruime douche met direct naast de douche een grote rek met handdoeken. Dit is wel een pluspunt, bij YY enkel handdoeken bij de receptie. Daarbij komt nog dat ik persoonlijk vind dat het douchen bij YY meer lijkt op een FKK-douche, zo midden in de doorgang van kleedruimte naar de bar. Ik weet wel dat er op bijna alle kamers in YY ook een douche is, maar ik douche liever in mijn eigen tijd…€1,70 per minuut vind ik een beetje overdreven voor een douche! GT stelt ook nog twee grote spiegels en hygiëne artikelen te beschikking. 1-1.

  Op naar de bar. Hier kan ik heel kort over zijn. Zelfs overdag, nog voor 12.00 op een zonnige dag, zeer donker met een bankopstelling van een blinde binnenhuisarchitect en voor een niet-roker zeer onaangenaam. Enige lichtpuntje Bitte ein Bitt 0,0%. Ik hou meer van een apart rokersruimte à la YY. 1-2.

  Even door het wellness bereik gewandeld en hier is YY ook duidelijk in het voordeel. YY is gewoon completer uitgerust en in een betere staat. 1-3.

  Aangezien het nog rustig binnen GT was de innerlijke mens een beetje versterkt. Mooie restaurantruimte in de tuin. Ontbijt en later de BBQ zeer goed verzorgt. Nu is het eten bij YY niet slecht maar eerlijk is eerlijk bij GT is het net iets verfijnder. Je kunt er diverse ei gerechten bestellen hetgeen dan à la minute gemaakt wordt. Ook het aanwezige personeel zorgt dat het continu opgeruimd en netjes eruit ziet. Dit punt gaat naar GT. 2-3.

  Beide clubs beschikken over een mooie grote tuin. Volgens mij is dit bij GT ook wel nodig. Als ik zie wat er gisteren allemaal buiten hetzij op het terras, hetzij op de ligstoelen aanwezig was, als die allemaal naar binnen moeten bij slechtere weer dan wordt het proppen…. Hier is YY toch wel wat groter + de mogelijkheid om je even terug te trekken in de “men’s room”. 2-4.

  De dames. Ik hou wel van een mooie boezem al dan niet geholpen door menselijke handen. Misschien had ik een slechte dag door de vakanties maar ik vond het stunners gehalte gisteren tegen vallen. Ook relatief weinig dames met een mooie boezem. Ook al heb ik maar 1 of 2 dames nodig voor een geslaagde dag, gisteren had ik moeite om aan mijn trekken te komen. Het is altijd al een beetje lastiger zo’n 1ste keer, althans voor mij toch. Optisch gezien vind ik de laatste tijd het babe gehalte bij YY er sterk op vooruit gegaan. Ik vond GT een beetje tegenvallen, misschien waren mijn verwachtingen wel een beetje aan de hoge kant. Kan natuurlijk ook zijn dat ik in YY verwent ben door een vaste “vriendin” en dat ik bij andere [mij niet bekende] dames vaak onbewust de juiste eruit pik.
  Uiteindelijk met de Duitse, ja ik heb wel een zwak voor Duitse dames, Silvie op de kamer beland. Leuk koppie, lekkere boezem en zeer summier met make-up. Het feest kon beginnen dacht ik maar dat duurde nog even. Wat gaan we allemaal doen? Ik zeg nou wat dacht je van een uurtje lekkere sex!
  ik ben absoluut niet iemand van de extreme dus hou het maar gewoon. Daar kwam de vraag of ik interesse had in een prostaat massage?? Nou nee, de enige die aan mijn prostaat komt is 1 x per jaar de huisarts en de rest op deze aardkloot moet daar met zijn vingers wegblijven. Zo ging het nog ff door. Mocht ik hier nog eens terugkomen dan stuur ik van tevoren mijn zaakwaarnemer langs om een contract met de dame op te stellen. Uiteindelijk uit gekomen op een uurtje met kussen, 69 en de uiteindelijk daad. Ging het dan nu beginnen? Ja maar daar kwam een doekje. Oké ik hou van hygiëne, maar 3 doekjes nadat ik voor de kamergang had aangegeven aub even wachten want ik ga douchen??? Prima maar toen dacht wacht ff…dus ik vroeg haar ook om een doekje. Ze kijkt me heel verbaasd aan. Ik zeg dat ik 69 heel leuk vind maar dan wel graag met een schoon poesje en dus maak ik haar ook even schoon. Hilarisch haar blik, onbetaalbaar…ab geh’t die Post, wir können……
  de eerlijkheid gebied te zeggen dat er op de service niets meer viel aan te merken. Uiteindelijk 5 kwartier op de kamer geweest en een leuke, geile tijd gehad. Verschillende keren liet ze merken dat ze het best leuk vond met opmerkingen als ‘ich mag dich’ en ‘du bist wirklich süss’. Ze wou nog nummers uitwisselen, maar daar doe ik na 1 kamergang niet aan. Herhalingsgevaar geen idee, mocht ik haar bij YY treffen en na een goed gesprek met mijn zaakwaarnemer waarschijnlijk wel……..

  Nog even genoten van de BBQ met een Bitt, een laatste rondje sauna en even nagenieten op het terras. Concluderend [2-4] heeft mijn clubje in Melick voorrang. Het is absoluut iet slecht vertoeven in GT, maar voor mij heeft het geen toegevoegde waarde tov YY.

  Bye bye!

 4. Onderstaande 17 leden hebben Koot@Zuur bedankt voor deze bijdrage:

  bierbeer (21 augustus 2016),Das (21 augustus 2016),Hooters_Hunter (21 augustus 2016),kempie (21 augustus 2016),Klatergoud (21 augustus 2016),laplagne (21 augustus 2016),lustman (22 augustus 2016),Megaboob (21 augustus 2016),mynasch (21 augustus 2016),Nedlovefkk (21 augustus 2016),pret (21 augustus 2016),rob45 (21 augustus 2016),sepp2000 (21 augustus 2016),Teiresas (21 augustus 2016),Wentelt Eefje (21 augustus 2016),Wijze grijze (21 augustus 2016),yylover (21 augustus 2016)

 5. #753
  Geregistreerd
  11 januari 2011
  Last Online
  Vandaag @ 07:23
  Locatie
  lustoord
  Berichten
  2.319
  Discussies
  26
  Thanks
  4.252
  Thanked
  3.127 in 1.140 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Koot@Zuur Bekijk bericht
  Concluderend [2-4] heeft mijn clubje in Melick voorrang. Het is absoluut niet slecht vertoeven in GT, maar voor mij heeft het geen toegevoegde waarde tov YY.
  Ik vind YY ook top maar het paradijs voor mijn smaak zou zijn ......De gehele dames line up van GT verhuizen naar YY.
  Als de verbouwing in YY klaar is dan is dat DE MOOISTE CLUB wat betreft inrichting en dames.

 6. #754
  Geregistreerd
  5 december 2013
  Last Online
  Vandaag @ 08:58
  Berichten
  39
  Discussies
  0
  Thanks
  48
  Thanked
  183 in 27 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rob45 Bekijk bericht
  Ik vind YY ook top maar het paradijs voor mijn smaak zou zijn ......De gehele dames line up van GT verhuizen naar YY.
  Als de verbouwing in YY klaar is dan is dat DE MOOISTE CLUB wat betreft inrichting en dames.
  De gehele hoeft niet. Ik ben al blij dat Nicole uit Slowakije verhuisd is enkele jaren geleden
  Dames zoals zij zijn van harte welkom

  Indien Jeanette uit Babylon nog zou verhuizen zou ik de aankoop van een kamer in YY overwegen

 7. Onderstaande 3 leden hebben Koot@Zuur bedankt voor deze bijdrage:

  bierbeer (21 augustus 2016),Megaboob (21 augustus 2016),rob45 (21 augustus 2016)

 8. #755
  Geregistreerd
  27 september 2015
  Last Online
  Vandaag @ 05:46
  Locatie
  Stedje van lol en Plezeer
  Berichten
  538
  Discussies
  41
  Thanks
  679
  Thanked
  1.179 in 347 posts

  Standaard

  GT vrijdag 19/8: Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe doelen.

  In de ochtenduren de auto weggebracht voor een grote beurt en APK. Nadat deze in orde was bevonden had ik nog de hele middag voor mij. Waar beter je vrije middag te verbrengen als in een club. Ditmaal met een vooropgezet plan het strijdtoneel opgezocht. Een bezoekje dat in het teken zou staan van "think different". Afwijken van mijn geëigende paden. Vaak kies ik voor zekerheid en volg herhalingscursussen bij mij bekende dames. Ditmaal zou ik indachtig de OS proberen mijn eigen bakens te verzetten en gaan voor de hoofdprijs.
  Doelstelling: 4 dames, 4 landen, 4 continenten.
  Om dit een kans van slagen te geven is er eigenlijk maar één club waar je ruime keuze hebt, namelijk GT.

  Iets voor enen meldde ik me bij de inschrijfbalie. Ik kreeg mijn accreditatie en wedstrijdtenue voor deelname aan het onderdeel moderne marathon met vrouwelijke tegenstanders voor tussentijdse onderdelen tijdens deze Pornolympics. Na een douche was ik klaar om een eerste blik te werpen op mijn potentiële tegenstandsters. Terwijl ik rondliep kreeg ik al enkele uitdagende blikken. Nu is voorbereiding op een marathon belangrijk, dus eerst maar eens gaan lunchen. Nadat ik hiermee klaar was, besloot ik om eens te kijken wat het buitenterrein aan opties bood.

  In het achterste gedeelte lagen twee donkere dames op het grote loungebed als twee zwarte panters te wachten op een prooi. Chocolate & Happy nodigde me uit om tussen hen in te liggen. Het moet er als een omgekeerde hamburger hebben uitgezien. Nadat ze mijn wapen hadden gekeurd en deze goed bevonden was voor de strijd kwam er het voorstel om het als een handicap match te laten plaatsvinden. Nu ben ik niet iemand die een uitdaging uit de weg gaat, maar om mijn marathon gelijk op deze wijze te beginnen was me op dat moment iets teveel van het goede. De keuze viel op Chocolate en het gevecht zou plaatsvinden in een buitententje.
  We begonnen met een partijtje tongworstelen vrije stijl. Dit werd gevolgd door een mondelinge inspectie van het wapen, waarna ze paardrijdend verderging. Net voor het half uur schoot ik mijn doeltreffend schot en de strijd was gestreden.

  Na de prijsuitreiking begonnen aan de lichamelijke verzorging en het opladen voor de volgende evenement in het wellness gedeelte. Het aantal kandidates voor de tussenrondes groeide gestaag. Op het terras kennisgemaakt met Das en Mynasch en al spoedig kregen we gezelschap van Miss Megaboob. Ze had vandaag een brilletje op, wat haar zeer sexy stond. Ze stelde zichzelf kandidaat voor het vierde onderdeel (110 meter horden met skippyballen). Na een tijdje naar binnen gelopen. Bankjes waren vol met kandidates voor het volgende onderdeel. De kleinste van het gezelschap wenkte en ik nam plaats naast haar. In de voorbereiding op deze spelen hadden we weken terug al eens een oefenwedstrijd gespeeld. Nadat Simona en ik een tijdje hadden bijgepraat begon ze me zeer geraffineerd uit te dagen. Al snel was ik kansloos en mijn doel om alleen te strijden tegen "nieuwe" tegenstandsters ging de prullenbak in. We kregen hal 10 aangewezen voor de voortzetting.
  Ze had wat last van kleine pijntjes aan de achterzijde en aangezien ik geen oneerlijke strijd wilde haar eerst gemasseerd. Hierna zette ze de aanval in in een poging om het wereldrecord ademen door de neus met een mannelijk lid in de mond te breken. Na drie kwartier kon ik mij niet langer onbetuigd laten en we gingen simultaan verder in de bij ieder zo bekende 69 variant van dit spelletje. Na een tijdje zijn we gaan paardrijden totdat ik in de dying seconds het finale schot afvuurde en de wedstrijd binnen de reguliere 90 minuten tot een einde kwam.

  Even de spieren laten weken in het bubbelbad en op weg naar het terras liep ik de enigste Aziatische kandidate tegen het lijf. De kampioene van 2015 Kim/Juna. Even kort bijgepraat en een wedstrijd ovb vastgelegd voor later op de avond. Buiten een tijdje met Das gesproken. Er kwam een dame voorbij lopen die ik tijdens eerdere test events al een aantal maal op de korrel had voor een oefenwedstrijd. Type buurmeisje met enkele plakplaatjes. Onze Belgische Casanova wist me te vertellen dat zij Bella heette en het "moeilijk" vindt om op mannen af te stappen. Ik zei lachend dat ik haar dan van mijn lijstje kon strepen aangezien ik eigenlijk nooit zelf op een dame afstap (onder de noemer van verliezen van thuisvoordeel). Das stelde voor om als Robert ten Brink te gaan koppelen.

  Hij ging op zoek naar een nieuwe verovering en ik ging een hapje eten in wat meer weg had van een mannengevangenis. Het enigste wat nog ontbrak was YMCA van de Village People. Na het verorberen van de BBQ heb ik al uitbuikend op het terras nog wat zakelijke dingen doorgenomen. Het eten was gezakt en mijn libido gestegen, klaar voor het derde onderdeel.

  Op weg naar de atleten bar loop ik Bella tegen het lijf en verdomd ze begint tegen mij te praten. Das komt voorbij en ik vraag hem of hij iets heeft gezegd. Hij ontkend en loopt door. Ons gesprekje wordt gestoord door een Roemeense die met een waterpistool liep te klooien. Na een minuutje of tien kwam vrij voorzichtig de vraag van haar kant of ik het niet eens met haar wilde "proberen". Ik dacht bij mijzelf "meid je moest eens weten dat ik je al tijden op mijn lijstje heb staan". Je moet het ijzer smeden als het heet is en mijn oorspronkelijke doel ging overboord. Alleen de bezemkast was vrij, dus een kleine 5 minuten moeten wachten op een sleutel.

  Het werd een sessie waarbij er een zeer "natuurlijke" opbouw was. Het hele scala aan activiteiten kwam voorbij en zoals een echte Duitse betaamd tot de laatste seconde strijdend voor de overwinning. Het is pas de 2e keer in mijn actieve carrière dat een tegenstandster erin geslaagd is om een 1e sessie drie uur te laten duren.

  Na deze mini marathon in de marathon het bubbelbad opgezocht om bij te komen. Daarna een Red Bull gehaald en nog met Das gepraat. Voor de 2e keer genoten van de paaldans act van Nella op de klanken van Awolnation - Sail. De nog aanwezige dames hadden duidelijk geen trek meer in activiteiten en mijn pijp was leeg dus er een punt achtergezet. In de kleedkamers kwam ik Bella nog tegen. Ze was benieuwd naar mijn erotische dobbelstenen. Bij onze volgende ontmoeting laten we het verloop daarvan afhangen.

  Hoewel ik gefaald heb in mijn oorspronkelijke doelstelling heb ik wederom een topdag gehad in GT. Toch heb ik mijn grenzen verlegd door voor het eerst in een club met een donkere Afrikaanse en een Duitse dame te kameren.

 9. Onderstaande 10 leden hebben Patjax bedankt voor deze bijdrage:

  Ayo (22 augustus 2016),buttlover (22 augustus 2016),cheasehead (Gisteren),goolfy69 (22 augustus 2016),Koot@Zuur (22 augustus 2016),lustman (22 augustus 2016),Teiresas (21 augustus 2016),Wentelt Eefje (22 augustus 2016),Wijze grijze (21 augustus 2016),yylover (22 augustus 2016)

 10. #756
  Geregistreerd
  11 januari 2011
  Last Online
  Vandaag @ 07:23
  Locatie
  lustoord
  Berichten
  2.319
  Discussies
  26
  Thanks
  4.252
  Thanked
  3.127 in 1.140 posts

  Standaard Geile Tijden

  Zo te zien komt het wel goed met jou,want "once you go Black, You never Come back"

  En er is geen beter begin als met Chocolate.

 11. Onderstaande leden hebben rob45 bedankt voor deze bijdrage:

  hugging_pall (22 augustus 2016)

 12. #757
  Geregistreerd
  28 maart 2015
  Last Online
  Vandaag @ 08:09
  Locatie
  lekker dichtbij yy
  Berichten
  433
  Discussies
  16
  Thanks
  1.008
  Thanked
  958 in 301 posts

  Standaard

  Mijn laatste vakantiedag en een GT debuut na een verkenningsronde van meerdere clubs deze zomer.

  Geen lang uitgebreid verslag, er is al genoeg geschreven over GT vs. YY.

  Kennis gemaakt met meerdere beren. En met dank aan Das om deze dag als mijn gids en raadgever te functioneren.
  Ricardo Banana, Mr M, the Joker en een volkomen uitgeputte Rob45 na een 1 1/2 uur durende sessie met Kimmie.

  Iedereen vertelde mij hoe rustig het deze maandag was, maar lieve mensen, na VV, VM, PSR en PE, als dit een rustige dag is, hoe stel ik mij dan deze club voor in het weekend ?
  De line-up was niet te vergelijken met de ander genoemde clubs, misschien wat veel dames met een porno-look, maar overall vele mooie prachtige dames.
  Al miste ik soms de GND dames, maar is dit een ietwat overdreven gezever.
  Keurige bediening, veel meer dan in YY, en een schitterende grote tuin maken deze club af.
  En dan kom ik op mijn enige kanttekening, hoe stel ik mij deze club voor in de winterdagen ?
  De bar/lounge is zowat de kleinste die ik gezien heb, de wellness is prima, maar ook erg klein.
  Voor mezelf heeft deze club absoluut een groot HHG, maar net als YY, alleen op rustige doordeweekse dagen.

  Tenslotte natuurlijk mijn kamers. 2x een uur gekamerd met Sina en Roxy. Beide kamers goed tot zeer goed en afgesloten met een FT.
  De club om half 9 in de avond verlaten met nog 10 euro op zak.....dat zegt eigenlijk wel genoeg.
  Ben zeer tevreden huiswaarts gekeerd.
  Laatst gewijzigd door yylover; 22 augustus 2016 om 21:34

 13. Onderstaande 17 leden hebben yylover bedankt voor deze bijdrage:

  Ayo (22 augustus 2016),bierbeer (22 augustus 2016),buttlover (22 augustus 2016),cheasehead (Gisteren),Das (Gisteren),gignnl (22 augustus 2016),goolfy69 (Gisteren),kempie (Gisteren),Koot@Zuur (22 augustus 2016),mechelen (Gisteren),Nedlovefkk (22 augustus 2016),pret (22 augustus 2016),rob45 (22 augustus 2016),snaal88 (Gisteren),Teiresas (22 augustus 2016),The Joker (22 augustus 2016),Wentelt Eefje (Gisteren)

 14. #758
  Geregistreerd
  21 december 2015
  Last Online
  Vandaag @ 00:03
  Berichten
  38
  Discussies
  2
  Thanks
  1
  Thanked
  61 in 19 posts

  Standaard

  This Tuesday the weather was so fine, I had to visit GT. Near the Brachter Wald the Heather is blooming. A perfect purple, might last a few weeks still. In GT the theke welcomes the visitors friendly. Just outside there is a very beautiful girl. She sits by herself and seems a bit detached from her surroundings. Later she will make my day, just keep reading. There's quite a few more beauties around at 12 o'clock and I really like the line-up. After lunch I try a few girls that I spotted earlier but I come too late a few times. They just walk off to a session with another men. Well, first enjoy the sun and get a girl later seems a nice solution. At the back of the garden there is a celebration of a group of girls. I lie in the sun for a few hours and like to listen to their jokes and their light-hearted conversation.
  An accident happened right outside GT. I heard that two German cars collided. Others said there were also some French involved. We hear quite a few sirens but nobody in the garden really pays much attention to it. The sun is too lovely.
  Then I want a beauty for my first session. I walk around. See Ashly (I guess that is the right spelling). She says she is from Armenia but clearly isn't. I leave her to it. It seems I cannot find any straight talking beautiful girl. Well, enjoy the sun a bit more and come back later? Then I see 'the beautiful girl that would make my day' walking alone to the garden. I follow her. I speak to her in German. "English please". That's OK. Her name is Kitty and it is her first day in GT. She has worked in 'Privat hausen' before this but not in SC's. She 'admits' that she is Romanian. I like that. Any girl that doesn't beat around the bush about Romania gets my full attention. I had many good sessions with Romanian girls and there is no reason at all to lie about your country. Actually I don't wanna talk very much. I wanna have sex with this beauty. So, I ask the usual question about kissing and in no time we are in a cabin. Kitty is only 19 yo, appr 1.60, confection size 34 I guess, blonde hair with a small pony tail, blue eyes. A cup and a delicious butt. During our 32 minutes session I get puzzly feelings. So nice, so beautiful.
  On the bed she sticks with her knickers and her bra. No complaining here. We kiss and kiss and kiss and kiss and kiss. Then her bra gets off and her two delicate tits appear. They are small but beautiful. Slowly she kisses her way down to my groin. She starts sucking, uses a lot of variation and keeps on doing so for 15 minutes. Twice I have to hold back for not coming in her mouth. The energy with which she kisses has been paralleled by Gia.Mo in Artemis only. The energy with which she sucks has been paralleled by Gia.Bu in GT only. To me of course. I am flabbergasted. But we are not done yet.
  Then we kiss again. If somebody would have taped this kissing it might have attracted quite a few viewers on YouTube. For example: she sticks her tongue out for me to suck like a .... She bites my tongue gently, a bit harder than. This is really beyond DFK. I change between looking at her beautiful face with those blue, smiling eyes and kissing her in every possible way.
  She sucks a bit more. Then it's time to fuck. Only then she puts her knickers off.
  I enter the sweetest of pussies.
  I could have come in 5 seconds. I manage to postpone it by 2 minutes??? Then I can't and don't want to delay it any longer. This perfect feeling deserves an orgasm. I come sweetly. I forgot all about time. 32 minutes. She doesn't complain. That hasn't happened to me since Larissa.ro in GT. She asks me why I give her chocolate. "Well, that's to let you know I really liked it a lot." I still feel like I'm robbing her. A session like this and 50 Euro only? It just seems too little to me.

  More sunbathing, talking to some other guys around, having dinner. It should end in a second session. I cannot find Kitty and decide to try my luck with Barbie.
  She has a beautiful face. I don't manage to have a nice chat with her. But she had been partying with the other girls in the back of the garden. That counts for something.
  What's more, she had been talking to Kitty shortly. A Belgian guy spoke well of her. It couldn't go all that wrong. And it didn't, but no kissing, reasonable blowjob, a lot of energy in cowgirl. But my dick and her pussy are not a match. Her handjob is skilful.

  I guess I will be back for Kitty.
  https://www.youtube.com/watch?v=1Lmq6RDn5O8
  Cream
  Get on top
  Cream
  You will cop
  Cream
  Don't you stop
  Cream
  Sh-boogie bop

  https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

 15. Onderstaande 3 leden hebben TAFKAJ bedankt voor deze bijdrage:

  bierbeer (Vandaag),LIKE_BLOND_THAI (Vandaag),Wentelt Eefje (Vandaag)

 

 
Pagina 31 van 31 EersteEerste ... 212728293031

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2015, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:32.

Heaven7 468*60