Pagina 25 van 25 EersteEerste ... 152122232425
Weergegeven resultaten: 601 t/m 609 van 609

Discussie: Geile Tijden

 1. #601
  Geregistreerd
  1 april 2014
  Last Online
  Vandaag @ 01:40
  Locatie
  Antwerpse kempen
  Berichten
  158
  Discussies
  12
  Thanks
  147
  Thanked
  74 in 18 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bergm550 Bekijk bericht
  De muziek is soms schel en heeft weinig bass. Ik heb dit al een keer aangegeven aan de receptie, maar het lijkt wel wanneer de DJ is geweest, dat het muzieksysteem dan niet meer goed is afgesteld. Trouwens, op zaterdag was het geluidsvolume erg laag. Ik kon gewoon met andere gasten praten, die aan de andere kant van de tafel zaten. Ik hoorde ook een paar meiden zeggen: "Warum steht die Musik so leise?"
  Vrijdag 29 augustus komt DJ joker vanaf 20.00u weer plaatjes draaien met veel bass.

 2. Onderstaande leden hebben luminous bedankt voor deze bijdrage:

  bergm550 (27 augustus 2014)

 3. #602
  Geregistreerd
  10 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:19
  Berichten
  99
  Discussies
  1
  Thanks
  39
  Thanked
  59 in 16 posts

  Standaard

  Jaaaaaaaaaaa,

  Ik was er weer, voordeel als je een paar maanden niet geweest bent! Veel nieuwe gezichten en altijd wel een paar oude. Vandaag 2 leuke sessies gedaan,
  Pim,,,mooie dame met thaise invloeden......wat een prachtig lijf met kleine borstjes.......niet zoenen geen vingers...jajajajaja
  Maar een moeschi wonderschoon...daar had ik even genoeg aan...naar een heerlijk orgasme gebracht.

  Veronica (monique zegt de tatoo) hahahaha.........kijk dat is dan weer zo' n verrassing....doet alles wil alles en lekker...ook een orgasme en mijn tongkwaliteiten zijn doorgebriefd aan de andere Bulgaarse vriendinnen....dus alleen daarom moet ik nog eens terugkomen.

  twee worstjes en salade en weer terug naar de thuisplaat homerun....

  GT hij was weer TOP

  AB
  Laatst gewijzigd door albertde2de; 27 augustus 2014 om 21:18
  Die Niederlander mit der ZauberZunge

 4. Onderstaande leden hebben albertde2de bedankt voor deze bijdrage:

  bergm550 (Gisteren)

 5. #603
  Geregistreerd
  10 juli 2013
  Last Online
  29 augustus 2014 @ 20:41
  Locatie
  Náhe von Kőln
  Berichten
  21
  Discussies
  0
  Thanks
  39
  Thanked
  7 in 3 posts

  Standaard

  War gestern im GT. Einige Männer wurden das Eintritt geblockt, wieder genau für meine Nase. Sie gucken mir bissel an mit Hass, das wa nicht so Geil. Ich war froh, dass ich drin war Ja. Ich war zu spät es genau zu beobachten, kam gerade eine Dame an und sie brauchte meine volle Aufmerksamkeit, geile Schuhe hat sie auch. V....t ich Lieb dass!

  Einige Mädels, Sisi (wieder da, schooooooone Titten!!!! Lange nicht gesehen), Laure (Ger), Kacey oder Casey (Ger), Ariel (Ru/Ger/EdekaSupergeillll geillll)


  Mit Ariel und Sissi gegangen und einmal mit die zwei zusammen…richtig; supergeil.

  Schön, dass so viele Ex- Frauen nun auf der anderen Seite arbeiten. Auch mall probieren. Suche nur weibliche Kunden die richtig bezahlen, die fick Arbeit mach ich gerne. Bin mit der Hut herum gegangen, nur eine Quittung von Nicole bekommen lol. Doch richtig viele deutsche und Putin Mädels, weiniger Ro’s beim Golden Time. Wa gut.

 6. Onderstaande 3 leden hebben Round-up bedankt voor deze bijdage:

  bergm550 (Gisteren),Bluebear (29 augustus 2014),luminous (29 augustus 2014)

 7. #604
  Geregistreerd
  7 augustus 2013
  Last Online
  Gisteren @ 17:22
  Berichten
  17
  Discussies
  1
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Wa dass die sissi aus bulgarien mit die siliconen.

 8. #605
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 20:59
  Berichten
  5.776
  Discussies
  128
  Thanks
  4.435
  Thanked
  4.722 in 1.420 posts

  Standaard Donderdag 28 augustus

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SFL Bekijk bericht

  In de kleedkamer keek ik binnen aan het toilet. Een lange man in maatpak stond zijn mobieltje uit het urinoir te vissen. Tijdens het afschudden van zijn pik en bellen tegelijk, moet hij dat ding per ongeluk in de pisbak laten vallen hebben. Ik dacht heel even ACE2 in de man te herkennen, maar dat kon haast niet. Normaliter draagt Ace2 een duur en niet gekreukt pak… En deze sukkel leek met zijn goedkope pak wel een malafide boekhouder op de rand van een midlifecrisis, die zopas in zijn maatpak geslapen had. Toevallig moest ik ook zeiken en ik neem plaats aan het urinoir naast meneertje lager wal… Ik kijk hem zijdelings aan en het blijkt toch Ace2 te zijn. Ik trachtte mijn verbazing te verdoezelen en vroeg uit beleefdheid of zijn mobieltje in de pisbak gevallen was… Nee, godverdomme, antwoordt hij gestresseerd. Ik heb mijn mondharmonica in dat ding laten vallen.

  We zochten niet meer verder naar dat muziekinstrument. Ik kon King-Bull wegtrekken uit de toiletten. Dan maar geen mondharmonica op het einde van ieder verhaal. Als dat ding in andermans pis gelegen heeft, dan hoor je daar eigenlijk niet meer met je mond aan te zitten. Ace oogde wat sip en wat ooit Thor of de rovende Viking was, oogde des te meer als vergane glorie. Om nog maar te zwijgen wanneer ie nog eens een verhaal geschreven heeft. Ik vroeg mijn oude vriend en voormalige 2de man van de Bulls-orde, wat er aan de hand was. Ace 2 barste in tranen uit en begon af te lopen tegen mij: “mijn vrouw is weg met de buurman, de zaken gaan slecht, mijn rekening in het rood, stress over de ganse lijn en ook GT is niet meer wat het geweest is… Waar zijn die Aziaten en de Latina’s godverdomme?”

  Ik stelde hem voor aan de exotische Filly, om toch maar bij de exotische vleeswaren te blijven, maar zij vertrok net met een andere hoerenpopper en Ace begon nog harder te janken. Na een flink pak troost was hij al meer rustig. De schouder van een vriend doet soms wonderen. Nu begon hij over mezelf: “SFL, jij ziet er anders wel charmant uit. Je straalt succes uit, je bent afgetraind en het staat op je houding te lezen hoe viriel je bent”. Mijn antwoord was simpel: ik had me gewoon eens geschoren, terwijl Ace me altijd met stoppelbaard ziet.


  Ik trok Picasso1 weg bij dat wijf en ze keek me dankbaar aan. Ik nam Picasso mee naar buiten om een luchtje te scheppen. Dios mio, SFL, wat zie jij er afgetraind uit, zegt ook hij en streelt mijn ego. En jij lijkt wel een Spaanse vlieg met een verkeerde bijwerking, antwoord ik mijn amigo. Ik vermeld vervolgens ook dat kameraad Ace2 ook ergens ronddwaalt. Ace Dos esta aqui? Mompelt Pic1. Si, daar zit ie, wijs ik meteen in de richting van de vreettent, wanneer ik hem daar ontwaar tussen vretende ijsberen. Dios Mio, gaat Picasso daarop in… Que pasa, wat is er met hem aan de hand? Ik zeg dat Ace er een beetje doorheen zit en dat ie allerlei probleempjes heeft. Laten we met hem gaan praten, stelt Picasso voor.

  We schuiven bij aan tafel bij Ace2. Ik neem van de gelegenheid gebruik om ook wat te vreten. Op de kaart stond Steak of beef. Dan denk je daar een biefstuk op je bord te krijgen, maar niets is minder maar. Het was een hamburger van rundsgehakt… Magere troost, trouwens. Ace2 lachte flauwtjes bij zijn weerzien met Picasso. Ik keek toe… Zie hier, mijn twee eerste volgelingen van dit forum, dacht ik bij mezelf… Waar is de tijd dat we hier nog met z’n drietjes furore maakte. Maar goed, tot zover de nostalgie. Om Ace wat op te beuren begonnen we wat te babbelen over de dingen des levens. Picasso vertelde ronduit hoe hij tijdens zijn laatste bezoek aan magnum amok maakte met een pooierbende. Naar verluidt had hij tegen de leider volgende gezegd: “ich habe deine mutti geboemst”. Op zijn beurt ratelde Ace2 over zijn collectie stipalbums. Het enige moment waarom ik terug kinderlijke vreugde in zijn ogen zag. Helaas was dit van korte duur en begon hij opnieuw doelloos voor zich uit te staren. Zelfs toen Picasso als een echte latino-lover over zijn trucjes om wijven te versieren begon te vertellen. Jaja, dacht ik bij mezelf. We scheppen hier wel mooi tegen elkaar op hoeveel mokkels we in real life bij elkaar scharrelen, maar uiteindelijk zitten we nu wel bij de hoeren en betalen we kleine fortuinen om aan onze trekken te komen.

  Met Ace2 ging het van kwaad naar erger. Dikke zweetdruppels parelden uit zijn voorhoofd en hij kleurde over heel zijn kop een blauw-grijzige teint. Er kwam ook schuim uit zijn mond en bloed uit zijn oren. Ace, gaat het… Como estas? Riepen Picasso en ik in koor. Onze woorden waren nog niet koud of de arme man zakte in elkaar. We moeten hem snel eerste hulp geven, panikeerde ik. Bel snel een ambulance, voegde ik er ook nog aan toe. Picasso nam zijn mobiel ter hand, maar alvorens hij zou bellen, kwam hij nog met een ander idee. Weet je wat geinig zou zijn, SFL? Neem eerst nog een foto van mij en Ace, terwijl hij een beroerte ervaart… Dan kunnen we er later samen om lachen. Pic overhandigde me zijn mobieltje en ik nam er een foto mee. Ace2 die paars en schuimbekkend op de grond nog wat stuipen kreeg, picasso die voor de gein zijn pik in diens bakkes stak (samen met dat schuim leek het er dus op dat de ongelukkige Ace een FT aan het doen was bij Pic) en zijn tanden bloot lachte. “Selfie!!!” Siste hij tussen zijn lachende tanden door.

  Na dit leedvermaak, ging ik over tot het bieden van eerste hulp. Picasso belde tenslotte toch een ambulance en even later voerden ze King-Bull2 af. Na Ace zijn beroerte gingen we nog wat praten aan de bar. Om vervolgens onze eigen we uit te gaan. Picasso ging nog wat mokkels stalken en ik vertrok met de Roemeense Evelina naar de blokhut. Het werd de derde en beste wip van de dag voor mij.

  Ach ja, iedereen valt wel door de mand. Oppergod Ace2 blijkt wel sterfelijk te zijn, Latin lover Picasso blijkt een stalker te zijn en SFL the Master-Bull blijkt een regelrechte pussy te zijn. En tot zover de les van vandaag en het einde van dit verhaal.

  Zo omschreef The Masterbull onze laatste ontmoeting in GT en ik moest zeggen dat hij opvallend mild over mij was. Het zat even niet mee, zonder dat ik daar echt de vinger op kon leggen. Wij zullen het maar de ups and downs van een ijsbeer noemen. Het kwam er in ieder geval op neer dat ik al weken niet echt meer plezier ontleende aan mijn bezoekjes aan Duitsland. Het werd tijd voor een welverdiende vakantie. “Ben jij echt sterfelijk?” vroeg HP001 nog aan mij toen hij mij op het vliegveld af zette. “Je moet niet alles geloven wat die lamzak schrijft” bromde ik en ik rolde nog eens met mijn spierballen. “al klopt dat van die stalker en Picasso1 wel aardig”. En zo vertrok ik richting zonniger oorden, waar ik een heerlijke vakantie beleefde. Bij terugkomst had ik best zin om weer eens naar GT te gaan. Maar de berichten dat het allemaal tegen viel wegens de vakantieperiode weerhielden mij om te gaan. Waar is de tijd dat ik rechtstreeks van het vliegveld richt Duitsland croste om bij mijn meisjes te zijn? Die tijd ligt ver achter ons en komt waarschijnlijk niet meer terug. Toch voelde ik de aandrang om weer eens te gaan groeien en ik besloot dat donderdag 28 augustus een geschikte dag was. Al had ik wel mijn twijfels omdat Seqoya mij had gemeld dat het de dag ervoor flink tegen viel. Hij gebruikte termen als zwaar kut. Ooit was er een tijd dat ik niet vroeg genoeg voor de poorten van GT kon staan, nu reed ik pas weg op het moment dat het goed uit kwam. Zo arriveerde ik (ooit scheurde ik met piepende banden om de hoek, de Heidweg op) zo rond 15.30u. Er was net een auto voor mij die werd verwezen naar het Trierpark. Ik maakte mij al op om mijn auto op de parkeerplaats van de bouwmarkt te zetten en zo af te wachten tot er een plaatsje vrij kwam. Dat was echter niet nodig. De parkeerwachter wenkte mij en bracht mij naar een mooi plaatsje op de parkeerplaats van GT. “Fur dir, mein freund” zei hij lachend. Het gaf mij een goed gevoel en met grote stappen beende ik mij richting traliewerk dat heerlijk ratelde toen ik op de bel drukte. Ik vroeg mij af of hier wel eens een einde aan zou komen, net als aan alles een einde komt. “Niet aan jou” zou HP001 later zeggen “jij bent toch onsterfelijk?”

  Ik stapte naar binnen en ging netjes naast de ijsbeer staan die net voor mij naar binnen was gegaan. Ik wachtte geduldig en begroette Lin. Ineens voelde ik een arm op mijn schouder en achter mij stond Pim uit Thailand met dat heerlijke gebruinde lijfje van haar. Helaas is haar service niet overeenkomstig haar lijfje. Ze begroette mij en vertelde mij te hopen dat ik haar die dag zou verwennen. Ik reageerde daar niet op omdat ik Meggy uit China zag. Dat moet echt 2 tot 3 jaar geleden zijn dat die voor het laatst in GT was. Ze zwaaide stoïcijns en liep de ruimte achter de balie in. Ondertussen kwam Emy GT binnen en gaf een kushandje. “Ken jij iedereen hier?” vroeg de man naast mij. Ik schudde ontkennend: “de poetsjongens kan ik nog niet zo goed uit elkaar houden”. Ik wreef in mijn handen. Waar was de tijd gebleven dat ik binnen 5 minuten 4 Aziatische vrouwen bij elkaar in GT zag? Het Bangkok aan de Rijn was weer open. Om mijn dag nog beter te laten zijn kwam Gabriela een sleutel halen. “Fur mich?” vroeg ik wijzend naar de sleutel. Ze gaf mij een zoen en fluisterde: “spater”, waarna ze vertrok richting kamer 1. Ik keek haar schitterende billen nog even na, zodat ik de Braziliaanse Rosanna niet gelijk zag. “Wass ist dass?” bromde ze, terwijl ze haar handen in haar zij zette. “Al weer een latina?” dacht ik. Ook Latinaland is weer open. Ik vroeg mij af of ik al meisjes met een andere (niet relevante) nationaliteit had gezien. Natuurlijk was dat zo, maar het duizelde zo dat ik niet alles gelijk kon bevatten.

  Uiteindelijk ging ik mij om kleden en na een verfrissende douche liep ik met natte haartjes de barruimte binnen. Daar zag ik zo snel de volgende dames: Adella, Alexa, Alycia, Anny, Carmen, Christina, Claudia, Cora, Emma, Emy, Flo, Gabriella, Georgina, Gulia, Innez, Jana, Janice, Joy, July, Katharina, Lara, Leona, Lin, Lisa, Lizet, Lulu, Maggy (China), Melissa, Michelle/Nicolle, Minell, Olga, Pim, Rosana, Sabina, Sandy (ooit miss Ijsbeer), Simone, Sonja, Stefanie/Bea, Tanya (pl), Tanja (dld), Victoria en nog een paar anderen.
  Ik wandelde door de barruimte en groette vriendelijk Victoria. Ik passeerde de bar en zag vanuit mijn ooghoeken hoe Alycia met een vriendin een ijsbeer aan het paaien waren. “dat wordt een duur betaald triootje” dacht ik en ik vervolgde mijn weg. Ik keek op het terras, de buffettent (better known als de vreetschuur) en de kino. Uiteindelijk kwam ik weer in de barruimte uit waar het gezellig druk was. Ik zag de Paus zitten en ik voegde mij bij hem. “Gisteren was het niets” mopperde hij. Dat wist ik al van mijn neefje, maar nu was er meer dan genoeg snoepgoed. “Maar als je maar vaak genoeg komt, is er altijd wel iets” vervolgde de Paus. “Hahaha, veel komen, net als ik” zei een onbekende ijsbeer naast mij. Ik draaide mij om en gaf hem een hand. Blijkbaar had ik te maken met een notoire bezoeker. Hem maakten ze niets meer wijs. “Mij ook niet” voegde ik daar aan toe. “Zoals die orgasmes van die meisjes” vertelde ik de ijsbeer “ze zeggen dat die gefaket zijn, maar dat laat ik mij niet wijs maken” “Die vrouwen doen ook niets lievers. Ze lusten er pap van” vervolgde de ijsbeer en ik knikte instemmend om mijn eigen gedrag goed te praten. De man vertelde dat hij 2 Roemeentjes had gevonden die bereid waren te fist fucken. Ineens besefte ik dat ik Alycia en een vriendinnetje bij hem had zien flirten. Ik kon mij niets voorstellen bij Alycia en fist fucking, daarom vroeg ik ook: “Alycia? Fist fucking?” “Ja, ja” zei de man “je weet wel met een vuist in de kut” waarbij hij mij probeerde uit te leggen hoe dat in zijn werk ging. Ik trok een pijnlijke grimas op mijn gezicht, maar bij de man kwam het kwijl uit zijn mond. Hij had duidelijk zijn wensen kenbaar gemaakt en hij had duidelijk verteld: geen fist fucking, geen geld. “Ik sleur ze naar de balie. Naar die bazin” voegde hij daar nog aan toe. Op dat moment stond Alycia te wenken en ik zag het fistfuckende drietal vertrekken. Hoe het is afgelopen vertelt het verhaal niet. Voor ik nog iets kon doen werd ik weg getrokken door Pim. Die wilde weten of ik al klaar voor haar was en ik moet zeggen haar slanke benen en ronde billetjes deden als vanzelf het werk. Ik besloot echter standvastig te zijn. “Er komen vandaag nog genoeg momenten dat ik dat niet ben” dacht ik. Ik keek rond en zag een lonkende Minell. Vlak voor mijn vakantie had ik haar gekozen en daarmee deed ik een wens van mij in vervulling gaan om eindelijk eens met haar te kameren. Ik had hoge verwachtingen, maar om de een of andere reden sexten wij totaal langs elkaar heen. Als ik wilde beffen wilde zij neuken, als ik ging zoenen, ging zij pijpen. Er was een totale miss-match. Ik ben zo reëel in te zien dat het hoofdzakelijk aan mij lag, maar toch is een herhaling dan uitgesloten.

  Ik pakte mijn glas water en liep richting balie. Ik stond wat te pielen met mijn mobieltje toen ineens een vriendelijke hand door mijn haar ging. Die hand hoorde bij het bekoorlijke lijfje van Joy. “Wie gehst dir?” vroeg ze vriendelijk en ik kon alleen beamen dat het prima ging met een dergelijk uitzicht. Nadat Joy uit beeld was, kwam Gabriella aan gerend met haar klant. Ze had er 35 minuten over gedaan. Ze kwam naar mij en vertelde (vroeger klonk zoiets nog wel eens als een vraag) dat ik moest wachten, zodat zij kon afrekenen en zich verschonen. Ik liep de kleedkamer in om mij te douchen om vervolgens op een krukje te wachten tot ik zou worden opgehaald. “Heb ik eigenlijk wel “ja” gezegd?” vroeg ik mij af. Het wachten gaf mij in ieder geval de gelegenheid om te proberen op het forum te komen. Het internet was traag, erg traag. Zelfs ik kon het bij houden. Ik frumelde wat, ontweek de speelse blikken van een meisje die mij verliefd aan keek (er was een tijd dat ik mij dan schuldig voelde dat ik geen rekening hielde met de “gevoelens” van zo’n meisje) en dronk nog een glaasje prik (doe maar ruig). Uiteindelijk zag ik een ietswat gestresste Gabriella in de deuropening staan. Even liet ik niets van mij merken en liet Gabriella naar mij speuren. Als een vrouw haar best moet doen om je te krijgen wordt het verlangen groter, zei mijn grootvader op de grote vaart altijd. Uiteindelijk was mijn verlangen toch groter dan dat van haar en ik stond op om naar haar te lopen. Haar brede glimlach deed alle hormonen naar plekken stromen waar ze nog helemaal nog niet naar toe moesten stromen. Gabriella omhelsde mij en kierde allerlei onverstaanbare woordjes. Ik veronderstelde maar dat ze blij was mijn eurootjes weer te zien. Ze pakte mijn hand en trok mij mee naar een kruk om even rustig te praten. Dat heet pre-salen. Waarom dat nodig was weet ik niet. Ik was wel gelijk alert. De nieuwste trend is immers dat je 25 euro moet dokken voor een goed gesprekje. Na wat vakantie-uitwisselingen wilde Gabriella een pepermuntballetje. Laat ik nu juist die in mijn lockertje hebben gelegd. Ik beloofde de pepermuntballetjes te halen en ik liep weg. Even later was ik weg en mijn plaats was ingenomen door een andere ijsbeer. Ik vroeg mij af of ik iets had gemist. Ik was toch echt op verzoek van Gabriella pepermuntballetjes gaan halen? Ik besloot geen verhaal te halen, maar wat rond te lopen. Dan maar een ander. Die ander was er natuurlijk niet en voor ik het wist was ik weer terug in de barruimte. Gabriella stond nog steeds bij de ijsbeer en toen ze mij zag kwam ze, zo goed en zo kwaad als het ging, op mij afgestormd. Ze pakte weer mijn hand en sleurde mij mee naar een kamer. Ik kreeg niet eens de tijd mijn badjas uit te doen. Ik werd ter plekke verkracht. Waar zijn mensenrechtenorganisaties als je ze nodig hebt? Ook Gabriella had haar lingerie nog aan en gaande weg het vrijen probeerden wij elkaar te ontdoen van de schaarse kledij. Haar poesje was al kletsnat en voor ik het wist was ze mij al aan het berijden. “Ich spritze uber deine schwanze” kierde ze, terwijl ze op en neer ging.
  Hoe ik het heb volgehouden weet ik niet, maar uiteindelijk kwakte ik na anderhalf uur 5 weken sperma in haar mondje, dat ze kokhalzend uit moest spugen. Uitgeput lagen wij naast elkaar, maar niet voor lang. Gabriella had honger en zo werd ons wederzien onderbroken met de belofte dat na het eten ik weer aan de slag moest met haar. Maar zoals wij allen weten zijn beloftes om te worden gebroken. “Een belofte dien je te breken, anders blijf je in herhalingen steken” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd.

  Het was inderdaad ook wel tijd om te eten. Eerlijk is eerlijk, het stukje vlees dat ze serveerden was prima. De rijst was echter niet om te vreten. Dat geven ze maar aan Afrika.
  In de buffettent kletste ik wat met ijsberen die ik niet goed ken maar die ik zo nu en dan wel eens tref in GT. Daar was ook een man bij die ik enkele weken geleden op de terugweg bij een tankstation aan trof. Lachend begroetten wij elkaar toen, alsof wij lid waren van een geheimzinnige sekte. Ik vraag mij dan altijd af of mensen weten wat er zich in Duitsland afspeelt. Waarschijnlijk denken zij bij prostituees aan lelijke vrouwen in peeskamertjes en niet aan “luxe” saunaclubs met mooie jonge vrouwen. Aan clubs waar het alleen al gezellig is om te toeven, zonder nu gelijk sex te hebben. Al blijft het raar naar een bordeel te gaan, zonder sex te hebben. Het kan je een keer overkomen, maar het kan natuurlijk niet al te vaak gebeuren.
  Na het eten slenterde ik door een wat rustiger GT. De tijden dat een kolkende massa op donderdagavond gebruik maakte van de barruimte ligt ver achter ons. Dat geeft dan toch wel enige weemoed. Het af en aan marcheren van vrouwen langs de bar met hun klanten in hun kielzog. Dat als je je wat wild gedroeg, je zo tegen een andere ijsbeer aan stompte of dat in de kino de mannen in rijen lagen om te worden gepijpt. Maar het was ook de tijd van lange wachttijden, weinig kamers (van tuinhuisjes had nog niemand gehoord) en van benauwdheid. In de barruimte wordt ik vast geklampt door Lulu, die ook de ijsbeer, waarmee ik in gesprek was, greep. Tegen mij schreeuwde ze: “Viagra-man: give me bonbons. Lulu horny” Uiteraard geef ik haar enkele pepermuntballetjes in de hoop mijn vrijheid te kopen. Maar niets is minder waar. De effectieve werking van mijn lustbonbons doet Lulu schreeuwen dat ze extreme sex wil hebben met mij en mijn gesprekspartner. In een gewoon cafe was Lulu al lang onder de oksels mee genomen naar een schimmig hotelkamertje om haar te laten genieten van onze genotstaven (uiteraard het meeste van die van mij), maar in GT bedanken wij voor de eer. In de verte horen wij nog wel haar gekrijs: “Lulu hot, Lulu hot” .
  Iets verderop tref ik Victoria aan. Ik ga bij haar zitten en begin een praatje. Voor ik het wist ratelde ze aan een stuk door. Ik had echter alleen oog voor haar schoonheid. Zelfs met het licht aan ziet ze er mooi uit, met dat slanke lijfje van haar. Ik kon er natuurlijk niet vanaf blijven wat resulteerde in een kamergang die afliep met meer dan tevredenheid.

  In de kleedkamer douche ik mijzelf tegelijkertijd met Emy. Vaak zie je dat meisjes als slanke fotomodellen GT binnen komen, maar na verloop van tijd toch wat zwaarder worden. Vaak, maar niet altijd. Emy ziet er nog altijd strak uit. De mannen keken in de kleedkamer hun ogen uit en het duurde dan ook niet lang voor Emy weer een verzoek tot een kamergang kreeg. “Bist du mir schon vergessen?” pruilde ik toen Emy met haar klant hand in hand vertrok. Lachend draaide ze zich om en zei: “hihihi, niemahl”
  Ik liep terug naar de bar en bestelde een Salitos. Dat horen stoere ijsberen immers te doen. Eentje moet kunnen en van al die alcoholcontroles merk ik nooit wat. Jaren geleden ben ik ooit eens aangehouden en de indruk werd gewekt dat ik te hard had gereden. Toen ik moest vertellen waar ik vandaan kwam en kon ik mijzelf vrij kopen voor 25 euro.
  Daar stond ik dan alleen aan de bar. Eerlijk gezegd was er op dat moment niet zoveel aan. Alleen is ook maar alleen. Niemand om mee te dollen en dat is het ook maar een hoerenkeet waar vrouwen wachten tot je ze 50 euro geeft voor een blowjob. Nee, eerlijk gezegd ligt het hoogtepunt van Duitsland achter mij. Het is dat je er zo nu en dan geweldige sex kunt hebben met mooie vrouwen. Ik nam een slok, toen ik ineens van mijn kruk werd getrokken. Pim greep mij beet en vertelde haar vriendinnetje dat ik haar maar niet koos. Het andere meisje keek mij aan en taxeerde het aantal eurootjes dat ik in potentie bij mij kon hebben. Ook zij vond het onbegrijpelijk. Eigenlijk had ik nog best zin in een kamergang. Misschien dat Emma wel wat als slot zou zijn. Haar pijpkunsten zijn ongeëvenaard en die krijgt mij een derde keer ook aan de praat. Emma had ik al wel een paar keer voorbij zien lopen, maar nog niet echt gesproken. Ik trof haar aan in de kino. Ze besprong mij en gaf mij een tedere zoen. Helaas bleek ze een afspraak te hebben voor een triootje. “With me and me?” vroeg ik nog wel hoopvol.
  Teleurgesteld ging ik op het matras liggen, niet denkend aan al die spermavlekken die er zouden moeten zijn. De kino was nooit iets voor mij geweest, al was het de eerste keer, 10 jaar geleden, zo druk dat er een rij in de kino stond en ook ik door Poolse Tanya werd leeg gezogen. De tweede keer in de kino was jaren later toen 2 Thaise meisjes mij gingen masseren. Toen ik op mijn rug lag en zij mij beet hadden dook er ineens een zwart meisje op (waarmee ik ooit woorden had of ik nu wel of niet had beloofd met haar naar de kamer te gaan, oftewel een vervelende pre-sale discussie. Ik had aangegeven niet te willen, maar zij bleef maar kroelen, strelen en zoenen en toen ik weg liep waren de rapen gaar). “Remember me?” gromde ze en pakte mijn ballen vast. Ik lag weerloos op het matras en ik had ook al met het Thaise meisje een akkefietje gehad. De situatie zag er helemaal niet goed uit. Ik had spijt dat ik zo naïef in de val was gelopen en ik vroeg mij af wat er zou gebeuren. Wij waren de enigen in de kino. Gelukkig liep het goed af. Terwijl ik zo over mijn kinoverleden aan het mijmeren was voelde ik een tedere hand over mijn borst richting mijn onderlichaam gaan. Nog voor die hand beneden was, was mijn penis al stijf. Ik keek opzij en ik zag het gezicht van Rosanna, die ondertussen aan mijn piemel trok. Ze begon mij uitzonderlijk passievol te zoenen en ik kon niet meer dan haar opdracht geven een sleutel te halen en dat deed zij ook:

  http://www.ijsberenforum.com/forum/s...570#post387570

  Ondertussen waren wij anderhalf uur verder en voor mij was het tijd naar huis te gaan. Ik douchte mijzelf schoon en kleedde mij aan. Ik gaf mijn bandje terug en gaf aan tevreden te zijn over mijn GT-bezoek. Daarna stapte ik de regenachtige avond in. Het bezoek was meer dan geslaagd geweest. 3 goede sessies en wat leuke gesprekken. Maar ook momenten van saaiheid. Per saldo was mijn bezoek prima, maar niet zo dat ik stuiterend bij mij auto stond en hoopte dat de week weer snel voorbij zou zijn, zodat ik weet naar GT zou kunnen gaan. Ik liep naar mijn auto en startte hem. Ik reed rustig de parkeerplaats af en zwaaide naar de parkeerwacht. Ik drukte wat dieper op het gaspedaal en reed richting horizon, terwijl in de verte een mondharmonica klonk en ik neuriede: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home…………………………”

 9. Onderstaande 28 leden hebben Ace2 bedankt voor deze bijdage:

  aamu (31 augustus 2014),Badslippers (31 augustus 2014),bergm550 (Gisteren),biged (31 augustus 2014),Bluebear (31 augustus 2014),buttlover (31 augustus 2014),dannyb (31 augustus 2014),dennisw (31 augustus 2014),Don Rudo (31 augustus 2014),dutchbule (31 augustus 2014),hasta la pasta (31 augustus 2014),hp001 (31 augustus 2014),Iamlonely (31 augustus 2014),Jack42 (31 augustus 2014),lekkersfan (Vandaag),luminous (Gisteren),lustman (Gisteren),m4you (31 augustus 2014),Megaboob (31 augustus 2014),Mr Pussy (31 augustus 2014),mynasch (31 augustus 2014),Picasso 1 (31 augustus 2014),pistoleeke (31 augustus 2014),rob45 (31 augustus 2014),Spankooow (31 augustus 2014),Teiresas (Gisteren),wervelwind (31 augustus 2014),Wijze grijze (31 augustus 2014)

 10. #606
  Geregistreerd
  14 september 2013
  Last Online
  Gisteren @ 22:14
  Locatie
  land van de Galliërs
  Berichten
  178
  Discussies
  5
  Thanks
  116
  Thanked
  131 in 58 posts

  Standaard

  Vandaag onverwacht een blitsbezoek aan GT gebracht. Rond een uur of twee de parking op gereden en er was meer dan genoeg plaats.
  60 euro afgerekend, omkleden, douchke, bouillonsoepje met stukje brood en dan effe checken of er scbietbare hertjes rondhuppelen.
  Al direct aan de kino tegengehouden door de toch wel bevallige (mooie ogen en lieve lach) Jannine van duitse origine.
  Ze zij dat ze me herkende maar dat zal vooral van mijn vaste wingman zijn die er deze maal niet bij was.
  Toch in de kino laten verleiden, ze presenteerde zich als het toetje na mijn lichte lunch in de witte tent.
  Wat me verbaasde was het 3-ledig menu dat ze voorstelde (50/75/100 voor een half uur!!!)
  Dacht bij mezelf ik ga gewoon voor de basic service en vandaar zien we wel.
  Op de kamer licht gezoend, pijpen, 69, en neuken. Was lekker... Na 20 min klaar!
  Gaf haar 50 euro + 10 euro fooi en ze kwam even later terugen zij dat het 100 euro was en dat ze dat duidelijk had vermeld.
  Dit is werkelelijk Schandalig ... 100 tiketten voor 20 min standaardservivce ! Janine nooit meer.

  Uiteindelijk op aanraden van een beer die ik in de sauna tegenkwam, gekamerd met de zeer bevallige servische Evy (geen draadje van te vinden hier op het forum) man man man man wat een wereldservice die griet.
  Fantastisch natte zoenen, je helemaal aflebberen van onder tot boven en een zalige sloppy pijpbeurt die bij de gt-top mag gerekend worden. Kon me spijtig genoeg niet bedwingen tot rubber-fase en schoot het mondje van Evy lekker vol.
  Bleef lekker doorzuigen en deed alsof er niks gebeurd was.
  Herhaling 100%
  Om 16u15 naar huis. Pffff wat was het weer heerlijk in GT...
  Normaal kom ik zaterdag 21/9 terug want dan is mijn gt duifje terug van vakantie....Rimaaaaaaa!

 11. Onderstaande 6 leden hebben pistoleeke bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (Gisteren),albertde2de (Gisteren),bergm550 (Gisteren),lekkersfan (Vandaag),Megaboob (Vandaag),Teiresas (Gisteren)

 12. #607
  Geregistreerd
  10 maart 2009
  Last Online
  Gisteren @ 21:19
  Berichten
  99
  Discussies
  1
  Thanks
  39
  Thanked
  59 in 16 posts

  Standaard

  Net misgelopen, vandaag 1600 uur naar bij GT aangekomen...nog plaats bij de villa veel gele kentekens.
  Heeeeeell rustig...IS OOK WEL EENS LEKKER!!!....ik had 3 dames in het vizier voordat ik heenging. Maria uit Ungaria, Veronica (Monica) Bulgaria, en ik had gelezen in een bericht van een ijsbeer dat de Chinese Meggie of Maggy na 2 jaar afwezigheid weer terug was...DUS

  Aan de bar een alcoholvrije Franiskaner in gesprek geraakt (gebeurt me eigenlijk nooit) met twee Hollanders die voor het eerst in Gt waren.
  Ik heb ze wat tips gegeven...gaandeweg kwam ik ze nog een paar keer tegen, met name de whirlpool was een gezellig samenzijn van Beren.
  Pim heeft me nog geprobeerd over te halen....mooiste poesje van GT vorige week nog mee gekamerd maar weinig extra services.
  Het was stil en dat merk je ook aan de dames....plotsklaps had ik Lulu in het vizier met in haar kielzog Maggy.
  Ik heb maggy gewenkt even bijgepraat en meteen een sleutel laten halen, Maggy vroeg wel of Lulu ook mee mocht...prima...de dames geven TOPsrevice en daar heb ik ruim 2 uur van genoten...

  Daarna 3 slag 2 weid dus terug naar de dug-out

  Het was weer TOP GT bedank
  Laatst gewijzigd door albertde2de; Gisteren om 21:18
  Die Niederlander mit der ZauberZunge

 13. Onderstaande 4 leden hebben albertde2de bedankt voor deze bijdage:

  Ace2 (Gisteren),bergm550 (Gisteren),rob45 (Gisteren),Teiresas (Gisteren)

 14. #608
  Geregistreerd
  11 januari 2011
  Last Online
  Gisteren @ 23:02
  Locatie
  lustoord
  Berichten
  1.535
  Discussies
  16
  Thanks
  2.906
  Thanked
  1.789 in 642 posts

  Standaard

  Maggy daar had ik ook een heel goede ervaring mee samen met Chinese Lin. Toch maar weer eens naar GT binnenkort.

 15. #609
  Geregistreerd
  24 januari 2013
  Last Online
  Vandaag @ 06:08
  Berichten
  38
  Discussies
  0
  Thanks
  18
  Thanked
  12 in 7 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pistoleeke Bekijk bericht
  Gaf haar 50 euro + 10 euro fooi en ze kwam even later terugen zij dat het 100 euro was en dat ze dat duidelijk had vermeld.
  I hope you grabbed your 10€ tip back.

 16. Onderstaande 2 leden hebben Banana Boi bedankt voor deze bijdage:

  Mr Pussy (Gisteren),wervelwind (Vandaag)

 

 
Pagina 25 van 25 EersteEerste ... 152122232425

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2013, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:06.

Finca Erotica 468*60