Pagina 31 van 31 EersteEerste ... 212728293031
Weergegeven resultaten: 751 t/m 764 van 764

Discussie: Geile Tijden

 1. #751
  Geregistreerd
  19 september 2008
  Last Online
  Vandaag @ 03:55
  Berichten
  395
  Discussies
  59
  Thanks
  262
  Thanked
  428 in 110 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hunziker Bekijk bericht
  Voor zowel de DVP als voor de klant zie ik alleen maar nadelen.
  Ik heb nooit gezegd dat er geen nadelen waren. Ik denk dat je gelijk hebt en ze meer korte kamer gangen moeten maken en dat dat geen voordeel is, betekend inderdaad meer werken (meer mannen afwerken) voor hun geld. In het langer niet op de kamer zijn en meer tijd werkeloos in de bar zitten geef ik je ook gelijk. Ik zei ook dat de dames in minder tijd meer op de kamer hetzelfde kunnen verdienen) namelijk 100 ipv 75 per uur. Zo wordt de extra wachttijd weer gecompenseerd door 25 extra die ze krijgen voor elke klant die toch een uurtje blijft. Komt het er toch op neer dat ze minder op de kamer zijn maar het voor hun verdiensten weinig uitmaakt. En voor ons ijsberen mogen het nadeel duidelijk zijn, we geven of meer uit of kunnen minder tijd op kamer zijn. Ik probeerde het hier dan ook niet te verdedigen hé. Ik zie sommige dames die ik mag ook liever een langere sessie maken met een ijsbeer die het rustig aan doet dan een hoop mannen te moeten afwerken in dezelfde tijd.

  P.S. Maar wat veranderd er eigenlijk in GT als ik goed begreep vroegen de meeste dames voor deze regel al 100 per uur en sommige nog extra voor sommige services zoals TZ die bij andere clubs in de prijs zijn inbegrepen?

  P.S. 2: ik betaalde al 100 voor een uur (tenzij het een pannenkoeksessie was) als een dame een uitstekende service verleent. Bij pannenkoeken vindt ik wel dat het wat minder kan.

 2. Onderstaande leden hebben kempie bedankt voor deze bijdrage:

  allemachtig60 (18 november 2014)

 3. #752
  Geregistreerd
  16 april 2010
  Last Online
  Gisteren @ 16:39
  Berichten
  4.736
  Discussies
  1271
  Thanks
  94
  Thanked
  756 in 471 posts

  Standaard

  Nb graag weer GT ervaringsberichten!

 4. Onderstaande leden hebben Admin bedankt voor deze bijdrage:

  luminous (18 november 2014)

 5. #753
  Geregistreerd
  23 november 2011
  Last Online
  Vandaag @ 01:37
  Locatie
  Een drie kwartier rijden van mijn speeltuin. ( Dan wel met 160km/h.)
  Berichten
  2.074
  Discussies
  24
  Thanks
  3.766
  Thanked
  1.640 in 708 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pistoleeke Bekijk bericht
  Ik weet niet wat uwe smaak is maar ... DURE dames die UPSELLEN en ARROGANT gedrag vertonen maken bij mij absoluut geen kans!!

  De situatie zoals ik ze schets in mijn vorig bericht bestaat al maar met prijsstijging zal alles verder op scherp stellen.
  In GT bijvoorbeeld zie ik beeldmooie jonge meisjes met een super figuur urenlang op hetzelfde krukje zitten zonder dat ze maar één kamergang maken of zelfs maar één keer worden
  aangesproken. En zo zijn er een twintigtal hé!
  Terwijl zijn er ook dames: mooi, minder mooi, jong, wat ouder,.... die bijna constant de hutjes platlopen ... de service-kanonnen dus!!!
  Natuurlijk bij beren met nen dikken portefeuille (Bluebear misschien?) gaat dit verhaal veel minder spelen en zal het inderdaad "geen fuck uitmaken"
  Nou begrijp je me echt verkeerd. Want als er eentje is die constant deals verzint en ligt te onderhandelen om zo goedkoop mogelijk uit te zijn, ben ik het wel. Wel in de vorm van fair trade natuurlijk. Ook de betreffende dame moet voordelen zien. Wat ik bedoel te zeggen is met "geen fuck uitmaken" is dat bij de onderhandelbare dames er ook servicekanonnen tussen zitten.
  Daarom maken hoge prijzen kamergangen niet servicewaardiger. Dus kortom prijsverhogingen brengen geen voordelen, eerder nadelen.
  Een DVP die dit spel hoog met me speelt, raakt mij kwijt als klant. Ik ben daar keihard in, ook al doet het me zeer. Je moet het zien als kwantumkorting, vele "kleintjes" maken een groot.
  En ook een slimme DVP snapt die rekensom, i.p.v. een paar keer hoog scoren. Dus deze jongen is genen diknek. Figuurlijk gesproken dan!!!

  P.S. Sorry, Admin, nog even reageren.
  NEVER UNDERESTIMATE THE SENSE OF THE NON-SENSE.

 6. Onderstaande 2 leden hebben Bluebear bedankt voor deze bijdage:

  pistoleeke (17 november 2014),terminator (18 november 2014)

 7. #754
  Geregistreerd
  14 november 2010
  Last Online
  21 november 2014 @ 17:36
  Berichten
  2
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Tijd geleden in GT geweest.
  Er viel me kleintje op met stevige siliconen knoerten en lange zwarte haren.
  Ze drapeerde zich schrijlings over de rugleuning van een zetel.
  Iemand enig idee hoe deze schoonheid zichzelf noemt?

 8. #755
  Geregistreerd
  15 september 2006
  Last Online
  21 november 2014 @ 12:14
  Locatie
  De burcht Isengard
  Berichten
  630
  Discussies
  5
  Thanks
  37
  Thanked
  47 in 19 posts

  Standaard

  O je bedoelt die ene, die zich altijd schrijlings over de rugleuning van de zetel drapeert ?
  "Men, it has been well said, think in herds. It will be seen that they also go mad in herds, while they only recover their senses slowly and one by one."

  Charles Mackay, "Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds" (1841)

 9. #756
  Geregistreerd
  28 november 2011
  Last Online
  Gisteren @ 09:53
  Berichten
  377
  Discussies
  20
  Thanks
  677
  Thanked
  344 in 98 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door milenkovic Bekijk bericht
  Tijd geleden in GT geweest.
  Er viel me kleintje op met stevige siliconen knoerten en lange zwarte haren.
  Ze drapeerde zich schrijlings over de rugleuning van een zetel.
  Iemand enig idee hoe deze schoonheid zichzelf noemt?
  Samya.

 10. #757
  Geregistreerd
  14 november 2010
  Last Online
  21 november 2014 @ 17:36
  Berichten
  2
  Discussies
  0
  Thanks
  0
  Thanked
  0 in 0 posts

  Standaard

  Bedankt Stief.
  Slechte ervaring mee Saruman?

 11. #758
  Geregistreerd
  31 januari 2008
  Last Online
  Vandaag @ 01:59
  Berichten
  927
  Discussies
  17
  Thanks
  1.384
  Thanked
  821 in 238 posts

  Standaard

  Minstens 15 andere - vooral roemeense of turkse - dames voldoen ook aan de wat summiere omschrijving...
  “Vidi, vici, veni”

 12. Onderstaande leden hebben Teiresas bedankt voor deze bijdrage:

  terminator (19 november 2014)

 13. #759
  Geregistreerd
  28 november 2011
  Last Online
  Gisteren @ 09:53
  Berichten
  377
  Discussies
  20
  Thanks
  677
  Thanked
  344 in 98 posts

  Standaard

  Daar stond ik dan aan de rand van het bed met mijn stokstijve paal in het mondje van Emma terwijl Annie (die onder Emma lag) mijn ballen wist te bewerken met haar sappige tongetje… Het sappige geluid van Emma produceerde speeksel dat lekker langzaam van mijn schacht afdroop in het mondje van Annie. Tussendoor tongden beide dames elkaar hartstochtelijk en af en toe zat mijn paal daar lekker tussen. Ik werd helemaal gek van beide dames en besloot mij languit over het bed te leggen. Daar presenteerde Emma zich in een 69 en terwijl ik haar poesje natlekte, ontfermde Annie zich met het nodige vocht over dat andere gaatje van Emma. Mijn paal stond op ontploffen en ik maande Emma aan op haar rug te liggen, waar Annie en ik haar gezamenlijk een befbeurt gaven… lekker dat afwisselen van poesje en tong. Emma besloot vervolgens om mijn paal cowgirlsgewijs te bereiden terwijl Annie haar borsten kneedde en likte, man man what a view! Diverse standjes volgden elkaar op in ijltempo en ik besloot het af te maken op zijn russisch: terwijl Annie de borsten van Emma stevig over mijn paal drukte, bleef Emma op een geile manier speekselslierten lossen over haar borsten en mijn paal. Op dat ogenblik kwam Samya vanuit het niets opdagen en duwde ze haar heerlijke blote D-cup borsten tegen mijn rug terwijl haar handje mijn ballen masseerden. 3 tegen 1, dit was werkelijk niet meer te dragen en op het ogenblik dat je denkt “ik hou het niet meer”… loopt die verdomde wekker af op maandagmorgen!

  Ik moest vroeg op voor een zakenmeeting in de buurt van Venlo en bedacht dat een bezoekje aan GT helaas niet mogelijk bleek aangezien ook de namiddag was volgeboekt met een belangrijke afspraak. Tijdens de voormiddag kreeg ik echter bericht dat die andere meeting in de namiddag werd geannuleerd. Niet te geloven hoe het menselijk brein in mekaar zit, maar binnen de nanoseconde na het lezen van dat bericht, dwaalden mijn gedachten af naar die gezellige bar met naakt rondlopende meiden. Onbewust weet je uiteindelijk toch “ik zit op een steenworpafstand van…” en dan begint het plots onverwachts te kriebelen

  Na de voormiddagmeeting op automatische piloot richting Brüggen, waar ik eerst in het dorpscentrum wat cash ben gaan scoren en in de vroege namiddag stond ik dus in de plaats des verderfs…
  Rustige sfeer zo op een maandag, geen drukte, geen wachttijden, gewoon… relax. Ik hoopte er Lola te treffen, maar die heb ik helaas al enkele weken niet meer gezien in GT. Ook Bulgaarse Annie blonk uit in afwezigheid en dus concludeerde ik dat het stilaan tijd werd voor nieuwe ontdekkingen.

  Aan de ingang van de kino duwde Poolse Ola haar getunede C-cup tegen mij aan waardoor ik geen weg uit kon. Ze had het over Poolse topservice etc… en gezien de druk op de ketel volgde het woordje “sjloessol” al redelijk snel. In één van de vernieuwde hutjes (nice work!) daalde ze na enkele lekkere zoenen af naar mijn keiharde paal alwaar ze haar skills toonde: met handen, handless en ook de ballen werden niet vergeten. Ik liet haar op mij kruipen, maar gooide haar al snel op haar rug om vervolgens in lepeltjeshouding het eerste schot van de dag te lossen.

  Na een bordje heerlijke pasta, besloot ik even te gaan uitbuiken in de kino. Emma kwam er even bij zitten en vertelde me dat Annie er niet bij was vandaag. Ik vertelde haar uitgebreid over mijn droom die ochtend, en daar moesten we hard om lachen. Even later was ik echter raar maar waar in slaap gevallen in de kino en schoot recht toen ik iets voelde kriebelen aan mijn beide voeten! Russische Olga vond het nodig deze beer uit zijn winterslaap te halen; ze probeerde deze beer vervolgens te overtuigen "for some massage", maar deze beer moest nog effectief wakker worden en besloot na een verkwikkende douche terug in de bar te gaan hangen op zoek naar de volgende prooi. Ik sloeg een praatje met Thaise Sui, met wie ik de week ervoor een heerlijk half uurtje beleefde en ook Dia probeerde me te verleiden door haar lekkere kont aan de danspaal te shaken. Het was echter Roemeense Aurora die met haar geweldige figuur mij probeerde te overhalen voor een kamergang. Ik gaf echter aan nog een uurtje recuperatietijd nodig te hebben en ze zei, “ok I come and get you in 1 hour”. Even later aan de bar kruiste ik de blik van een fantastisch uitziende meid. Ze bleek Chanel te heten uit Polen en haar zwarte korsetje deed mij helemaal overslag gaan. Lekker geil hoe haar sillicone D-cup net niet uit dat strakke korsetje uitpuilden. Ondanks het korte en moeizame gesprek, dacht ik “Pools” en “uitzicht 8.0 op 10”, wat kan er misgaan? Op kamer nummer 4 bleven de zoentjes zeer beperkt en kon ze niet snel genoeg afdalen naar mijn harde paal. Daar ging ze tegen 200 per uur aan de slag op zoek naar het wereldrecord “cum as soon as possible in my mouth”. Het voelde echter allemaal té overdreven aan en vroeg haar in 69, waarop ze mij vragend aankeek: “are you sure? Ok then if you really want”. Terwijl ik mijn tong uitstak richting haar grotje werd ik – hoe zal ik dit nu omschrijven zonder te willen kwetsen? – een bepaalde geur gewaar die ik mij helaas nog lang zal herinneren… Het duurde dan ook niet lang voordat ze het condoom aanbracht en mij ging bereiden. Na welgeteld 7 keiharde kletsen (met een fantastisch uitzicht op haar borsten!) ging ze al op haar rug liggen waar ik werd aangemaand om vooral snel door te neuken. Dit gebeurde dan ook het tweede schot van de dag werd gelost. Daarna diende alles snel-snel te worden opgeruimd en after sales of small-talk waren volledig uit den boze. Conclusie: fantastisch mooie dame voor de big-boob-lovers maar service beneden alle peil. HHG = 0.

  Het was lang geleden dat ik nog een slechte sessie had meegemaakt en ik moest dit toch even doorspoelen met een heel lange douche en een koude Becks’ Ice. Terug in de bar kwam Aurora zich onmiddellijk op mij leggen en ze keek mij kordaat doch aanmanend aan: “you’re late. Let’s go!”. Damn, helemaal vergeten dat ik haar een kamergang had beloofd, en ik probeerde mij nog wel eruit te lullen “we have time, I need to rest a little, etc…”, maar you don’t mess met dit 1,58m hoge – 45k lichtwegende – opdondertje! Vijf minuten later stond ik alweer in een hutje, waar Aurora zich ontdeed van haar schaarse kledij en een muziekje opzette op haar iphone. Jongens wat een plaatje, ze heeft wat Oosterse trekken in haar gezicht, is lekker mooi gebruind, heel slank, lange blonde haren en mooie, door de dokter gecorrigeerde C-borsten. Ze ging plat op haar buik liggen en duwde mij massage-olie in mijn handen: “you must do massage, you made me wait”. Nou dit is zeker geen straf met zo’n lichaam. Na een 10tal minuten small-talk en een rustige massage maande ze me aan op mijn rug te liggen en begon ze mij te pijpen. Haar pijpkunsten zijn ok, behoren niet tot de top, maar wat een lekker uitzicht wanneer ze je geil aankijkt met die Oosterse blik van er… Ze bracht het rubbertje aan en ging achterover liggen, waarbij de eerste, voorzichtige stoten al snel van tempo wisselden, ze maande me aan “harder”, ze klemde haar benen stevig om me heen, ze riep “come on, fuck me!” en dan weer “harder”. Vanuit diezelfde positie duwde ze me licht naar achter en kwam zij omhoog waardoor ik haar gehurkt keihard kon nemen. Ik greep haar billen stevig vast en mijn god, ik denk niet dat ik al ooit zo stevig heb doorgebeukt, nog steeds luid aangemoedigd “fuck me!” “harder” “come on!”. Uitgeput diende ik even te pauzeren en legde me languit neer op bed. Ze nam wat massageolie in haar handen en kneede mijn paal in no time naar het derde schot van de dag. Zowel zij als ik waren nog verrast door de hoeveelheid vloeisel dat ik had weggespoten.

  Daarna nog even wat aan de bar gekeuveld met wat andere beren en dames en tegen zevenen weer vertrokken. Ondanks een slechte sessie, toch weer een leuk dagje beleefd in deze toko, alwaar ze mij weer snel terug zullen zien.

  Gr,
  Stief

 14. Onderstaande 6 leden hebben Stief bedankt voor deze bijdage:

  CCR5d32 (20 november 2014),Rehab (19 november 2014),rob45 (19 november 2014),Teiresas (19 november 2014),terminator (21 november 2014),Willi69 (19 november 2014)

 15. #760
  Geregistreerd
  8 juli 2013
  Last Online
  Gisteren @ 13:56
  Berichten
  185
  Discussies
  1
  Thanks
  60
  Thanked
  144 in 30 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door milenkovic Bekijk bericht
  Tijd geleden in GT geweest.
  Er viel me kleintje op met stevige siliconen knoerten en lange zwarte haren.
  Ze drapeerde zich schrijlings over de rugleuning van een zetel.
  Iemand enig idee hoe deze schoonheid zichzelf noemt?
  Bedoel je het zeer fraaie Colombiaans/Duits hoertje? Zij ligt als ik er ben, en zij dus ook, altijd languit over het bankje heen waar je tegen aanloopt als je vanuit de receptie de bar binnen loopt. Namen van sloeries kan ik niet onthouden... daar kan ik je dus niet mee helpen.... excuus!

 16. #761
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 16:31
  Berichten
  6.066
  Discussies
  130
  Thanks
  4.590
  Thanked
  4.888 in 1.476 posts

  Standaard Donderdag 20 november

  Gisteren heb ik weer eens een bezoekje aan GT gebracht.

  Eerlijk is eerlijk er hing een gezellige sfeer en de line up was prima in orde met: Alycia, Bella, Carmen, Christina, Claudia, Cora, Elisabeth, Daniella, Emma, Esmaralda, Francis, Georgina, Gulia,Irena, Isabella, Jana, Janice, Jasmin, July, Katharina, Katja,Klara, Martha, May/Sui, Meggy (ch.), Minell, Lisa, Lolita, Lulu, Patrizia, Sabina, Serin, Simona, Tanja (dld),Vanessa . Ik denk dat ik van een even zo groot aantal de naam niet wist.

  Een prima begin sessie met Emma gehad en een uitmuntende sessie met Serin. Ook het eten, zowel lunch als avondeten, was zeer goed.

  Met veel meisjes gesproken, maar bekende beren ontbraken voor mij. Daarom werd het ondanks de gezellige sfeer en drukte (genoeg volk, genoeg vrouwen, geen wachttijden) toch ook maar wat hangen in een hoerentent. Waar zijn HP001 en Seqoya als je ze nodig hebt? Ik hoopte dat in de avond nog een vonk zou over slaan zodat ik mij kon op maken voor een derde sessie. Dat zat er echter niet in.

  Het kerstfeest is woensdag 3 december. Blijkbaar moet ook GT naar drukkere dagen toe om de feesten vol te krijgen. Ik zal de dag erna de restjes komen oppeuzelen.

 17. Onderstaande 5 leden hebben Ace2 bedankt voor deze bijdage:

  Badslippers (21 november 2014),Bluebear (21 november 2014),Iamlonely (21 november 2014),rob45 (21 november 2014),terminator (21 november 2014)

 18. #762
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 20:17
  Berichten
  2.829
  Discussies
  493
  Thanks
  495
  Thanked
  610 in 190 posts

  Standaard

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ace2 Bekijk bericht
  Het kerstfeest is woensdag 3 december. Blijkbaar moet ook GT naar drukkere dagen toe om de feesten vol te krijgen. Ik zal de dag erna de restjes komen oppeuzelen.
  Neuh... 8 december.

  http://www.ijsberenforum.com/forum/s...761#post401761
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 19. #763
  Geregistreerd
  7 november 2005
  Last Online
  Vandaag @ 01:55
  Berichten
  1.990
  Discussies
  12
  Thanks
  1.641
  Thanked
  1.382 in 617 posts

  Standaard

  Ga je weer uren op een kamer wachten Tiga dan....
  ALLEEN ERIN DAT TELT

 20. #764
  Geregistreerd
  10 oktober 2005
  Last Online
  Gisteren @ 20:17
  Berichten
  2.829
  Discussies
  493
  Thanks
  495
  Thanked
  610 in 190 posts

  Standaard

  Die tijd heb ik gehad
  Sex is not the answer, it's the question. "Yes" is the answer.

 

 
Pagina 31 van 31 EersteEerste ... 212728293031

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2013, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:55.

Great Palace 468*60   Party 468*60